-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
Én is letöröltem, egyrészt értelmetlenül sok adatot visz el (ki tudja mire). Másfelől olyan idióta helyeken akart vinni mindig a városban, több alkalommal volt hogy láttam a végtelen sort és arra akart küldeni, aztán mentem inkább magamtól másfele és arra volt jó. Még nagyon nagy fejlődésre van szüksége, akkor lehet jó lesz.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Eladó Iphone 11 Pro Max Green, 3db Eredeti Karl Lagerfeld Tokkal.
- Gyönyörű Samsung S22ultra ,független, 8/128gb,, pici eszt.hiba
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB 12GB Dual
- Eladó/cserélhető újszerű iPhone 15 Pro, 128 GB, Apple gari 2026.10.25, fekete titán, független
- Új, bontatlan, Motorola G54 Power edition 12/256GB, 6000mAh, kék 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest