Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csipuka #6278 üzenetére
Igazából én viszont még mindig ott tartok, hogy miért kellene cserélni?
Pár hete felraktam az OOS 5.0.6-ot, és néhány finomhangolás után már csak a telefonfelvétel zavar (nem balról jobbra, hanem fentről lefele...). Eddig a korábbi próbálkozásokkor sok bosszúságot okozó wakelock problémák nem jelentkeztek.
A kamera a célnak megfelel - nem mondom, hogy éjszaka nem lehetne jobb, de ahogy nézegetem a teszteket, csak az ilyen Huawei P20 Pro szintű telefonok tudnak sokkal jobbat, és 200e Ft-t kiadni egy telefonra, ami amúgy nem tetszik (notch) határozott no-go.
Teljesítményben szintén nincs problémám a mai napig, tárhely gondom se nagyon lehet a 128GB-os változattal.
Az LTE kérdéskört sem értem, már a 3T is tudta a 4G-t (Band 20-at is), szóval van LTE, nem a Oneplus 5 óta jelent meg.
Nekem pont az a problémám, hogy kb. a nagyobb felbontású kijelző az egyetlen, ahol előrelépés lehetne, de annak meg 5,5"-on nem sok értelme van - max. VR esetében. De már én is elengedtem a VR-t, pedig anno én morogtam, hogy Daydream-en kevés az FHD - dehát mobil VR-en a 4K is kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest