- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vannak már képek a Pixel 9a hivatalos védőtokjairól is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
ezt ki tudta megcsinálni és mivel sikerült ?
Ha megnézitek a jobb felső sarkot ! Hogy lehet a dátumot is megjeleniteni ott ?
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
malor
aktív tag
Az egy dolog, hogy macerás lenne a kivitelzése a státusz sávba, de ott is már két érintésről beszélünk vs. egy gombnyomással szemben.
Teljesen értelmetlen dolog és olyan szörszálhasogató is. Ez a mindent a képernyőről akarok irányítani hozzáállás, azért tévútra is vezethet
Ez a megoldás tökéletes, ha azonnal akarod lezárni a telefont.
-
-
Kobak77
aktív tag
válasz
manokaki #1486 üzenetére
Te androidon csak 1 főképernyőt használsz? Mert ha többet, akkor már bejön a képbe az, hogy először meg kell találnod a megfelelőt (1-2-3 mozdulat), majd ráböknöd (+1 mozdulat). És még figyelned is kell, hogy JÓ főképernyőn JÓ helyre bökj.
Képtelen vagyok felfogni, hogy ez hogy tud kényelmesebb és gyorsabb lenni, mint 1 db fizikai gomb megnyomása, amit ráadásul vakon is meg tudsz tenni.ui: van egy Samsung Galaxy Gio-m is, simán az oldalsó bekapcsológombbal zárom a kijelzőt. Semmilyen más megoldás nem gyorsabb nála.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
manokaki #1486 üzenetére
Mi mindannyian értjük amit te mondasz, de te nem érted a többieket. Mindenki érti hogy milyen az androidos megoldás (amit egyébként Symbianon is meg lehet oldani), viszont a Harmattanon nincs olyan főképernyő, amit mindig megbízhatóan és gyorsan el tudsz érni - vesd össze a Home gomb megnyomását odaát
Ezért is szólt a kérdés, hogy hova képzelted ezt a gyors lezárást, hogy ne kelljen hüle módjára lapozgatni az eléréséhez.
Ráadásul nem vagyok biztos abban, hogy van API a lezáráshoz
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Ufff
senior tag
válasz
manokaki #1485 üzenetére
Egyszer láttam egy videót egy tesztről a Nokiánál. A gombokat 1 milliószor (!) nyomják meg teszt közben, és ezt bírnia kell a kapcsolónak és a gombnak is. Ergo kicsi az esély, hogy tönkremenjen. Ha meg mégis, kb. 400 forintos alkatrész...
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
manokaki
addikt
Nekem benne van a gyári tokban és ugye ez kicsit takarja a kikapcs gombot , nem arra gondoltam hogy egy progiba bele kellene mászni és ott nyomkodni töbször a kijelzöt , hanem mint bármelyik Androidos telon , egy ikon kint a kijelzön ahoz hozzá érsz és kész a képernyözár !
Szerintem egézségesebb a telefonnak ,mint az hogy az oldalán található gombot fizikailag nem kis nyomással nyomkodni!Attila
Attila
-
BobTail
őstag
-
malor
aktív tag
válasz
manokaki #1478 üzenetére
De az N9-en hol van ikon? Csak a menüben. Oda meg miért lapoznál feleslegesen? Ha le akarod azonnal zárni, akkor egy "ikon érintés" (+lapozás) helyett egy gomb nyomás az egész.
Ezt nem lehetne gyorsabban és praktikusabban megoldani szoftveresen sem. Már csak azért sem, mert az N9 nem a menüről szól és nem is az ikonokról. Aki ezt keresi, annak nem ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
malor
aktív tag
Kipróbáltam:
- wifinél és a telefonon lévő netnél is ment rendesen, ki be kapcsolhattam a böngészőt, hagyhattam állni és később folytattam, stb.
Lehet, hogy valami más a gond Nálad.
Közben megoldottam a hotspot kérdést is. Egy kis beállítás macera, na meg egy kis szoftver frissítés a wifis driverhez a laptomon. Mert már mindennel működött a hotspot, csak a saját gépemmel nem. Így gondoltam ez valami szoftveres nyavaja lesz és az volt.
-
Rubie
csendes tag
Más: mostanában vett valaki a T-Mobilnál készüléket? Lehet tudni, hogy még mindig kártyafüggetlenek-e a készülékek? Milyen úton-módon lehetne szerintetek megtudni?
Köszi! -
manokaki
addikt
egy képernyőzár progit kitalálhatna már valaki , hogy ne kelljen az oldalso gombot nyomogatni ! Vagy esetleg van már csak én nem tudok rola ?
Attila
Attila
-
KKoppány
csendes tag
válasz
Arthuro_Adam #1466 üzenetére
Remek! És akkor most megteszed, hogy elolvasod az 1460-as számú hozzászólást, és legközelebb arra válaszolsz, amit a hozzászólásban kérdezek? Köszi!
-
KKoppány
csendes tag
válasz
Arthuro_Adam #1463 üzenetére
Te hogy keresel a névjegyzékben?
-
BobTail
őstag
válasz
Arthuro_Adam #1463 üzenetére
hát először is az internetbeállításoknál a "Háttérben működő kapcsolatok" ki van kapcsolva. Aztán a fenti menüben, ha már egyszer egy kapcsolatot bontottál, és rákérdezett vmire és igent mondtál rá, akkor átáll kézire a dolog, de ha hosszan nyomsz a kapcsolaton, akkor vissza tudod állítani automatikusra, és ha megnyitod a böngészőt vagy bármit, akkor kapcsolódik automatikusan, aztán ha kilépsz mindenből ami használ netet, akkor egy idő után bontja magától a kapcsolatot. Nem tudom mennyire volt érthető
Viszont nekem még mindig nem oldódott meg a problémám
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
BobTail #1455 üzenetére
Hogy állítottad be, hogy csak akkor kapcsolódik, ha kell? Minden kézire van állítva?
KKoppány: Nem olvastam, hogy lenne SmartDialer az N9-re, ott van egy fülre a névjegyzék a tárcsázóban, ezért szerintem nem is várható, hogy lesz (legalábbis nem hallottam ilyen tervekről).
-
KKoppány
csendes tag
válasz
BobTail #1457 üzenetére
Köszi, de nem!
Mutatok egyet, jó?
Nem mutatok. "A képfeltöltés átmenetileg nem elérhető..."
Úgyhogy körülírom: nekem olyan tárcsázóra lenne szükségem, amely képes a telefonkönyvben keresni. Tehát pl. a saját nevem megkeresése az 5(K) + 6(O) + 7(P) + 7(P) + 2(A) + 6(N) + 9(Y) billentyűkkel egyszerűen megtörténhet. Ha lesz majd képfeltöltés, feltöltöm, mire gondolok.
-
manokaki
addikt
tud valaki valami progit amivel lelehet tölteni a Megupload és hasonlo helyekről ?
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
KKoppány
csendes tag
Valaki talált már rendes tárcsázót? (Rendesnek én azt nevezem, ami mondjuk pl. a Symbian-okon, vagy a HTC-ken van.)
-
BobTail
őstag
Először is boldog új évet kívánok mindenkinek!
Másodszor pedig újabb problémám akadt, remélem tudtok rá valami "orvosságot" adni! Mostanság egyre többet nézek meg dolgokat a neten, de úgy van beállítva hogy csak akkor kapcsolódjon, ha akarok valamit csinálni. Viszont egy idő után már nem csatlakozik automatikusan, és ha én kézzel kapcsolódok akármilyen netre, nem jön be semmi, nem frissül semmi... tehát hiába kapcsolódik a netre, nem történik semmi. Ha kikapcsolom a telefont, majd vissza akkor megoldódik a dolog, de az elmúlt 3 napban "csak" ötször kellett ezt már eljátszanom.
Kérdésem az lenne, hogy ez jelentkezett-e már másnál is, illetve hogy van ennek egyszerűbb és gyorsabb megoldása annál, mint hogy ki-be kapcsolgatom? -
manokaki
addikt
-
malor
aktív tag
Csak pozitívan 2012-ben is. B.U.É.K
-
drzsoo1
aktív tag
Bocs hogy megkérdem, és elnézést ha már kérdezték, de az ékezeteid mitől ilyen kesze-kuszák? Nincs rajta magyar nyelvi támogatás, ill full magyar qwerty?
Ilyesmire gondoltam:
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
pisze
tag
Halihó ! B.U.É.K. mindenkinek.Most értem 2 nap után a végére ennek a sok hozzászólásnak, hát nem semmi amit sikerült összeszednetek ! Jó a mondás, a szükség nagy úr ! Kínjában, ha saját magára van utalva az ember, nincsenek profi támogatók, sok mindenre rájön az ember fia. Én is szemezek ezzel a telóval, jelenleg egy Omnia II van, még nincs 2 éves,a fiam Arc S-el, a lányom Xperia minivel nyomúl " apa te levagy maradva ! " már droid a divat. Sajna nekem nem tetszik annyira a droid, a szifont zsigerből útálom / már a cigánypurdék is azt kapnak lassan ovodai ballagásra, volkszmobil, minden utcasarkon tíz fordul be és köszön vissza ! / A WP szintén nem gyerebe, elegem van a windowsból. A Wawe 3 és ez az N9 a szimpatikus, a kettő között vacillálok. Mondjuk nem egy kategória , bár nem tudom a T-nél a Wawe 3 csak most lesz a listán, kérdés milyen áron ? Az N9-nél a plusz a dizájn , de elkeserített amit a naviról írtatok, pedig még örültem is , hogy a Nokia milyen rendes, ismerem, használtam, volt egy Nokia Navigátor nevű készülékem. Persze tudtam, nem Igo, de nem gondoltam, hogy balf@sz módon kiveszik belőle a lényeget, hadd ne menjek már fizetős vagy uram bocsá földúton, ha nem akarok ! Még ennek dacára is tetszik a teló, csak nekem a munkám miatt fontos a megbízható navigáció. a Wawe viszont a spéci fém dizájnnal teljesen megfogott ! Ott sem kényeztetik a Bada-nál kismilliónyi app-al az usert, de a legszükségesebbek megvannak, mint az N9-en. A legnagyobb bibi itt is a pontos, megbízható navi, bár a Sygic és az Ndrive adott lehetőség, csak keményen fizetni kell, az N9-en "ingyen " / sicc ! benne van az a kütyü árában, bőven / lenne a maps, de nem gondoltam, hogy pofátlanul kiherélik, félmegoldás ! Hát ezen rágódok már kb. 2 hete, tudom, tökéletes megoldás nincs, mint ahogy tökéletes teló sincs, az élet televan kompromisszumokkal.A WP7-esekről pedig ne is beszéljünk, mert még ennyi idő alatt sem sikerült használható és pontos navit hegeszteni rá, csak félmegoldások vannak !
-
-
jacis
nagyúr
Boldog Új Évet Kivànok minden N9 tulajnak.
Remélem jövöre tovàbb szaporodunk.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Just486
senior tag
Becsapós, de nem. Nekem úgy tűnt fel, hogy amikor alul a visszát nyomkodtam, feltűnően gyakran "pattant meg" a képernyő, úgyhogy kipróbáltam, ha nyitok alulra egy billentyűzetet (aminek a legszélén szélén is vannak működő gombok) működik -e a swipe? (ha a képernyő széle is érintős lenne, működne), de sajnos nem működött. Ezt kénytelen vagyok negatívumként elkönyvelni a telefonnak
That unconquered country we call the future.
-
Just486
senior tag
Egyébként én voltam az egyetlen, aki a tesztek alapján azt hitte, hogy ennek a telefonnak a képernyőn túl, a körülötte lévő keret bizonyos része is érintésérzékeny?
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #1432 üzenetére
Ez egy program, bármikor törölhető az alkalmazások közül, emiatt nem kell aggódni, amúgy jól működik.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Egy észrevétel: egy dolgot nem vettek figyelembe a tervezéskor... sajnos a kamera olyan helyre került, hogy folyamatosan azon van az ujjam amikor kezembe veszem a telót és mindig tiszta maszat a lencse.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Érdekesség képen:
Tegnap este kipróbàltam mennyire stabil a rendszer terhelês alatt. Ment egyszerre a böngészö az msn a netràdió meg leveleztem is közben. Teljesen nyugodtan kijelenthetem, hogy a rendszer stabil maradt és minden ment tökéletesen.
Tovàbbra is nagyon elégedett vagyok.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Zozzy
aktív tag
XP-vel, Win7-tel és az 5800-val is csatlakoztam az N9 által megosztott mobilnethez, nem volt probléma. Igaz ugyan, hogy néha bezárja a kapcsolatot, olyankor az N9 összegzi is a forgalmazott adatokat, tehát mintha a kliensek válnának le róla. Nem tudom, ez miért lehet, mert néha adatforgalom közben történik.
Viszont anno az 5800-át nem látta egyetlen Androidos készülék sem hotspotként, ennél még nem próbáltam, de valószínűleg ugyanaz lesz a helyzet. -
B1T3
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #1432 üzenetére
Szinte biztos vagyok benne, hogy a Microsoft nem készít szándékosan kártékony alkalmazásokat N9-re, végül is nem igazán konkurencia pl. a Lumia 800-nak és a WP7-es mobiloknak (sajnos). A Battery Usage szerintem rosszul lehet programozva, bár ott sem mindenkinél jelentkezett az üzemidő rövidülése.
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Arthuro_Adam #1427 üzenetére
Nagszerü, gondolom te már használod is, viszont felvetődött bennem egy kérdés, az olyan plugin-eket le lehet törölni ha gyanussá válik, tudod azért kérdem mert a Microsoft ott lehel a Nokia tarkójára és ki tudja mire vetemednek...
Cseberből vederbe
-
azbest
félisten
nálam nem volt semmi gond vele, az aktuális legfrisebb szoftver van rajta egyébként (20.2011.40.4). Rácsatlakozom a mobilnetre majd elindítom a hotspotot. Ha rossz a mobilnet vétel akkor megesik hogy leáll a net és akkor a hotspot is automatikusan lekapcsolt. Win7 és N900 simán tudott rá kapcsolódni.
-
malor
aktív tag
Én meg pont a hotspot részével szenvedek. A telefon hálózatára minden tud csatlakozni, de nem érzékelik a netet
Volt már olyan, hogy sikerült, de igazából a legtöbbször nem jön össze.
A telefon maga prímán csatlakozik wifire és tényleg elég messziről és falon keresztül is el van. De ez a hotspot ügy most bosszant. Azon gondolkodtam, hogy lehet nem szeretik az eszközeim az ad hoc jellegű wifit-t.
Egyébként Hipernet van megosztva hotspottal itthon, azon van a telefon is és a többi is legtöbbször. Ahhoz minden tud csatlakozni gond nélkül és a net is megy mindenen egyszerre. Ha telefonon lévő mobilnetet akarom megosztani hotspotként használva, akkor a netet nem látják a többiek, csak a hálózaton vannak...
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
A wifi rész egészen jó szerintem a telóban. Mobilnetet osztok vele laptopnak és még vastag falon át is jó sebességgel megy. Sőt, az sem hatotta meg nagyon hogy az egyik csatlakozott gépről rajta keresztül küldtem video streamet a másik gépre
Persze így folymatosan töltőn van, mert a 3.5G net és wifi elég gyorsan lemerítené.A kijelzővel kapcsolatban úgy láttam, hogy világos alapon tartalmat scrollozva keresztben halványan különböző színárnyalatú sávok jelennek meg és úgy változnak, ahogyan a tartalom változik. Talán szellemképnek mondanám, lehet hogy a kijelző vezérlése kicsit buta, mint ahogy annó a cstn kijelzőknél volt.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #369 üzenetére
A Beta Labs kiadott erre egy plugint, amivel megnyitható a térkép a galériából, és mutatja, hogy hol készült a kép.
-
jacis
nagyúr
válasz
Just486 #1425 üzenetére
Szerintem az kevés.
Nekem reggel 8 óta van töltés nélkül és most hogy kérdezted megnéztem 41%-on van. Neteztem ma vele egész sokat így kevésnek tűnik a 12-15 órád. Hozzáteszem a telóm folyamatosan wifin van, de ha elmegyek itthonról azonnal meg fel a mobilnetre és a fenti eredmény ennek fényében kezelendő. Tehát sztem egész jól bírja.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Just486
senior tag
Ez újabb kérdést vet fel: a 12 -15 óra üzemidő normális? Nekem annak tűnt, a program előtt is ennyit ment, aránylag aktív felhasználással.
szerk.
Közben beírtam itt a keresőbe (előbb is megtehettem volna). Mondjuk a túlzott merítésről nem találtam infót, de pont a kérdésemben szereplőt adatokat már leirkálták páran.
Látom viszont, hogy sokan pontatlanságra panaszkodtak. Nem tudom, szerintem korrekt értékeket mutat.[ Szerkesztve ]
-
Just486
senior tag
Valaki használja a fórumról a "battery usage" nevű programot?
Ha igen, két adatra kíváncsi lennék belőle :
- Average Idle fogyasztás
- MeeGo System average load bekezdésére.
Ha valakit szintén érdekel, nálam az előbbi 48mA , utóbbi 16%.That unconquered country we call the future.
-
malor
aktív tag
Be kell kéreckedni a mosódba
Egyébként engem sosem a probléma érdkel, hanem a megoldás. Ezért nem is írtam előbb ide. Pánikkeltés helyett, először kíváncsi voltam, hogy mit szól a Nokia és hogyan kezeli az ügyet. A Nokia fórum pedig kapóra jött. Hátha a Nokia is olvassa. Én is hivatkoztam rá, amikor az ügyfélszolgálatnak küldtem a panasz emailem.
Nekik is jobb ha tudják, hogy van ez a hiba és nem egy újabb dilinyós user ámokfutása az egész
.
-
Rubie
csendes tag
Szia malor!
Köszi,már azt hittem, hogy csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy kifogtam egy hibás példányt, de ezek szerint több készüléket is érinthet a probléma. Tök jó, hogy csináltad ezt a cikket, és hogy a Nokia fórumon is megjelent a téma, így legalább van hivatkozási alap, ha valaki pórul járna.
Én webshopon keresztül vettem a telót, és a törvényi határidőn belül elálltam a szerződéstől, most várok a vételár visszautalására. Viszont jó lenne tudni, hogy ha ismét venni szeretnék egy N9-et (most már kizárólag üzletben) akkor hogyan lehet ellenőrizni ott helyben, hogy nincs-e kijelzőhibája, mert még egyszer ezt a macerát nem szívesen játszanám el. Sajnos az üzletekben nem nagyon van sötétkamra, hogy le lehessen ellenőrizni. Na mindegy, még töröm a fejem. -
drzsoo1
aktív tag
??? Elvileg a tűző napsütés az igazi választóvonal, abból pedig legközelebb nyáron kapunk nagyobb szállítmányt. (esetleg trópusi karácsony v. síelés) DHD ennyire gyenge volt ilyen szempontból?
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Szeretném pàr sorban összefoglalni a telóval kapcsolatos tapasztalataimat amit az utóbbi 5 napban sikerült összeszedni:
Kijelzö: Nagyon szép az amolded kijelzö a szinek nagyon élethüek és a kontrasztossàggal sincs probléma. Maga az érintés érzékenysége is tökéletes. A kijelzö felbontàsa nagyon komoly. A pentile màtrix-al kapcsolatos tudnivalókat elolvastam a neten, de semmivel nem làtom rosszabbnak a kijelzöjét a tesòm S2-esének a samolded plusosàtòl.
Üzemidö: Eddig meggyözö. Nekem kb. annyit bìr mint a DHD-m bìrt ugyanazokkal a beàllìtàsokkal. Gyakorlatilag örökké a neten lóg a teló (vagy wifin vagy mobilneten). Ìgy nagyjàból egy napot bìr ki. Ez persze lehet, hogy még javul majd. Persze kapja az ìvet rendesen. Ma volt egy kis probléma ami valszeg csak egy szoftos bug volt ami azóta sem jelentkezett.
Gombok hiànya: Elsö napon nagyon furcsa volt. Ma viszont màr amikor kêzbe vettem a céges Wildfire S-em ott is swipe-olni akartam.Szerintem nagyon okosan ki van talàlva rendszer. Most màr annyira ràéreztem, hogy sztem.egyes beàllìtàsok gyorsabban mennênek mint az androidos telóimon.
Készülékhàz: Nagyon komoly megjelenése van a telefonnak. Elöször féltem, hogy mûanyagból van és majd karcolódni fog. Hàt nem ìgy lett. A polikarbonàt burkolat nagyon massziv kis anyag.
Megjelenés: Nekem annyira bejön, hogy eddig az.iPhone-om tudta bennem felkelteni ezt az érzést ami nem màs mint a vàgy, hogy a kezemben legyen a telefon folyamatosan.
Telefonàlàs minösége: A hangminöség az elsö pàr napban csapnivaló volt. Nem akartam elhinni, hogy ez ilyen ês itt a fórumon kértem segìtséget ami meg is jött. A zajszüröt kellett kikapcsolni ami meg is oldotta a problémàt.
Email: nagyon jó a levelezö rendszere. Nàlam a szinkronizàlàs folyamatosra van àllìtva és a többek àltal is emlìtett ennek betudhatò üzemidö rövidülés nem jelentkezett.
GPS: nagyon tetszik. Viszont egy óriàsi hibàja van: nincs lehetöség beàllìtani az útvoaltervezés módjàt. Ìgy szinte mindig pàlyàn akar menni.
Alkalmazàsok: Nekem eddig minden megvan ami kell a mindennapokhoz. Az tény hogy az androidos telómmal ha kellett megnéztem milyen sebességü az éppen hasznàlt net stb.. Ez most nincs de igazàból nem is hiànyzik mert nem életbevàgó dolog csak hasznos.Elnézést, hogy ennyit ìrtam, de hàtha segìt azoknak a usereknek akik most tervezik a vàsàrlàst.
Jacis
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Szia,
Szerintem is csak egy bug lehetett, mert miutàn ujraindìtottam a telót 33%-ot ìrt ki amit feltöltöttem 65%-ra és azóta újra ok minden. Most van 52%-on úgy hogy eltelt kb. 2.5 óra folyamatosan futó mobilnettel (nem volt nyomkodva csak alap àllapotban volt a teló).Màs: ìrtam a Nokiànak a hétvégén, hogy mikor lesz új szoft. Azt ìrtàk vissza ma hogy màr kint van, de azt hogy mikor kapja meg a telóm nem tudjàk megmondani.
Új szoft verzió (levelükben erre hivatkoztak): 22.2011.44-2[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
SÖ
addikt
Ez szoftos hiba szerintem. Ilyen rövid idő alatt 3%-ra csak úgy tud lemerülni ha a ház is elcsöppen a hőtől. Ezekben az esetekben az akksi zárlatos. Szoft nem képes ilyen drasztikus kisülésre késztetni az akksit. Ha 10p fúllon pögög az proci, gpu, minden, akkor sem. Ergó ha nem volt forró a készülék, akkor hamis adatokat írt ki. Vagy a 74%, vagy a 3% volt hamis. Erre minden OS-re létezik egy algoritmus.
Érdemes volna nálad fullra feltölteni, és hagyni lemerülni annyira, hogy kikapcsoljon. Ilyenkor az algoritmus ezt az intervallumot veszi alapértelmezetnek - 0%_100% ami megfelel a valóságnak. Ha tűzforó az aksi miatt - 80C* még belefér töltés és terhelés alatt - akkor kuka.
Elvileg van az aksiban egy termikus védelem is.[ Szerkesztve ]
-
malor
aktív tag
Csinált már ilyet máskor is?
Az aksi az érdekes dolog. Amikor megvettem, addig töltöttem, amíg teljesen fel nem töltődött, csak utána kapcsoltam be. Aztán ahogy egyre többet használtam és tölöttem, egyre jobban bírja. De még véletlenül sem csinált hasonlót mint a Tiéd. Pedig szinte egész nap wifi-n van, van amikor én is szórakozom a kamerával, de semmi komoly említésre méltó merülés nem történt még.
Egyébként szinte mindig töltöm, amikor van rá lehetőség. Laptopba be az usb kábel és itt van mellettem.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Valami nem ok az akksimmalma kb. 10 perc fotózàst követöen merült le 74%-ról 3%-ra.
Újraindìtottam a teló és felugrott 33%-ra.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
-
zsof Nokia
aktív tag
Hogyha nékem sok pénzem lesz veszek egy Nokia N9-et sálálálá
nagyon tetszik
A lényeg lényegében lényegtelen
-
mokus8
tag
Te is a webshopon vetted? Csak mert amikor én legutóbb kérdeztem egy webshoppal kapcsolatos kérdést a T-pontban, akkor ilyet mondtak, hogy ők "függetlenek" a T webshoptól...néztem is egy nagyot
Bár gondolom az mindegy hol vettem a készüléket, mivel 1 év gyártói gari van hozzá.
Egyébként van hozzá ugye egy gari levél de az üres. Most nincs itthon a doboz, de úgy emlékszem valamit oda kell ragasztani, ami szintén a dobozban van..Vagy tévedek? -
malor
aktív tag
Szia mokus8!
Nem került semmibe, garis még. Két napja volt nálam, amikor felvettem a kapcsolatot a Nokia-val. Több körös volt ez. Az első kijelző cserére kb. másfél órát kellett várnom de egy hét alatt jött meg a kijelző. Viszont addig a telefont használtam. Na amikor kicserélték, utána azonnal vissza is vittem, mert az új kijelzővel is hibás volt. Ekkor vették el először hat napra.
Cserekészülék nem volt, az előző telefonom használtam. Amikor visszakaptam, még mindig hibás volt. Így amíg reklamáltam az online ügyfélszolgálatnál megint nálam volt pár napig. Utána tíz napig kellett várnom, mire a telefont újra használhattam, de így végül a probléma meg is oldódott.
A repedés érdekes kérdés. A Nokia Care-ben meg kell velük beszélni. Lehet, hogy kideríthető az anyaghiba, de igazából fogalmam sincs mi ilyenkor a szokás.
-
mokus8
tag
Nekem is van ugyanilyen problémám. Én a napokban fedeztem fel, hogy a fekete képernyőn 3 helyen is sötétebb foltok vannak, ami nekem zavaró, mert nem 2 forint volt a telefon...
Bár ezt full fehér háttérnél miért nem látni? Elvileg akkor is sötétebbnek kellene lennie azokon a helyeken, nem?
Ez a problémám meg az (amit már korábban is írtam), hogy a hátlapon a led melletti kis hangszórónál megrepedt a műanyag. Na most ha ezekkel a problémákkal visszaviszem a készüléket (hova?) akkor van rá esély, hogy kicserélik?
Mint írtad a kijelzőt kicserélik, de a hátlappal mit tudnak kezdeni? Hajszálrepedésről van szó, de engem akkor is zavar, főleg úgy, hogy fogalmam sincs hogyan repedt meg, ugyanis tudtommal semminek nem ütöttem oda. Végig tokban volt..Azt mondod, akkor, hogy vigyem egyenesen a Nokia üzletbe (valószínűleg én is a váci úti, vagy az arany jános utcaiba vinném) ezekkel a problémákkal?
Azt írtad 1 hónap volt ez az egész macera...Ez alatt biztosítottak cserekészüléket?
Került ez Neked valamibe?Köszi a válaszokat előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen videókártyát?
- Assetto Corsa
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Synology NAS
- Politika
- Lightyear - befektetési app
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok