Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Darko_addict

őstag

A 'kezdetek kezdete' óta szerettem mókolni a telefonokat, már Nokia 6600-ánál is ütyködni kellett, hogy lejátssza az MP3-at, mert alapból nem ment neki. Symbianok után Galaxy S2-vel csatlakoztam az Android közösséghez (majd S3, S4, Note 3) és azóta folyamatos a tweakelés, főzött ROM-ok próbálgatása, vagyis volt kb. 3-4 hónappal ezelőttig, mert varázsütésre teljesen leálltam. Már nem érdekel, hol tart a szoftver, mi jó, mi nem jó, nem próbálgatok új ROM-okat, néha a kernelt frissítem. Pont emiatt sem akarok Samsungot venni, mert tuti az lenne az első dolgom, hogy a bloatware-ek miatt rootolni akarnám, ha meg már ugrott a gari, akkor mehetne rá valami különb ROM, aztán ha az nem jó, akkor egy másik és egy másik... Már belefáradtam, ezért is akartam AOSP-t, az Androidok lehető legtisztább szoftverével rendelkező telefont nézni. Google Pixel sajnos az ára miatt kiesik, de nem bántam volna, ha folytatják a Nexusokat.

OP5-re nagyon rá vagyok izgulva, remélem, hogy ilyen szempontból nem kell csalódjak benne és sokáig tudom stabilan, elégedetten használni out-of-the-box - mert nem akarok kéthetente bétáról-bétára frissíteni.
    Apróbb hibákkal együtt tudok élni, az a rengeteg ROM, ami volt már fent telefonon, mind-mind hagyott kivetni valót maga után: FC-ket, nem működő funkciókat, battery draint, ram leaket stb.

Szóval ilyen szempontból milyennek tartjátok a 3/3T-t?

Új hozzászólás Aktív témák