Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz
DeathAdder #22344 üzenetére
Nekem is kb ilyen tempóval nyitja meg ha bezárom és rögtön újra megnyitom. (Bár lehet hogy nem ennyire lassan.) De ha bezárom és pl várok kb 2 másodpercet és utána nyitom meg akkor már abban a pillanatban megnyílik. Nincs az a fekete kép.
(Béta 16 Root mentes és béta 10 óta csak OTA frissítés volt nem volt FR. Egyébként jól van. Egyetlen lassulás vagy pontatlanság az ujjlenyomatolvasonál vettem észre. De egyszer ezt megoldota az hogy töröltem az ujjlenyomatomat és újra meg adtam neki.)
Szerintem felesleges ezen pörögni. Mennyire élet szerű helyzet az hogy megnyitod bezárod és abban a pillanatban megint megnyitod? Se mennyire és értelmetlen is.
Egyébként szerintem azon a telón a rendszer nem lőtte ki a futó appok közül semmi más nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The First Berserker: Khazan
- Vírusirtó topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest