- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
Simán lehetne siker készülék és siker rendszer.
Kár hogy ott hagyták.Üdv netpeit98
-
Straw
senior tag
Ismét egy marha jó cikk, az utolsó bekezdés nagyon igaz.
Kár hogy a MeeGo-ból csak ennyi marad, mert a cikk olvasása után komolyan elkezdett foglalkoztatni a gondolat hogy veszek egyet (persze ha elöbb rám szakad az OTP).42
-
Next Win ®
tag
Ez az N900 sorsára fog jutni, pedig az is egy remek csodafone!
Ott sem nagyon történt különös fejlesztés, de a felhasználók
elég szép számmal gyártottak alkalmazásokat!
Szerintem itt is lesznek elszánt emberek, akik egy kis időt fognak fordítani
e-remek csodafonra!Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Sokkal többre lett volna hivatott ez a rendszer. Ezzel a telefonnal együtt igazi mérföldkő, hosszú távon ez is segített volna a Nokiának kimászni a gödörből (itt most csak az okostelefonokra gondolok). De pénz beszél, a Symbiant és a WP7-et kell tolni. Kár érte...
<< Heimdal >>
-
Rickazoid
addikt
Nem értem ezt hogy csináljátok. Néha teljesen jól használjátok a Nokia op.rendszerére, hogy az egy MeeGo kompatibilis Maemo Harmattan, vagyis nem MeeGo, máskor meg írjátok ezt a sajtó által kitalált, a Nokia által pedig a telefonjukra biggyesztett tévhitet, hogy ezen a Nokia és az Intel által közösen fejlesztett MeeGo fut. Pedig ehhez a rendszerhez az Intelnek semmi köze és ez a korábban a MeeGo miatt leállított, majd nemrég feltámasztott Maemo 6 átdolgozott verziója fut, ami a MeeGo for Nokia N9 nevet kapta, pusztán marketing okokból. A MeeGo telefonos fejlesztése le is állt akkor, amikor a Nokia megkezdte a tárgyalásokat a Microsofttal, a MeeGo 1.2 telefonos verziója, aminek ezen kéne futnia, soha nem is készült el.
Persze most, hogy az Intel is leállította a MeeGo fejlesztését, már mindegy is, hisz tényleg nem lesz már meeGo-s telefon.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
vladgabor
tag
Úgy néz ki, mint a 4G iPod nano felső része
Szép teló jó tudással és kb. 0 jövővel. Abban lehet bízni (már ha valaki akar), hogy ezzel és a WP7-tel a Nokia talán elindul ismét felfelé, előbb-utóbb pedig még nagyobb versenyhelyzetet teremt a Samsung-gal és az Apple-lel.
-
PR0JECTNR56
addikt
Tuti nem fogok ilyen telefont venni, de ennek ellenére ez az egyik legszimpatikusabb Nokia az utóbbi időből, kellemes készülék lett.
-
hunter84
aktív tag
Valaki váltsa már Elop papát, aztán adja ki az útját a Microsoft-nak, és állítsa már a talpára a Nokia-t!
Ez az egész közjáték ezzel a telóval, na meg a körülményekkel egy vicc.
-
szp1
addikt
Szerintem, ha ezt a telefont nem Nokia márkanéven hoznák forgalomba, hanem kreálnának hozzá jó nagy hype-el egy új brandet, akkor a fél világ egekig magasztalná és az összes geek ilyet akarna venni.....nem lennének ám fikázások, hogy a finnek utolsó sóhaja, meg hogy : jó-jó de ez akkor is csak egy sz@r nokia...
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
mszatesz
csendes tag
Valami leírhatatlan birtoklási vágyat keltett bennem ez a telefon! Azt nem mondom, hogy az androiddal, ios-el, wp7-el összehasonlítva ez lenne a legjobb rendszer, viszont az kétségtelen, hogy ez a leginnovatívabb (és nekem ez tetszik a legjobban). Sajnos viszont ott van az a tény is, hogy gyakorlatilag néhány fanatikuson kívül senki sem fog rá fejleszteni és ez egy akkora negatívum ami mellett minden pozitívuma eltűnni látszik, még az én szememben is. Most már tényleg csak azért szurkolhatok, hogy a wp7-es nokia teljesen pontosan ugyan ezzel a készülékházzal jöjjön, ami szerencsére szinte biztosan így lesz és akkor megvan a következő telefonom.
Nokia 5800 Xm Navi with spb shell 3.7.2 - Sennheiser MX270
-
Rav3n02
senior tag
Nagyon nagyon nagyon nagy kár érte
Ebben a rendszerben láttam a Nokia jövőjét
-
Lord Zero
addikt
vagy mégis?
It seems USB OTG feature just needs to be enabled in software as the hardware is already there. Update: N9 kernel seems to mention USB OTG as well.
DLNA stack is there on the device by default, but not in use.
szerk.
van ebben minden, csak a fele még easter egg : )[ Szerkesztve ]
nem, mindegy
-
tjb007
nagyúr
válasz
Arthuro_Adam #78 üzenetére
Nincs benne egyik sem.
-
Ricardo
titán
"Nem tudom, mit vagytok hanyatt esve, se hardverben nem nyújt többet egy középkategóriás telónál és én a szoftverben, sem találok semmi olyat, amit más op rendszer ne tudna."
Itt le is írtad. Hozza a kellő szintet.Tehát le tudnak tenni ilyet is az asztalra. Hardverben szoftverben egyaránt. Ezért is állnak sokan "értetlenül, miért kellett a microsoft alá feküdnie a gyártónak.
-
Kobak77
aktív tag
-
Arthuro_Adam
őstag
USB OTG és DLNA van benne, csak nincs alapból engedélyezve?
-
b4zsi-
őstag
nagyon egyben van ez a telefon
-
bigred
csendes tag
Valóban jól néz ki a teló talán az egyik legszebb ma a piacon.
De valaki árulja már el, hogy ez mitől több vagy jobb vagy előremutatóbb, mint akármelyik feleennyibe kerülő Androidos cucc a piacon vagy mondjuk egy IPhone?
Nem tudom, mit vagytok hanyatt esve, se hardverben nem nyújt többet egy középkategóriás telónál és én a szoftverben, sem találok semmi olyat, amit más op rendszer ne tudna.
Ez a telefon csak az egyéb régebbi vacak Nokiákhoz képest jó! -
Devid_81
félisten
Pofás!
...
-
Fancy-boy
addikt
Kár a rádióért.
A teszt nyelvezete/stílusa szerintem túl laza. Mintha az egyik haver mesélne a másiknak.
Kicsit komolytalannak érzem. -
Most hogy élesedett a rendszer, van már valami a rendes csomagkezelőről? Debian csomagokat tényleg lehet telepíteni parancssorból, elindulni el is indulnak a programok (aztán hogy működnek-e, az más kérdés, vegyesek a tapasztalataim), de dependencia-kezelés híján elég fájdalmas próbálkozni
Vagy a júzereknek csak az Ovi/Nokia Store van és szevasz?
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
makopeter
tag
válasz
LEFTHORSE1 #63 üzenetére
Nem tudom de sztem lesz mert windows-os gomb a WP7es telókon mind van...sztem a Nokia sem lesz kivétel.
-
BobTail
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #63 üzenetére
Külsőre és belsőre teljesen ugyan ez lesz, csak más OS fut majd rajta (az eddigi infók szerint)
-
Blyan
félisten
válasz
LEFTHORSE1 #63 üzenetére
Persze, hogy lesznek, előírás.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
JanFe
aktív tag
Tetszik a telefon es a rendszer is...
"There is nothing permanent except change"
-
Lord Zero
addikt
hmm, vajon mi lehet az a mérnöki koncepció, mely szerint legyen benne FM chip, de ne legyen antennája, így se venni, se adni ne tudjon?
(jó ez az oldal!)
Web browser supports multitouch of up to 6 fingers at once. (maybe more?) - ez bezzeg überfunkcionális
[ Szerkesztve ]
nem, mindegy
-
azigazimoris
aktív tag
Tényleg kár, így nem lehet kihangosítva lődörögni a téren a spanokkal tuti csajokra vadászva
Fülessel viszont frankó a cikk szerint, ami azért nem hátrány.Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
bobace
addikt
Egyik szemünk sír, a másik kán. -> Made my day
Jó kis teló, belül. Tetszik a MeeGo, a külső szerintem csúnya.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
makopeter
tag
Sztem már ki/be kapcsoló gomb se kellene erre az N9re...az ébresztővel se lenne probléma
-
Kobak77
aktív tag
Szerk. (lett volna, ha nem jár le az időlimit): Info rádióhoz
-
Kobak77
aktív tag
válasz
Lord Zero #43 üzenetére
"nincs rádió, nincs FM transmitter - nem úgy volt, hogy van neki egy built-in FM vevője, csak a modul szoftveres támogatottságát nem tudja még a rendszer?"
Azért nem rakták bele sw-esen, mert nincs antenna bekötve, szóval hw-esen nem működőképes. A forum.meego.com-on lehet követni az eseményeket, a vevőt nagyon működésre akarják bírni, bár nem tudom, mi a konkrét ötlet. Az adó úgy tudom teljesen bukta.
-
Tyafo
csendes tag
Kár hogy szarul szól...
-
makopeter
tag
Hát az biztos h anno csak jó telefonokat csináltak, de akkor még nem volt Samsung, HTC, LG, stb... egyébként meg jó uton haladnak, lehet drága az N9 viszont párja nincs a jelenlegi piacon és tényleg kár h nem lesz több ilyen rendszerű telefon, hasonlóan egyedi, mint 1 iPhone vagy 1 Blackberry... bár azt nem értem h miért nem lehetett volna úgy csinálni mint a Samsungnál is h van az Android meg mellette a Bada is...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
ssppiikkee #51 üzenetére
Rendben, akkor vegyél kikapcsolva ébresztő okostelefont.
-
drzsoo1
aktív tag
eljutottunk oda hogy. a szifonhoz képest is túlárazott telefont gyárt a Nokia. Milestone2 hardver nulla app kínálat, nulla terméktámogatás iphone árképzés. Az hogy ez az op rendszer előremutató az inkább vicc kategória. szánalmas...
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
szumoo
senior tag
Nagyon tetszik, pofás darab lett.
A nyúlon túl?
-
ssppiikkee
tag
Nekem is tetszik ez a rendszer, és a nokiás anyaghasználat az remek, de azért nem venném meg. Legutobbi nokiám egy N82 volt amit szerettem.
DeFranco: Viszont a menő már az hogyha minden készülék egybe van és az emberek nem fognak venni egy külön ébresztöórát ha telefonban is benne van...
[ Szerkesztve ]
Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
-
Blyan
félisten
Tetszik az egész, nagyon jó.
Sajnálom ezt a rendszert, mert jót tett volna a piacnak.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
ben11
őstag
Alcímnek még jó lett volna: Interjú egy hullával.
Egyébként nem rossz, régi nokia érzésem támadt, minőség+magas ár.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Valentino K. #8 üzenetére
1: Ezek nem telefonok már, hanem PDA-k (túloztam, nem belekötni
2: Repülő mód, és akkor még a fejed sem sugározza a térerő alvás közben
3: 100+k-s telefont az alapján választani, hogy tud-e kikapcsolva ébreszteni, miközben 200 Ft egy ébresztőóra... -
nuke7
veterán
basszus, pedig ilyet valsz. vettem volna
https://youtube.com/user/nuke7
-
Brutális eb
addikt
Ennyi pénzt kiadni egy kérdéses appellátású cuccért és kérdéses support miatt nem éri meg.
Mindazonáltal mégis ezt a vonalat követhette volna a nokia a wp7 helyett.(Itt legalább van mass storage)És nagyoin egyben van a cucc.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
total90
veterán
Erős lájk, kellene egy kicsit nyomni ezt a vonalat
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Blyan
félisten
válasz
Valentino K. #8 üzenetére
A HTC Herod ébresztett? Vagy annál fel sem tűnt?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lord Zero
addikt
én is így tudtam, csak a tesztben nem találtam erről említést, így fordulhatott elő, hogy zavarba jöttem : )
nincs rádió, nincs FM transmitter - nem úgy volt, hogy van neki egy built-in FM vevője, csak a modul szoftveres támogatottságát nem tudja még a rendszer? (úgy sejlik, cikkeztek erről régebben)
[ Szerkesztve ]
nem, mindegy
-
LEFTHORSE1
őstag
Úgy rémlik egy videóban láttam hogy van másodlagos mikrofonja is mely a led vaku mellett kapott helyet, meg tudnátok ezt erősiteni?
Cseberből vederbe
-
Ricardo
titán
Tetszik a készülék, és a tesztet olvasva a rendszer is bejön. Sajnálom hogy nem ebben az irányban indult el a Nokia. maradhatott volna egyedi, és versenyképes.
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
Kész csoda h egyáltalán megszületett ez a készülék. Tényleg csak feltételes módban lehet erről beszélni, pont azért, amilyen. De csak a készülékházat nézve azt mondom, fantasztikus.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Érdekes hogy a világon mindenhol azt vallják lenne ebben a rendszerben potenciál, csak épp ott nem, ahol a legfontosabb lenne (Intel, Nokia)
Minden estre hosszú idő óta ez az első Nokia ami felkeltette az érdeklődésemet és elnyerte tetszésemet.(Meg a Sea Ray, de az más....)
Kár hogy ennyire brutál áron indít, így ez is csak egy "álom" lesz.All→M8
-
Napfénysüti
nagyúr
Remek készülék és a rendszer is tetszik. Sajnálom is hogy ennyi volt ez a MeeGo.
Més que un club!
-
opeter87
senior tag
Nagyon kár hogy ez az első és utolsó ilyen op-rendszeres teló.
Ha valaki gondolkodott ilyen telefonon az ára láttán biztos meggondolja magát.
Ezért tart ott a Nokia ahol sajnos.
Pedig anno milyen jó telefon volt pl. a 3310-es Nokia
De ennek már vége -
catroot
veterán
válasz
llama.adam #29 üzenetére
Akkor én most nem nagyon merem leírni, hogy a hsz-ed olvasva esett le...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Lord Zero
addikt
elméletileg támogatja a tv-out funkciót, ez nincs benne a tesztben (vagy én nem láttam?) - most akkor Y/N? : )
nem, mindegy
-
llama.adam
csendes tag
hú ez a sír-kán.. mikor leesett azon röhögtem fél percig
-
David75
őstag
Számomra a valaha volt legszebb érintő kijelzős telefon(eddig a viewty smart volt az első). A legletisztultabb is egyben. Tökéletes kialakítás. Wp7-el instant get. Egyetlen kérdés hogy kék vagy fekete színben vegyem.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
catroot
veterán
válasz
azigazimoris #24 üzenetére
Meg nem beszélve arról, hogy mennyit zabál az akksin, hogy bekapcsolod a telefont ahelyett, hogy kikapcsolod az offline módot. Meg gyorsabb is.
-
azigazimoris
aktív tag
Én sem értem ezt a kikapcsolom dolgot.
Kivágod offlineba és zaklatás probléma abszolválva. Ébresztés pedig megtörténik.
Aztán amikor kíváncsi vagyok másokra is, akkor visszakapcsolom offlineból és már csörög is ha akarja valaki.
Offline állapotban kikapcsolt kijelzővel pedig a fogyasztás is a 0 felé konvergál, ez sem lehet ok.[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
hemaka
nagyúr
Nem néz ki rosszul, de ez a unibody marketing szöveg, khm...
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
benoce
tag
Nagyon bejövős a kialakítása, anno szerencsém volt megnyomkodni a készüléket, a navigáció tényleg eszméletlen gyors. Ami elsőre szokatlan volt, hogy nincs "fő képernyő", de maga az operációs rendszer nagyon használhatónak tűnt Szokni kellett.
Sajnos az ára miatt, felejtős. -
D.Orion
veterán
Majd ha te is ébresztőnek használod a telefont és dolgozó ember leszel, akkor te sem fogsz így vélekedni erről.
Nincs is annál dühítőbb mikor hazaérsz a munkából este 10 után, lezuhanyzol és lefekszel aludni. Majd hajnali fél egykor csörög a telefon: Be kéne jönni, mert az ügyeletes kollégát nem lehet elérni és nagy a baj.
Persze, hogy nem lehet elérni, mert az ő telefonja kikapcsolt állapotban is tud ébreszteni.
Így már gondolom érthető a probléma forrása.
Ui.: A telefon nagyon bejövős nekem is, de így, hogy egy halott rendszer van alatta biztos nem fogok ilyet venni(még ha olcsóbb is lesz, bár lehet, hogy mire csökkenne az ára, addigra már nem is gyártják majd).
[ Szerkesztve ]
-
Brown ügynök
senior tag
A Nokia igazi arca.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
LEFTHORSE1 #13 üzenetére
Jogos, javítottam is.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
catroot
veterán
Külsőleg nem olyan csúnyácska, sőőőőt.
-
LEFTHORSE1
őstag
Azt írjátok hogy fém készülékház, eddig úgy volt hogy polikarbonát, nem?
Cseberből vederbe
-
tjb007
nagyúr
Ez egy nagyon jó kis rendszer lehetett volna, lett volna benne potenciál is de úgy látszik ezt a Nokia és az Intel másképp látta.
Maga a telefon tetszik, főleg a formája/háza, a hardver is rendben van.
Az ára viszont baromira magas, a legolcsóbb helyen is 170.000 forint, Nokia Shop -ban még drágább.[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
őstag
Nagyon komolyan néz ki ez a teló kár hogy nem WP7-t kapott.
Amúgy a Galaxy S-em se tudott kikapcsolva ébreszteni.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Szép készülék lett, kár, hogy az utolsó evvel a rendszerrel.
-
Jegi
csendes tag
Mikor lehet megvenni? Nagyon vennék egyet!
-
Valentino K.
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #4 üzenetére
Ez az új trend, WP7 se ébreszt...
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
makopeter
tag
válasz
Arthuro_Adam #4 üzenetére
Nem kell kikapcsolni és probléma megoldva.
-
makopeter
tag
Remélhetőleg WP7el is így odateszik magukat és akkor a következő telefonom is Nokia lesz.
-
GegeWarrior
senior tag
Nem tudom de mutassátok meg hol 150ezer.
Olyan 180-200ezer Ft, sajnos.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Arthuro_Adam
őstag
Ez gáz, hogy kikapcsolva nem ébreszt
(Az N950 sem ébresztett?)
Java-s cuccokat lehet rátenni? Valaki írta, hogy Opera Mobile rátehető, és Opera Mini?
-
Liberatore
tag
végre megjott a teszt
-
törölt tag
szívesen bevállalnék egyet. Kár, hogy 120 000 FT -al szoktam kevesebbet költeni új telóra
-
Saccco
nagyúr
Kár, hogy első-utolsó...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
- Call of Duty: Black Ops 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sweet.tv - internetes TV
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Hobby elektronika
- Whisky topik
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget