Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• utomi

senior tag

válasz Reinhardt #491 üzenetére

Szoval az igazsag bajnoka vagy.

Vagyis még az én kurva anyámat mert nem szállok bele mindenkibe és kezdek személyeskedni. :DD erdekes.

Na akkor nezuk at jobban a hosszu hozzaszolasod.
    Egyertelmu, hogy nem tartod tiszteletben a cikkiro velemenyet, es az itt forumozok 80-90%-anak velemenyet se.

Amennyiben a tisztelt cikk író ezt az egészet a blog kategóriába tette volna egy szavam se lenne. De ez a Teszt kategóriába került ahol szerintem nem lenne szabad ennyire elfogult és szubjektív cikknek szerepelni. A fórumozók véleményét egy percig sem kezdtem ki csak leírtam a saját eltérő véleményem ! Vagy az is már tiszteletlenség ?

Akik szerinted csak nyomjak a szokasos toxicot.
    Ezutan elengedsz egy gyonyoru toxic hate dumat a Samsungrol, amit ugyan probalsz kicsit arnyalni azzal, hogy az elejen bejelented, hogy Samsung S8 vagy S9 is gyönyörű. Amit aztan rogton kicsit savazol is (Mindazonáltal az egyik legunalmasabb update az S9 lett mostanság.). Ez az iPhone 6-8 fenyeben meg szebb (elnezest a hater tixicert).

Nem hiszem ,hogy komolyabban bántottam volna bármelyik Samsung telót. Pusztán leírtam a saját tapasztalaton alapuló véleményem . Szerintem ez még mindig korrektebb mint amit itt sokan csinálnak az iXel kapcsolatban !( Látatlanban fikázni ) Az iPhone 7 és 8 Update tényleg brutál unalmas volt de ez miért menti fel a Samsungot ? Vagy ha az Applenek szabad szart csinálni akkor a Samsungnak is ? :DDD

A velemenyedet tiszteletben tartom: nekem tetszik a Notch mert szerintem ettől totál egyedi és más a készülék mint az összes többi mai teló.
    Az alszentsegedet viszont mar nem.
    Sajat magad legnagyobb ellensege vagy.

Ez nálam már szemelyeskedes és trollkodás amire inkább nem reagálok ! : R

Mindezek mellett mégegyszer elmondanám ,hogy nem az a gond ha nem tetszik a Notch vagy akár az Apple csak azt tartom rohadtul gáznak ,hogy egy ideje baromi nagy divat az Apple hate csak mert APPLE és akkor minden szar. Az ilyen minden észérvet nélkülöző gyűlölet nem fér a fejembe de biztosan velem van a gond. :R

Új hozzászólás Aktív témák