- Milyen okostelefont vegyek?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Yettel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
livcsa
csendes tag
Az az igazság, hogy meg kell oldanom, hogy legyen net elérhetőségem a telón, mert elég sok mindent nem tudok vele csinálni, azért meg hogy felvegyem-letegyem-írjak egy sms-t nem érdemes ilyen telót tartani. Szóval holnap megoldom a netet és már könnyebb lesz a dolgom remélem.
-
livcsa
csendes tag
-
livcsa
csendes tag
Igazad van. Szóval szeretnék egy sys fájlt telepíteni, de az általam ismert módon (nokia suite - tudom már írták itt, hogy azzal nem műkszik) nem tudom megoldani. Tudtok segíteni vagy hagyjam ennyiben? Volt már olyan telefonom, ahol valamit be kellett írni valahova, és úgy ment, csak akkor is elmondta valaki és nem emlékszem már rá sajna.
-
csacsi67
addikt
Tisztázzunk valamit sys fájlt nem lehet telepiteni.deb kiterjesztésü fájlokat lehet csak.3 lehetöség van a 2 könnyebbet le irom vagy elküldöd mailba simán fogja telepiteni
vagy usb átmásolod a downoloads mappába majd a file box programmal megnyitod a downoloads mappát a telon látod a fájlt rá böksz és települ.A 3 dik modszer wifis fájküldés a telora . -
livcsa
csendes tag
Mivel nem kommunikál a gépemmel eddig általam próbált módon a készülék hogyan tudok egy sys fájt telepíteni rá? (Net hiányában. Nincs még wifim, se internet a kártyámon.)
-
_somotomo_
csendes tag
Lenne itt egy gyonyoruseges peldany ami az uj gazdajat keresi.
-
jacis
nagyúr
-
Zozzy
aktív tag
Engem is érdekelne, hogy melyik volt az az 5, amit letöröltél, mert egyelőre nekem is eszi valami az akkut, de nem akarok csak úgy nekiállni törölni.
Egy érdekesség: tegnap a launcher képernyőn egy élő ikont fedeztem fel, ami később eltűnt onnan, és nem indított semmit. Úgy nézett ki, mint a busy-indicator, és rendesen animálva is volt. REC felirat volt alatta. Két program van fenn, amihez köze lehetett, az egyik az Advanced Call Recorder, a másik pedig a Recorder-Pro, de egyiket sem használtam előtte, és a hívásrögzítő is kézi indításúra van téve. Nincs valakinek ötlete, hogy mi lehetett ez? Eddig még sosem láttam ezt az ikont, meg azóta sem.
Tudnátok ajánlani valami task manager programot, amivel látni és kezelni lehet az összes futó programot, a rejtetteket is beleértve? -
attisx
addikt
válasz
konyi79 #1883 üzenetére
Főállásban a mobile-review.com főszerkesztője, mobil-telekommunikációs szakértő, piaci elemző; mellékállásban pedig a Samsung marketing osztálya által pénzelt rémhír terjesztő...
Legutóbb pl. azt sikerült megetetnie szinte a teljes online sajtóval, hogy a Nokia már el is adta a komplett okostelefon részlegét a Microsoftnak, és ezentúl csak annyi közük lesz az okostelefonokhoz, hogy az MS által gyártott készülékeken továbbra is "Nokia" felirat lesz. Ezt azóta Mr. Elop személyesen cáfolta...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
drzsoo1
aktív tag
-
-
livcsa
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek lécci! Tegnap megvettem végre a telefont.
Olyan problémám van, hogy a bemásolt hangok közül csak párat tudok csengőhangnak állítani, a többit nem látom.
Mi lehet az oka? Tudom, nem eget rengető dolog, de jó lenne ha tudna valaki segíteni. Köszönöm
-
BobTail
őstag
-
jacis
nagyúr
válasz
KKoppány #1865 üzenetére
Szia,
Pedig hidd el nekem, hogy vslami progi okozza, mert én tegnap este letöröltem az utoljàra leszedett 5 progit és tàdàm reggel óta 65%-on van most az akksi. Volt köztük egy paint hasonmàs egy reboot egy hàtteres és még kettö haszontalan valami.
Biztos vagyok benne, hogy ezek közül valami volt a ludas.
Majd holnap meglàtjuk mi lesz.....iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
konyi79
addikt
Igenigen. Ennyire megbízhatóak a neten fellelhető adatok. Meg nem mondom neked hol olvastam a 90000-et, de lehet korai információ volt. Valóban nem mindegy 90k gyártott vagy 1400k eladott mint ez a cikk szerint. Igaz ezt kicsit sokallanám, lévén sok nagy piacon nem is értékesítik. Gyanúsan nagy szám így, de adjanak el minél többet annál jobb lesz a support. Az idézett cikkben ettől függetlenül nagy igazság a VHS/Betamax példája: tök mindegy melyik a jobb, nem az dönti el melyik a befutó.
-
azbest
félisten
-
konyi79
addikt
:-) Pr 1.2 után lehet lejátszási listákat is szerkeszteni a zene lejátszóban.
Azt is írják a telefon ébresztés közben ha lefordítom elmegy szundiba. Ezt nem értem, mert az enyém most is ezt csinálja, csak úgy megszokásból a régi után ezt csináltam és bejött. Vagy csak álmodtam? -
KKoppány
csendes tag
Én is szeretem, nekem is nagyon tetszik, de szerintem nem a limlom progik okozzák.
Azt írta nekem egy több platformra is dolgozó tervező ismerősöm, hogy belenézett ebbe a MeeGo-ba, és egy nagyon egymásra dobált katyvazt talált... Kívülről szép, de belül egy nagy rohadás az egész - szerinte, én nem értek hozzá...
De az gyanús, hogy ilyen jellegű problémák vannak a készülékkel, mint amiket itt lehet olvasni a fórumon. Remélem, nem adja fel a Nokia, és javítja ezeket a hibákat, és nem hal el maga a platform sem!
-
jacis
nagyúr
válasz
Liberatore #1860 üzenetére
Sehol nem írják mikor jön ki kb.
Mindenütt az van leírva mint ami e2-3 héttel ezelött is... rövidesen.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
-
drzsoo1
aktív tag
telenornál 2G 3G váltásnál előfordul ilyen, ez nem a telefon hibája. kérjél egy kártya újraindítást, és próbáld ki csak 2G vel. Akksit nekem a milestone is feltölti egy óra alatt max ra, ez még önmagában nem lenne hiba.
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
azbest
félisten
válasz
Liberatore #1860 üzenetére
http://harmattan-dev.nokia.com/release/N950/Nokia_N950_PR12_Release_Notes_v02-6_en.html
(#1859) Zozzy: MiniBrowser, inkább tesztelésre való, nem hétköznapi használatra
-
Liberatore
tag
Egy kis finomsag
aki kapja marja
-
KKoppány
csendes tag
És nem akartátok nekem elhinni, hogy max. napi 8 órát bír... Néha csak hatot...
Tuti biztos vagyok benne, hogy ilyen szélsőséges értékek kizárólag a szoftver bizonytalanságai miatt lehetnek.Nekem pl. van, hogy csak 6 órát bír egy nap, és van, hogy simán eldöcög 24-26 órát, és utána kér enni...
Várjuk a PR 1.2-t...
-
Liberatore
tag
Nincs a telefonnal semmi gond szerintem, eleinte nekem is voltak akksi gondjaim de akkor fent a baterry usage progi, miutan leszedtem rendbejott. 3napot elmegy a telefon, netezessel meg 2ot, persze 1nap alatt is meg ki lehet utni de akkor jatszani is kell rajta
1.2frissites johetne mer hianyzik mar a mappaba rakas es a copy past -
kerpok
tag
Nem hiszem el hogy ennyi emberkénen gondja van az aksival?!?! nemár!
Pedig nagyon vennék egy ilyen telefont... de ez elég fura...
Nem vmi feltelepített program felelős ezért, vmi béta?Meg ez a hívásfogadásképtelenség is érdekes!?
Meséljetek, milyen gondok jöttek még elő?!?!
NEM AKAROK LUMIÁT
-
pisze
tag
A T-Mobile-nál a kifutó szériák közzé tették, magyarul, beszüntetik a forgalmazását ! Ciki !!! Vajon miért ?
-
tr4v3r
csendes tag
Tegnap velem is tőrtént egy furcsa jelenség. Kb. 1 óra alatt szinte 0-ról feltöltötte 100%-ra az aksit, és ennek a következménye, hogy 2-3 órán belül le is merült annyira, hogy ki is kapcsolt. Ez volt eddig az első eset november óta.
Még egy megmagyarázhatatlan jelenséggel találkoztam, ami egyre gyakrabban előfordul.
A telefon be van kapcsolva, térerőm is van, és mégsem tudnak felhívni. Azt mondja, a hívott szám nem elérhető. Amint jelzi ezt nekem valaki, akkor újraindítom a telefont, és 1 percen belül megkapom az összes értesítő üzenetet. -
tr4v3r
csendes tag
válasz
Liberatore #1849 üzenetére
Hi!
Menj be a fiókok menübe, és ott az első pontban (Elérhetőségek) állítsd be, hogy mely fiókok legyenek online, vagy offline.
-
jacis
nagyúr
Szia,
Nekem is 95-97%-ról indul mostnában az akksi töltöttség és nekem is kb. 8 óra alatt koppra lemerül pedig semmit nem csinálok vele
Így most napi két töltéssel megyna szekér. Amúgy nagyon bosszant, mert volt már olyan is, hogy két napot is elment a telóm...iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Liberatore
tag
Haliho! Massal is megesett mar, hogy felmegy pl facebook chatre, akkor a felso savban az ora mellett nem mutatja azt a zold kis pottyot ami az online allapotot hivatott jelezni?? Gozom nincs mit csinaljak h ott legyen. Regebben ott volt, azota csak a gps-t kapcsoltam ki teljesen
-
mokus8
tag
Ma végre volt időm és elvittem a telót a Noka Care-be! Felsoroltam a problémáimat, aminek hatására jó nagy "kettőspontO"-k jöttek ki az emberünk arcán!
-Lényegében a fekete foltok miatt vittem be, mert ez elég zavaró számomra és már írtátok előttem, hogy kicserélik. A másik, hogy nagyon gyorsan merül. Azt vettem észre, hogy mikor egész éjjel töltőn van és lehúzom 95%-ról indul és nem egyszer volt már olyan is, hogy fél óra alatt 10%-ot merült az akksi, úgy hogy az ég világon semmit nem csináltam rajta. Ez azért nem hiszem hogy normális. + az enyémnek a szoftveres hibák mellé még keletkezett egy hajszálrepedés is a hátlapon a LED villanófény mellett (ez már kb 2 hónapja).
Mondták, hogy OK. Elküldik a központi szervízbe, ami másfél hét. Meglátjuk mi lesz a vége! -
BobTail
őstag
Régen, még egy teljes adattörlés, és egy vérfrissítés előtt minden névjegyzékemnek (aki fent van facebookon) berakta a profilképét képnek, és tök jól nézett ki meg minden, viszont a frissítés után csak pár embernél van csak meg... esetleg valami tanács, hogy újra legyen mindenkinél kép?!
-
-
azbest
félisten
No akkor mutatok néhány képet:
A képek felső részén a gyári böngésző látható, míg az alsón valami más
Katt rá, hogy nagyban is lásd. Tehát nem a kijelző a hibás, hanem a gyári böngésző bánik mostohán a színekkel. Gondolom aki dicsérte az telepített valami alternatív böngészőt.
[ Szerkesztve ]
-
Ufff
senior tag
Ha közelebbről nézem, a 2-estől már látható! Nektek nem?
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
konyi79
addikt
Ezen nincs mit szépíteni, teljesen felhúzott fényerő mellett sötét helyen a 7-től lehet látni, de ez még nem gond.
Sokkal csúnyább dolog amit az előttem szóló is említett a szürkeátmenet. Kicsit olyan élményem van vele mint a régi 256 színű (vagy 16) megjelenítőkkel/programokkal. Elég csak megnézni a bekapcsolási animációt. rettentő sávos, és szerintem nem így van programozva. Ezen az árszinten erre jobban ügyelhetnének. Minden második sor a lilás beütéssel nagyon randa. monitoron is és a tabon is szép, tehát nem az oldal hibája.[ Szerkesztve ]
-
Just486
senior tag
Néha beragadhat valami cucc a háttérben, és akár 5-7szeresére nőhet a tétlenségi fogyasztás. A durva az, hogy az újraindítás sem mindig segít, nekem pl az újratöltés oldotta csak meg egyszer. Plusz mivel gondolom nem használsz akksi monitorozó programot, nem is igazán tudod figyelni, hogy mikor ugrik meg a fogyasztás.
That unconquered country we call the future.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok.
Nem tudom mi lelte a telómat, de egy napot már megint alig bír ki
Nem értem miért ilyen hektikus az akksi idöm.....iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
azbest
félisten
hát, most világos helyen vagyok, így csak az alsó sor látszik, az utolsó előtti sort éppen sejteni közepes fényerő mellett, a felső két sorból a piros számozést látom (persze amennyire tudom takarásban nézni ott van a többi is).
gray gradinet ha megnézed kegyetlenül sávos (erre mondtam hogy alacsony a színmélység).
-
-
MarKoo
addikt
Valószínű, hogy nem hardveres hiba, de nem minden telefonnál jelentkezik, megnéztem egy párat. Majd lövök egy képet a hátuljáról, meglepő, pedig nem vagyok az az ember, aki hajigálni szokta a telefonjait.
Szomorúan tapasztaltam, hogy az a Lumia amit cirka két hónapja "ütnek vágnak" tok nélkül sokkal jobb állapotban van mint az én telefonom.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
azbest
félisten
Van egy olyan érzésem, hogy ez a fekete foltosodás nem hardveres hiba hanem az oled vezérlésének butasága.
Egy sötétebb tartalmú avi filmet megnézve is látszik, hogy bizonyos sötétségi szint alatt gyakorlatilag teljesen fekete a kijelző. Valószínűleg az is közrejátszik ebben, hogy szerintem nem 16millió árnyalatot tud megjeleníteni a kijelző (vagy 16bites színménységet használ a rendszer). Emiatt a tömörített képek blokkosodása is kihangsúlyozottan látszik.
-
MarKoo
addikt
válasz
manokaki #1799 üzenetére
November vége óta van rajta a tok, ami a gyári védőtokja és abszolút nem szoktam poros helyen lenni. Telefonos cégnél dolgozom, hoztak azóta vissza egy N9-est, ami ugyanígy meg volt kopva. A szilikontok anyaghibájának mintáját egy az egyben átvette a telefon hátulja. :\
De nem gond, mert beviszem a Nokia szervizbe és megkérdezem, hogy szerintük így kell-e kinéznie. A kijelzőn megjelenő fekete foltokról ne is beszéljünk..
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Zozzy
aktív tag
válasz
konyi79 #1828 üzenetére
Igen van, alternatív lejátszó használata, pl. Sigma Player. Ezzel tudsz listákat szerkeszteni, igaz a meglévőket meg bugosan kezeli, vagy egyáltalán nem is kezeli, ráadásul fizetős. Mondjuk nem egy földhözvágós 205 Ft-os cucc, de van még hová fejlődnie, viszont van benne EQ. (Nekem mondjuk tökéletesen megfelel a gyári lejátszó hangminősége, EQ nélkül is).
Másik lehetőség, hogy számítógépen megcsinálod a mappákat, listákat, amit csak akarsz, és úgy másolod a telefonra. A meglévő lejátszási listákat már kezeli a gyári zenelejátszó is.
Van még egy nagyon ígéretes player, a QuasarMX, rengeteg funkcióval, de egyelőre béta állapotú, és lejátszási listát egyáltalán nem kezel. Van viszont egy csomó online támogatás benne az éppen hallgatott zenéhez kapcsolódóan, pl. zeneszöveg, album információk, előadó információk, albumborító, Last.fm scrobbler, stb. -
konyi79
addikt
A zenelejátszóban nem tudok lejátszási listákat létrehozni, erre van valakinek ötlete? Már a kedvenceken kívül. Úgy összeségében a zenelejátszóban csalódtam kicsit. Még annyit se tud bejövő hívás után fokozatosan adja vissza a hangerőt.
-
jacis
nagyúr
Az elölapi kameràt tudja valaki miként lehet életre kelteni?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Az durva, hogy napsütésben sem romlik semmit a kijelzö olvashatósàga. Nincs valakinek valami magyar nyelvü leíràsa arról, hogy mi ez a clearblack technológia pontosan?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Tegnap este talàlkoztam két olyan ismerössel akik iPhone-t hasznàlnak és amikor meglàttàk az N9-et teljesen beleszerettek.
Az mondtàk, hogy az egész teló nagyon letisztúlt és közben brutàlisan komoly hatàssal is bír...[ Szerkesztve ]
-
larryking
senior tag
Üdvözlet!
Kérdésem lenne a készülékkel kapcsolatban. A párom a megjelenés napján megvette, és figyeltem, hogy néha össze vissza ugrlál a kép, és ez frissítés után is így maradt. Ötlet, hogy mitöl lehet?
"We'll meet you where the lights are...."
-
konyi79
addikt
Úgy veszem észre itthon wifin nincs gond, majd mikor elmegyek nem visz át a kapcsolatot 3g-re. Ha pedig olyan helyre megyek ahol nincs egyáltalán net, mikor lesz nem lép fel automatikusan. Lehet próbálna csak az első próba ugye helytelen jelszóval elutasítva ezért hagyja?
-
BobTail
őstag
nekem eddig soha semmiből nem kellett újra bejelentkeznem
... nekem a net adja fel egy idő után
[ Szerkesztve ]
-
Ufff
senior tag
válasz
konyi79 #1812 üzenetére
Nekem a facebook is csinálja a gtalk mellett. De nem az elejétől. Érdekes. Bár ugye a fb szokott szarakodni, gmail is kilép egy idő után, de itt gyanúsan egyszerre történik mindez.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
konyi79
addikt
Van ötlete valakinek, a gtalk egy idő után mindig kilép és csak kézzel csatlakozik vissza. Persze csak második nyomásra, az első mindig hibás jelszó.
-
malor
aktív tag
válasz
Cukipofa10 #1794 üzenetére
Szia!
Én elszórakoztam vele majdnem egy hónapig, mert nem nem vették először komolyan. Ezek után viszont már gyorsabb lesz. Két alaktrészt cserélnek benne (kijelző és valami szenzor). Beszélj Nokia Care-rel telefonon. Megrendelik az alkatrészeket és ha megjött be kell vinni. A javítás kb. másfél óra.
Ha bevizsgálják, akkor lehet, hogy 10 napig is lesznek vele.
Egyébként a cserélt alaktrészre a csere napjától indul a garancia.
És igen, erre is vonatkozik a garancia!
-
BobTail
őstag
ezért lepődtem meg én is, mert az enyémnek sincs semmi baja
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest