Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
Parallaxis
üzenetére
"a sziget egy vastag alsó káva mellett értelmét veszti"
Na ez az amit nem értek (pedig próbálkozom erősen
):Ha arra hivatkozol, hogy azért jó a notch, mert így extra képernyőterületet lehet nyerni, akkor ennek semmi köze a kávamentesítéshez = tök mindegy, hogy mi van alul - a lényeg, hogy fent plusz területet nyersz. Nem?
szerk: tudjuk, hogy technológiát tekintve a notch mellett vagy, de még nem olvastam, hogy esztétikailag hogy látod. Dizájn szempontjából is tetszik a megoldás?
-
Ispy
nagyúr
válasz
Parallaxis
üzenetére
A gond az, hogy egyedül az Apple megoldása az, aminek van értelme
a technológia jelenlegi állása mellett a szigetes kialakítás az egyetlen értékelhető megoldás
Vicces, hogy ezek tények, de mégis sokan képesek ezt vitatni.
Na pont ezért megy itt a flamelés, mert úgy állítod be a mondandódat, mint valamiféle egyetemes igazság, amikor meg megcáfol valaki, akkor meg csak nem veszi figyelembe a tényeket. De a tények nem önmagukban léteznek, hanem kell mögéjük egy kikezdhetetlen érvrendszer, ami itt erősen megkérdőjelezhető minden oldalról.
Mert ha csak annyit írtál volna a elején, hogy nekem tetszik, szeretem, szerintem ez egy klassz dolog, akkor most 300 kommenttel kevesebb lenne itt, mert ezzel senki sem fog vitatkozni.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Parallaxis
üzenetére
miért, ha alul van káva, akkor a notch már nem ad hozzá a képernyőhöz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Eladó egy pixel 7
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
):