- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
Köszönöm a segítséget, valószínűleg a kék lesz, azzal tudok a legjobban azonosulni
És akkor ehhez kapcsolódóan lenne még egy kérdésem: hol tudnék a legolcsóbban, 2 év garanciával, és az alap tartozékokkal hozzájutni?! Innen van vkinek vmilyen tapasztalata? Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
-
Rubie
csendes tag
válasz
BobTail #1193 üzenetére
Nekem sötétben, sötét háttérnél fekete foltok jelentek meg a képernyőn, ami nappal ugyan egyáltalán nem zavaró, de azért nem ritka, hogy pl. kocsiban este előveszi az ember a telót, és ott bizony látszik. Egy ilyen árú készüléknél ez már azért eléggé zavaró. Úgyhogy én visszaküldtem a webshopba még azon a héten, ahogy megvettem, most várom a pénzt vissza. Nem tettem le az N9-ről, de jól meg kell nézni, hogy mit vesz az ember...
-
KKoppány
csendes tag
válasz
Arthuro_Adam #1179 üzenetére
Kell hozzá egy pici berhelés, de megéri...
-
BobTail
őstag
praktikus ...
viszont most olvastam, hogy van vmi hibája a kijelző szalagkábellel, és egyes helyeken lila árnyalatos a képernyő, pl ha erre a képre ránagyítotok, akkor az alsóbb fekete átmeneteknél, illetve ha a fényerőt 50% alá állítod, bemész egy teljesen sötét szobába ahol megnyitod a kamerát (fényképező módba) és itt is képernyő sarkában is lilás a feketeki mit tapasztalt, mennyire zavaró, stb.
-
B1T3
addikt
válasz
BobTail #1189 üzenetére
Sajnos nem tudom, arrafelé hol tudnád megnézni. A debreceni MediaMarkt-ban fekete, kék és magenta színű volt (az új, fehér nem), talán az ottaniban is érdemes szétnézni. Szolgáltatónál is lehet kiállítva, bár konkrétan én úgy csak dummy modellel találkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
Nos emberek, eljött az én időm, viszont nagy a dilemma! Segítsetek választani úgy, hogy legalább 2,5-3 évig ezt fogom, vagy legalábbis szeretném használni!
-
Az impresszum oldal igazából egy weboldal (hasonlóan pl. a cikkekhez), ez magyarázza az összes általad észrevett anomáliát - nem az én irányításom alatt van a tartalma.
Az üzleti modell miatt bár örömmel veszek minden bug reportot, nem tudom azt ígérni hogy lesz javított kiadás, mert egyáltalán nem az én kezemben van a téma.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Zozzy
aktív tag
Nekem még mindig nem akar működni ez a hackelgetés, az Aegis rejecting... hiba miatt. Valami ötlet valakinek esetleg?
A Hungary Tourism nagyon jól sikerült alkalmazás, és a HVG-t is használom, bár ott azért lenne néhány ötletem a csiszolására, persze mint felhasználó, mert a készítéshez sajnos egyáltalán nem konyítok. Utóbbinál egyébként le sem tagadható, hogy port, mert az impresszumban nem sikerült javítani a Symbiant Meegora ( vagy Harmattanra, ahogy tetszik).Ja, és ugyanitt alul a vissza és az oldal tetejére gomb nekem nem működik.
-
Van szinte mindenhol, az Apple-féle "tartsd nyomva és megjelenik a nagyító" témát másolják. A böngészőben nem sikerült összehozni csak
(Illetve potenciálisan más QWidgetre épülő alkalmazásoknál, vagy ahol rossz QML szövegdobozt használt a fejlesztő.)
[ Szerkesztve ]
-
De, hackelgetni kell a telefont (konkrétan három csomagot kell feltelepíteni a developer mode bekapcsolása után); az integráció itt azt jelenti, hogy beépülnek az új protokollok a gyári Accounts és Messages alkalmazásokba, hasonlóan a Talkhoz és a Skype-hoz.
B1T3: HVG, Hungary Tourism (ezek fenn is vannak a Store-ban), és lesz egy tőzsdei, de az még nincs fenn.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz
Arthuro_Adam #1179 üzenetére
Láttam a linket anno.... az integráció alatt azt érted, hogy alapból benne van és nem kell hack-elgetni hozzá a telót?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Van valami msn progi a telóra?Fut a háttérbe ha közben pl.: neteztek? Jelez ha üzenet érkezik?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Nálatok előfordult már, hogy a böngészdében címet próbáltok beírni a swype billentyűzeten egyesével pötyögve az első betű bemegy, a következő pár elveszik, majd újra észhez tér? Pl.: "mail"-ből "ml" marad csak...
Mindenesetre ha minden igaz, már nem sokáig lesz nálam a telefon, kész a harmadik appom portolása is.
[ Szerkesztve ]
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #1168 üzenetére
Letöröltem, majd meglátjuk, hoz-e változást.
Karma: Számomra az nem túl nagy probléma, már hozzászoktam, hogy a képernyő szélétől indítsam a mozdulatot, és gyakorlatilag nincs rossz mozdulatom
Alapból amúgy értem a gondodat. A rendszer továbbra is bejön, minden telefon képernyőjét kopogtatom, és próbálom húzogatni oldalról
-
Liberatore
tag
ugy tunik megoldott a merulesi problema
baterry usage torolve volt ugye, es maris 3,5napnal tartok 1toltessel es meg van 25%, pedig hasznalok rajta mindent, internet sms hivas videokat nezek szoval
nem bantam meg h ezt a telefont vettem
jaj egy ilyen kerdes van valakinek nokia cc 3015os tokja az n9hez?? kivancsi lennek ra h mi a velemenye meg h nez ki benne a kezsulek, mivel nem volt szerencsem leprobalni meg nekem, koszontem
-
Zozzy
aktív tag
Na megoldódott az elfelejtett jelszó, de sajnos csak egy teljes szoftver újratelepítéssel és tartalomtörléssel.
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Van 2db tokom, 1lilás átlátszó, meg egy 1fehér/átlátszó. Ha valakit érdekel, írjon privit.
üdv:
jack -
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Arthuro_Adam #1161 üzenetére
Értsük úgy hogy te most telepíteni fogod a Batery Usage progit, ellenőrizni akarod azt hogy tényleg meriti-e az akut?
Még végül kiderül hogy az összeesküvés elméletem igaznak bizonyúlCseberből vederbe
-
Zozzy
aktív tag
Nekem egy valami nem tetszik csak az alkalmazások közti váltásban, mégpedig, hogy fekvő módban használva nézek weblapokat. Ha több is meg van nyitva egyszerre, akkor váltáskor, mivel a futó alkalmazások listája nem támogatja a fekvő módot, visszaáll portréba. Majd váltás után ismét fekvőbe. Meg lehet mondjuk szokni, de fölöslegesnek tartom. Az is igaz viszont, hogy van rá alkalmazás, amivel tudom engedélyezni a fekvő módot az alkalmazáslistában is.
A másik ilyen a webinfók nevű alkalmazás, ahol a csatornalistát nem lehet landscape módban megnézni, az egyes híreket viszont igen, ebből adódóan érdekessé válik egyik csatornáról a másikra váltani.
Egyebekben nagyon tetszik nekem is a használat módja, mióta megvan, a nyomógombos telefonok kivételével az összeset így akarom kezelni, mint ezt, annyira megszoktam.viszont jól kitoltam magammal, beállítottam egy biztonsági kódot, mivel a Mail for Exchange használatához kötelezően kérte, de aztán ki is töröltem az MfE fiókot, mert idegesített, hogy minden egyes frissítésnél kérte a kódot. Viszont azóta meg szépen elfelejtettem a lezárókódot... Van valakinek ötlete, hogyan tudnám resetelni? Szerencsére a próbálkozásokat korlátlanon hagytam, de megbízható személyt nem adtam meg, most meg már nem is tudok a kód miatt. Csak szerviz tud segíteni? Remélem van valami megoldás.
-
Én személy szerint a pokolba kívánom a kitalálójával együtt...
Pl. az emailkliensben és a zenelejátszóban nüansznyi különbség van aközött, hogy az alkalmazásból lépek vissza, vagy éppen levelet/zeneszámot váltok egy oldalra swipe-pal. Másik ilyen szép az A betűvel kezdődő szavak beírása, gyakran fogom meg a billentyűzet szélét helyette.
-
kuszal
tag
válasz
BobTail #1164 üzenetére
Jó ez a reklám :-)
Többek között az ilyen reklámok miatt gondolom úgy, hogy a Nokia nem írta le teljesen ezt a telefont/rendszert. Hiszen ha tényleg el akarná süllyeszteni, akkor nem foglalkozna a fejlesztésével (elvileg dolgoznak az 1.2-es frissítésen), reklámozásával és értékesítésével. Egyszerűen csak nem gyártana tovább és nyomatná a Lumia 800-at. De én újságokban, neten és TV-ben is folyamatosan látom a hirdetéseket. Ha pedig hírdetnek, akkor értékesítenek is, ha meg értékesítenek, akkor gyártás is van.
Az biztos, hogy ez a telefon nagyon innovatívra sikeredett. Ez a gomb nélküli kezelés nagyon ott van :-D
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
BobTail
őstag
-
válasz
Liberatore #1162 üzenetére
Még N950-re sincs kinn, úgyhogy még simán lehet egy hónap. (Eltelt a múltkor is pár hét az N950 és az N9 PR1.1-e között).
-
Liberatore
tag
válasz
Arthuro_Adam #1161 üzenetére
kivancsi vagyok milyen ujjitasok lesznek benne, de rogton azt se fogom feltenni
megvarom mig valamelyik oldal vagy forum ir h mi valtozott, nem aztan h megint elkezdi enni az akkut valami... aztan kerem az eredmenyt h mit valtozott a keszenleti ido
amugy tudni h mikor jon az 1.2?
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
Liberatore #1160 üzenetére
Ezt akkor kipróbálom én is, leszedem a Battery Usage-t.
Amúgy remélem az 1.2-be berakják a felső állapotsorba az akku százalékát.
-
mokus8
tag
válasz
Liberatore #1157 üzenetére
Nekem is sokkal tovább bírja mióta nincs fent a progi! Valami sántít itt....
-
Arthuro_Adam
őstag
-
Liberatore
tag
kopogjam le maris javult a dolog, 1napja volt toltve a telefon es most 70%on van, volt benne 1ora internet, 4-5sms, 10perc hivas, meg fel ora gps, remelem igy is marad a tendencia
Kuszal: 1het meg keves ido vard ki a veget
de szoritok h ne jojjon elo
en ugy 1honapja tettem fel a programot es a heten kezdett el ilyen ertekeket kiirni.... azelott ugy ment ahogy neked is
-
kuszal
tag
Írtátok, hogy sokan használjátok a Battery Usage programot és, hogy az Avg Idle Consumption nagyon magas. Én kb. egy hete telepítettem fel és még sohasem volt 10 felett az érték. Általában 6-7 körül mozog, legalábbis amikor néztem/nézem.
Nekem a telefon 2 napot megy el átlagos használat (napi 2-3 SMS, 15-20 perc beszéd és olyan 2-3 óra internet) mellett. A netkapcsolat nincs folyamatosra állítva, hanem csak akkor kapcsolódik ha elindítom a böngészőt vagy frissítem az RSS olvasót.
Minden összevetve én nem csalódtam az üzemidejében. A régi 5800 már nem bírta ki a két napot ilyen használat mellett :-( Persze ha sokat nyomogatom, akkor este már tölteni kell, de akkor tényleg intenzívebben is használom (30-40 perc beszéd és 4-5 óra net).
Amúgy ennek a Battery Usage programnak van valami értelme azon kívül, hogy látom, hogy melyik program mennyi energiát fogyaszt?
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
mokus8
tag
Én is letöröltem a progit. Meglátjuk mi lesz. Viszont nem tud valaki olyat, ami az akku mellett kiírja számmal is, hogy hány %-on van éppen?
-
Liberatore
tag
válasz
LEFTHORSE1 #1153 üzenetére
toroltem mar a cuccot, most az n9 gyari mutatojarol fogom ellenorizni a dolgokat... kivancsi vagyok mennyit fognak valtozni a dolgok... en is gondoltam hasonlora bar en a pr frissitesek kapcsan, neh valamit direkt elrontsanak, h a lumia 800nak jobban menjen
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Liberatore #1147 üzenetére
Ha jól értettem a Batery Usage az egy külsős progi, mi van akkor ha ezt inkognitóban Microsoft alkotta, és az a célja hogy az akut meritse, elméletileg ez lehetséges, nem?
Tehát töröld le, ne akard tudni hogy mi mennyit fogyaszt[ Szerkesztve ]
Cseberből vederbe
-
válasz
Liberatore #1151 üzenetére
Mondjuk a Lumia és ez két teljesen különböző hardver, csak a külsőségek egyeznek.
[ Szerkesztve ]
-
Liberatore
tag
Hát nem tudom minek higgyek
tegnap ugye felugrott 35re, aztan most 18van, de innen nem mozdul semerre se.... ejjel direkt bekapcsoltam repulouzemmodba de az se segitett, az akksi viszont merult majd 10%ot... amikor 2-3napig birta a telefon akkor az idle sose ment 10fole... kitudja mi van vele, olvastam h a lumia 800nak is akku problemai vannak, gyors merules, melegedes de h a nokia mar adja is ki ra a javitast...
-
mokus8
tag
válasz
Leitinho #1149 üzenetére
Nekem is állandóan más értéket mutat a Battery Usage, holott kb semmi sincs megnyitva. Most vagy a progi mutat hülyeségeket, vagy tényleg futnak a háttérben a dolgok.
Megnyitom a kamerát, csinálok vele 1-2 képet, bezárom, de a BU még jó ideig mutatja a háttérben, hogy fut....
A másik, meg hogy tegnap óta ilyet ír ki a BU, hogy "Synchronization services" eszi az akkut átlag 80-90%-ban! (Megj.: A meeGo System csak 9%)
Tegnap (mióta jelzi, hogy fut a háttérben) pár óra alatt lemerült a telefon csutkára és melegedett is! Nem tudom ez mi lehet, de idegesítő. Újraindítottam már többször is de ugyanúgy mutatja. Nem töltöttem le rá semmit már 2 hete kb, tehát új progi miatt nem lehet. -
Leitinho
csendes tag
válasz
Battery usage nekem is aggasztó értékeket mutatott. Minden nap más fogyasztott, és mindíg háttérben. Készüléktartalom törlés után csak a battery usage maradt, viszont nem használtam semmit a telefonon, se net, semmi, ekkor device idle-t jelezte magas fogyasztásúnak, 12 óra alatt 100-0-ra merült. Töröltem a battery usage-t kb. egy hete, visszaraktam mindent, közepes használattal 2-3 naponta kell töltenem. 5800 után egy álom. Battery usage pedig egy darabig nem kerül vissza
-
Zozzy
aktív tag
válasz
Szerintem meg, ha a Battery Usage nevezetű programot használod, és az alapján ítéled meg, akkor hibát követsz el. Nekem per pill 313 mA az átlagos fogyasztás a program szerint. De volt már 14 mA is, azaz gondolom nem teljesen hiteles, amit mér...
Nekem egyébként átlag egy napot bír csak (azaz a 60 óráddal nagyonis elégedett lehetsz), de van, hogy már dél körül töltöm. Ez van, sokat nyúzom, az 5800 sem nagyon bírta tovább, ezt sajnos bármelyik okostelefonnál el kell fogadni. A nagy tepsi kijelzők sokat zabálnak, na. Meg persze a 3G is. (igen, látom, hogy írtad, 2G van beállítva, de én még azzal nem nyertem soha egy óránál több üzemidőt).
Szóval szigorúan szvsz, de ne ez alapján dönts a cseréről! -
Liberatore
tag
Ilyen se volt meg, az avg idle felment 35re.... kezd nemtetszeni ez nekem... azt csinal amit csak akar ez a telefon, semmi se fut a hatterben 2G-re van allitva a halozat es akkoris eszi az akksit... most lekapcsoltam a hatterben futo internet alkalmazasokat, bar szerintem nagy fogyasztasuk nem lehet, ha eleve nem megy a net... gondolom nem is probalnak toltessel, csak ha be van kapcsolva az internet akkor frissitik maguktol a dolgokat nem?? valakinek valami jo otlete vagy tanacsa akad?? Ha igy fog tovabb szorakozni akkor szerintem ebbol csere lesz, egy szempont az volt a vasarlaskor h nem kell naponta tolteni, a multkor peldaul 60orat ment 1toltessel normalis hasznalat mellett...
-
Ufff
senior tag
Akit érdekel: N9 tweak
[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Mint eddig is, a helyzet a következő: az Alien Dalvik egy demovideó formájában létezik eddig, és ha egyszer lesz is belőle valami, akkor se a végfelhasználók jelentik a célközönséget, hanem a gyártók, nagyobb OEM-ek.
Azaz jó eséllyel nem lesz egy csomag, amit te feltelepíthetsz.
-
s4tch
veterán
Sziasztok,
most olvasom a telefon tesztjét, abban van egy ilyen mondat:
"Elvileg készül egy megoldás arra is, hogy Android alkalmazások futtatására is képes legyen a telefon, de a Myriad Alien Dalvik még nem elérhető."
Azt tudja valaki, lesz-e ebből valami konkrétum, és ha igen, kb. mikorra?
-
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. Kb. egy órája nézem az N9 rendszeréről a videókat és le vagyok döbbenve, hogy egy olyan szoftverrel ami teli van innovációval és gondolom nem kis munka van benne eldobják és lecserélik egy WP szintű kőhülye rendszerre. Azon gondolkodtam miközben a videókat néztem, hogy lehet a Nokiábak is át kellett volna állni az Apple stratégiájára és maradni a Meego mellett évi egy telóval ami hasonló szintű lett volna mint az N9 a sok egyforma WP és Symbian hulladék helyett. Nagyon kár. Amúgy egy kicsit kezdek is bele esni a telóba....
-
válasz
Arthuro_Adam #1133 üzenetére
Egyébként ezt hogy kell előidézni? Nálam a Swype súgó (meg bármely más súgó, i betű, ilyesmi) nem működik sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
válasz
gameradams #1131 üzenetére
-
gameradams
csendes tag
Hogy lehet aktiválni az Angry Birdset hogy összes pályát lehessen játszani.
-
Liberatore
tag
haho valaki
egy jo kis video convertalo programra lenne szuksegem, valami tipp?? ha ingyenes annal jobb
-
axelrad
csendes tag
meglehet, szerepelt már itt, de nem találom, ezért előbb elnézést, majd SEGÍTSÉGET kérek.
Könyörgök, vki magyarázza el, hol, hogyan, miként lehet ezt az átkozott N9-t szinkronizálni outlookkal?
átkozódásom oka: (mivel nokia-fun vagyok + jó teszteket olvastam az N9-ről + készülékváltás előtt álltam + a korábban alaposan áttanulmányozott users guide-t is kb. fölfogtam)
eszembe sem jutott feltételezni, h egy vadiúj, méregdrága, csúcsmodellnek hirdetett nokia nem képes egyszerű szinkronizálásra, pedig azt jóval korább, olcsóbb elődei is "vágták". nekem pedig létszükséglet "zsebirodám", tehát névjegyeim, naptáram, feljegyzéseim naprakész karbantartása, azaz szinkronizálása pc-mmel.
NEM LEHET - legalább is az általam eddig kipróbált, a nokia ill. magánszemélyek által ajánlott módokon nem.
ez gyalázat -- megint elnézést a kiborulásomért, de ahogy böngészem a netet, szó szerint az egész világon ezen vannak kiakadva azn9-re bepalizottak tízezrei.
hivatalos segítség pedig nem is várható: miután a nokia kvázi megszakította a kapcsolatot a meegoval, ez utóbbinak esze ágában sincs "potyán" melózni.
NAGYON KÉREK MINDEN SZAKÉRTŐT: SEGÍTSEN!!!![ Szerkesztve ]
-
mokus8
tag
Vicces, de eddig én sem jöttem rá, holott halál egyszerű. Link
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
Liberatore #1124 üzenetére
Alapból wifi-t nem néz sehol. Van Traffic Counter program, de az nekem nem annyira jött be.
-
Liberatore
tag
nektek a internet szamlalo rendesen mukodik?? Mer a mobilnetes megy nekem is de a wifis nem, bar abban se vagyok biztos h a mobilnetes pontosan merne
-
Ufff
senior tag
A naptár értesítés a főképernyőn egész jó lett már: Organiser Feed
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Főnökömnek egy Nokia N9 van és amikor felhív legalább 4-5mp-ig nem hallom amit mond. Ő viszont hall engem. Ezt már olvastam pár helyen többek közt itt a topikban is. Ez minden telónál jelen van vagy csak némelyiknél?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
-
jacis
nagyúr
Megnyomkodtam egy ilyen telót ma. Nagyon komoly. Érdekes, hogy elsőre az iPhone rendszere jutott eszmbe róla. Nagyon gördülékeny és gyors egyben. A készülékhâz nagyon igényes. Nagyon kár, hogy nem viszi tovább a Nokia ezt a vonalat.
-
KKoppány
csendes tag
válasz
Arthuro_Adam #1114 üzenetére
Jogos. Ma reggel 5:50-kor húztam le a zsinórról, és egész nap nem telefonáltam vele. Egy-két fénykép készült, egy pici (2 perces) videó, oszt pihent egész nap. 34%-on áll most.
-
presley68
csendes tag
Sziasztok! Bluetooth-on kapott file-t, amit a zene alá tett be a teló alapból, hogy lehet törölni? Kell telepíteni valamilyen file-managert vagy van valami más megoldás? A zenelejátszó alatt nem találtam törlési opciót!
-
KKoppány
csendes tag
válasz
Liberatore #1111 üzenetére
A blútyúk az csak be van kapcsolva, de üresen ketyeg, viszont a wifi az megy folyamatosan...
Másfél év? Ez azt jelenti, hogy másfél év alatt taccsra vágtad az akksit? Végülis nem olyan hihetetlen, sikerült már nekem is talán...
A 100%-os fényerő engem nem zavar, mert ez a gép automatikusan állítja akkor is, ha 100%-on van. Viszont az meg kell - elég vaksi vagyok... -
Liberatore
tag
válasz
KKoppány #1110 üzenetére
akkor nyirva van rendesen, nekem a net szok rajta menni, kekfog, meg zene elwg surun... 100% on van a fenyero?? Nekem azon igen zavarta a szemem... Le is vettem 50re, mondjuk az ipod touchom hibajabol mar tanultam, ott 100% on volt nekem is, masfel ev alatt jol lezabalta az akksit...
-
KKoppány
csendes tag
válasz
Arthuro_Adam #1109 üzenetére
Nahát. Akkor én biztos valami erőművet üzemeltetek benne. Nekem most ebben a pillanatban 70 miliamper a fogyasztásom, az átlagos pedig 189...
Mondjuk az igaz, hogy nekem 100%-ra van állítva a képernyőm... És pushban vagyok, és online a Skype-on, FB-on, GoogleTalk-on... No de hát erre (is) kell nekem a telefon...
Egyébként ugyanezt a HTC Titan nagyjából másfél napig bírja nálam! -
Arthuro_Adam
őstag
válasz
Liberatore #1107 üzenetére
Annyit, hogy hány milliampert fogyaszt. Ha 15 alatt van, az biztosan jó. Én is csak tapasztalatból tudok mondani dolgokat. Mikor éjszaka be volt kapcsolva a teló, net ment rajta, háttérben nem futott semmi, akkor olyan 5-6-ra lement. Ma volt egy kis offline módom, akkor 4-re.
-
Zozzy
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #1106 üzenetére
Nekem 5800 volt előtte, az ahhoz kapott headset (tipusát nem tudom) vezérlő része tökéletesen működik a telefonnal. Viszont a gyári headset (ami a zenelejátszót csak megállítani és újraindítani tudja) sokkal szebben és dinamikusabban szól, kinézete ellenére. Tipusát annak sem tudom. Úgyhogy a kettőt most összeraktam, és be happy.
[ Szerkesztve ]
-
Liberatore
tag
válasz
Arthuro_Adam #1099 üzenetére
haliho, amugy az a kiiras mit jelent?? amit mokus is irt, jaj es mennyi a normalis ertek?? nekem ilyen 15fole nem szokott menni, legalabbis amikor nezem akkor nincs vele ilyen gond
-
peter.g
csendes tag
válasz
Arthuro_Adam #1104 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Régen amikor videókat láttam róla, akkor még wh-901 járt hozzá.
A nokia.hu is csak stereo headsetet írnak hozzá és a nokia ügyfélszolgálat sem mondott konkrét tipust. -
peter.g
csendes tag
Sziasztok !
Aki mostanában vett N9-et, az milyen headset-t kapott hozzá?
Mert én ma a MM-bam csak WH-701-et kaptam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Synology NAS
- Hobby rádiós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest