- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyr
tag
Előző postomban írtam lapos kábel púposodásáról, ami miatt rendeltem OnePlus-tól egy másik kábelt, de pár nap után azon is előjött ez. Nyitottam rá egy hibajegyet és teljesen korrektűl küldtek is egy új kábelt, ami cirka 2 és fél hónapig frankón működött, míg véletlenül fel nem fedeztem most rajta ismét egy dupla púpot. Egyből át is tapogattam az egész kábelt és találtam 2 másik ugyanilyen púposodást rajta.
Nyitottam ismét egy hibajegyet, de ez így elég elkeserítő, mert ha küldenek is ismét egy kábelt, mi értelme ha az is ugyanilyen lesz?Van itt olyan aki huzamosabb ideje használ hivatalosan OnePlus-tól rendelt 1,5 méteres lapos kábelt és nincs vele semmi gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- DIGI kábel TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest