- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
-
SteveJobs
őstag
Azt meg köszönném.
Egyébként routeren levettem a biztonsági szintet WPA2-PSK (AES) -re és nem dobálja el a WIFI-t, azonban van egy Nokia E7-m az ugyan úgy eldobja a wifi-t egy idő után. Lehet fogok még keresni ebben az ügyben. Választ előre is köszönöm! -
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
Napokba sikerült vásárolnom egy Nokia N8-at. Olyan kérdésem lenne , hogy nem tudtok valami oldalt ahol átfogóan megtalálom a szoftverfrissités menetét?
Keresgéltem forumot is olvastam igaz nem az egészet , de konkrétat nem találtam vagy csak át siklott felette a tekintetem. Esetleg ha találnék valamit gondolom telepitéshez mindenképp Windows7et használjak. Egy Nokia E7-el tettem kisérletet már de zátonyra futottam. Válaszokat elöre is köszönöm! -
arnd
senior tag
válasz
simongab #37889 üzenetére
Nem tudom, de nálam is jelentkezik ez a wifi elfelejtés. Tuti nem volt ilyen. De nem emlékeztem rá, hogy az 5GHz-est is kezeli.
Nekem valami főzött ROM van rajta, de már nem emlékszem a nevére (sem). Meg ezek a szignózások sem rémlenek. Azt tudom, hogy ezzel a ROM-al nem kellett szignózni.Egyébként vicces volt a cikket elolvasni újra. Pl. azok a kis kártya ajtók teljesen rendben vannak. Ugyanúgy mint pl. az E90-ek zsanérjai, meg a majd persze eltörik a vezeték benne. Ja hát köszöni szépen, már hámlik a műanyag burkolat, de a zsanér oks, az átvezető vezetékekkel sincs semmi gond.
-
simongab
senior tag
És a Sony...az is már sok-sok éve dedikált kameragombos...ráadásul 2 pontos (fókuszálás-exponálás)...idétlen kamerasziget, USB C töltő
Ehh..szerintem a kínaiak is már 3 évet rávernek a szifonra...
MÁS: Éjfélkor újraindult az N8, és utána alig talált hálózatot..Mi lehetett? -
arnd
senior tag
Tegnap a lányom felvetette, hogy mekkor nagy fejlesztés volt az iPhonok dedikált kamera gombja. Erre én: fogd meg a söröm
Majd mutattam egy másik featur-t amit már egy éve tudnak az almás telefonok:
-
Francia91
veterán
Elővettem tölteni őket, így lefotóztam egyben
Nincs még vége a pakknak, a későbbiekben jönnek még hozzá testvérek
N95, N82, N79 és N97 biztosanA sötét N8-as ugyebár a nemrég beszerzett N8-as, párom céges telefonja, szereti nagyon. Az ezüst N8-as az enyém, transmitterként sűrűn használom autóban és otthon is, 32 Gb-os kártya van benne, azon kb 2 ezer zeneszám...
-
Francia91
veterán
Előszedve a társaság....
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Az én ezüst N8-asom nagyon tetszett barátnőmnek, szerette volna céges telefonként, de azt nem adtam neki oda. Viszont egy hétig tesztnek nála volt, és jó vele beszélgetni, ahhoz képest, hogy már nincs 3G. Tetszik neki a telefon, mert kicsi, fényképezője azért jócskán használható, és a Transmitter funkciót is értékeli. Így lett neki ez, véletlen találtam rá, a mai árakhoz képest realtíve olcsón (10k), első szoftverrel és nem magyarul. Többek közt a magyar nyelv hiánya miatt is adta el az eladó....
Mert a cégtől csak SIM-et kapott, telefont intéz magának olyat, amilyet szeretne, a sajátját meg nem szeretné befogni ennyi telefonálásra. Viszont az N8-asommal már szemezgetett egy ideje
Hívásrögzítő alkalmazás van rá, anno én is használtam, rendes mp3 minőségben rögzít, az meg szintén kell neki -
Francia91
veterán
válasz
TaylorPro #37867 üzenetére
Az létezhet, hogy a csomagodban a Pro X-hez tartozó Phoenix nem működik rendesen Windows 11-esen?
Feltelepítem, hibával indul, valamit hiányol.
Windows 7 és Windows 10 alatt nem volt ilyen sosem. Nincs probléma végülis, ha nem megy 11-esen, van Windows 7-es LGA 775 gépem, előszedem azt, és megcsinálom azzal
De így nem fogok bele a W11-es géppel, hogy hibával indul el a Phoenix, nem kell, hogy a szinte új N8-asból téglát csináljak -
-
Francia91
veterán
válasz
TaylorPro #37864 üzenetére
Akkor így kell használni tovább, nincs mese. Szerencsére nagyon ritkán kell neki a WIFI, mivel már majdnem minden ki van lőve.
Viszont ahhoz képest, hogy csak 2G van mostmár, és írtad, hogy nem biztos, hogy olyan jó lesz vele telefonálgatni, párom megvan vele elégedve céges telefonként, 3 hete használja már a céges SIM kártyával, és semmi panasza rá, szereti is nagyon. Hívásrögzítő alkalmazás folyamatosan dolgozik, szüksége van rá. Igazából céges telefonálásra kell neki, úgy, hogy a hívásrögzítő működjön, erre pedig tökéletesJaa, a héten érkezik hozzám egy alig használt, független patika N8-as
Beszélgetés is alig van benne, ha megjött, megy rá a Taylor Pro XÉrdekes, hogy az N80-asom is, az E52-esem viszont megjegyezte, és nem kéri
-
-
Francia91
veterán
Az N8-asom elfelejti a WIFI jelszót, legalábbis újra kéri, mikor megint rácsatlakoznék az itthoni WIFI-re. Anno, mikor elsődleges telefonom volt, úgy rémlik, hogy nem kellett minden rácsatlakozáskor beírnom a jelszót, hanem ráböktem az adott WIFI-re, és rácsatlakozott a korábban megadott jelszó miatt.
Lehet valami oka, vagy ez ilyen volt?
Szoftver Taylor Pro X -
simongab
senior tag
Jaj..jaj segitség! Telekomos kártyát nem ismeri fel a telefon..1 éve még ment...valami ötlet erre?
-
bringasisti
őstag
Egy biztonsági mentésből van a felhasználó név és jelszó, és email cím. Nem működik. Kérek új jelszót, elküldik, de nem jön meg. Próbálok regisztrálni, az email cím foglalt. Erre néhány éve csináltam egy olyan email címret ami nem tartalmazza a nevemet. Arra is írja hogy foglalt, pedig akkor már a 3-dik Samsung mobilt nyuztam!
-
Elims
veterán
válasz
bringasisti #37854 üzenetére
Belépni én sem tudtam a régi nevemmel. :-/
Regisztrálni viszont tudtam.Szerk.:
Betudtam a régivel is.Eszembe jutott a jelszó oda. -
bringasisti
őstag
Nokia programok.hu oldalon valaki nézze meg, hogy tud e regisztrálni! Nokia Suite felhasználónév még megvan, a jelszó is, de nem fogadja el, kérek új jelszót, küldenek, de nem tudom hova, mert az akkori email címre semmi! Megpróbálok regisztrálni az az email cím ami régen is volt, kiírja hogy foglalt, kreálok egy másik emailt és az is foglalt!!!!
-
Francia91
veterán
válasz
bringasisti #37850 üzenetére
Anno volt hívásrögzítőm N8-asra, jól működött, évekig használtam. De már nem emlékszem a nevére
A nokiaprogramok.hu oldal még működik, onnan szedtem le. Ott nézz körül -
bringasisti
őstag
Van egy nem használt fülhallgató, ingyen odaadom bárkinek. N8 ra lehet hívás rögzítőt telepíteni?
-
TaylorPro
addikt
N8 esetében az amoled kijelzőnek volt a lilulós kijelző jelensége. Volt egy szürke átmenetes teszt kép, és bizonyos átmenetet lilán jelenített meg. Ez miatt a sötét részeknél okádék volt a kijelző. Ezt később szoftveresen is javították, ami megint nem szín hű megjelenítést produkált. Voltak jó kijelzők, de ritka volt. Plusz a közelség érzékelő is típushiba volt. Annyit hordtam szervizbe hogy a végén kaptam egy új nullpercest és itt lett a vége.
-
TaylorPro
addikt
Régi szép idők. Én visszamennék ebbe a korba. 2010. szeptember 30. Már csak azért is mert jó lenne ennyivel újra fiatalabbnak lenni. Itt sajnos már a végjáték volt a Nokiánál. Jó telefon volt, az én eredetim amin a romok tesztelődtek a Nokiánál végezte. Sok szerviz nyügje volt. Kijelző, közelség érzékelő. Kaptam helyette egy nullperces swap készüléket amit el is adtam. Később nosztalgiából vettem egy használtat és azzal teszteltem a Pro Edition X romot. Én szerettem nagyon.
-
gti16v
őstag
most xiaomi 10 ultrám és P30 pro-m van,úgy döntöttem megveszem újra,mielőtt eltúnik végleg a régi két kedvenc Nokiám(N8,N82),ezekből,3-3 at elhasználtam anno.......
így holnap hozza a fox post az N8 at,és lassan érkezik az N82 is :-) -
TaylorPro
addikt
válasz
bringasisti #37835 üzenetére
Használj Profi Mailt.
-
TaylorPro
addikt
válasz
bringasisti #37833 üzenetére
Szia!
Szerintem gondold át újra és engedd el. Navigációra alkalmatlan mert nincs frissítés évek óta. A többi az még oké.
-
bringasisti
őstag
Üdv mindenkinek. Biztos sokan emlékeznek rám kezdetektől votam, és most le vagyok merevedve hogy pezseg a topic. Kérdésem az volna hogy amikor vettem másik készüléket akkor mindent töröltem. Most nézem hogy térképet a számítógép kidob hogy letölthető, de itt nem tudom megnyitni. Szeretném használni a készüléket navigáció, és email és beszélgetés formába. Az email beállításokat és hogy tudok térképet felrakni valaki segítene? Wi-Fi az megy Köszi
-
T. I.
senior tag
Akkor ajánlom neked a Mobilarena youtube csatornáját. Bog részeltesen beszélt a 3G kivonásról nemrég. Lényegében kell a frekvencia az 5G-nek. A 4G lefedettség itthon elég nagy százalékos,hogy ezt meglépjék nagy szívfájdalom nélkül. Egyébként manapság,mikor 1-2 év az átlag telefonmegtartási idő, főleg nem sokaknál fog gondot okozni.
-
Elims
veterán
Nem hallottam erről a 3g kivonásról,itt olvastam először,de nekem ez ugrott be,mi van akkor ha olyan helyen él az ember ahol noncs 4g (5 meg főleg)..akkor csak az edge lesz??
Ez a húzás ma még nem teljesen ésszerű.
Tovább megyek..sok (valóban sok) olyan hely van -és nem tanyára gondolok-,ahol még a 2g-hez is helyezkedni kell lakáson belül.
A 3g-t még nem vettem vvolna ki legalább 5 évig.
Inkább az 5g-t kellene csiszolgatni minden szempontból -ha már egyszer ennyire fontosnak érzik a sok-sok gb le- feltöltési sebességet mobilon-.
Bár ezt sem nagyon értem..kinek volt kevés a 4g??
Na meg persze a további lefedettségen is kellene fejleszteni "kicsit".
Addig levenni a 3g-t..háát,elkapkodták ezt.Ha aktívan használnám a n8-at,raknék mellé egy sim kártyás 4g router-t.
-
T. I.
senior tag
válasz
simongab #37825 üzenetére
Ugyanúgy fog működni, csak a netezés lesz lassabb (EDGE sebességű). A 3G-t épp azért húzzák ki (tesznek a helyére 5G-t),mert a 3G hiánya nem lesz fájó senkinek. Telefonálni kiváló a 2G. Az én telóm jelenleg is átvált 2G-re telefonálásnál,mert olyan helyen tartózkodom,ahol 4G van meg 2G, és a VoLTE-t nem tudja.
-
simongab
senior tag
Sziasztok gyerkők... Ha jól értem a 3G kikapcsolásával az N8-at (is) elvágták?
-
imi290
aktív tag
Sziasztok! Ma megérkezett egy Nokia E7 és szeretném a szoftvert felfrissíteni. Kérdés hogy ugyan az a menet mint az N8 telefonon? Azt frissítettem ahogy itt írták anno. Tudom hogy nem n8 és nem is mai darab, de hátha lehet frissíteni Phoenixel. A jelenlegi verzio 022.014 symbian anna 2011.7.5.
Jaaaj és ami fontos lenne a magyar nyelv felrakása
Köszi előre is -
kurtos
csendes tag
Volna mégegy apróság: 2 nap alatt sikerült megoldanom a Sygic telepítését (rá kellett jönnöm, hogy mit kell kitörölni-visszarakni,miután a map loader ill. Sygic installer miatt nem indult a program), most régi térképekkel legalább fut a program. Van- e valami működő módszer, hogy viszonylag friss térképeket tegyek a mappákba?
-
-
kurtos
csendes tag
-
kurtos
csendes tag
-
kurtos
csendes tag
Ez van rajta.
-
kurtos
csendes tag
Kedves Tagok! Örülök, hogy még aktív a fórum, remélem, tudtok nekem segíteni, bocsánat, ha elsőre hosszú leszek, bár sokat olvastam vissza a napokban, de van néhány kérdésem!
Új N8 tulajként (de nem teljesen kezdő Symbianosként) próbálom napi használatra alkalmassá tenni a gépet.
Épp valami angol nyelvű főzött rom van rajta rom patcher társaságában és bizony vannak gondok. Néha nem működik az alsó fizikai menü gomb, csak újraindítás után, valamint bluetooth audio adapterre csatlakozva nem vezérli a hangerőt a telefon gombjaival, holott más Nokiáimon(5800, E66) lehet így szabályozni a hangerőt.
Kérdésem, hogy ez rom hiba lehet, vagy az N8 van így tervezve?
Régebben androidon romolgattam már, valószínűleg erre is fel tudnám rakni a Taylor-félét, de kicsit félek nekiállni. Ezzel kapcsolatban még azt kérdezném, hogy ha felraknám a PRO-t, akkor a Symbian hack-eket ugyanúgy meg kell- e csinálni, vagy az már tartalmazza a hack-eket? (Ezért nem mertem eddig pl. resetelni a jelenlegi romot, hogy ne kelljen újra hackelni, tudjam próbálgatni...)Előre is nagy köszönet annak, aki válaszol!
Üdv: Gábor
-
-
coyote66
aktív tag
Nos sikerült beszerezni egy tutit. A névjegy csoportos másolásra van valami trükk, vagy sim-el együtt vigyem át a telefonra? Köszi.
-
Francia91
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest