- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurmau
tag
-
Sn00PiG
aktív tag
A lényeg, hogy a tömörítés környékén van a gond. Egyébiránt H264-hez szerintem a CoreAVC a legjobb kodek, ha van CUDA támogatás a kártyádon(csak nvidiakon) több erőforrás kell sajna(pedig részletgazdagabb, mint a CoreAVC)
De amúgy a sima ffdshow is elviszi, csak annak meg
Egyébként arra nincs valami megoldás, hogy más tömörítéssel vegyen fel? elég gáz, hogy egy 1-1,5 perces videó 100 mega fölötti! -
Kvazár
őstag
Thx. a válaszokat!
Sata 1-es HDD-ről, amin az op. is van próbálom lejátszani, de ugyan úgy szaggat mint hálózaton lévő videó.Tudnál esetleg olyan codec-et linkelni ami kifejezetten a H.264-hez kell? Vagy mondjak le róla azon a gépen? (Az átkonvertálást nem szeretném, mert akkor romlik a minőség.)
-
-
deka10
senior tag
Tuti, hogy valami a szoftver probléma mert ha egybemásoltam az összes alkalmazást a létrehozott mappába akkor újra is indult a teló annyira kiütötte, aztán ha vissza raktam a menübe akkor nem problémázott de a néhány másodperc meg volt nekem is a megnyitásnál az 1.0 sem csinált ilyet, lehet kicsit elkapkodták ezt a softot.
Ja és mostanában dobálja a wifit is már átállítottam mindent, lehet hogy resetelek egyet én is legalább kiderül az ovi storos probléma megoldódott-e. -
Sifre
senior tag
Kezdek félni, nekem se 100%-os már a gép. Az első lépcső az volt, hogy miután megpróbáltam feltelepíteni a Nokia Readert (a tonnányi kiegészítő hülyeségével együtt) elszállt az Ovi Store. Azután kb. 1 hete nem indul néhány wgz alkalmazás (Battery Monitor, Raminfo + a gyári fészbúk app).
Ez azért érdekes, mert akkortájt nem is telepítettem semmi újat...
Télleg: a pr2.0 mikorra várható? Azt várom, mert abban állítólag már benne marad a qt hard reset után is.
-
kp78
addikt
Nem lehet, hogy a QT verzió nem tetszik neki? (4.6.4 és 4.7.2 -t írnak hozzá)
Én még nem tettem fel, de gondolkodom, hogy kipróbálom, csak először még QT-t is kellene telepítenem, mert az sincs -
MC Pite
veterán
Jah, azzal megy, operával a másik oldal jön be. Kétszer mikor jártam így gyári böngészőt se mobilnak azonlsította, most nem is próbáltam.
Off:256mb csodákra képes... Végre. Nimbuzz, opera mobil, mél+web, közbetelefon hol wifin hol gsmen, meg persze zene; gyorsan,50mb szabad memóval. Szimpibb mint az előző felállás.
-
MC Pite
veterán
Köszi!
Honlapjukon az ember végtelen ciklisba jut, gyűlölöm az ilyen oldalakat. Természetesen csak pc-s letöltést választva leht leszedni, a többi módszerrel nem. Tök hülyék, vagy mi???
A skype szerű felület bejövős, nem úgy mint szerencsétlen ebuddy, ahol gombok el vannak kormolva csúnyán. -
CS_D
senior tag
Product kódot semmiképp sem szeretném átírni, mert 2 év Nokia garanciával vettem a készüléket. Azaz, ha átírom, akkor eleve muszáj Phoenixezni. Csak most egy ilyen kis frissítés miatt jó lenne FOTA-val frissíteni, hogy ne kelljen újratelepíteni mindent.
Bár az új Phoenix már tud olyat, hogy nem törli a C-t. Most jelenleg elég is lenne, de nem ér annyit, hogy feltegyem az újat, mert annak van pár más defektje.
Mert egyébként, ha UDA-val hackelem, akkor mindenképp törölni kell a C meghajtót, és akkor számomra jobban kezelhető a régebbi Phoenix. -
TrollMetal
aktív tag
Nincs mit :p
Sajnos mind1 milyen nézetből megy. Tag-ek rendben vannak.
Alapból abc be van. nincs valami opció erre? (nem szeretném átírogatni az mp3-kat. megközelítőleg 200.000 metál van amiből szoktam válogatni
kemény meló lenne)
Mc Pite: köszi meglesem.
a bill azért fontos mert szeretek gyorsabban írni amire tökéletes a virtuális bill (bár sokszor elbaszom) csak nagyon zavar ha nincs ékezet. De ez megoldva hál Ph nagyurunknak!
-
TrollMetal
aktív tag
Üdv. köszi egy isten vagy
Megint kérdés: és érdemes ezt a qt keret progit nekem felrakni? vagy én úgyse látnék különbséget... (tudom hülye kérdés---> bolond lukból bolond szél fúj)
a sorrend ' "+betű.
A zenelejátszóba az nem tetszik hogy az mp3-akat ábécé sorrendbe indítja és nem a szerint hogy hányadik szám az albumról... engem idegesít...
Alternatív megoldás?előre is köszi
-
primera1
aktív tag
Köszönöm a választ!
A cég vette karácsonyi ajándékként,tehát a részletfizetés rendezése halott ügy,azt a cég intézi,de hogy hogy azt nem tudom,szerintem kedvezménnyel vették részlet nélkül,mert vettek jó pár db-ot belőle!
Ez az SPB számomra eléggé átláthatatlan,logikátlan!
Szerintem teljesen idióta és értelmetlen alkalmazás!
Rátettem én is az N8-ra,de le is szedtem róla rögtön! -
VGYke
addikt
Uninstall megvolt, install nem. De hisz szűz rendszerre szűzen telepítettem, mivel lesz jobb, ha ismét installálom? (Most már itthon vagyok, de holnap melóban kipróbálom, bár nem sok esélyt látok a működésre bíráshoz másodszorra sem, ha előszörre nem ment. Valami ennek a kis mocsoknak hiányozhat a Vistából nem? Na majd holnap meglátjuk)
-
CS_D
senior tag
Hírek: Nokia N8: Folyamatos fókuszálás videózás közben is
Idő: 2011-03-17 14:21 | Rovat: Általános hírek | Forrás: www.mobilarena.hu | Szerző: ferretMeg van jelölve a forrás. Az, hogy a szerző ferret, gondolom csak annyit tesz, hogy ő vitte fel a hírt oda. ferret valami moderátorféleség.
Egyébként semmi közöm a nokiaprogramokhoz, de ezt a kiigazítást meg kellett tennem.
-
gyurmau
tag
Nekem meg az előnézetes naptár kellene ( újból! ).
-
tibike8
őstag
-
Assdak
őstag
Jó, azt megértem, hogy egy 10 éves gyereket leköt. De mi az amivel meg tud fogni egy 20+ évest? Én konkrétan felraktam, mert nem tudtam mi ez, és mikor megláttam röhögve töröltem le. Elképzelni nem tudom, hogy hogyan tud megfogni az egyszerűségével valakit 10 percnél tovább.
-
CS_D
senior tag
Sajnos kiderült, hogy a QT-nek semmi köze nincs a memóriaproblémámhoz. Újraflasheltem, és ugyanúgy nem bír lejátszani egy avi fájlt memóriahiányra panaszkodva...
Persze most telepíthetek fel mindent újra... Az E:-ról letöröltem a rendszermappákat, mert különben meghülyült minden. Legjobban az Angry Birds játékállásomat sajnálom.
Úgy tűnik ez nem az én napom...
-
Ufff
senior tag
-
Kasya
nagyúr
Ill. WM6.5-re volt egy jo kis program (WMrouter a neve ha jol emlekszem), ami tamogatott szinte minden kapcsolodasi format.
A kovetkezo gondal talalkoztam ma:
-Kuldem egy telefonszamot (VCF) sms-ben, majd azota is a "kuld" ikon vilagit a jobb felso sarokban, es az uzenetek kozt azt irja, hogy Felfuggesztve. Torolni nem tudom...esetleg vmi otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest