- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuszal
tag
válasz
presley68 #4206 üzenetére
Konkrétan ehhez a telefonhoz nem gyártott külön tartót a Nokia, DE a CR-122 tökéletesen megfelel hozzá. Ez elvileg az N8 tartója, de az N9-is nagyon jól áll benne. Nekem ilyen van és még nem volt vele probléma. Beszereztem még mellé a kocsiba egy DC-20-as kettős USB-s töltőt is és így már mindenre fel vagyok készülve :-D
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
Just486
senior tag
válasz
presley68 #3797 üzenetére
Ő nem csak a meego, hanem az összes linux alapú rendszer feje volt (régi nokia "tabletek", n900), és tényleg elég szomorú, hogy továbbállt. Viszont lelépésekor titokzatosan megjegyezte: Egy apró, de értékes csapat továbbra is figyel rátok. - Ha értitek hogy mondom.
Vagy a telefon mögötti közösségre gondolt, vagy van még mire számítani a későbbiekben.
(forrás: "Clarification. A) Yes I'm super sad. B) a small but valuable team is listeningI hope u understand what I mean.")
That unconquered country we call the future.
-
Just486
senior tag
válasz
presley68 #3573 üzenetére
Azt tudom mondani, hogy akkor lenne szerencséd, hogyha a hiba a garanciális időn belül jelentősen elfajulna, mert 1 pixellel valószínűleg még nem fognak foglalkozni. Az olcsó monitoroknál is úgy van, hogy van egy megengedett hibaszám (ez jellemzően olyan 3-10 pixel között alakul), ami alatt nem lehetséges a garanciális ügyintézés. A hibás pixelek színe sem mindegy, a "halott" (fekete) pixelekből általában több a megengedett, illetve az egymástól való távolságuk is számít. A monitoroknál ez mind szépen le van írva a kézikönyvben, vagy a garancialapon, de nem hiszem, hogy mobiloknál erre így külön kitérnének. Azért, ha éppen van időd érdemes lehet bemenni, hátha ők pontosan meg tudják mondani, hogy mennyi pixelhibától cserélhető a képernyő. Az még a baj, hogy az N9 szervizháttere nagyon szutyok módon van megoldva, gyakorlatilag csak a központi szervizben (Szombathelyen) javítják, szóval még ha a Care -ben át is veszik, simán előfordulhat, hogy egy hét múlva visszakapod ugyan úgy (javítatlanul), mert "a központi azt mondta, hogy ...". - Persze ez nem törvényszerű, de velem fordult már elő, illetve ha jól emlékszem, mással is.
That unconquered country we call the future.
-
Zozzy
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest