- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miközben az adatküldéssel kapcsolatosan keresgéltem, találtam egy érdekes bejegyzést az XDA-n: A 3T (és a 3 is ezáltal) ugyan azt az antennát használja a Wifi és Bluetooth kapcsolatra, emiatt pedig interferencia léphet fel, tehát nem fog rendesen működni. Technikailag érthető dolog, hiszen az általánosan elterjedt Wifi és a BT is a 2,4Ghz-es frekit használja, tehát ugyan az az antenna ideális mindkettőhöz. Csak ha egyszerre szeretnéd használni... akkor lesznek gondok...
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged