- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
S e t h #1054 üzenetére
közöd nem sok de: lejárt, ám nem akkor írtam neked, nem figyeltél eléggé. sőt, ha figyeltél volna, tudhattad volna, hogy szándékosan időzítettem úgy a bant ahogy, mert tudtam, hogy tiltás lesz és úgy "kértem", amikor tudtam, hogy napokig nem tudok majd gép előtt lenni.
a többit majd máshol, mert nem a topik témája.
-
joey04
titán
igen. és ha lenne lehetőség egy szigetes telefonnál beállítani, hogy a notch alatt kezdődjön a notibár? tehát ne vegye figyelembe a szigetet? akkor szépen mindenki maga eldönthetné, hogy kell-e a plusz hely neki, vagy maradjon kihasználatlanul. akár ebben az esetben, akár bármelyik másik alkalmazásban. ennyi lenne megoldás és ezt pont androidon, ahol a buherálás a lényeg, nem lehet olyan nehéz megoldani.
-
joey04
titán
Szerintem baromira mindegy, hogy ios vagy android, vagy ix vagy s9, vagy putri kínai. Eleve nagy baromság ezt eldönteni, hogy a notch jó dolog-e vagy sem. ez attól függ, hogy a készülék többi része hogy néz ki. ha úgy mint az ix akkor van értelme, ha úgy, mint a copy gyárak telefonjain vagyis van még káva alul is, meg néha agyatlan módon mindenhol, akkor semmi értelme. Amúgy is pont androidon nem kéne sírni a notch miatt (amennyiben a minimál kávák miatt van és nem az apple majmolása miatt), mert ott aztán ott a nagy szabadság, el is döntheti a felhasználó, hogy fontos-e neki a teljes hosszúságú notibar vagy sem, aztán ha fontos, akkor alatta kezdődik az érdemi tartalom, úgy állítja be. Probléma megoldva. Pont az android az, ahol minden felhozott hátrányát meg lehet kerülni szoftveresen és már ugye jöttek hírek, hogy vannak is erre próbálkozások.
-
joey04
titán
válasz
Reinhardt #639 üzenetére
röviden: leszarom mennyit gombolnak le rólam, azt nézem, hogy nekem megéri-e. ha igen, akkor felőlem gazdagodjanak. ha meg nekem nem éri meg, akkor akkor sem veszem meg, ha bukóval árulják. itt arról volt szó, hogy az iPhone X hozta-e az elvártakat. A válasz igen.
hosszabban: igen, örülök
-
joey04
titán
válasz
#96302336 #615 üzenetére
ne is linkelj, mert baromság, hiszen a gyártás csökkentése le szokott jönni hírként az összes iPhone esetében, károgva, hogy baj van, aztán jön a negyedéves rekord. Most is így volt, annyival ment el kevesebb iPhone összesen, mint amennyivel rövidebb idő állt rendelkezésükre. Magyarul egy szűkülő piacon tudták tartani az eladott darabszámot is, miközben a profit emelkedett, az X árazása miatt. Vagyis ha érezhetően megdobta a bevételt, akkor nem fogyhatott rosszul, valamint az X egyébként is a gumicukor-trükkben játszik fontos szerepet. És ezt kiválóan hozta.
595: a valóság ott van dátumokkal. te meg az ellen küzdesz ami ellen akarsz.
-
joey04
titán
Hát figyelj. nyersen fogok fogalmazni, de így rövidre lehet zárni. magasról telibe, hogy ki hiszi el, meg ki nem, bocsi.
a véleményem az, hogy aki ezt nem fogja fel, hogy az plusz terület az vagy korlátolt és nem érti meg, vagy trollkodik. egyiket sem lehet meggyőzni, így nem is célom.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #158 üzenetére
Röhögj aztán nézd meg a képet a 162-ben.
-
joey04
titán
Az csak mítosz, hogy az első kapacitív kijelzővel szerelt telefon az iPhone volt, mert az az LG Prada volt,
Tévedés. 2006 decemberében bejelentették, hogy az LG és a Prada készül egy közös telefonnal. A hivatalos bemutató a végleges készülékről később volt, 2007 január 18-án.
iPhone 2007 január 7
LG Prada 2007 január 18 -
joey04
titán
Hát ez jó szar, fikázós cikk lett. A samu az edge kijelző miatt tud jobb arányt, ami megint csak csak sokak szerint szarabb használatot eredményez, de minimum értelmetlen, a vivo megoldása nem kész darab és nevetséges is, hogy kiugrik a kamera pl, vagy hogy fos lesz a hangminőség. A mi mix 2 meg nem kávamentes ennyire sem. Innentől a notch marad az egyetlen élhető megoldás, az meg szokás szerint szarul van leírva, hogy kiharap a kijelzőből, hiszen a kijelzőnek alatta kéne kezdődnie, így csak plusz helyet biztosít fent 2 oldalt a tartalomnak. Az megint más kérdés, hogy sok zs kategóriás kínai szenny csak a designt másolja, úgy, hogy a káva is megmarad, ennek valóban semmi értelme. De kínától ezt már megszoktuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest