- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Konkrétan kettő N8-cam volt.. Illetve most is megvannak csak törött kijelzővel..
Verőfényes napsütésben jók a képek, de egy picit felhősebb időben vagy szürkületben esetleg lakásban vagy lámpafénynél már nincs a helyzet magaslatán az automata fehéregyensúly szabályzása..
Iphone 5S agyon vissza veri automata üzemmódban..
Legtöbb ember nem szarozik meg pepecsel hanem fényképez.. Mint pl én is.. Nem állítgatok.. Alapon csináljon szép képet és kész..Na jó.. Nehogy azt mond, hogy nem csináltam azért vele szép képeket..
Tud ez ilyet is nah..
De kevesebb fénynél az Iphone 5S fölénye szerintem nem kérdés.. -
MK VII
veterán
Ennyire nem lehetsz elfogult...
Szerintem pont nem csinál jobb képet az N8.. Nekem mindig az volt a bajom az N8 kamerájával, hogy élettelen fakó képeket csinált.. Számomra sosem volt tökéletes az N8 kamerája.. Felbontásban jó nagyon, de egy Iphone 5S is sokkal élet telibb, részletesebb, szebb képeket csinál. Egyik nap lőttem pár képet egy régi Sony J-vel és szebb képet csinál azzal a nem is tudom talán 5mpx-es kamerájával mint az N8.. Sokkal szebbek a képek. Több a szín nem olyan fakó mint az N8-al lőtt képek.. -
MK VII
veterán
válasz
csabyka666 #37248 üzenetére
Nagyon jó telefon a 820-as.. Én N8-ról 820-ra váltottam.. Egyáltalán nem bántam meg.. Nekem szempont volt a Glance, mert ugye megszoktam N8-on..
Akkuja lehetne kicsit acélosabb szóval, ha keményebb használatnak teszed ki akkor már akár délután töltőre rakhatod.. Általános jelenség 820-nál.. Nem minden esetben akku hiba.. Sajnos ez ilyen..
Nekem a jelenlegi 820 ( mert ez már a második ) hál' istennek most jól bírja.. Két napot simán megy egy töltéssel. Tegnap lőttem egy képernyőfotót. Elég jól bírja.
Telefonálások, net, chatelés. Minden volt benne.Összességében egy nagyon szerethető telefon. Könnyű kezelni, azt csinálja amit akarsz nem azt amit ő akar, nem akadozik, nagyon smooth a menü meg minden, játékok is szépen mennek rajta.
Na. Szóval nem fogod megbánni.. -
MK VII
veterán
válasz
gyulavezir #37137 üzenetére
Nem járnál jól..
Telefont csak innen apróról veszek, alkatrészt pedig ebay-ról. Azt sem tudom, hogy néz ki egy telefonos bolt. -
MK VII
veterán
válasz
Francia91 #37133 üzenetére
980-at is megéri szerintem.,. Én még nagyon anno a Lumia 520-hoz vettem meg 300 kemény forintért a ProShot-ot.. Akkor még eléggé gyerek cipőben járt, de mára kikupálódott.. Meg is lepődtem most, hogy ismét vettem egy 820-ast (ami természetesen ugyan úgy járt mint az N8 még nem volt egy hetes sem és hétfőn ripityára tört..
), hogy milyen szép képeket lehet vele lőni..
-
-
MK VII
veterán
válasz
gyulavezir #37099 üzenetére
Pont kívülről vannak oda az enyémek is.. Műanyag részek töröttek. Fém rész is nagyon csúnya.. Talán a sim meg microsd kártya takaró elemek jó állapotúak.
(#37098) Joe215
Értem. Hát abban sajnos nem tudok segíteni. -
MK VII
veterán
válasz
gyulavezir #37091 üzenetére
Nagyon kedves vagy köszönöm szépen.
Viszont úgy érzem, hogy le kell zárjam az N8-kal való kapcsolatomat..
Visszatérek az őskorba.
Végre kielégítem egy régi vágyam egy Nokia 8850 személyében.
Csörög és lehet rajta sms-t írni.. Ennyi nekem bőven elég.. Na jó.. Az N8 kamerája hiányozni fog..A topikot természetesen figyelemmel kísérem és tényleg, ha valakinek kellene valami akkor nyugodtan szóljon!
-
MK VII
veterán
No skacok.. Elhalálozott a második N8 is..
Futottam át az úton egy kamion előtt és kiesett a zsebemből a tela.. Természetesen a kamion annak rendje és módja szerint le is nullázta a készüléket.
Kijelzőt vitte...Több N8-ra már nem ruházok be, de, ha esetleg valakit érdekelne valami akkor van két alkatrésznyi N8-am.
Egy független panel egy Telekomos panel rossz usb-vel, két xenon egység, meg a többi apróság.. Hangszórók, mikrofonok... Szóval az aprólék.. Esetleg, ha valakinek kellene valami akkor nagyon szívesen állok velük szolgálatára. Természetesen ingyen.. Nem kérek értük pénzt.. Az esetleges postaköltséget kellene csak fizetni illetve kb kéthetente járok Pesten akkor oda el tudom vinni vagy alapvetően Veszprémben elérhető vagyok.Már most hiányzik pedig fél órája történt.
-
MK VII
veterán
válasz
Francia91 #37073 üzenetére
Ahammm.. Értem.. Tehát akkor tényleg nem egyszerű vele navigálni csak Te elfogadtad ilyennek én meg hozzászoktam a normális navigációhoz.. Itt a bibi akkor.. Tulajdonképp bennem a hiba.
Ettől függetlenül én úgy vettem észre, hogy a navigálás is gondot okoz neki.. Kb sosem ott volt a helyzetem a telefonon ahol valójában voltam.
-
MK VII
veterán
válasz
Francia91 #37071 üzenetére
No.. Ez jó hír...
Viszont annyit kérdeznék, hogy, hogy tudsz beírni akármilyen címet? Nekem már az is gondot okoz, mert annyira túl van bonyolítva, hogy egy egyszerű címet is fél óra megkerestetni vele..
Valahogy nem úgy működik mint egy normális navigáció. Nem lehet csak úgy egyszerűen címre keresni aztán odavisz..
Tudom milyen a Nokia navigáció ( Kifejezetten szeretem. Szerintem sokkal jobb mint a többi.), mert előtte volt többféle Lumiám, de az N8-ban valami szörnyű.. Konkrétan ezért nem használom pedig jól jönne sokszor..
Vagy az én telefonom valami különleges N8?Vagy valaki írjon egy használati utasítást, mert komolyan küzdök vele pedig műszaki ember vagyok és kb 3 perc alatt kiismerek egy tök ismeretlen ketyerét, de ezzel nem boldogulok..
-
MK VII
veterán
Köszi!!
Megtaláltam.
Rákérdezek majd náluk.
Köszi a segítséget! -
MK VII
veterán
válasz
whited #37051 üzenetére
Állapottól függően 10 és 20 ezer közt.. Én mondjuk már 20-atz nem adnék érte... Szertintem max 15-ért kell megkeresni a legjobbat.
Én nemrég vettem itt apróról 10 ezerért egy makulátlant.. Mintha új lenne olyan.. Annyi hibája volt, hogy az usb aljzat nem működött.. Nekem csak a külső megérte annyiért, mert beleraktam az előző N8-am panelját az meg tökéletes volt...Tényleg, ha már így bekukkantottam..
Nem tud valaki ajánlani olyan "boltot" online felületű áruházat vagy valamit/valakit ahol tudok venni hozzá felső műanyag részt? Egyik nap zakózott egyet és kitört a jack aljat mellett a műanyag. Így meg olyan kis szerencsétlenül néz ki -
MK VII
veterán
Én is pont a napokban elmélkedtem rajta, hogy nem látok új hsz-t ebben a topikban.. Vajon ilyen jó az új rom?
Nekem amúgy nagyon tettszik.. Tettszik benne a sok üres hely a rendszernek... 100mb fölött van mindig.. Pörgős is. Igaz semmi mást nem csinálok rajta csak telefonálok meg sms-zek, na meg persze PH!-zok..
2 napot simán bírja egy töltéssel...
Részemről nagy piros pont az új romnak! -
MK VII
veterán
válasz
csabyka666 #37031 üzenetére
Ugye ugye.. Megtelik az a bugyor... Én is így jutottam el odáig, hogy, ha csak meghallom, hogy Viber már feláll a szőr a hátamon
Vagy veszel külön egy telefont a Vibernek amin viszonylag használható.
-
MK VII
veterán
Hát skacok.. Nekem a Vibertől feláll a szőr a hátamon...
Egyszer próbáltam használni azóta messziről kerülöm..
Lassul tőle a telefon sőt sokszor ki is fagyott.. Ráadásul össze vissza jelez... Totál megzakkant tőle a telefon. Szóval én személy szerint hanyagolom.. -
MK VII
veterán
Köszi srácok... Egy jól irányzott sms-el elintéztem a "barátomat"...
Már nincs szükség ilyen programra.. Meg hát így a tiszta.. Legalább tudja a véleményem, hogy miért nem veszem fel neki. Barátság lezárva.. -
MK VII
veterán
Skacok.. Van lehetőség ezzel a telefonnal olyat csinálni, hogy tiltólistára helyezek számokat? Esetleg beállítani, hogy ismeretlen számot ki se jelezzen?
Igazából konkrétan 1 számot akarok tiltani, de nem találok benne ilyen funkciót. -
MK VII
veterán
válasz
Francia91 #36954 üzenetére
Milyen beállításoknál? Mert wifi beállításoknál egy menüpont van és az az energiatakarékosság. Gondolom ez lehet, ha be van kapcsolva akkor csak akkor csatlakozik, ha meg van erőszakolászva. De mobilkapcsolat beállításoknál nincs semmiféle ilyen opció.
És mondom.. Eddig sosem kellett ilyeneket csinálnom.. Bekapcsoltam és szépen magától ráállt akár mobil adathasználatra akár wifi kapcsolatra.. No mindegy.. Majd megszokom.. -
MK VII
veterán
Őőőő... Nem tudom köze van-e az új romhoz, de nekem most, ha bekapcsolom akár a mobil adatkapcsolatot vagy akár a wifit, nem aktiválódik egyből. Értem ezalatt azt, hogy pl bekapcsolom a mobil adatforgalmat és csak akkor hajlandó átállni ill. bekapcsolni, ha elindítom mondjuk az email szinkronizálást. Addig meg serm jelenik az E betű. Vagy pl a wifit kapcsolom be és nekem kell manuálisan az ismert hálózatra csatlakozni egy rábökéssel. Automatikusan nem csatlakozik wifi hálózatra sem. Eddig minden ment rendesen.
-
MK VII
veterán
Kifutottam a szerkesztésből....
Feltettem ide azt a Phoenix-t amit én használtam. Ezzel felmegy szépen a rom!
(#36943) Francia91
Hmm... Én mindig bekapcsolt állapotban csináltam és elsőre felment a rom. Csak akkor nem, ha rossz Phoenixel próbálkoztam, de amit itt linkeltem azzal mindig siker.. -
MK VII
veterán
válasz
csabyka666 #36940 üzenetére
Mindent a leírtak szerint csináltam és egyből tökéletesen feltette az új romot.
Természetesen vedd ki a simet és a microsd kártyát is mikor csinálod.
Bekapcsolt állapotban csináld szerintem a flashelést én is úgy kezdtem aztán szépen teszt módba teszi a telefont. -
MK VII
veterán
válasz
Tappancs2001 #36926 üzenetére
A memória kártyát nem törli, de azért vedd ki mielőtt megcsinálod!
-
MK VII
veterán
válasz
Tappancs2001 #36924 üzenetére
Üdv.
Mindenek előtt egy gyári visszaállítást csinálj rajta. Szerintem rendbe hozza. Ha nem akkor pedig húzd rajta újra az rom-ot. -
MK VII
veterán
válasz
csabyka666 #36921 üzenetére
Szívesen, bár sok tapasztalatom még nincs vele, mert kb 1 órája van fent, de, ha lesz még észrevételem úgyis ideírom
-
MK VII
veterán
Nos..
Feltettem az új romot köszi Taylor!
Tetszik a téma amit köszönök AttisX-nek!Sokkal fürgébb a jószág bár annak is betudható, hogy friss rendszer.
Egy furi érzésem van.. Mintha hangosabban és erősebben rezegne a vibramotor hívásjelzésnél, de lehet csak érzéki csalódás..A segédfény gondomat nem oldotta meg, de szerintem rájöttem mitől függ a segédfény működése..
Nekem ugye nem jó a proximity és fényes helyen pl hivásnál is lekapcsolja a kijelzőt.
Kicseréltem benne a komplett xenon villanó egységet, de az sem segített szóval szerintem a proximity szenzor a ludas..
Na mindegy.. Már így éli le a maradék hátralevő "életét" ez a kis telefon nálam. Ezért nem fogok már rá költeni.Szerk: Írtatok a névjegyzékkel kapcsolatban.
A névjegyzék szinkronizáláson gmail-es fiókkal már nem foglalkozok... Én bepötyögtem ami számok kellettek aztán annyi.. Ezért nem fogok agyvérzést kapni.. -
MK VII
veterán
válasz
Pepeninho #36905 üzenetére
Nekem nem sikerült,de, ha jól tudom már csak mókolgatva sikerülhet a történet...
Úgy semmiképp nem lehet ahogy egy mai telefonon, hogy beállítod a gmailos email címed és leszinkronizálod a telefonszámokat.
Nem egyszerű a történet..
Én konkrétan visszamentem a jól bevált pötyögtetési művelethez -
MK VII
veterán
Nos.. Miért lehet, hogy phoenix-el mikor teszed fel a romot kékhalálozik a gép?
2 féle phoenixet próbáltam és mindegyikkel ugyan ott kékhalál.
Win 8.1 64bit. Géppel tuti semmi baj.. A legújabb játékok húzott proci és memória mellett tökéletesen futnak. Bár mindegy, mert BIOS alapértelmezett beállításnál is dobja..
Csak a phoenixnél van ez.. -
MK VII
veterán
válasz
gyulavezir #36855 üzenetére
"Azért mielőtt erre a hardverre is nyomnál egy resetet az ollóval, kérlek add inkább nekem!"
Nem nem!!... Ezen nem lesz ollós hardreset..
Viszont nekem akkor sincs V9-en segédfény csak a gyári szoftverrel. Ez ami tuti..
Újrahúzom a V9-et este, ha hazaértem aztán meglátjuk.. Tényleg nem értem nekem miért nincs segédfény.. -
MK VII
veterán
válasz
imi290 #36853 üzenetére
Igen. Tisztában vagyok a képességeivel a telefonnak. Sötétben sincs segédfényem és soha nem is volt V9-en semmilyen körülmények közt.
Megpróbálom majd, ha lesz időm, újrahúzni a V9-et, de nem hiszem, hogy változás lenne hisz már nagyon sokszor újrahúztam anno a V9-et a telefonon és semmi változás.. -
MK VII
veterán
válasz
Francia91 #36851 üzenetére
Pedig nincs és nem is volt soha V9 alatt nekem.. Gyárival van.
És mint említettem mikor előzőleg volt ilyen telefonom és írogattam akkor is ide a topikba akkor szó is volt róla, ha jól emlékszem, hogy V9 alatt el kell felejteni a segédfényt. Akkor el is fogadtam, hogy ez van, de nekem hiányzik.
Többször újra lett húzva a V9. Hard resetelve is volt most utoljára mikor átraktam a panelt a másik telefonba és használat előtt nyomtam egy HR-t, de ugyan úgy nincs.De mondom.. Gyári romnál van szóval nem hardveres probléma.
-
MK VII
veterán
Köszönöm a válaszokat.
Amúgy mióta felraktam a Taylor-t azóta nincs az a funkció, ha képeket csinálok. És emlékszem még volt is róla szó, hogy azt bizony nélkülözni kell a Taylorból. Szóval nemtom.. Ha nektek van akkor biztos van csak nem értem nekem miért nincs.
Ha vissza lehet rakni azt a funkciót akkor hogy? Engem nagyon zavar, hogy nincs. -
MK VII
veterán
Lehet kövezés lesz belőle, de a gyári szoftver nekem is jobban bejön.
Nekem pl nagyon hiányzik Taylor-ból, hogy fényképezésnél nincs segédfény. Mármint, hogy nem működik a narancssárga (piros?) elővilágítás. Sötétben nagyon hasznos az "élesebb" képek készítéséhez.
Jelenleg a Taylor van fent, de pont a napokban gondoltam rá, hogy visszateszem a gyárit. Na majd meglátom. -
MK VII
veterán
válasz
Freeman007 #36826 üzenetére
Teljesen igazad van. Én voltam a figyelmetlen.
Lefényképeztem a másik gyári akkumat. Ilyen:
A lényeg, hogy nem a hosszú oldallal párhuzamosan van a felirat a gyárin.
Amit Te kaptál az meg úgy van írva. Illetve nem D-s hanem U-s Nem tudom mi a különbség,de ha valami gyári akkor legyen gyári és D-s nem?
Szerintem gyártás közben nem gondolnak egyet és az egyféleképp megtervezett és legyártott akkut máshogy csinálják. Remélem érthető voltam.
De ki tudja. Lehet a Nokia gyárban 90 fokkal pont elfordult a kis kóreai és azért van máshogy a felirat. -
MK VII
veterán
válasz
Freeman007 #36823 üzenetére
Amit kaptál az 1200mAh amit linkeltél gyári az meg 1000mAh.
Szerintem is a második linken ami van az a gyári. Az 1200mAh-ás szvsz nem gyári magasabb kapacitású. -
MK VII
veterán
válasz
gyulavezir #36817 üzenetére
DJTommy ajánlott nekem itt egy appot. Igaz én OneDrive-hoz kérdeztem, de talán neked is jó. Én még nem próbáltam ki az appot.
-
MK VII
veterán
válasz
LasseFriden #36814 üzenetére
Üdv.
Az offért nem haragszunk... ( Én legalább is.)
Viszont az ára miatt igen.
Egy picit túláraztad szerintem.
Ennyiért makulátlan, karcmentes példányokat lehet kapni. A tied meg korántsem hibátlan..
Szerintem 5k-val olcsóbban talán el tudod adni. -
MK VII
veterán
"Mit ír neked amikor feljön az a nokia fiòk?
A v9-et sw update-tel vagy refurbish-sel tetted fel?"Semmi különöset nem ír. Egyszerűen csak állandóan feldobja a Nokia fiók bejelentkezős ablakot.
Ha jól emlékszem,mert volt már egy éve mikor a V9-et raktam fel. Akkor refurbish-el tettem fel. Tuti.. Mert emlékszem,hogy szívtam egy Phoenix-el amivel fel sem rakta, illetve, ha felrakta akkor csak update-el. Aztán találtam egy jó Phoenixet és örültem neki,hogy refurbish-el végre felment rá a V9.
Tehát a válasz: refirbish.. -
MK VII
veterán
OFF:
Itt most konkrétan nem erről van szó,de igaz.. A mobil az csak mobil.
Viszont számomra az autó is csak autó és a motor is csak motor. Ugyan úgy ahogy a tv is csak tv és a számítógép is csak számítógép.. És nem ragaszkodom semmilyen tárgyamhoz. Pl. Múltkor volt nálam egyik barátom aki épp azt ecsetelte,hogy hiányzik a kezéről egy óra. A polcomon kiszúrt egyet ami megtetszett neki és mivel nekem úgyis van sok másik és azt pont nem hordtam sűrűn ezért mondtam neki,hogy vigye isten hírével.. Neki nagy öröm volt nekem meg jól esett..
De akár egy autóval is így vagyok.. Ha mennie kell akkor mennie kell..
Az a baj a legtöbb emberrel,hogy ragaszkodó. Akár tárgy akár ember. És ezzel sajnos az új dolgok sokaknál kimaradnak az életükből. Mindenki természetesen máshogy látja a világot.. Az én látásmódom nem rossz csak nem olyan mint a többi emberé.
Számomra egy dolog van amihez ragaszkodok és az a családom.. Minden más számomra lényegtelen használati eszköz ami pótolható.On:
Melyik az az app amivel hdmi-n keresztül tudom tv-re küldeni a telefon képét? A Telekomos alaplapomon gyárilag rajta van az az app,de nem emlékszem a nevére és most nem akarom visszaépíteni az az alaplapot. -
MK VII
veterán
válasz
gyulavezir #36757 üzenetére
Jogosan gyúlt fel az a kis lámpa.
Jól emlékszel. Nem vagy tapintatlan.
Nem fogom megtagadni magam. Az vagyok aki vagyok. És tudom magamról,hogy jól űzöm a szakmám, pontos és precíz vagyok, amit édesapámnak köszönhetek aki mindig ezeket sulykolta belénk ( nem véletlenül vannak rám bízva a mai napig több tíz, százmilliós órák). Ettől függetlenül egy tárgy/eszköz nekem mindig csak az lesz ami. Tárgy. A saját eszközeimmel meg ahogy bánok az legyen az én privát dolgom.
Tudom nehezen fér össze az itt fórumozóknak a munkám és a "hobbim", de ettől függetlenül hidd el nem olyan vészes a dolog mint amilyennek "hangzik".
Meg különben is.. Már rég történt meg olyan eset. Talán öregszem vagy mi..."Csak azóta olyan szomorúak nekem ezek a szavak..."
Ne legyenek szomorúak ezek a szavak. Nagyon sok elégedett ember távozott az órájával az üzletből és jön vissza azóta is más gonddal bajjal,hogy segítsek rajta. -
MK VII
veterán
Most a napokban cseréltem alaplapot a készüléken.. Darabokra szedtem. Ha jól emlékszem forrasztott. Visszarakom a másik alaplapot aztán megnézem,hogy annál van-e ilyen jelenség, ha nincs akkor átforrasztom.
Szervizbe biztos nem viszem... Finommechanikai műszerészként "asszem" neki merek állni. Főleg,hogy nem 1 nem 2 kijelző és alaplapcsere van ár a kezemben
Csak az a Nokia fiók bejelentkezés ne lenne...
Most vettem észre, hogy, ha a Vibert vagy a Whatsapp-ot indítom akkor is feljön az ablak. Szóval picit kezd már idegesíteni..
Újra kéne húznom a V9-et? Vagy ár nemtudom mit csináljak...
-
MK VII
veterán
válasz
Freeman007 #36753 üzenetére
Na így már világos..
Húhh.. Nem hiszem, hogy ilyet lehetne csinálni.. -
MK VII
veterán
"Ezt windows-nàl sem hallottam még.
Pedig ha írod,létezhet."Pedig van ilyen, ha egyre gondolunk.. Teljes rendszer mentést csinál Microsoft fiókra és onnan akármilyen készülékre vissza tudod állítani a megszokott rendszered.
"A híváskor azért sötétülhet el a kijelző,mert tűző napsütésnél nézed/indítod a hívást (99%)"
Most, hogy mondod!!..Tényleg erős fényben csinálja csak..
-
MK VII
veterán
Hmm...
Akkor csak engem tisztel meg a telefon ezzel a funkcióval?
Viszont nekem elég idegesítően csinálja. Sokszor csak úgy felugrik a Nokia fiókhoz való csatlakozás...
Illetve azt vettem még észre,hogy sokszor hívásnál mikor hívom az illetőt automatikusan elsötétül a kijelző úgy, hogy még a fejemhez sem tettem és csak az oldalsó képernyő feloldó gombbal tudok visszatérni a híváshoz. Ez azért zavaró,mert, ha egyből sípol az illető akkor nem tudom megszakítani gyorsan a hívást.
10-ből 4-5 hívásom sajnos ilyen. Elég zavaró. Csak nálam vannak ezek a hibák? Vagy ti is találkoztatok már ilyennel? -
MK VII
veterán
V9-ből, hogy lehet eltüntetni, hogy ne akarjon mindig a nokia fiókhoz csatlakozni?
-
MK VII
veterán
válasz
gyulavezir #36719 üzenetére
Olyan akkut nekem is!!
Gyári a tied vagy már cserélt?
Nekem sima telefonálástól estére simán lemerül. Meg azt vettem észre,hogy a 3g valami hihetetlen mód szívja az akkut. 1-2 órát be van kapcsolva a 3g és minimum a felét leszippantja az akkunak. -
-
MK VII
veterán
Egy fehér fülesre még azt mondom csak csak.. De egy hatalmas fejhallgató? Az nálam már a többnél több
(#36713) Francia91
Na ja.. Játszani én sem szoktam.. Meghagyom a suliból hazafele igyekvő kis srácoknak a buszon való szórakozás gyanánt.
GPS-ként én is viszonylag sokat használom a telefont.. Ahhoz tökéletes.. Meg zenét hallgatok rajta és telefonálok.. Kb ki is merült a használati szokásom. Néha feljövök ph-ra bár N8-al nem egy leányálom ph-zni -
MK VII
veterán
válasz
gyulavezir #36709 üzenetére
"mi a baj a meleg kakaóval?
én is azzal veszem be esténként a viagrát...
(így a meleg kakaótól hamarabb elalszok, a viagrától meg nem gurulok le az ágyról)"Őrült
Azért a "snassz" fekete még mindig jobb választás akármelyiknél..
PW808... Hát igen. Én is szemeztem vele sokáig.. Aztán meggyőztem magam, hogy nem éri meg a plusz 30-40 ezret az a plusz 29 megapixel.
-
MK VII
veterán
válasz
djrobaa #36707 üzenetére
Üdv.
Én is épp a napokban ( kedden ) léptem vissza a táborba.
Sokáig én sem bírtam nélküle.. Sikerült nekem is kifognom egy nagyon szép, T-Mobile-os, szinte hibátlan darabot. Az USB csatija nem működik,de mivel az előző N8-am is megvolt még amibe független volt a panel ezért átdobtam és így egy független csodaszép N8-at tarthatok megint a kezemben
Sajnálom azért,hogy sok támogatás megszűnt hozzá,de már úgysincs sok igényem. Telefonálni meg sms-ezni tudok rajta ez a lényegMeg ugye a kamera ami fontos számomra.
(#36705) gyulavezir
Koszolódik nem kicsit. Meg túl meleg..
Szerintem férfinak fehér elektronikai dolog az nem a férfiasságát mutatja.
Ilyen csőgatyás hipszter suhancoknak való akik esténként még mindig meleg kakaót isznak..
-
MK VII
veterán
Értem skacok. Köszi.
Akkor pötyögtetekEttől függetlenül egy felüdülés volt visszatérni a minőséghez a sok műanyag vacak után.. Sikerült itt HA-n vennem most egy gyönyörű állapotban levőt.
-
-
MK VII
veterán
válasz
Francia91 #36693 üzenetére
Értem. Ettől függetlenül a gmail-os címtáramat valahogy rá tudom varázsolni vcf meg mindenféle fálj nélkül? Vagy megyünk vissza a kőkorszakba?
Most mérges vagyok magamra,mert régen pikk pakk megoldottam a névjegyeim importálását,de már nem jut eszembe semmi sem róla ( hát hiába öregszem)... Na majd munka után otthon lehet kicsit belemerülök egy két oldalba hátha találok rá megoldást.
Köszönöm a válaszod.. -
MK VII
veterán
Na most már tényleg hülyének érzem magam..
Nokia fiókot hol állítom be a telefonon? Sehol nem találom.. Ha jól tudom a Nokia fiók kell ahhoz, hogy össze szinkronizáljam a gmail-el.
Kerestem a régi írásaimat itt topikban amiben hosszasan leírtam ennek a menetét valakinek,de azt sem találom..
Hát hiába.. Rég volt N8-am nah.. -
MK VII
veterán
Teljesen elfelejtettem már,hogy hogyan tudom a gmail címtáramat a névjegyzékhez csatolni. Segítsetek légyszíves..
Pedig régen ment mint a karikacsapás
-
MK VII
veterán
válasz
Freeman007 #36687 üzenetére
Rálesek köszi
-
MK VII
veterán
Üdv skacok..
Holnaptól ismét egy ilyen csodamasinát használok. Már-már hiányzott..
Egyszerűen nem lehet elszakadni ettől a telefontól...
Az előző is még mindig megvan "kis" szépséghibával
Annyi kérdésem lenne.. OneDrive használható rajta? Van hozzá app? -
MK VII
veterán
válasz
Tiger. #35116 üzenetére
Nokia Lumia 1020...
N8 kamerája nagyon tetszett és annál rosszabbat nem akarok szóval maradt a 1020-as..(#35114) Cilinder001
Az,hogy mit tanítasz a gyerekednek és,hogy éled az életed az rád tartozik és senki nem becsmérel miatta.
Az meg,hogy nekem mi a normális és a természetes az meg az én dolgom. Nem hiszem,hogy valaki attól beteg,mert nem azt teszi amit mások.. -
MK VII
veterán
válasz
Cilinder001 #35112 üzenetére
Erről beszélek.. Nem ismersz egyáltalán... Ami neked nem normális az másnak lehet az..
Amúgy meg verd szét a kéményt éshúzz fel egy újat... Megteheted,de Te megcsináltatod inkább..
Ez ilyen..Engem kurvára nem érdekel egy szaros telefon. Ha jól esik szétbaszom...
Te meg ne baszd szét.
Nem vagyunk egyformák,de a nem egyforma nem rossz csak més
Ja és kösd be a fejed. Ennyi falba veréstől biztos fáj -
MK VII
veterán
válasz
Cilinder001 #35109 üzenetére
Nem haragszom én...
De tényleg nem vagyok beteg... Egyszerűen csak inkább egy telefon mint,hogy agyvérzést kapjak
Sok ember a diliházban köt ki vagy tönkre megy idegileg itthon Magyarországon a sok negatív hatástól ami éri őket. Én levezetem a feszültséget és nem teszem tönkre magam... Mások meg ragaszkodnak a dolgaikhoz görcsösen mintha valami pótolhatatlan dolog lenne, közben meg azt veszik észre,hogy gyógyszereken élnek és kineziológushoz járnak... Nekem ilyenekre nincs szükségem,mert megoldom egy ilyen egyszerű dologgal,hogy levezetem a feszültségem egy szaros telefonon...
Nézhetnek betegnek az emberek.. Én inkább úgy fogalmaznék,hogy pont,hogy normális vagyok...
Meg különben is.. Nem ismer innen engem senki személyesen... Senki nem tudja milyen vagyok.. Leírtam ide dolgokat amik persze igazak,de ebből azért korántsem lehet leszűrni,hogy beteg lennék
Maximum furcsának találjátok ezt a dolgot,mert Ti vagy más nem így tesz mint én... Attól,mert nem ez az általános és elfogadott attól még ugyan olyan normális ember vagyok mint aki azt hiszi magáról,hogy normális közben pedig ő sem azÉs igen.. Imádom a szakmám.. Szeretek alkotni. Nagyon szeretem a technikai dolgokat és szeretek javítani mechanikus dolgokat.. Legyen az akár óra vagy akár autó. És különben is. Ha nem törném össze a telefonjaimat akkor,hogy tudnék hozzányúlni ma már egy akármilyen telefonhoz biztonságggal,ha akármit cserélni vagy szervizelni kell rajta?
Galaxy S-embe 3x cseréltem kijelzőt (rohadtul nem egyszerű művelet), de akármilyen telefont mondhatnék amihez nyugodt szívvel hozzányúlok,ha javítani kell. Sőt a barátaim is engem kérnek meg,ha meg kell csinálni a telefonjukat. Érintő csere, kijelző csere, közép rész csere, 3,5mm-es jack csatlakozó forrasztás, töltő csatlakozó csere. Vagy akármit mondhatnék.
Egy szaros telefont meg nem fogok azért nem összetörni,mert másnak nem az az általános.. -
MK VII
veterán
Hát nagyon is szeretem a technikát és a kütyüket az órákat meg különösen szeretem...
Ez nálam egy régóta tartó rémálom... 2001-óta van telefonom azóta kb hatszázhetvenötezerkétszáznegyvenkilenc darab volt... Valamiért elromlanak...
Nálam ez ilyen. Ha valami nem tettszik vagy idegesít egy telefonban akkor bizony törés tesztnek teszem alá...
Van aki pénzt kap ezért a feladatért.. Én passzióból csinálom
Semmi mással nem csinálom ezt csak telefonnal... Számomra nem érnek semmit.. Csak eszközök ahhoz,hogy az embernek ne legyen nyugta az életben -
MK VII
veterán
Na srácok... Kiléptem a táborból..
Máig bírtam a baxakodást ezzel a ketyerével..
Naponta többször kifagyott és már rom csere sem segített..Azért meg kell hagyni.. Kemény fából faragták mindenét. Az üveget egy nagy ollónak a hegyével többszöri teljes erőből való ütésre tört csak be és kb a 10. ütésre értem el a kijelzőt...
Szóval le a kalappal a keménysége előtt. Eddig ez a telefon bírta a legtovább a "tesztet"..
R.I.PNa mindegy.. Megy a többi hasonlóan járt telefon közé emléknek..
-
MK VII
veterán
válasz
Freeman007 #35080 üzenetére
Tehát akkor nem töltesz hanem adatot másolsz és elfelejted lehúzni a gépről...
-
-
MK VII
veterán
Hát,ha nagyon kekeckedik velem akkor az lesz
És igen.. Meg tudnám csinálni az biztos.
Galaxy S-be 3x cseréltem kijelzőt és 2x alaplapot. Igazból szervizbe nem is járok telefon miatt
Viszont én még mindig azt mondom,hogy valami pillanatnyi macera van vele amire még nem jöttem rá... -
MK VII
veterán
Zsebben hordom
Amúgy kb egész nap az órás asztalomon van nem vizes környezetben.
Reggel meg este teszem be a zsebembe 30 percre míg hazasétálok.
Nem negatívumot akartam írni a V9-ről csak leírtam a tapasztalatomat amióta feltettem..
Szóval biztos vagyok benne,hogy nem a rom hibája és valami lesz a telóval.. Maximum lecserélem egy Nokia N8-ra,ha elromlana vagy elteszem vitrinbe és veszek egy winfost..#35050) Rushbácsi
Vááááááá...
Hogy tudsz használni egy kínai műanyagot egy finn fém csoda után? Persze gondolom a felhasználhatóságra mentél és nem a minőségre -
MK VII
veterán
Nem akarom,hogy félreérts.. Írtam,hogy betudom a WhatsApp-nak ezeket a dolgokat amik történnek a telefonommal,mert amúgy soha semmi baja csak,ha az a mocsok app is fut..
De kénytelen vagyok használni..
Amúgy sokáig használtam Lumiákat. Meg kell szokni a használatukat.. Szerethető... Számomra legalábbis. -
MK VII
veterán
Azért ezzel vitába szállnék.. Persze csak ilyen tegyük fel,HA vitába
Szóval.. Nekem volt több féle Lumiám... Szerintem nagyon jó rendszer a windows.. Meg lehet benne találni a szépséget és a használhatóságot...
Én pl az Iphone-al vagyok úgy,hogy sosem kéne,ha utánam dobnák akkor sem.Amúgy kérted,hogy írjak vmit a Taylor romról...
Hááát... Igazából Teljes UDA-val semmi különbség nincs a gyárihoz képest.. Illetve annyi van,hogy már most kétszer kellett akkut kivennem meg visszaraknom a telefonba,mert annyira semmit nem csinált és újra kellett húznom a romot.
Gyárival 1x fordult elő 2 hónap alatt.. De jó... Betudom a WhatsApp-nak..
Amúgy még talán lassabbnak is érzem néhol mint a gyárit.. Szóval sajnos nem tudok szuperlatívuszokban beszélni a romról..
Ettől függetlenül használható,de semmi pluszt nem ad a gyárihoz képest.. Sőt inkább mínuszt,mert a megszokott jelzőhangok amiket szeretek nincs benne
Mindehhez hozzátenném,hogy az én használati igényeimhez mérten ez a véleményem..
Szóval biztos vagyok benne,hogy egy jó romról beszélünk.. Számomra nem nyújt többet a gyárinál.. -
MK VII
veterán
válasz
Freeman007 #35026 üzenetére
DC-4-es töltő az a gyári autós töltője...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- 3D nyomtatás
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topik
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Parfüm topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós kamerák
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest