-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miközben az adatküldéssel kapcsolatosan keresgéltem, találtam egy érdekes bejegyzést az XDA-n: A 3T (és a 3 is ezáltal) ugyan azt az antennát használja a Wifi és Bluetooth kapcsolatra, emiatt pedig interferencia léphet fel, tehát nem fog rendesen működni. Technikailag érthető dolog, hiszen az általánosan elterjedt Wifi és a BT is a 2,4Ghz-es frekit használja, tehát ugyan az az antenna ideális mindkettőhöz. Csak ha egyszerre szeretnéd használni... akkor lesznek gondok...
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged