- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sompetike
aktív tag
azért ez már off itt sztem....
-
jooker82
nagyúr
Aki ki szeretné próbálni az dual core-s LG Optimus 2x-et és a Nova kijelzős optimus Blacket, esetleg one-t az kedden azaz holnap megteheti egy ingyen sörrel egybekötve...
Részletek itt -
GinJoe
csendes tag
válasz
ferrari1 #5579 üzenetére
Igen. a 2.72 már Sym^3-ra íródott, és tényleg egész jó kis progi
, de 4100-at nem adnék érte. Azt nem tudom, hogy az enyém próbaverzió-e, mert a nokiaprogramokról van.
Mindenestre köszi az infót, kicsit hasznosabb volt, mint másé, akiknek a "hardreset, hülyevagyhozzá, nemlétezik" opciókban kimerül a válasza. -
sompetike
aktív tag
ma ránéztem az updatre de még semmi
-
Kvazár
őstag
-
Assdak
őstag
Ismét lenne egy dilettáns kérdésem, sms/email jelző hangok, hangerejét, lehet valahol szabályozni?
-
Kvazár
őstag
Azt tudja valaki, hogy az SPD-s megjelenítésnél hol lehet a telefonkönyvet úgy beállítani, hogy vezetéknév, keresztnév formában mutassa neveket? (És ne fordítva.)
-
ferrari1
őstag
Bizony már kiadták S^3-ra is.
Megvettem és kifogástalanul működik. A zenelejátszó vezérlő gombok a fülesen is hibátlanul vezérli. Paypal fizetéssel mindennel együtt 4100 Ft. Nekem megérte.
drzsoo1: Amit letöltöttél az csak próbaverzió. 2 órát megy utána folyamatosan kilép. Regisztráció nélkül tovább használhatatlan.
-
GinJoe
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy feltettem az LCG Jukebox 2.72. Kezdtem is megkedvelni, mikor egyszercsak zenehallgatás közben kilépett a progi és azóta nem hajlandó normálisan működni (nem tudok könyvtárakban böngészni, csak 2 mp-et játszik le a betöltött zenéből és utána kilép, gombok is megváltoztak). Próbáltam eltávolítani és újrarakni, de mindig ezt csinálja. Mintha valami összetevője még fent maradt volna a telón, szal, mint amikor a win-ben benne marad a registryben. Nem tudjátok, hogy hogyan lehet végérvényesen, minden maradékával egy progit eltüntetni? (Hard Reset nem ér!
) Vagy valamilyen megoldást erre a problémára?
Amúgy ahogy olvasom a HSZ-kat, itt a legtöbb a HR aránya, esküszöm kezd olyan lenni, mint anno WIN95/98 idejében: Resetet neki, az megold mindent!
-
Kvazár
őstag
De már azt sem tudom mit töröltem le, csak azt, hogy rengeteg apps.-t és most, hogy van netem, lehet egyet-kettőt tudtam volna használni. Az OVI-t szoktam nézegetni.
Ami jobban zavar az, hogy a QO-t nem tudom frissíteni.
Most megint sikerült belaknom pár perc alatt, így most nem tolok neki HR-et, majd az 1.1 kipróbálása előtt tolok csak. -
leviske
veterán
"LIKE MAEMO"
Én meg már kezdtem félni, hogy Symbianon ragaszkodik a vezetőség a jelenlegi koncepcióhoz. Szeretettel várom a PR3.0-t.
Vajon normális flash támogatás lesz? Csak mert, ha valaki nem csak youtube-on keresztül hallgat zenét, akkor a HTML5 nem feltétlen kiút.
(#5555) jacis: Ha laptop van a közelben, akkor, -ahogy Misály írta- tudsz WiFi-n keresztül jelet küldeni a telónak. A dolog hátulütője, hogy csak WEP titkosítást lehet ilyenkor használni. Meg szereti a telefon az ilyen hálózatot eldobni, ha nincs használva és akkor lehet a jelszót újra beírni.
-
gti16v
őstag
végülis bármi lehet,valaki úgy váltogatja a telót,mint az alsó gatyát,tehát túl sok szál nem fűzi ,hozzá,így simán belefér...
(de az is lehet indulatos voltam,de ez mind azért van,mert sokan az alkalmatosságból kifolyólag,csak fikázódnak....,lemerem fogadni a fele gond megoldódna ha azt a 4 mb-os 134 oldalas pdf fájlt elolvasnák az userek)
-
Kvazár
őstag
Arra van mód, hogy a gyárilag előre telepített widgeteket újra feltegyem? Anno televolt mindenféle alkalmazással a teló, de azokat letöröltem, mondván nem kell úgy sincs net a telón. Nos net már van, csak azokat az alkalmazásokat nem tudom vissza állítani. Volt már szoft reset, gyári visszaállító kód, fw újratelepítés, de semmi változás.
Ezen kívül van még egy érdekes jelenség, a Quick Office-t próbáltam volna frissíteni, de nem tudom. Próbáltam OVI-n keresztül, meg a QO-ból is, de mindig hibát ír ki a telepítéskor. Ezt a szűz teló is produkálja, aminek a belső memóriája is frissen van formázva. Minden más simán elmegy, csak a QO-nem frissül. (Esetleg valaki valami alternatív Office-t tud? Ingyenes lenne a jó, és nekem elég, ha csak olvasni tudok vele.)
-
gti16v
őstag
sziasztok,most értesültem,egy másik fórumban,hogy minden simán és jól működik a gyári emil kliensben.(külön posta fiók beállítások,pl szinkronizálás letöltés gyakoriság stb stb)
úgy hogy pl a mobil port cikk írója ,inkább addig ne írna cikket míg nem győződik meg minden kétséget kizáróan,hogy nem e maga alkalmatlan az emil fiok beállitásra,és nem az N8 ellen kampányolna... (emlékeztetőül)
akkor idéznék egy fórum társ "megvilágosodásából": ja és müxik,ki próbáltam...
"EMBEREK korszakalkotó FELFEDEZÉSre tettem szert tegnap hajnalba.
Azoknak érdekes AKIK MAIL-eznek a telón rendszeresen!Tán' van ki emlékszik decemberbe mennyire sírt a szám a rosszul beállítható mailezéssel kapcsolatban. Többször írtam ide elégedettlenségemet kifejezvén (letöltési korlát hiányára,lassuságra,több emailt egymástól függetlenül beállíthatóság hiányára!!)
Pár oldallal ezelőtt egy kolléga mutatta h kell beállítani a letöltés gyakoriságot 5percre is akár. (nekem 15 volt a legkisebb ill. amikor szükséges alapból) Ez ihlette a dolgot..
Menü\lakalmazás\eszközök\email beállítás\indít...\használati feltételek elfogadása! Nos, ha én ugyanezt a menü\mail\új létrehoz\ -val tettem használati feltételeket nem tudtam elfogadni\elutasítani!! Mivel nem volt ilyen opció! Több postafiókot is próbáltam tehát nem az volt a gond. 1xűen nem volt ilyen opció.
Nos ott mindenki utasísa el a feltételeket!!!! És akkor minden megoldódik!!
(ha elfoadtam a feltételeket) :Ha nem fogadjuk el megváltozik a dolog.. :
1;Lehetőség nyílik pl: üzleti mailünket h-péntekig letöltetni 5percenként, úgy h mellette a magán 15perc a hét minden napján. Egymástól függetlenül!
2; Sokan írták hogy szinkronizál, dolgozik,letölti a mailt de a 4-5 Kb-os szöveg 3g alatt is 1percbe v több időbe is beletelik mire megjelenik! Nos, mennyivel egyszerűbb beállítani egy ésszerű Kb korlátot. azóta nem kell várnom, volt mikor a körmömet lerágtam míg bejött...ez is kipipálva
3; Beszéltük, hogy ha kitörlök v áthelyezem egy mappába valamit a postafiókomból sz.géppel, utána hiába szinkronizál a teló nem tűnteti el, benne marad!! És ha ezek után azt próbáljuk letölteni kommunikációs\kapcsolat beállításos üzivel kidob.. Routher mellett eddig mindig újra konfiguráltam majd letöltöttem a maileket mert idegesített h mindenféle szar bennemaradt.
Megoldva! ha elutasítjuk az elején a feltételt akkor ez is teszi a dolgát! Törlődik!!!!Hihetetlen hogy milyen nyakatekert egy dolog, de legalább működik. Érdekes az smtp szervereket magától szépen konfigurálja, nekem nem pont ezek voltak az n82nél de megy az a lényeg..
4; A szinkronizáció jelecske így nem forog körbe körbe mindig mikor belépek az 'email' ikonnal a postafiókba, úgy látom egy zöld karika van csak fent ami nem kékes nyillal forog körbe-körbe.
Vélhetően kisebb lesz az ad.forgalmam is, mert sokszor csak beléptem elolvasni újra1mailt és szinkronizált pedig még messze volt a következő autómatikus szink.tól.Nyakaterkert dolog szerintem ez a nokiától,érdekes h eddig senki nem vette észre, v nem írt nekem erről,de a lényeg a lényeg.. kicsit közelebb van most a szívemhez a teló. Olyasmit tud az mailezés amit elvártam tőle Szomorkodtam h az új frissítésben nem volt erről hír, de így már meg is oldódott!!! "
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. Van arra lehetőség, hogy ha csak gépen van net és wifi nincs akkor rádugom a telót (N8) a pc-re és ő is azt a hálòzatot használja?
-
jacis
nagyúr
Gyereknél kaphatja az N8 az ívet
(kijelző körűl a fém keret erősen elvan kopva)
-
Wolf-15
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Keresek olyan ingyenes "Password Safety" (Jelszó tároló) programot aminek van Symbian^3 és Windows Vista-n futtatható változatais, és jó lenne ha szinkronizálható lenne (mondjuk USB kábelen).
Valami SPB Wallet-hez hasonló, lehetőleg magyar nyelvű és ingyenes kellene.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Misály
addikt
-
Gabor113
tag
Ez csak vasárnapi lazulásként érdekesség, most olvastam épp.
http://downloadsquad.switched.com/2011/01/20/a-brief-glimpse-of-nokias-popularity-outside-the-western-world/
-
---Lasali---
Közösségépítő
Írtátok hogy hétfőn jön az 1.1, szerintetek a nokia boltok egyikébe ha beviszi az ember a készüléket újra rakatni (enyémnek indoka is van
) akkor mikortól rakhatják fel az 1.1 et? Egyből megjelennek ezek itthon is? Vagy várni kell a honosításra?
-
-
Kvazár
őstag
válasz
simongab #5537 üzenetére
Ötletes gyors indítás, de szerintem sincs ilyen az N8-on.
Helyette van az, hogy kiteszed az alkalmazások widgetet, és abba 4 tetszőlegesen beállítható gyors gombot tudsz beállítani. Az lehet egy alkalmazás indítása, vagy üzemmód váltás, vagy bármi.
Talán ezzel lehet a legjobban helyettesíteni. -
simongab
senior tag
Sziasztok
Nagy terület az N8 megszokása, most hirtelen 2 dolgot nem sikerül megoldanom
A fent lévő zenei albumok borítóját hol tudom beállítani
Működik valami alkalmazás ami a képernyőn lévő rajzokal kezd valamit?
Üdv
Gábor -
AndrewTdi
addikt
Ki lehet kerülni ezt a jogvédelmi szarságot.
Jelented és bevállalod azt, hogy márpedig nem jogsértő. (amikor kiírja, hogy eltávolították a hangot, felajánlt egy linket és ott) Vissza is kerül a hang azonnal.
Esetleg jutubon is találsz erre videót, hogy hova kell kattyintatni ehhez a megoldáshoz. -
Sarlon
aktív tag
Töltés után megnéztem, meddig fogja bírni.. Kíváncsi leszek erre a 7 napra -
rocks
aktív tag
régebbi Sony Bravia. Full HD
lehet érzékelni, h az 1 gólnál még mások voltak a környezeti fényviszonyok (világos volt), mint a 2. és 3.-nál amikorra is besötétedett.
( off: Egyébként az alá rakott zenét legálisan megvettem anno, nem értem miért nem engedte fel.)Szerintem ez is bizonyítja mennyire jó a kamerája a telonak. Tényleg nagyon eltalálták.
-
Assdak
őstag
A fizetős Panorama app jobb mint az ingyenes? ( hülye kérdésnek tűnik, de volt amiből az ingyenes profibb volt )
-
Assdak
őstag
Kijelzőn sokat tud dobni ha lightctrl-al be van állítva a fényerő.
-
gyurmau
tag
Elnézést a rossz fogalmazásért!
Tehát, én nem talaláltam más rendszerekhez olyan offline navigácót, amihez hivatalosan ingyen juthatok, vagy be lenne építve a készülék árába.
Erre írtam a sor végén, hogy számoljunk csak.
Ha mégis van hivatalosan ingyen offline navigáció bármelyik más rendszerhez, akkor megkövetem a hozzászólokat. -
kpal
nagyúr
válasz
szucsisti76 #5523 üzenetére
A nokiaban sokkal jobban meg van oldva már évek óta wifi kezelés
-
AndrewTdi
addikt
Ha esetleg valakit érdekelne...
-
szucsisti76
csendes tag
Sziasztok. Eddigi telefonjaim: SonyEricsson P990, HTC Kaiser, Samsung Omnia HD, HTC HD2, Nokia E52, Samsung Wave; most Nokia N8. Egy hónapja használom, tapasztalataim a következők (kicsit az előző Samu tükrében). Külső: nagyon egyben van, kézben férfias, de mégsem féltégla. Samuból nagyon hiányzott az elmulasztott eseményekre figyelmeztető fényjelzés. Kijelző: elmarad a Samutól mind kontrasztban, mind felbontásban, ez engem nem zavar (csak videók megtekintésekor lehet észrevenni legjobban a SAMOLED-del szembeni különbséget). Átlagfelhasználóként sztem teljesen ok a kijelző. Oprendszer: ahogy láthatjátok (igaz, Androidot még sosem próbáltam), valahogy mindig visszatérek a Symbian-hez. Én elégedett vagyok a jelenlegi verzióval, egyértelmű, kézre áll, mindent megtalálok a "szokott" helyen: MŰKÖDIK. A kortársaihoz képest papíron gyengébb proci kapcsán sem panaszkodhatok, a Wave-vel (és annak 1 GHz-ével) összevetve nem vettem észre különbséget, nagyobb pdf-fájlok beolvasásánál pl. mindkettő döccent. Viszont: vállalati telefonként használom, így nagyon fontos számomra az Outlook-os szinkronizáció (közel 900 kontakt, 300 naptárbejegyzés és feladat), ez hibátlanul működik, a Samuval sehogy sem ment. A WiFi is korrekt, a Samunál ez sem működött (fórumokon is kértem beállítási segítséget, de úgy sem tudtam összelőni). Zene: én a gyári fülessel elégedett vagyok (igaz, nem vagyok egy vájtfülű, csak a zenét szeretem), a gyári zenelejátszóból csak azt hiányolom, hogy az általam kreált mappák szerint nem hajlandó működni... A gps gyorsan talál jelet (offline használom), viszont a tapasztalt 3 fagyás közül 2 a navi használata közben jelentkezett... ki-bekapcs. A térképtámogatás tetszik, majdnem full Európát húztam rá. Működési idő energiatakarékos módban 4-5 nap, napi fél óra beszélgetés, 1-2 e-mail-szinkronizáció, OVI store, 15 perc böngészés, fél óra zenehallgatás. A harmadik hiba híváskezdeményezéskor jelentkezett, egyszerűen újraindult. Bocs a terjengős véleményért, de olvasva a topicot, ha valaki infót gyűjt telefon-vásárlás előtt, hasonló tippekre van (lenne) szüksége.
-
rocks
aktív tag
Ilyen a videófelvétel k.vetlen TV-röl. n8-al
-
Misály
addikt
válasz
Arthuro_Adam #5516 üzenetére
ebben egyetertunk
sarlon: nimbuzz
-
Sarlon
aktív tag
Valaki tud ajánlani valami facebook chat progit a friend chat en kívül?
-
tibike8
őstag
Nekem ez van és nem akar menni, csak összepárosodnak, de kapcsolódásnál már hibát dob. Másnak viszont ugyanez rb müxik.
Esetleg lehetne mondani, hogy húzzam újra meg hard reset, de nincs kedvem mindent újra beállítani. És mivel senki nem tudta itt se és máshol se megmondani, hogyha egy mentett állapotot visszaállítok, mi fog történni (ugyanaz mint ghostolásnál vagy azért még lesz mit álligatnom) nincs kedvem próbálgatni, így elkönyveltem, hogy nálam ez az egér nem megy. Mással meg nem tudom próbálni. -
Misály
addikt
Mik vannak, vajon hanyan fognak kiegeszitoket gyartani hozza?
-
Misály
addikt
válasz
Arthuro_Adam #5510 üzenetére
Hat, nemtudom nyomogattam maemot, hasonlit hasonlit, de valahogy megis teljesen mas erzetet ad. Kicsit mintha keverned a sym-et meg az androidot, vagy nem is tudom. Az biztos hogy nalam nagyobb votl n900nal az allkoppanas mint egy desire-nal anno.
Mindenesetre kivancsi leszek mi lesz nyaron, ha addig nem torom ossze a telefonomat.
-
imi290
aktív tag
válasz
---Lasali--- #5492 üzenetére
Bocsi,azthittem ez a gond.akkor szerintem vagy hardveres hiba lehet,/nem működik a szenzor/ vagy szoftveres.de ha mindkettőt kicserélték,akkor nem tudom.meg kell reklamálni.
-
MichaelSD
őstag
Valakinek megy az Ovi Sync (a webes!)?
Nekem már nem megy se a naptár, se a címjegyzék.
-
rocks
aktív tag
válasz
---Lasali--- #5492 üzenetére
hát ez elég nagy szívás...
Próbálj csere telot kérni.
Talán a fogyasztó védelem is segíthet, ha szarakodnak. -
tibike8
őstag
Nem kezel mindent. Még mielőtt látatlanban bármit veszel, jobb ha kipróbálod, ha tudod. Más fórumon is panaszkodtak, hogy sima USB-s cuccal is válogat és BT-ssel is. Nekem egy régi Genius USB egerem van és azzal jó, de van egy BT Microsoft nem is olcsó egerem amit nem eszik meg (bár másnak meg ugyanezt a típust kezeli...)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest