- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
TrollMetal #8763 üzenetére
Huzamos ideig ha navigálok nálam is megakad, elindul a biztonsági mentés. Lehet, hogy az a baj hogy annyira bemelegszik hogy egy 5 tojásos hagymás rántottát lehetne sütni rajta !
-
MC Pite
veterán
válasz
TrollMetal #8763 üzenetére
Pedig jó lenne kitalálni miért mászkál... hálózati rásegítést meg nem akarom kikapcsolni...
A legolcsóbb telefonod árából egy Impact/Commuter tok és bombabiztos. Régen két telefont használtam, de idegesített hogy több dolgot nem tudok a kicsivel - pl zenét hallgatni. Illetve már fizetni kell az átirányításért hálón belül -
Ufff
senior tag
válasz
TrollMetal #8744 üzenetére
Én is mindig viszek telefont, ha biciklizni, motorozni vagy síelni megyek. Ha mentőt kell hívni, ha eltévedsz, ha baj történik a kerékpárral és nagyon messze vagy az otthonodtól, ha a lökött haverod nincs ott a megbeszélt helyen, ha a testvéred elront egy elágazást és 15 km-re ér le a hegyről tőletek és a liftek már nem működnek, stb.
-
peugeotmate
addikt
válasz
TrollMetal #8744 üzenetére
Minek telefont bringázáskor elvinni? Ezt komolyan kérded?
Például ha valami baleset ért egy elhagyatottabb helyen akkor nem árt azért illetve egy N8-cal akár meg is örökítheted a tájat/társaid amennyiben ahhoz szottyan kedved. -
MC Pite
veterán
válasz
TrollMetal #8707 üzenetére
OFF:Gyökeres, kövesen 50-60alá esik a sebesség, azmiaz?
Gondolom akkor megérted te is miért kéne vmi jó kis tok, és miért nem tartom elégségesnek azt hogy övtáskában a telefon. Megrendeltem egyébként az Impact-et...
Igen, Revelation DualAir 426 Air U-Turn 100-130, 10es tömör tengellyel, 185ös Cleansweep G2 tárcsába harap a BB7es Speeddial SL fékkarokkal és a legerősebb bowden+ház párosítással. iwiw acc kell hozzá
Nem gyenge azért pl Szilvás és Duna maraton sem - nem véletlen tartoznak a kedvenceim közé. És persze ezen edződve Salzkammerguton lefele messze az élmezőnybe vagyok.(/off)
-
Misály
addikt
válasz
TrollMetal #8697 üzenetére
Freeride-ra jol jon a teljes kesztyu, a jobb fajtakon a mutato es a kozepso ujjbegyen van egy szilikon reteg hogy biztosabb legyen razos utakon a fekezes ( mivel a fekkarok lefele allnak, hogy ne zavarjanak es nedves ujjbeggyel meg tud lepni ha megcsuszik rajta az ujjad )
-
MC Pite
veterán
válasz
TrollMetal #8697 üzenetére
Hidegben mi értelme a teljes kesztyűnek? Komoly kérdés?
Karma, élné(n) mégis a kapcsolat ellenőrző appal. Van hogy fent lóg wifin, azt írja inaktív, de pörögnek a kb-ok...
Más: Térképek, másnak is állandóan rákérdez a kapcsolatra? (offlineon van persze, és meglévő jelnél is kérdez)
-
nagysuhi
tag
válasz
TrollMetal #8643 üzenetére
Nem vagy egyedül, az enyémnek sincs semmi baja 4 hónapja, amióta megvan. A kijelzőt cseréltettem egy esztétikai hiba miatt, amúgy nem fagy le, minden műxik rajta előírásszerűen.
-
bringasisti
őstag
válasz
TrollMetal #8643 üzenetére
Bocsi Én csak adtam egy tippet, hogy legálisan hogyan lehet olcsóban vásárolni! Másnak is vannak gondjai nem csak nekem.
-
MC Pite
veterán
válasz
TrollMetal #8600 üzenetére
Nem tökmindegy minek hívják ha ugyanazt tudja de majd tízzel olcsóbb? A 3500 Ftosba is nagyobb aksi van mint a telefonban, és hálózatról feltöltöd oszt joccakát. Ahogy érzed
-
MC Pite
veterán
válasz
TrollMetal #8597 üzenetére
-
MC Pite
veterán
válasz
TrollMetal #8561 üzenetére
Nem vagy perverz... vagy én is az vagyok!
Q..a jó tok. Még akár hétköznapi használatra is jó! De g..i drága. Impact meg 3500ért úgy van hogy rendelem, oszt vmikor jön...
Persze, bp-ről még el is kell hozatni. Meg persze jó lenne élőben próbálni, és/vagy a fóliát látni hogy megéri-e vagy gagyi. Bár annyira csak nem gagyi... Bár kép alapján...[link]
-
tibike8
őstag
válasz
TrollMetal #8363 üzenetére
1. LCG Jukebox? Ezt próbáltam és jónak tűnik, de fizetős vagy hackelt telóra tudsz törtet tenni. Ilyen formán nekem felejtős.
-
MC Pite
veterán
válasz
1, TTpod 4.0 b2, kell hozzá még egy betűtípus bemásolás (benne van a csomagban a nokijaprogramokon) és kész. Végre egy tényleg touch-ra kitalált gui. Random része nem tökéletes, de már most is korrekt.
2, Nem találtam. Már gondolom sms-re gondoltál. (Ott angol, balra dőlő ékezetek állított módban.)
-
válasz
TrollMetal #8371 üzenetére
1) A 4.6.3-as verzió be van építve a rendszerbe, úgyhogy nem kell semmit se telepítened kézzel. Majd ha kijön a 4.7.2 véglegesen, akkor meg az alkalmazások telepíteni fogják maguknak, ha nem lenne fenn a jó verzió.
2) Kösz az infót.
3) Jól vannak betaggelve? Melyik nézetből indítod a zenét? (Én az előadó/albumosból.) Nekem ezzel szerencsére sose volt bajom, jó volt a sorrend.
-
CS_D
senior tag
válasz
Karma megelőzött.
És jobbat is írt mint én, így töröltem a hozzászólásom.
-
válasz
1) Engem is érdekelne, bár sok reményt nem fűzök hozzá (lásd gapless probléma).
2) Ha magyar a beviteli nyelved, akkor a jobb oldalon megböködheted az ', " stb. gombokat, és az alap betűvel együtt össze tudod rakni az ékezetekeseket. A pontos sorrendre most nem emlékszem, de egyrészt sokszor le volt írva, másrészt csak kétféle lehetőség van, próbáld ki. (O+' vagy '+O). Egyébként meg nem lehet módosítani érdemben, emlékeim szerint.
3) A Qt az, ami megmenti a platformot. Egy fejlesztői könyvtár, amivel érdemben lehet alkalmazásokat fejleszteni anélkül, hogy minden testnyílásból vérezne a fejlesztő. -
Ufff
senior tag
válasz
TrollMetal #7904 üzenetére
Írtam privátban!
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
TrollMetal #7901 üzenetére
jóvan...
elteszem és majd fél év múlva bekapcsolom akkor már nem akarom széttörni...
ennyit szívni egy rohadt szoft uninstallal nem emberi...
-
CS_D
senior tag
válasz
TrollMetal #7901 üzenetére
*#0000#-ben a termékkód alatt találod.
Kövesd inkább ezt a leírást. Ez N8 specifikus.
És a navifirmet is innen töltsd, lehetőleg az 1.2-est.
NSS-t pedig nem is kell használni.
Ha nem akarod meghack-elni a rendszert, akkor értelemszerűen kimarad az a lépés, amikor kicseréled az uda fájlt.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
TrollMetal #7895 üzenetére
Gyári SW -t navifirm -el tudsz leszedni.
Így más semmi nem áll az utadba.De ha jól emlékszem Sym^3 -nál *#0000# kóddal is kiírja a Product kódot de ez nem biztos.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
TrollMetal #7895 üzenetére
Product code ha jól tudom az N8 -asok alján van ha mégsem az NSS -el ki tudod olvasni.
Szoftverfrissítés Phoenix-szel. -
CS_D
senior tag
válasz
TrollMetal #7893 üzenetére
Akkor tedd fel Phoenix segítségével újra a product kódodnak megfelelő firmware-t. Ez úgyis legyalul mindent a telóról.
Ha a megfelelő product kódú firmware-t teszed fel, akkor még a garancia is megmarad.
-
Kvazár
őstag
válasz
TrollMetal #7891 üzenetére
HR-et kikapcsolt állapotban kell csinálni: [link] (Ha minden igaz.
)
Találtam most egy golyó görgetős játékot, és a falhoz vágom érzés 5 másodperc alatt kialakult bennem is. Borzalmasan nehéz számomra.
1 pályát sem tudok végigvinni benne.
-
Kvazár
őstag
válasz
TrollMetal #7888 üzenetére
Nem kapcsoltál ki 1-2 keresési módot? Amikor elkezdtem kikapcsolgatni, hogy netet ne használjon semmi esetre se, akkor csinált nekem ilyeneket.
De, ha már minden mindegy, akkor alap állapotra visszaállítás, majd hard reset, majd op újrarakás kombó után tuti visszaáll a régi jóra. -
Ufff
senior tag
válasz
TrollMetal #7883 üzenetére
Szedd le a Betalabs-ról a legújabbat, az jó!
És jelkeresés alatt ne mozogj túl sokat, mert az nehezíti a jel megtalálását. max 2 perc és kell jelet találnia. Ugye nem a szobában próbálod??? -
TrollMetal
aktív tag
válasz
TrollMetal #7866 üzenetére
kiegészített gps is megvan... beállítottam hogy a nokia szerverrel is kommunikáljon a tré mobilos hálózaton... most 2km en belül vagyok xD
most ez akkor wattafakk?
-
Ufff
senior tag
válasz
TrollMetal #7866 üzenetére
Menü - beállítások - alkalmazás beállítások - helymeghatározás.
Leszarom, hogy belefért volna egybe, így jobban látni kinek szól!
-
Ufff
senior tag
válasz
TrollMetal #7860 üzenetére
Kipróbálom nőnapi virágszárral meg mondjuk répával. Mármint sárgarépával. A növénnyel, tudjátok...
Na kérem, az eredmény:
Virágszár:nem tudtam kipróbálni, mert rájöttem, hogy cserepes növény jött velem haza a virágboltból.Sárgarépa: működik vele.
Túró rudi, csokival körbevont állapot: Nem reagál.
Túró Rudi, túrórúdról lerágott csokival: Nem reagál.
Házi füstölt kolbász, disznóbélbe töltött verzió: működik.
-
válasz
TrollMetal #7860 üzenetére
Disznótorost neki vazze!
-
Hatvan9
senior tag
válasz
TrollMetal #7851 üzenetére
Papagáj, újat mondjál ne ismételj...
Simán befértél volna a szerkesztésbe, vagy a lassú felfogásodtól még lassan is írsz?
De mindegy, nem ér ennyi feszkót.
on: EQ -t azért sem értem mert még S60V5 -be is volt és a mostani S40 -be is van. -
Hatvan9
senior tag
válasz
TrollMetal #7841 üzenetére
-
attisx
addikt
válasz
TrollMetal #7839 üzenetére
(A gugli első találata)
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
TrollMetal #7841 üzenetére
tök gáz hogy itt nem megy át az irónia.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
TrollMetal #7838 üzenetére
Szerkesztés gombot próbáltad?
Csak megvan az..
-
attisx
addikt
válasz
TrollMetal #7834 üzenetére
Persze, pár nap után meg is büdösödik...
-
válasz
TrollMetal #7811 üzenetére
Ja. Én személy szerint Nimbuzzt használok, szerintem über alles.
-
Kvazár
őstag
válasz
TrollMetal #7748 üzenetére
Semmi gáz, meg van bocsájtva!
Részemről meg: zenehallgatás, fényképezés és egy kicsi netezés van csak. Telefonálni én sem szoktam sokat vele.
-
Assdak
őstag
válasz
TrollMetal #7743 üzenetére
Ha nem írtam le már vagy 80szor akkor egyszer sem. Nem jár garivesztéssel, mivel partnerek.
-
tibike8
őstag
válasz
TrollMetal #7737 üzenetére
Még nem jött ki T-sre és nem is tudják, hogy mikor lesz.
-
peugeotmate
addikt
válasz
TrollMetal #7408 üzenetére
Nagyon "okos" gondolat, de ennél a hibánál csak a kijelzőt magát cserélik, nem az egész telefont!
A másik meg tényleg az, hogy kb. 1 évig fog ez a teló is nálam maradni (magamból kiindulva). És örülnék, ha minél színhelyesebb lenne a kijelzőm, amíg használom (pl. fotózásnál nem árt...) -
válasz
TrollMetal #7413 üzenetére
Ugy vagyok vele, hogy mar eleget szolgaltam a forumot, en is hadd szorakozzak egy kicsit. Egyebkent az ilyen koltoi kerdes nagyon magas labda volt.
-
Assdak
őstag
válasz
TrollMetal #7417 üzenetére
Mikor anno megvettem a telefont a T-nél, ki se bontottam, átmentem a helyi Nokia Care-be odaadtam nekik, feltették rá a független sw-t.
-
SlayR
senior tag
válasz
TrollMetal #7335 üzenetére
Mert a vodások eleve gyökerek
-
válasz
TrollMetal #7337 üzenetére
Nem izgat, csak meglepodtem
-
válasz
TrollMetal #7335 üzenetére
"Szifonba" hol is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest