- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
emev
csendes tag
Majd ha 700 fölé megy, akkor már beszélhetünk felvert árról
Az ezüst prototípusok még a fekete N950-eseknél is ritkábbak, de azok közül is láttam néhányat, ami gazdát cserélt.
Úgy tudom, hogy Nokia Lauta-t (RM-742) senki sem látott még a szabadban, legalábbis nem eladót. Az az igazi finomság -
hito
nagyúr
Köszi, emésztem az infókat. Már nálam is fenn van az inception. Egyelőre semmi változást nem tapasztalok, ikon nem került ki, terminálba ugyanazokat kell beirni mint eddig. Akkor mi is történt?
jamesb2: várom a tapasztalatokat!
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
BobTail
őstag
Köszönöm mindenkinek!
azbest: Nem, ide (is) direkt nyers képeket töltöttem fel, de természetesen vannak az általam megszokott kompozícióban, megszerkesztett képek. Itt meg lehet nézni mindegyiket eredetiben, majd megszerkesztettben is!
gybazsi: mindannyiunk nevében, szívből gratulálok! Életed legjobb döntése volt
-
-
-
lajos82
tag
Nekem elsősorban a hardveres billentyűzettel volt bajom, pedig én is azt hiányolom legjobban az N9-ből. Jópár alkalmazásban gond volt a shift gombbal, illetve a speciális karakterekkel. Azoknál az appoknál ahol nincs landscape view elég mókás volt a billentyűzetet használni. Volt olyan probléma is vele, hogy a fényképezőgépnél kinyitva a billentyűzetet nem működtek a képernyőn a kamera app gombjai. Egyszóval érződött rajta, hogy devkit. Igaz 1.1 volt rajta amikor használtam.
-
hito
nagyúr
Az az álmom
Egy időbe még hirdetést is feltettem ide, hogy keresek N950-et.
"A harmattan gyakorlatilag maemo6 ami kompatibilis a meego api-val. De létezik MeeGo Ce szoftver is." Ezeket meg annyira nem ismerem. Maemo5-nél megtorpantam.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
eladogeppc
veterán
Másik dolog, elkezdte nálam az Akku merülős problémát.
Nézegettem neten, de nem találtam megoldást.Esetleg tud valaki megoldást rá ?
Standby módban 1 óra alatt 5%-ot esett, kikapcsoltam az atyaúristen szinkronizálását is.
Köszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
niklebi
senior tag
A fejleményekre én is nagyon kíváncsi vagyok! Szombaton voltam az üzletben, hogy mi van a telefonnal. Válasz--->javítás alatt, és ezt megnézte a javítási kód alapján. Ezt én is megnéztem . Ehhez nem kell szervizesnek lenni! Szerinte talán a hét végére lesz valami.
Azt nem tudom mivel próbálkozott, de azt tudta, hogy 64 gb-os a telefon. Állítása szerint nem tudta megnézni a product code-t, ezért két változattal is próbálkozott. Csak az utolsóra emlékszem az a Central Europa valamelyik változata volt. Remélem mivel a kezében volt a telefon nem a fekete változatot akarta rátenni, mivel a telefon fehér! Előtte meg valamit magyarázott egy másik változatról, de arra már nem emlékszem.
Nekem valami nem stimmel, mert egy kis guglizás után már én is letöltöttem olyan programot ami simán kiírja a product code-t, sőt át is tudom írni, és magam rátenni az annak megfelelő szoftvert. Persze azért egy kis bátorság is kellene az egészhez.
Azt sem értem mit tökölnek vele annyit. Szerintem futnak egy-két kört a garancia miatt is. Legalább is valami ilyesmit magyarázott a szervizes.
Már minden bajom van, úgy szeretném már nyüstölni a telefont. Minden nap programokat keresgélek hozzá. Már van vagy két tucat. -
malor
aktív tag
Az biztos, hogy nem a kijelző hibája volt, mert azt gyorsan kicserélték, de a problémát nem oldotta meg. Cseréltek benne még egy szenszort is újra cserélték a kijelzőt is, akkor mág megoldódott.
A foltosodás nem csak videónál volt, hanem amikor a bekpacsoltad a telefont és jöttek an animációs hullámok, ott is láthatóak voltak a csíkok. Láthattad akkoris, amikor pl. nyiott alkalmazások nézetben nem volt semmi. A sötét háttér csíkos volt. Aztán, amikor a kamerát bekapcsoltad, akkor is csíkos volt a kijelző.
Valami hiba volt, mert végülis megoldották és hárdveres, mert alkatrészeket cseréltek benne.
[ Szerkesztve ]
-
-
Just486
senior tag
-
Just486
senior tag
Felejtsd el, marketing bullshit. Jó, persze, igazából a fekete ház fekete műanyagból van a kék meg kékből.. ..De van rajtuk egy kezelt felület, olyasmi mint a festék csak ridegebb és vastagabb (szerintem nem is tapad annyira a felületre, stb). A lényeg, hogy amíg egyben van addig szép, de ha valahol megbomlik a felület, akkor nagyon sebezhetővé válik. Persze nem ártana jobban érteni a dologhoz, de mondjuk a saját tapasztalataim alapján talán a teflon -hoz tudnám talán leginkább hasonlítani, csak sokkal gyengébb.
Elképzelhető, hogy a ház valóban anyagában színezett polikarbonát (mivel alap esetben átlátszó lenne), de az biztos, hogy van rajta valami festék, ami ha lekopik, csúnya lesz a telefon.
That unconquered country we call the future.
-
konyi79
addikt
Igenigen. Ennyire megbízhatóak a neten fellelhető adatok. Meg nem mondom neked hol olvastam a 90000-et, de lehet korai információ volt. Valóban nem mindegy 90k gyártott vagy 1400k eladott mint ez a cikk szerint. Igaz ezt kicsit sokallanám, lévén sok nagy piacon nem is értékesítik. Gyanúsan nagy szám így, de adjanak el minél többet annál jobb lesz a support. Az idézett cikkben ettől függetlenül nagy igazság a VHS/Betamax példája: tök mindegy melyik a jobb, nem az dönti el melyik a befutó.
-
-
-
MarKoo
addikt
Valószínű, hogy nem hardveres hiba, de nem minden telefonnál jelentkezik, megnéztem egy párat. Majd lövök egy képet a hátuljáról, meglepő, pedig nem vagyok az az ember, aki hajigálni szokta a telefonjait.
Szomorúan tapasztaltam, hogy az a Lumia amit cirka két hónapja "ütnek vágnak" tok nélkül sokkal jobb állapotban van mint az én telefonom.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
azbest
félisten
No kis googlizás [link] és némi korábbi tapasztalat alapján sikerült életre kelteni. Valószínűleg úgy kreselt el a telefon, hogy megsérült a fájlrendszere is, ezért nem tudott elindultni hanem a boot folyamat kezdeti szakaszán megakadt, újraindult.
Nagyon tömören (linux alól írva, de win alatt admin jogú useres cmd-ből is hasonló)
sudo flasher --set-rd-flags=no-lifeguard-reset --enable-rd-mode
connect usb cable and wait
sudo flasher -F DFL61_HARMATTAN_20.2011.40-4_PR_LEGACY_001-OEM1-958_ARM.bin -F DFL61_HARMATTAN_20.2011.40-4.CENTRALEUROPE_EMMC_CENTRALEUROPE.bin -f
connect usb cable and wait for 11% battery level
sudo flasher --clear-rd-flags=no-lifeguard-reset --disable-rd-mode
connect usb cablefigyelem: csak saját felelősségre!
[ Szerkesztve ]
-
malor
aktív tag
Ez mokus8-nak lenne válasz:
Gondolom webshopban vetted. Érdemes lenne megkérdezned T-től, hogy számla szerint szeretnéd érvénysíteni a garancia jegyedet. Nekik kellene kitölteni és igazolni a vásárlás napját.
A matrica pedig minden dobozon csak egy helyen lehet. Pontosan ott (azon az oldalán doboznak), ahol kihúzod a belső tartót a dobozból.
A Telenornak nálam ez volt az első feladata, hogy szépen levette és felragasztotta a garancia jegyre.
[ Szerkesztve ]
-
malor
aktív tag
Én meg pont a hotspot részével szenvedek. A telefon hálózatára minden tud csatlakozni, de nem érzékelik a netet
Volt már olyan, hogy sikerült, de igazából a legtöbbször nem jön össze.
A telefon maga prímán csatlakozik wifire és tényleg elég messziről és falon keresztül is el van. De ez a hotspot ügy most bosszant. Azon gondolkodtam, hogy lehet nem szeretik az eszközeim az ad hoc jellegű wifit-t.
Egyébként Hipernet van megosztva hotspottal itthon, azon van a telefon is és a többi is legtöbbször. Ahhoz minden tud csatlakozni gond nélkül és a net is megy mindenen egyszerre. Ha telefonon lévő mobilnetet akarom megosztani hotspotként használva, akkor a netet nem látják a többiek, csak a hálózaton vannak...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest