- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
Valamint..
Érdemes e valami jo zenelejátszó videoplayer és egyéb feltétele a cuccosra?? -
Kampó
senior tag
őszintén megvallva előszőr leszedtem azt a phoneix et amire irta Taylor hogy csak ezzel lehet telepíteni.. azt hibát dobott majd... leszedtem azt a másikat amire irta ha az előzővel nem menne akkor ezzel menni fog.. és ezzel ment... leírás alapján zogszó nélkül.. felment rá a frimvare.. Tesóm csinálta mert én téptem a hajam a hibaüzenet után
Mondom kuka
....
De asszem Refurbish..
mert ez min változtat??..S::S
-
Elims
veterán
válasz
Polarstar #34590 üzenetére
:-DDD
Még nem. :-)))De lehet,hogy Silverrnek igaza lesz.. :-/
Tényleg írt ilyet.De talán egy próbát megérne..
Legfeljebb megint Nem-et mod és megkérdezi,hogy "Minek tökéletesíteni a tökéletest???" :-)Kampó: Gratulálok!! :-)
Most lett patent a telefon!
Ahogy Freeman is írja,pár dolgot pótolni kell,de ez csak jó!!! Így azt raksz rá,ami Neked kell.Hogyan sikerült?? Refurbish vagy update-tel sikerült? (Ez fontos)
-
Kampó
senior tag
Elöször hibát dobott mondom nah ebből a n8 ból nehezék leszXDXD Aztán a másik Phoneix -el sikerült rátenni kb 10perc volt. Remélem marad is stabil és faintos
-
Kampó
senior tag
"Ez néha azért fontos,mert a jelenlegi rom ami telefonon van nem engedi felrakni a legújabbat,a legrégebbi viszont fel lehet tenni."
a belle-es rom engedi??:
-
sanyi73
csendes tag
Hali!Azt értem hogy mi a lényege csak nem tudom hogy kell végrehajtani.DJ Tommy által linkelt oldalt vizsgálgattam,főleg a videót.Azon úgy látom hogy az eszközkezelő is kell,de én azt hiába nyitom meg a telefon nem látszik mivel halott az usb.Ma hozom haza remélem egybe,aztán ahogy magamat ismerem még éjjel belebújok.A navifirmes kérdésemre tudnál válaszolni pipa dolgokba? Navifirmbe mikor meg jelennek jobb oldalt a fájlok a kis négyzetek maradjanak úgy ahogy adja vagy pipáljam ki mindet?
-
Elims
veterán
válasz
semetka #34584 üzenetére
Pár hete-hónapja arról írtak,hogy gyűjtést szerveztek egy nokia 808-ért,ami Taylor-é lett volna és ő vmikor amikor ráér(t) -volna- készít hozzá egy rom-ot.
Ha gondoljátok csináljuk meg ezt egy n8-cal.
Én 5e Ft-ot rászánnék. Összegyűlne 15-20e Ft. és néznénk neki egy vmennyire elfogadható állapotút.
Sajnos már 20e körül lehet találni.Sanyi: "...valami panelt kéne cserélni de nekik nincs..."
Azóta már lehet,hogy van a te telefonodból..
Na jó,nem riogatlak. :-)A downgrade az egy olyan "eljárás",amikor nem rögtön a legújabbat rakod fel hanem először downgrade-elsz/kisebb szintűre valtasz azaz régebbi rom-ot teszel fel,majd amikor az megvan utána mehet az új,amit eredetileg akartál.
Ez néha azért fontos,mert a jelenlegi rom ami telefonon van nem engedi felrakni a legújabbat,a legrégebbi viszont fel lehet tenni.
Remélem vmennyire érthető az írásom. Ha nem,írj és megpróbálom máshogyan megfogalmazni. :-)Szerk.:
Kampó: Ne félj tőle!Nem lehet gond!
Bár ezt már most könnyen írom..a legelsőnél én is nagyon citeráztam. :-)) -
sanyi73
csendes tag
Elolvastam a linket vagy háromszor a videót is megnéztem párszor,de nem értem/tudom mi az a downgrad
-
sanyi73
csendes tag
válasz
TommyX_ #34561 üzenetére
Szia!Nem tűnik lehetetlennek a dolog, mert a telefon még bekapcsol.Remélem be is fog mikor hazahozom,és nem babrálták el a szervizbe.Az utolsó figura azt mondta a telefonba hogy komoly szoftver hibája van és valami panelt kéne cserélni de nekik nincs és drága is stb.stb. Szóval a navifirm és a phoenix már megy .Apropó a navifirmbe mikor meg jelennek jobb oldalt a fájlok a kis négyzetek maradjanak úgy ahogy adja vagy pipáljam ki mindet?Viszont ez a downgradálás nem tiszta nekem.Megnéztem a linket le is fordítottam,de magát ezt a downgrad fájlt honnan tudom leszedni?Mindenképpen kell,nélküle nem lehet megcsinálni a phoenixel?
(képzelem mennyire unhatjátok már a kínlódásom!
-
semetka
őstag
Milyen jó lenne ha még mindig jönnének Taylortól a frissítések. Régi topikhangulat.
-
Elims
veterán
O.K.
Sajnos most mennem kell filmezni,ezért ritkábban leszek.
Ha bármi gond lenne,ne ess pánikba. :-) Nem lehet gond.
De ha mégis vmi gond lenne a phoenix-ben akkor a letöltött En-Hun mellé töltsd le ugyanonnan a downgrade-et és tedd fel először azt,majd utána az En-Hun-t.
Akkor biztos,hogy jó lesz! Bár így is valószínű. :-)Szerk.: a downgrade-et ugyanúgy rakd fel mint most az En-Hun-t.
Sok sikert!
Szerk....: ha felment az En-Hun,normális lesz,hogy a telefonon nem lesz pár dolog,nokia store/képszerkesztés,stb. Ezeket ugyanonnan le tudod tölteni és kézzel,hagyományosan telepíteni a telefonon.
-
Elims
veterán
Az a lényeg! :-)
Csináld! :-)
Csinálhatod dead módban is és figyelj arra,hogy refurbish legyen,ne update..
Szerk.: akkor ezzel sem lesz gond. :-)
Viszont azt nem tudom,hogy ez a phoenix teljesen jó lesz-e a win 7-hez.. Nekem xp van.
Bár Taylor biztos jót linkelt.
Tedd meg! :-) -
Elims
veterán
Jó úgy.Nem gond.
Figyelj arra!!,hogy jól legyen a mappába másolva! Néha úgy szokta kicsomagolni,hogy a rm mappába berak mégegy rm mappát (mert úgy van a rar-ban).
Erre figyelj.
Ha kicsomagoltad,ellenőrizd le,hogy a rm mappában rögtön a fájlok legyenek.
Sokan benézték már ezt elsőre..Szerk.: Milyen rendszer van a gépeden? Xp,win 7,linux..?
-
Elims
veterán
Azokat tedd be abba mappába.A leírásban benne van.
"Az összes fált amit letöltöttél másold ide: “C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596″ "Szerk.: Nem hozza vissza a t-s menüt,ez 100%.
Nem gond,írj ha bármi kérdés van. :-)
Szerk..:
Figyelj arra!!,hogy jól legyen a mappába másolva! Néha úgy szokta kicsomagolni,hogy a rm mappába berak mégegy rm mappát (mert úgy van a rar-ban).
Erre figyelj.
Ha kicsomagoltad,ellenőrizd le,hogy a rm mappában rögtön a fájlok legyenek.
Sokan benézték már ezt elsőre.. -
Elims
veterán
Ez az,ez a jó.
A telefonról kell törölni/nullázni mindent.
Egy 3 gombos megoldást csinálj,Így.
Kikapcsolt állapotban menü gomb+kamera gomb+hangerő le lenyomva tartva és bekapcsolod.De a 3 gombot nyomod akkor is.
Vagy az általad írt ×#7370#. De kell a belső memóriát is formázni/törölni,azt a menüben tudod megtenni.Szerk.: Ez nem olyan formázás mint a számítógépen.Itt formázással csak alap állapotba hozod a telefont.
A személyes dolgok törlödnek,de maga a telefon az tökéletesen működik. -
Kampó
senior tag
EZT[link] szedtem le.. akkor ez joo...
az elején irja hogy formázzuk ameghajtókat.. ha mindent formázok telon akor hogy kötöm pcsuite modba??
-
Elims
veterán
-
Kampó
senior tag
magát a phonex progit leszedtem de a romot azt hona szedem le??
Illetve "Pro V8-ról teljes újrafrissítés szükséges." ez rám nem vonatkozik??: vagy elötte azt is fel kel tennem XDXD Barom kérdések tudom
-
Kampó
senior tag
van gépem van netem
csak felesleges 30ezrem nincs ha befosik teló
-
Freeman007
senior tag
-
Elims
veterán
Óóó,hát ehhez nem kell szaki! :-)
Ha van számítógéped/adatkábeled/n8-ad meg persze interneted te is megtudod csinálni.
Nincs benne rizikó!
Nagyon jó leírás van hozzá,a siker garantált! :-)
Persze te tudod..Ha neked tetszettek a régi nokia ikonok ajánlom figyelmedbe azt a témát amit joe készített n8-ra.
A menüben az ikonok egy az egyben 5800/n97,stb.Lasali: Éértem.Így akkor sajnos lehet,hogy csak a rom-ban van a hiba vagy lehet,hogy csak egy újra rakás kellene neki,2év hosszú idő -talán-.
-
Kampó
senior tag
háát akkor ezt is kihagyomm
XDXD majd keresek valami szakit itt Pápán... -
Elims
veterán
Dehogy. :-)
Freeman-nek nincs megrendelve a mobil internet.
Így nem internetezik a telefonon (bár wifi-n tudna),így nem email-ezik és nem is facebook-ozik.
Ha felteszed a rom-ot lesz/lehet internet ugyanúgy. :-)Freeman: nekem megvolt/van rendelve a net,opera mini-vel interneteztem is,semmi c helyfogyás nem volt.
Igaz,én nem email-eztem róla. Szerintem az fogyaszthatja...vmit log-olhat és amiatt vagy kitudja. :-/ -
Kampó
senior tag
mármint hol nincs net?? ha ezt a romot rakom fel vagy mi??
-
Elims
veterán
Ha veszett jó telefont szeretnél belőle csináld meg Ezt.
Vagy csak simán hack-eld,ha nem mersz ennyire belenyúlni,pedig Egyszerű!!Tényleg.
Esetleg ha csak a tv-ket szeretnéd törölni akkor először telepítsd fel ugyanazokat amiket törölni szeretnél.Ha felraktad utána már tudod törölni.
De én nagyon ajánlom a Taylor rom-ot!!KPal: te is rakd fel a Taylor rom-ot.Nem fogsz ráismerni a telefonodra! Hidd el,nagyon komoly.
Iszonyat stabil lesz és hasítani fog mint az álom.
Jaa,vmint a c meghajtó szabad helye min.!190mb-ról fog indulni és utána nem fog csökkeni magától mint most.
Ez a mostani memória figyás sajnos rejtély.Vagy az email kliens miatt vagy facebook vagy...kitudja. :-/
Nekem semmi ilyesmi gondom Nincs. :-)
Taylor V9.Csirke: KÖSZÖNÖM AZ ÍRÁSOD!!!! :-))
Én hiába írom ezt,némán rám hagyják.Lasali: a rom csere neked is szólna.
Nem gondolkoztál még egy Taylor rom-on? Tényleg komoly! :-)
Nem hiába írogatok.. :-) -
csirke3
csendes tag
Egy hónapig kipróbáltam egy Lumia 620-at, de visszatértem az N8-hoz.
Nagyon le van maradva a WP8 egyelőre, legalábbis a számomra sok hasznos dolog tekintetében.
-
kpal
nagyúr
Én nem tettem fel semmi extra mondósított rendszert, mikor megvettem a legutolsó gyári cuccot rátoltam, aztán amit tudtam leszedtem felesleges Tv2,Duna ..stb igaz van ami maradt sehogy se akart törlődni. de azt nem értema kezdeti 115mb mára 70-re zsugorodott ,nem telepítek semmit a telefon memóriába pedig .
-
Kampó
senior tag
na jó most lett elegem XDXD Semmit nem lehet feltenni
nem engedi a felesleges fosokat app unnstalerrel sem leszedni ,Tanusítvány lejért blabla..... mit hackeljek mit tegyek fel ?? részletes hungarian leírást kérek
és bízom bene nem szál el n8 am...
-
Kampó
senior tag
Akkor maradok tweaks nélkül én nem babrálgatok nyulkálgatok bele
Örülök hogy megy... valamit elbaszarintok azt kukázhatom a jó kis n8am..
-
sanyi73
csendes tag
válasz
TommyX_ #34455 üzenetére
Szia! Ezt a szöveget a nokiaprogramok.hu ról másoltam ide Mert szerintem én is így jártam.Csak nálam az előző tulaj csinált orot belőle.Két szerviz mondott nemet ezért ha haza kerül próbálkozok ezzel.Szerintem ők is agyárit c7 -et próbálták csak ki. A sima c7 telomra felraktam kíváncsiságból a nokia oro nak a firmwarét.nincs is baj vele szuperál vele a telo rendesen csak amikor phoenixal vissza akarom rakni a gyári rusián bellét azt már nem engedi.minden lefut a végéig kiírja hogy programing complet,majd waiting for cominication response ,itt elkezd visszaszámlálni de nem történik semmi Kérdésem az lenne hogy hogyan tudnám rá visszatenni az RM-675 ös gyári firmwart?
Ja és még valami innentől kezdve be sem kapcsol a teló.Megjelenik fehéren a Nokia felirat és ennyi.Viszont az RM-749 es firmwart azt engedi visszarakni de az Oro-s szoftver sajnos Mi a véleményed Oro val sikerülhet. -
Elims
veterán
Nincs Mit.
Megkérdeztem,de nem tudta pontosan megmondani.Azt mondta ha fixre érdekel,megkérdezi.
A postát megkérdeztem és azt mondta,hogy nem postázik. Bár nem nagyon tünt komolynak.Ha nagyon kellene lehet,hogy elküldené.Nagyon jó telefonok,leginkább a 3230 és n80.Azokat nagyon szerettem.
Vigyázz rájuk. :-) Eladni nem érdemes,mert az értéküktől többet érnek.Szerk.:
Kampó: törd meg a rendszert és többek nem kell szarakodni ilyesmivel. (Megoldás lehet a dátum állítgatás is,de jobb a törés) -
kpal
nagyúr
Köszi ,szolok ha úgy alakul
amúgy amit ott árul az zacskós aksi vagy rendes Nokia csomagban van ? , még itt Debibe szétnézek aztán meglátom mi lesz.
#34542) Elims: Nekem is van pár Nokia itthon igaz majd valamikor felakarom újítani ,eladni soha nem szeretném . ezek vannak 3330,3230,7650,N80. Bár sajnálom a N95 8GB -ot azt eladtam mikor vettem az N8 -t
-
Elims
veterán
válasz
Freeman007 #34543 üzenetére
Így viszont tippem sincs. :-(
Lasali: Az úgy már nem kicsit érdekes.... Milyen rom van neked rajta?
Ma berakom az egyik sim kártyám a telefonba,rápróbálok.
Kobak: Köszi!
-
Kobak77
aktív tag
Sziasztok,
nem tudom, ki az, aki használja a nokia tömegközlekedést, de hasznos infó lehet, hogy a hónapok óta nem működő installer mögött lévő szervert rendbe rakhatták, mert újra lehet telepíteni a 2.5-ös verziójú tömegközlekedést.
InfoÜdv: Kobak
-
---Lasali---
Közösségépítő
-
Elims
veterán
:-))
Én vmikor a k700-nál,majd a n95-nél,utána a n8-nál voltam így."Sokáig" megmaradtak nálam.Közben jöttek mentek a telefonok,sok volt.
Ma az iphone-nal vagyok így,persze mellette megvan a n95 és n8 (meg még egy-kettő).Ezeket soha nem adnám el.
Szerintem te is megmaradsz itt. :-)
Tényleg komoly darab!
A tweaks-et telepítsd.Freeman: "Probaltad gondolom kivenni a SIMet meg vissza,..." Ez sem rossz ötlet!
Próbáltad már?Lasali: "Az hogy magától üzemmódot változtat az valami szoftveres bug lehet,..."
Nem bug,ha kettős módra van állítva így ugrándozik.Attól függ,hogy milyen helyen vagy.Ha talál 3g-t akkor azt használja -és természetesen érezhetően gyorsabb az internet+tudsz videóhíbást indítani-,ha olyan helyre mész ahol nincs 3g lefedettség akkor sima gsm-re ugrik.
Ez normális.
Én csak gam módban használtam szinte mindig.Amikor le akartam tölteni vmi nagyobb dolgot és mobilneten keresztül akkor egy widget segítségével bekapcsoltam a 3g-t és pikk-pakk leszedte a dolgot majd 3g ki.
Észrevehetően tobább bírja az akksi sima gsm módban,de ezt biztos tudod. :-)
Nekem még nem volt semmi ilyesmi problémám.
De holnap berakom az egyik kártyám és tesztelgetem pár napig.Kíváncsi leszek.. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Freeman007 #34527 üzenetére
Nekem is szórakozott ma.
Hívott egy barátom telenor ról, megnyomtam a zöld gombot, semmi nem történt csak levette a csörgést, megnyomtam még egyszer, kiírta hogy nem engedélyezett, aztán ezt eljátszottuk egymás után 5 ször, majd újraindítottam a telefont és jó lett. De közbe a srác nem tudott előtte mást sem felhívni.
Térerő nekem egyébként havonta kb egyszer eltűnik, és újra kell indítanom.
Múltkor meg a közeli erdőben kisebb bajba keveredtünk, és egyet tudtam telefonálni, de nem értették a túl végen mit pofázok, majd letették, én meg után nem is tudtam indítani hívást, míg ki nem jöttem az erdőből.
Jah meg olyan is előfordul pár havonta hogy magától átmegy GSM módba, és csodálkozok hogy miért retek lassú a net.
Na mindegy nem értem, az antennánál csesztettem már ez miatt levettem az alját, letisztítottam az érintkezőket, hibátlannak tűnnek, sim kártyát is rángattam, semmi hatása.
Múltkor meg a gellért szállónál akartam hívni telenort, 3 szor írta ki hogy nem engedélyezett, 4. re tudtam felhívni.
Az hogy magától üzemmódot változtat az valami szoftveres bug lehet, de a többi lehet nem a telefon hibája. -
baradi
senior tag
válasz
Freeman007 #34532 üzenetére
Probaltad gondolom kivenni a SIMet meg vissza, mert lehet , hogy az esestol elmozdult. Amugy fura, de ma nekem is volt hasonlo, bar nem ment el a terero, de a kis lakat ott volt hivas kozben a nevnel, aztan kivettem a simet, vissza es jo lett.
Vodas vagyok... -
Kampó
senior tag
de eddig úgy érzem nem bántam meg a cserét.
Minőségi darab ez az n8 nagyon.
Remélem így is maradJó lenne megállapodni már egy telefonnal 1 hónapál több időreXDXD
-
Kampó
senior tag
Menü háttere lehet más mint a fö képernyőnek??
mert jo lenne menübe sima fekete vagy fehér pl jobban mutatnak rajt az ikonok
-
Elims
veterán
válasz
TommyX_ #34531 üzenetére
Ez aaz! :-)
Nekem a gépen van ez a link.Freeman: akkor sajnos telefon gond lesz. :-(
Vagy bízzunk abban,hogy épp akkor csinált vmit feléd a szolgáltató. (Bár ezt nem hiszem,de talán)Kampó: telepítsd a tweaks programot.Nekem egyik főalkalmazásom volt.Abban nagyon sok mindent lehet állítgatni,többek között a fényerőt is.
Nagyon jó alkalmazás! -
Kampó
senior tag
Volt egy másik amivel menübe lehet állogatnii ami ugy is marad lol...
-
Freeman007
senior tag
Esetleg másik widget? nokiaprogramok.hu...
-
Kampó
senior tag
válasz
TommyX_ #34531 üzenetére
Azt sem irtam hogy t-s vagyok
De mint irtam..
Amikor elhoztam T logóval kapcsolt be... ozt a new bell-el nincs semmilyen logergó nyitva lett mert ment a vodás karimmal... De termék kód alapján meg független XDXD...Gyárilag.. Akkor most mivan
Bár megy faintosan szal örülök mint majom a farkának XDXD
De fényerő vidgetre nem tudtok semmit??
-
Freeman007
senior tag
Mert vigyázok rá
Találkoztam olyan jackdugóval amit alig lehetett beleerőszakolni a telefonba, amikor mentem venni jackdugót rögtön próbáltam hogy könnyen és rendesen belepattan-e.Mostanában nem volt telepítve semmi extra, zenét másoltam a múlt héten, helyileg ugyanott használom, a sim másfél éves kb.
Ja, azthiszem a múlthéten koppant kb 1,2 m magasból, de semmi baj nem volt vele utána... de hogy az eséstől most jöjjön elő térerő gond...Amikor nem volt térerő akkor próbáltam offline - általános között kapcsolgatni de semmi (persze nem vártam túl sokat kb 1 percet) aztán kikapcs addig amíg 3at nem rezzen utána bekapcs - semmi, letettem pár perc múlva volt térerő.
-
Elims
veterán
válasz
Freeman007 #34527 üzenetére
Így viszont nem értem,hogy miért nem repedt még el neked az a kis műanyag.. :-)
Biztos valódi? :-)) persze,tudom,hogy az. Mázlid van.A térerő probléma lehet,hogy telefon gond lesz.Akkor gázosabb,ha nem telepítettél mostanában semmit és helyileg ugyanott használod ahol eddig szoktad és nem vmi beton pincében.
Esetleg lehet meg a sim kártya is ha régi. Ha jól tudom ingyen kicserélik.Tommy: van egy másik oldal is,holnap linkelem.
Köszi! -
Kampó
senior tag
Hátt én vodás vok.. szal független mert megy a karimmalXDXD
Mint irtam szedtem le fényerő szabályzó widgetet.. de amint lezárom képernyőt és újra feloldom visszaáll alap fényerőre..
Van erre mód hogy feloldás után a beállított fényerőn maradjon.??. Mert sokkal szebb a kép ha több rajt a kraft.. és ez meg idegesítő hogy minden használatkor kapcsolgatni kell a fényerőt -
TommyX_
őstag
Kérdezd meg attól, akitől vetted
, mert ugye Symbian^3-as telefonokon a pc kódot nem lehet átírni otthon, szóval szerintem is, meg a pc kód szerint is független, de kipróbálhatod próbaképpen más kártyával is.
Én csak gari állapot ellenőrzésről tudok imei szám szerint, azt itt tudod meg tenni.
-
Freeman007
senior tag
válasz
---Lasali--- #34519 üzenetére
Nekem dec 12-én járt le a 2 éves gari. A kijelző karcmentes, persze fólia is van rajta. hátulján a kamerafedőn és a felső kupakon van olyan sérülés mintha körzővel megszúrkálták volna, de már így vettem - ez az egy küllemhibája van.
(#34524) Elims : Igen zsebben hordom (kabát, nadrág) plusz van rajta gyári szilikon tok.
Kérdésem lenne: Mai napon többször is vacakolt a hálózattal, ránéztem és nem volt semmi térerő, még a telekom Hu-t se irta ki, kis idővel gondolt egyet és visszajött. Itthon ugyanezt eljátszotta, átkapcsoltam GSM-ről kettős módba aztán amikor megtalálta a hálózatot vissza GSM-be de abban a pillanatban megint megszünt a jel és pár perc múlva talált magára.
Meglehetősen idegesítő jelenség, Tippek, ötletek?T mobilos vagyok.
-
Kampó
senior tag
Akkor mit keresett rajta T-s softwer??
ui.
valójában le ellenőrizhetem.. de akitől szereztem emberke.. ha ő úgy kapta hogy lenne vele valami.. akkor se adja vissza samsungomat.. Szal nem szeretnék ebből hátrányt. de dobd a linket -
Elims
veterán
A gyári tényleg szépen szól.Nekem még zacskóban van.. :-) (n95-höz kaptam még régen)
Megkérdeztem az akksit. 4500Ft. viszont nem postázik. :-/
Ha kell a telefonszám,megírom. Mobilszalon,Hatvan.Kampó: szerintem te nagyon jól jártál azzal a telefonnal.. :-))
32óra beszélgetés (bár lehetett nullázva,de akkor is!),szép/új állapot,90%,hogy gyári ház,minden tartozék,jól jártál,komolyan! :-)Fenti kis műanyag.
Nálam is csak megpattanva van.A hdmi tökéletes,nem repedt.
Ezen az ezüst n8-amon csak az a hiba.De azt sem én tettem rá,így vettem x éve.Az előtte lévő fekete n8-amon még az a fülhallgató csatlakozó körüli kis műanyag is hibátlan volt.Igaz,nem is dugdostam bele sokszor fülhallgatót/tv kábelt.Freeman: szerintem egyszerűen csak mázlid van.
Zsebben hordod amikor be van dugva?Lasali: kár a karcért. :-/ Nem próbáltál még karcmentesítő pasztát?
Kampó: van egy link,azon ellenőrizd nekünk légyszives az imei számod beírásával az eredetét.
Sajnos most telefonról vagyok,de szerintem Tommy link-eli ha megkérem. :-) -
Kampó
senior tag
szedtem le Brightness widgetet azért nem értem miért cseszték el gyárilag a viszonylag sovány fény erővel. Tettem rá kis fényt a háttérképek szinte lemásznak a kijelzőről gyönyörűek a színei.
-
Kampó
senior tag
ui.
*#7370# ez a kód segíthet abba hogy legyalulja a felesleges szarokat amiket már írtam, Az app uninstaller sem tudta leszedni őket és a 256mb -os memória eléggé betellett... Pc-re kötve mindig jelzi a suite hogy tele van... a 16gb on van hely bőven az nem para... -
Kampó
senior tag
Dj Tommy
termékkód: 059D693
Típusjelölés: RM-596összesített időzítő pedig:
32 óra 32 perc. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Freeman007 #34518 üzenetére
Nekem 1 éves korára kezdett el szétrepedni, azóta többször kihullott belőle egy kis műanyag, most már 3 éves múlt 4 hónappal. Azóta az alsó műanyag sapkát már cseréltem, mert letörtek a kis sarui amik tartják. Majd lecserélem a felsőt is.
Egyébként patika állapotú a telefon, abszolút kopás és karc mentes egy kivétellel, a plexire sikerült tavaly tennem egy 1 centis köröm akasztós karcot.. -
TommyX_
őstag
Én szerintem, Te független N8-t kaptál, amúgy ha ezt a kódot beírod: *#92702689#
Mit ír ki nálad a telefon?Ja és milyen Termékkódodút ír ki a telefon, mert még nem írtad le.
attisx:
Nálam repedés van "csak" rajta, de nem tört ki egy darab sem + szerencse a HDMI csatlakozó takaró fedele sem repedt meg. -
Kampó
senior tag
szine fekete vagy marha sötét szürke
Fém ház nyilván, jó hűvös tapintású és nehéz cucc
Csatik passzentosak gombok nem lötyögnek illesztések szépek hézag nincs
a töltö nokia.. a fehér tépőzáras rögzítövel . van még továbbá hdmi kábel adatkábel és egy usb storage kábel vagy minek hívjam amire pendrive köthető
ma kapom vissza a Nokia WH701 fülesem az kompatibilis n8 al??
-
Elims
veterán
Úgy lehet olyan állapotú,hogy ez nem kínai műanyagból van (mint ajnározott "telefon rokonai").
Nekem már biztos több mint 3 éves,de hibátlan,karcmentes állapotú és nem volt ház cserélve.... A tiéden igen,ki tudja milyen volt előtte,meg hogy milyen minőségű ház került rá,de ez a lényegen nem változtat és az belül van. ;-)
Ha fogdosod,nyomkorászod milyen érzés?Értesz hozzá annyira -nem kell nagyon-,hogy eldöntsd milyen minőségű ház van rajta?
Milyen színű? Milyen töltőt adtak hozzá?
Head-set nem számít,vaterán rengeteg van 1Ft-tól. :-)KalmanCsaba: nézz hirdetést,volt ilyen n8 eladó.Talán még megvan.
Szerintem ne cseréld le,de ha mégis megteszed én az almát ajánlom.KPal: az a kis műanyag nálam is el van pattanva. :-/
Elég ha csak párszor bedugod a head-set-et már vége van. Ez szériahiba,de vannak ettől nagyobb bakik más "márkáknál" azokat meg viszik mint a cukrot... Szerintem jobb ez a szériahiba mint mondjuk egy komolyabb alaplapi gond.
Persze úgy lenne a legjobb ha semmi nem lenne.Eddig nem hallottam olyan telefonról. :-/ -
kpal
nagyúr
Használd egészséggel,
Anno én is nagyon szépet vettem 2012 végén fóliás full dobozos 35K -ért
,de azóta annyi lett vele a Jack csati köröl kitört az a vékony (perem). Ám nem izgatom miatta magam ,mert akárhogy vigyázok rá ,le se ejtettem és úgy ment szét. Sok N8 is lehet előjön.
-
kalmancsaba
tag
hatalmas döntés előtt állok hogy lecseréljem e vajon a imádott szeretet N8-am a beázás miatt amiről korában irtamvagy javítsam meg
esetleg valakinek nincs mondjuk sim olvasó hibás n8-a eladó vagy csak menü gomb panel mert az ázás óta az nem működik -
Kampó
senior tag
de adtak hozzá mindent kivéve füles... kúltúrált dobozban ..szal nem zacskós lomis telefont szereztem
-
Kampó
senior tag
Leszedték róla?? mármint a házról?? én vettem le fóliát a házról szal lehet kapott egy új házat.. valójában nekem mind1
ami nekem volt uj lehet mivel egybeházas cucc hogy ezen afolián volt ez imei száma is .. én azt hittem valami promo darab cucc volt valami t-s üzletben
sok kacat alatt ilyen tv2 app meg axn app meg m1es baromságok.. -
Kampó
senior tag
Elims.
Nincs a hátulján t- logóMost meg már bekapcsoláskor sincs
amúgy nem mondtam hogy szolgáltatónál lett nyitva.. csak mivel nem egy új modell lejárhatott a hűség aztán lehet kinyittatták.. Viszont rejtély számomra hogy lehet ilyen szép állapotú.a sok kacatot ami nem kel rá hogy tudom letörölni.??
ami különösen tetszik hogy igazán tempós kis cucc.. lassabbra számítottam a kijelző fényereje nem vakító mondjuk mint egy ips-é de a színei szebbek -
Elims
veterán
válasz
gatto_ #34500 üzenetére
Kampó: Gratulálok a telefonhoz! :-)
Szerintem nagyon komoly telefon.Tényleg kár érte.. :-(( De mint műszaki dolog,hosszú ideig bírni fogja,ez 99%.
Kár,hogy nem teljesen gyárilag függetlent vettél.Gondolom ott virít a hátulján a t logó...
Soha nem vennék függő telefont.Az meg,hogy szolgáltatónál lett függetlenítve vagy sem....ez "hit" kérdése.Vagy elhiszed vagy nem.
De nem lesz vele gond,szerintem..Gatto: én azt mondom,hogyha így frissítesz,80%-ra mondom,hogy minden megmarad.
De ha holnap elutazol,most ne kísérletezz vele.. :-)Szerk.: a spb shell szerintem repül.90%.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest