- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Én azonban annak vagyok a híve ,hogy tartsuk tiszteletben egymás véleményét ! Egy kis egészséges vita az nem gond de a toxic hate az már nálam nem fér bele.
Szoval az igazsag bajnoka vagy.
Na akkor nezuk at jobban a hosszu hozzaszolasod.
Egyertelmu, hogy nem tartod tiszteletben a cikkiro velemenyet, es az itt forumozok 80-90%-anak velemenyet se. Akik szerinted csak nyomjak a szokasos toxicot.
Ezutan elengedsz egy gyonyoru toxic hate dumat a Samsungrol, amit ugyan probalsz kicsit arnyalni azzal, hogy az elejen bejelented, hogy Samsung S8 vagy S9 is gyönyörű. Amit aztan rogton kicsit savazol is (Mindazonáltal az egyik legunalmasabb update az S9 lett mostanság.). Ez az iPhone 6-8 fenyeben meg szebb (elnezest a hater tixicert).A velemenyedet tiszteletben tartom: nekem tetszik a Notch mert szerintem ettől totál egyedi és más a készülék mint az összes többi mai teló.
Az alszentsegedet viszont mar nem.
Sajat magad legnagyobb ellensege vagy.(#490) Somatom: legkozelebb odarakom a szarkazmus szmajlit
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged