Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz csipuka #6278 üzenetére

Igazából én viszont még mindig ott tartok, hogy miért kellene cserélni? :F

Pár hete felraktam az OOS 5.0.6-ot, és néhány finomhangolás után már csak a telefonfelvétel zavar (nem balról jobbra, hanem fentről lefele...). Eddig a korábbi próbálkozásokkor sok bosszúságot okozó wakelock problémák nem jelentkeztek.

A kamera a célnak megfelel - nem mondom, hogy éjszaka nem lehetne jobb, de ahogy nézegetem a teszteket, csak az ilyen Huawei P20 Pro szintű telefonok tudnak sokkal jobbat, és 200e Ft-t kiadni egy telefonra, ami amúgy nem tetszik (notch) határozott no-go.

Teljesítményben szintén nincs problémám a mai napig, tárhely gondom se nagyon lehet a 128GB-os változattal.

Az LTE kérdéskört sem értem, már a 3T is tudta a 4G-t (Band 20-at is), szóval van LTE, nem a Oneplus 5 óta jelent meg. :F

Nekem pont az a problémám, hogy kb. a nagyobb felbontású kijelző az egyetlen, ahol előrelépés lehetne, de annak meg 5,5"-on nem sok értelme van - max. VR esetében. De már én is elengedtem a VR-t, pedig anno én morogtam, hogy Daydream-en kevés az FHD - dehát mobil VR-en a 4K is kevés...

Új hozzászólás Aktív témák