MWC 2018: Csak mert strapatelefon betüremkedéssel még nem volt

Best rugged phone ever - áll az egyik MT6737-es MediaTek SoC-vel szerelt uleFone starapkészülék terméklapján, ami elég vicces annak tekintetében, hogy mellette a T2 Pro csúcskészülék össze van törve, de hangzatos szavakból a márkánál nincs hiány. Sem betüremkedéses mobilokból, és a témakör elérte a szívós okostelefonok sorát is, lásd az alábbi jövevényt, aminek Armor 5 a becses neve, és sem a gyártói honlap, sem a vaskos prospektus nem hallott róla, így rövidke leírásból kell kiindulni.

Az uleFone Armor 5
Az uleFone Armor 5 [+]

Az Armor 5 a társaihoz hasonlóan feltehetőleg IP68 védelemmel és remélhetőleg valamiféle ütésálló minősítéssel is rendelkezik, plusz akkora betüremkedéssel a 18:9 arányú, 5,7"-es HD+ előlapon, hogy igazából tök felesleges annyi képernyőt a két szélén meghagyni, de ők tudják. A fogásra és tömegre is masszív ketyerét a nyolcmagos Helio P23 hajtja meg 4 GB RAM és 64 GB-os tároló kíséretében, a telep 5500 mAh-s. Az előlapi kamera 16 megapixeles, a hátlapi pedig 21 + 5 megapixeles kombinációt vet be, remélhetőleg optimalizálják is majd. Az Armor 5 Android 8.1-gyel kerül majd piacra, egyelőre még reszelnek az árazáson.

Az uleFone Armor X
Az uleFone Armor X [+]

Az Armor X-en notch nincs, viszont HD+ kijelzője megnyúlt, 18:9-es képarányú, alul pedig jutott hely a különálló érintőgomboknak. Ezt a modellt a MediaTek MT6739 hajtja meg négy processzormagjával, 2 GB RAM-mal és 16 GB-os tárolóval, úgyhogy várhatóan a strapatelefonok belépőszintjén fog versenyezni. Ennek ellenére három kamerát visel: 8 megapixelest az előlapon és 13 + 5 megapixeleset hátul. Telepe 5500 mAh-s, és ez a modell is Android 8.1-gyel fog megjelenni.

Az uleFone Power 3S
Az uleFone Power 3S [+]

A Power 3S-t is meg tudjuk mutatni, ami kifejezetten a specifikációban akar vásárlót nyerni, 18:9-es megjelenítője ugyanis 6"-es FHD+ felbontáson, és nem csak hátulra került dupla kamera (16 + 5 megapixel), hanem a megjelenítő fölé is (13 + 5 megapixel). A nyolcmagos MediaTek MT6763 szolgáltatja a hardveres alapokat 4 + 64 gigabájtos kiszerelésben, a telep 6350 mAh-s, az Android pedig a termékoldal szerint 8.1-es.

MobilarenaSEAT AtecaLG V30

Azóta történt

Hirdetés