- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Én azonban annak vagyok a híve ,hogy tartsuk tiszteletben egymás véleményét ! Egy kis egészséges vita az nem gond de a toxic hate az már nálam nem fér bele.
Szoval az igazsag bajnoka vagy.
Na akkor nezuk at jobban a hosszu hozzaszolasod.
Egyertelmu, hogy nem tartod tiszteletben a cikkiro velemenyet, es az itt forumozok 80-90%-anak velemenyet se. Akik szerinted csak nyomjak a szokasos toxicot.
Ezutan elengedsz egy gyonyoru toxic hate dumat a Samsungrol, amit ugyan probalsz kicsit arnyalni azzal, hogy az elejen bejelented, hogy Samsung S8 vagy S9 is gyönyörű. Amit aztan rogton kicsit savazol is (Mindazonáltal az egyik legunalmasabb update az S9 lett mostanság.). Ez az iPhone 6-8 fenyeben meg szebb (elnezest a hater tixicert).A velemenyedet tiszteletben tartom: nekem tetszik a Notch mert szerintem ettől totál egyedi és más a készülék mint az összes többi mai teló.
Az alszentsegedet viszont mar nem.
Sajat magad legnagyobb ellensege vagy.(#490) Somatom: legkozelebb odarakom a szarkazmus szmajlit
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Welock Touch 51
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest