- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TommyX_
őstag
válasz
csabyka666 #36898 üzenetére
Én ezt csinálnám:
Nokia Suite pc-re telepít, biztonsági mentés a névjegyzékről, utána az nbu explorerrel bele tudsz nézni a biztonsági mentés fájlba és onnét ki lehet másolni a számokat. -
Igen, a vcf-ek tartalmát látom (legalábbis a 6230i-men láttam), de elég sok telefonszámról van szó, ezért valami automatizált megoldás kellene. Ha más nem lesz, akkor marad ez.
A vcf fájlokhoz hogyan férek hozzá? 6230i-n a Suite-tal tudtam kimásolni őket, itt is úgy működik?
-
Elims
veterán
válasz
csabyka666 #36892 üzenetére
Szia!
Biztos,hogy meg lehet csinàlni.Emlékszem amikor àt kellett raknom egy màsik típusù telefonra a névjegyzéket akkir kipròbàltam több mindent.
Ha màs nem akkor a vcf fàjlokat màsolgatod ki egy jegyzetbe.KPal: Elírta egy nullàval. :-DD
-
-
kpal
nagyúr
Ilyen áron [link]
#36876) TaylorPro: Valahogy nem lehet belenyúlni az N8 lelkébe hogy 1080/30fps videót tudjon. Vagy ehhez kevés harver ?
-
Üdv mindenkinek!
Mostanában egyre gyakrabban fagy meg az N8-am. Érintő nem reagál, csak hosszan nyomva a bekapcsoló gombot tudom kikapcsolni. Bekapcsolás után ilyenkor gyakran „System error” üzenet fogad, nem tudom leokézni, megint ki kell kapcsolnom. Ezt párszor megcsinálja, amire ismét jó lesz. Remélem, „csak” szoftveres hiba, ezért erősen gondolkodom rajta, hogy lecserélem végre a gyári T-s telefosott oprendszert az előbb dícsért romra. Majd légyszi írjatok még, milyen is lett.
Az is előfordul, hogy hívnak, de nálam nem jelez semmit, a hívónál rendesen kicseng. SMS-ek sem mindig érnek célba, mondjuk ez lehet, hogy szolgáltatói hiba.
Viszont lenne egy olyan gondom, hogy rengeteg telefonszámom van, és ezeket papírra is ki szeretném menteni, mert ha elvesznek, az kb halál lenne nekem. Van erre valami mód, hogy mondjuk Excel táblába kitegyem valahogy?
Köszi a segítséget előre is!
-
Elims
veterán
Ha vki felrakta írjon! :-)
-
Joe215
aktív tag
Király
-
TaylorPro
addikt
Fent van a javított verzió Nokia_N8_Pro_Edition_X_Final néven.
Meg volt a mai izgalom.
-
TaylorPro
addikt
Tölthető a Pro X!
-
TaylorPro
addikt
-
imi290
aktív tag
Vettem egy iphonera való kamera lencse szettet,és elég jól használható.Nekem főleg a makró tetszik lekameráztam egy katicát és krumplibogarat
A halszem optika is jó,az egész udvar látszik rajta,a széles látószög is,persze ennél kisebb a torzulás mint a halszemnél.Mivel hogy nem erre a telefonra való a csíptetős kivitel,ezért látszik az objektív széle,mert az N8 alapból széles látószögű (valamennyire).
Ha majd eljutok valami koncertre,akkor viszem magammal,és ott élesben jobban fogom tudni tesztelni,persze kinek van kedve ilyenekkel bíbelődni egy koncerten.
Ittegy videó,nagyon amatőr,de első tesztnek ez sikerült.
-
Tomcat
őstag
válasz
Francia91 #36870 üzenetére
Igen, ezt én is tanúsithatom. Nálam is minden ilyen és hasonló egyébként érthetetlen és egyébként szándékosan nehezen reprodukálható hiba előfordult az évek során. (N73,N95, N95-8GB, N82, N8, 808PV) Viszont én a vége felé már nem havonta hanem inkább hetente 1x kapcsoltam ki az N8-akat éjszakára és úgy raktam a tűs töltőre, nem az USB-sre, hogy elkerüljem az anomáliákat. Nálam működött.
Egyébként azt vetem észre hogy ahogy "öregedett" a firmware telepítés úgy egyre gyakrabban jöttek elő az anomáliák. Friss telepítés és a "belakás" után nekem is elég volt havonta 1x úrjaindítani. -
Francia91
veterán
válasz
gyulavezir #36869 üzenetére
Egy próbát megér, nekem pl nem csinál ilyet. De havonta egyszer ki kell kapcsolni a telefont, majd be, mert olyankor csinál furcsa dolgokat (pl csak a hívószámot jelzi ki, akkor is, ha a telefonkönyvben lévő személy hív). Kikapcs, 1 perc pihenő, aztán bekapcs, és egy hónapig megint jó
. Eddig az összes Symbian-os telefonomnak volt ilyen és hasonló hülyesége, amit a kikapcsolás orvosolt
-
gyulavezir
aktív tag
Új szokása a telefonomnak, hogy ha az aktuális hívást be akarom fejezni és átvenni a várakozó hívást, akkor egyszerűen lefagy és nem tudok semmit csinálni a kikapcsoláson kívül. Persze közben a telefon csörög egyfolytában. Ez most annyira nem tetszik, és ma kétszer is eljátszotta.
Vajon, ha újra húzom a rendszert, akkor esélyes, hogy helyreáll a rend?
Meg mintha minél tovább lenne bekapcsolva, annál inkább mintha lassulna a telefon.
Nem raktam fel új cuccokat egyszerűen csak használtam a készüléket.
Szóval húzzam újra? -
Freeman007
senior tag
válasz
Szab24 #36867 üzenetére
http://www.techpro.hu/nokia-n8-pro-edition-v9/ itt van a pontos phoenix típus.
-
Szab24
tag
Sziasztok,
Két év használat után szeretném újrarakni a taylor v9-et. Letöltöttem mindent, de a phoenix már nincs fent honnan tudom letölteni illetve milyen verziót kellene használnom.
Köszönöm előre is.
-
MK VII
veterán
Nos.. Miért lehet, hogy phoenix-el mikor teszed fel a romot kékhalálozik a gép?
2 féle phoenixet próbáltam és mindegyikkel ugyan ott kékhalál.
Win 8.1 64bit. Géppel tuti semmi baj.. A legújabb játékok húzott proci és memória mellett tökéletesen futnak. Bár mindegy, mert BIOS alapértelmezett beállításnál is dobja..
Csak a phoenixnél van ez.. -
TaylorPro
addikt
Üdv Urak!
A segédfényt a kamera automatika vezérli és nincs bele piszkálva.
-
MK VII
veterán
válasz
gyulavezir #36855 üzenetére
"Azért mielőtt erre a hardverre is nyomnál egy resetet az ollóval, kérlek add inkább nekem!"
Nem nem!!... Ezen nem lesz ollós hardreset..
Viszont nekem akkor sincs V9-en segédfény csak a gyári szoftverrel. Ez ami tuti..
Újrahúzom a V9-et este, ha hazaértem aztán meglátjuk.. Tényleg nem értem nekem miért nincs segédfény.. -
MK VII
veterán
válasz
imi290 #36853 üzenetére
Igen. Tisztában vagyok a képességeivel a telefonnak. Sötétben sincs segédfényem és soha nem is volt V9-en semmilyen körülmények közt.
Megpróbálom majd, ha lesz időm, újrahúzni a V9-et, de nem hiszem, hogy változás lenne hisz már nagyon sokszor újrahúztam anno a V9-et a telefonon és semmi változás.. -
MK VII
veterán
válasz
Francia91 #36851 üzenetére
Pedig nincs és nem is volt soha V9 alatt nekem.. Gyárival van.
És mint említettem mikor előzőleg volt ilyen telefonom és írogattam akkor is ide a topikba akkor szó is volt róla, ha jól emlékszem, hogy V9 alatt el kell felejteni a segédfényt. Akkor el is fogadtam, hogy ez van, de nekem hiányzik.
Többször újra lett húzva a V9. Hard resetelve is volt most utoljára mikor átraktam a panelt a másik telefonba és használat előtt nyomtam egy HR-t, de ugyan úgy nincs.De mondom.. Gyári romnál van szóval nem hardveres probléma.
-
Francia91
veterán
válasz
MK VII #36850 üzenetére
Próbáld meg egy Hard Reset-tel. A szűz Taylor V9 ROM-hoz képest én csak a Térképeket és a DLNA lejátszást tettem vissza, de a szűz Taylor V9-essel is volot vörös segédfényem, szerintem azt hülyeség is kivenni, azzal fókuszál sötétebb helyeken. Nem hinném, hogy Taylor kivette volna belőle.
-
MK VII
veterán
Köszönöm a válaszokat.
Amúgy mióta felraktam a Taylor-t azóta nincs az a funkció, ha képeket csinálok. És emlékszem még volt is róla szó, hogy azt bizony nélkülözni kell a Taylorból. Szóval nemtom.. Ha nektek van akkor biztos van csak nem értem nekem miért nincs.
Ha vissza lehet rakni azt a funkciót akkor hogy? Engem nagyon zavar, hogy nincs. -
Elims
veterán
Akkor a tiéddel tényleg nem stimmelt vmi..jòl tetted,hogy eladtad. :-)
Szerk.:
De viccet félretéve,nem tudom,hogy mi lehet a c elfogyàs problémàval.Nàlam egyàltalàn nincs ilyen.
Vagy az email/facebook/talàn gyàri böngésző vmije vagy passz. :-/ De,hogy nem rom hiba az 100%.MK VII: A Taylor rom-ra bàrmi,bàrmikor visszarakhatò ami a gyàriban volt.Minden hiànyzò kiegészítést vissza tudsz rakni.
-
Francia91
veterán
válasz
MK VII #36835 üzenetére
Tessék! Az N8-asomon Taylor V9 van! Nem a szoftver hibája a segédfény hiánya!
-
MK VII
veterán
Lehet kövezés lesz belőle, de a gyári szoftver nekem is jobban bejön.
Nekem pl nagyon hiányzik Taylor-ból, hogy fényképezésnél nincs segédfény. Mármint, hogy nem működik a narancssárga (piros?) elővilágítás. Sötétben nagyon hasznos az "élesebb" képek készítéséhez.
Jelenleg a Taylor van fent, de pont a napokban gondoltam rá, hogy visszateszem a gyárit. Na majd meglátom. -
TommyX_
őstag
Én is a gyári romot használtam N8-on, sose volt gondom a telefonmemória helyfogyásával.
-
MK VII
veterán
válasz
Freeman007 #36826 üzenetére
Teljesen igazad van. Én voltam a figyelmetlen.
Lefényképeztem a másik gyári akkumat. Ilyen:
A lényeg, hogy nem a hosszú oldallal párhuzamosan van a felirat a gyárin.
Amit Te kaptál az meg úgy van írva. Illetve nem D-s hanem U-s Nem tudom mi a különbség,de ha valami gyári akkor legyen gyári és D-s nem?
Szerintem gyártás közben nem gondolnak egyet és az egyféleképp megtervezett és legyártott akkut máshogy csinálják. Remélem érthető voltam.
De ki tudja. Lehet a Nokia gyárban 90 fokkal pont elfordult a kis kóreai és azért van máshogy a felirat. -
Freeman007
senior tag
válasz
MK VII #36825 üzenetére
Szerintem 1200 mAh-s a gyári, legalábbis itt annyi. Kiszedni még nem szedtem ki, nem tudom, hogy hogy néz ki a gyári. Nekem az van benne, mert garival vettem még anno és jár párszor szervízben, nem reklamáltak, hogy nem gyári aksi van benne. A progi is 1200 mAh körüli értéket ír teljes feltöltöttségnél. (momentán 89.2% 1077mAh qoobatery)
szerk: a linkeknél a kapacitást nem néztem, csak a kinézet miatt tettem be. Tudtommal gyárilag 1200as akkuval jött ki. -
MK VII
veterán
válasz
Freeman007 #36823 üzenetére
Amit kaptál az 1200mAh amit linkeltél gyári az meg 1000mAh.
Szerintem is a második linken ami van az a gyári. Az 1200mAh-ás szvsz nem gyári magasabb kapacitású. -
Francia91
veterán
válasz
Freeman007 #36823 üzenetére
Nekem tök olyan volt, mint az eredeti, amit kivettem az N8-asból
-
Freeman007
senior tag
Skacok, aki rendelt aksit, milyet kapott? Én most vettem (volna) de tévedésből bl-4u-t küldtek, megy is vissza, viszont ez natúr fekete, alig látható nokia felirat. Az eladó szerint a bl-4d is ugyanígy néz ki, amit kétlek, mert képeken, szép szürke fólia, plusz hologramos matrica a nokia felirat mellé. ilyet küldött, szerintem a gyári így néz ki
-
gyulavezir
aktív tag
Nagyon köszönöm, hogy nem hagytok ma magamra a hülyeségeimmel.
-
Elims
veterán
válasz
gyulavezir #36817 üzenetére
Mennyit tud tàrolni egy ilyen "drive"?
-
MK VII
veterán
válasz
gyulavezir #36817 üzenetére
DJTommy ajánlott nekem itt egy appot. Igaz én OneDrive-hoz kérdeztem, de talán neked is jó. Én még nem próbáltam ki az appot.
-
gyulavezir
aktív tag
Igazán nem szeretnék telhetetlennek tűnni, DE:
létezik olyan app vagy akármi, hogy az elkészített képeinket automatikusan mondjuk a google drive-ba fellőhetném, mondjuk minden éjjel, ahogy be van állítva az adott feltételek mellet mondjuk csak wifin...
és akkor esetleg törölhetném is a képeimet és nem kellene megvárnom a manuális (zsinóros) szinkronizálást... -
MK VII
veterán
válasz
LasseFriden #36814 üzenetére
Üdv.
Az offért nem haragszunk... ( Én legalább is.)
Viszont az ára miatt igen.
Egy picit túláraztad szerintem.
Ennyiért makulátlan, karcmentes példányokat lehet kapni. A tied meg korántsem hibátlan..
Szerintem 5k-val olcsóbban talán el tudod adni. -
LasseFriden
csendes tag
Sziasztok!
Eladnám a telómat, ha valakit érdekelne:
http://hardverapro.hu/apro/nokia_n8_elado_-_fekete_gyarilag_fuggetlen_2012_oszi
És bocs az offért.
-
TommyX_
őstag
válasz
gyulavezir #36812 üzenetére
Innen tudod leszedni.
-
gyulavezir
aktív tag
-
TommyX_
őstag
Cutetube programnak kijött az új verziója, szóval újra használható youtubera.
A letöltése, ha még fent van az 1.xx-es verzió, akkor program indítás után fogas kerék->update. A letöltött sis fájl pedig a memóriaegységen lesz megtalálható. -
kpal
nagyúr
THX!
Kb olyasmi ,de inkább foto/video megoszto. Csak drodi, ios,wp-n lehet regelni máshol csak bekeletkezni lehet.
-
Elims
veterán
KPal: A program neve: MobileCleaner :-)
Nekem sajnos gőzöm nincs,hogy mi lehet az az instagram. :-( Talán vmi facebook szerű akármi. ?
Direkt-x: Ha az ujjad folyamatosan rányomod a szövegre nem adja fel a másolás lehetőségét?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest