- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
YAS-dude
őstag
valahol van egy faq erről:
Q. Why my Fingerprint does not work, after my phone is in standby for long time?
A: The Fingerprint service goes to sleep and thus doesn't allow unlocking the phone.
To avoid this, the current work-around it to turn Off Standby Optimization in Advanced Optimization Battery Settings or wake up the phone using Power button after long standby. -
macii97
senior tag
Erősen korlátozott pie beta már van (closed beta kb 100 userrel), ez kiszivárgott, sőt, a kínai Hydrogen OS pie-ból már open beta is van 5/5t-re, tehát az OOS open betat várjuk, ami nem túl korlátozott, hiszen aki akarja felteheti
Elvileg valóban nemsokára, én úgy tudom azért jött előbb a hidrogén, mert az oxigénnek át kell mennie egy google certification processen, és ez idő. -
pataslogeza
aktív tag
Igen, mindenhol azt irjak, hogy a szoftver gombhoz akaratlanul is hozzáérnek, azért tűnik el, és az xda barkácsolós megoldás az, hogy valami programmal meg adb paranccsal eltüntetik a navigációs sávot amikor aktív a billentyűzet. Ez is megoldás de én jobban szeretem a gyári javításokat.
-
Divinity
őstag
Pedig az OP telefonok általában ilyenek.
Nekem csak a kamera volt gyenge, bár az se a 6-ban se a 6T-ben (mivel, hogy ugyanaz) nem lett combos..
De a 6 topikja is hasonlóan uncsi és ott is általában másról van szó, néha még beesik valami probléma valakinek aki nem ismeri az A/B-t meg max a kernel és gcam téma szokott pörögni, semmi konkrét device related. -
Vagany
őstag
Nem kell félni, ez a beta nem olyan mint amit a custom rom-okból ismerünk. És OTA-n frissül simán a rendszer menüben, Elég ha 2-3 napot vársz a megjelenés után és látszik, hogy ha nagy gubanc lenne akkor nem rakod fel, de ha nagy gáz van frissítik úgyis, eddig nem volt ilyen.
-
Vagany
őstag
Ha neked ez fáj menj át bétára, soha semmi gondom nem volt még vele és gyorsan jön minden. Amúgy a stabil is megelőzi pl a note8-at is és még sok más gyártó ugyancsak nem olcsó telefonját.
Beta 6 is fent van már, eddig minden pöpec.(#2410) redbiro
Miért kéne romolni? Az 5 is kapja még a frissítéseket ez is kapja és még fogja is kapni a stabilokat. Ha még ettől is gyorsabban kellenek akkor neked is ajánlom a betat.
-
Úgy néz ki, az 5T lesz a legkevésbé támogatott mobiljuk... Egyébként én úgy sejtem, maximum 1 hónapon belül piacra lép a hatos. Ha marad a T változat debütálása november környékén, akkor meg is van a magyarázat a miértre; egyszer meg kellett lépni, hogy valamelyiket előbb/később mutatják be, ha a továbbiakban legalább félévet ki akarnak várni a készülékek piacra dobása között. Szerintem most vagyunk ezen a ponton.
-
racerx
őstag
-
macii97
senior tag
Az enyémnek a bal szélén van egy hosszanti világosabb sáv, ami pl a chromeban látszik, máshol nem, és ott is kb 20% fényerőig, utána tök homogén. Ez egy ilyen amoled dolog, főleg szürke színnél jönnek elő a panel egyenetlenségei, gyártási hibái stb. A 3t-n is hasonló volt, a Oneplus support nekem akkor azt mondta, visszaküldhetem javításra, de 1000% hogy a következő panel sem lesz tökéletes.
de mivel nem látom, nem is zavar.
-
darál0w
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest