- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Én azonban annak vagyok a híve ,hogy tartsuk tiszteletben egymás véleményét ! Egy kis egészséges vita az nem gond de a toxic hate az már nálam nem fér bele.
Szoval az igazsag bajnoka vagy.
Na akkor nezuk at jobban a hosszu hozzaszolasod.
Egyertelmu, hogy nem tartod tiszteletben a cikkiro velemenyet, es az itt forumozok 80-90%-anak velemenyet se. Akik szerinted csak nyomjak a szokasos toxicot.
Ezutan elengedsz egy gyonyoru toxic hate dumat a Samsungrol, amit ugyan probalsz kicsit arnyalni azzal, hogy az elejen bejelented, hogy Samsung S8 vagy S9 is gyönyörű. Amit aztan rogton kicsit savazol is (Mindazonáltal az egyik legunalmasabb update az S9 lett mostanság.). Ez az iPhone 6-8 fenyeben meg szebb (elnezest a hater tixicert).A velemenyedet tiszteletben tartom: nekem tetszik a Notch mert szerintem ettől totál egyedi és más a készülék mint az összes többi mai teló.
Az alszentsegedet viszont mar nem.
Sajat magad legnagyobb ellensege vagy.(#490) Somatom: legkozelebb odarakom a szarkazmus szmajlit
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged