Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Parallaxis
üzenetére
"Ugyebár nem Apple termék, így 122 hozzászólás után elhalt a topik és nem is gyűltek oda a vérpistike haterek köpködni."
Vagy esetleg nem gyűltek oda a remegő fanok, és nem védték az életük árán is 500 hsz.-en keresztül.
Mert ha jól megnézed, akkor itt kb. 75%-ban te vitázol a fórummal.
Hmmm...érdekes dolgok ezek.
A samsung dolgot megint nem értem. Mai napig rengetegen utálják az edge kijelzőt, hangot is adva ezzel.
Csak ott senki nem akarja ilyen szánalmas körítéssel megmagyarázni, hogy "hülyék vagytok, az a legkirályabb". -
Somatom
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
Ami a Samsungot illeti, én úgy látom, hogy az S6 -os pofon után konzervatívabban reagálnak az ilyen dilikre. Nem ugrottak fel erre a notch vonatra sem, és a jack kimenet is megmaradt az S9 -ben. Az eladások pedig igazolják, hogy nem szükséges más gyártók dilijeit leutánozni.
-
helixP
nagyúr
válasz
Parallaxis
üzenetére
Ez azért már üldözési mánia a javából. Utoljára ilyet a BlackBerry-s kollégáktól láttam...
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
bár van aki nemtetszését fejezte ki, de összességében pozitív volt a fogadtatás
a belógó kameráé?
A vakhit ahhoz kell, hogy 500 hozzászóláson keresztül védd a védhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest