Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
gyulavezir
üzenetére
Màsodikra is. ;-)))
Van a frissítések között egy colorizit,azt érdemes telepíteni?Elfelejtettem,hogy mi is az.
Én onnan sajnos telepítettem az email/microsoft/stb. dolgokat.Ez az első kettő fölösleges volt. :-/
Lehet,hogy emiatt ùjrateszem a rom-ot. -
EndR
tag
-
-
kpal
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
Én sokat "bökök "
így az Oprea nálam a legideálisabb nekem. -
EndR
tag
válasz
Freeman007
üzenetére
Nagyon-nagyon köszönöm!

Bár 404-es hibával nem enged bejelentkezni (később még megpróbálom), a mentett helyek ott vannak a térképen!
(gondolom van valahol egy file, ahonnan ezeket kiolvassa) -
EndR
tag
válasz
Freeman007
üzenetére
Google Maps-et már nem lehet letölteni sajnos.
(legalábbis én nem találom az Opera Store-ban)Úgy tűnik marad a kézi kimentegetés...

-
Freeman007
senior tag
Smst, névjegyzéket simán visszarakhatod. Gyári be(vissza)állítást nem szabad használni. Térkép: a gyári map-on volt elmentve pár csillag, amikor feltettem a google maps-t abban is megjelent valamilyen úton-módon. Talán itt bejelentkezve a google-ba (engem most 404es hibával kidobott) le lehet menteni.
-
EndR
tag
válasz
Kobak77
üzenetére
Igen, azt olvastam én is, hogy mentésből nem mehet rá vissza semmi. (de sms-ek, névjegyek sem?)
A Térkép-adatokat próbáltam felszinkronizálni, de nem enged be a fiókba (a Suite sem); gondolom már nem működik...
Nem találtam a neten semmilyen megoldást, hogy azokat hogy lehetne átmenteni.
Azért köszönöm!
-
Kobak77
aktív tag
Taylor ROM ügyileg nagyon nem vagyok kompetens, bár olyasmi rémlik, hogy semmit nem szabad visszarakni rá mentésből, de ezt gyakorlottabbak majd úgy is leírják.
GPS témakörben viszont a legtutibb, hogy ha felszinkronizálod a Nokia(?) accountodhoz az elmentett kedvenceket. Majd az új rendszeren, a fiókot újra beállítva vissza tudod szinkronizálni. Ill. természetesen a here.com oldalon még szerkesztgetheted is őket
. -
EndR
tag
válasz
Francia91
üzenetére
Sziasztok, sajnos eléggé kezd használhatatlan lenni hőn szeretett N8-asom; nincs elég memória és erre való hivatkozással elég sok helyről kidob/be sem enged. (sms, web stb.)
Nem fiatal, már lassan 5 éve folyamatosan használom, így nem is nagyon meglepő.
T-s Belle Refresh van rajta.
Kérdésem, hogy van-e mód teljes backup-ra mielőtt feltenném esetleg a Taylor romot?
Eléggé be van lakva a telefon, pl. a GPS-t napi szinten használom (rengeteg hely és útvonal van elmentve), ezeket át lehet valahogy menteni? (a névjegyzék, sms tiszta; az gondolom suite-on keresztül)Köszi előre is!

-
simongab
senior tag
válasz
TommyX_
üzenetére
Az "új" FB kliens király, már megolddott a képküldés, nem fagy le ha elfordítom a telefont, és minden nagy gépemn működő funkció megvan rajta. A navigáció is frissült, sőt a tömegközlekedés és a youtube alkalmazás is tökéletesen működik már. Majd' fél évig használtam csak Lumiákat 530- 535 - 635 -735 - 800 - 930
Röviden ami miatt szerintem jobb mint a W8 bár azért a 830 felet elgondolkodtató (ami sokkal jobb mint az android)
- Hosszabb üzemidő (akár a duplája is)
-Jobb hangminőség (nem tudom ez miből adódik de még a drágább típusoknál is jobb)
- Gyorsan bekapcsoló és reagáló kamera (a Lumiák némelyikében mire elindul az alkalmazás szinte lemegy a nap)
-Védett kijelző
-Dedikált csúsztatható lecsukógomb, bekapcsoló gomb és a villogós multifunkció gomb (a lumiák sokszor kioldódnak a zsebben)
-státusz jelzés a gombon( hogy be van kapcsolva-vagy hogy hívás érkezett)
-1-2 gombnyomásra a repülő-néma-energiatakarékos mód
-transmitter-HDMI -USB -külső kártyafogadóhátrány
-lassabban működő softwarek....hálózat
-kicsi gombok a gépelés során
-gyenge GPS vevő -
-
Elims
veterán
válasz
attisx
üzenetére
Hatalmas kérdésem lenne hozzád.. :-)
Ezt a háttérképet hogyan tudnám párosítani a Joe3 alap ikonos témával?Vmikor utána néztem ennek,de már kicsit sem emlékszem,hogy hogyan lehetne.MK VII: Pedig van olyan menüpont amit Francia ír.
Szerk.: Tommy megírta. :-)Csabyka: 3 gombos reset:
Kikapcsolt állapotban nyomva tartasz 3 gombot: kamera+menü+hangerő le majd bekapcsolod a telefont.Amikor bekapcsolt a bekapcs gombot elengeded a többit nyomod.Ennyi. :-) -
-
-
imi290
aktív tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Jaj tudom,az egy Java alkalmazás, ami a régebbi Java-s mobilokra van.
-
TommyX_
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nekem meg ezt:

-
@ gyulavezir, @ Francia91, @ Dj Tommy: Hát, én ezen nem lepődök meg különösebben, ezt használom már régóta. Fmobi nem jött be, mert a csoportokba nem tudtam írni, illetve ha többen beszélgettünk, akkor csak olvasni tudtam, írni oda sem, a Facinate meg egyszerűen nem tetszett.
Telepítőm sajna nincs hozzá, simán beléptem böngészővel Face-re, és ott kiabál, hogy "há' hülye vagy, miért nem használod a mobil alkalmazást..."? Rányomtam a zöld gombra (talán install?) és feltelepült. Nézzétek meg, de amúgy biztos, hogy most is elérhető, mert nemrég frissült nálam is.
A verzió: Facebook v3.3.1 (T/1233.p1), legalábbis ezt írja az "about" alatt.
Jelezzetek majd, hogy sikerült-e! 2 dolog hiányzik: nem lehet bökni, illetve a nagyobb baj, hogy nincs widgetje.

De ez nem a rom függvénye, nekem a gyári szar T-s van, szóval nem moddolt.
-
TommyX_
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Arra a javas verzióra gondolsz, amit letölt?
Én mondjuk az Fbmobileqt használom, az is használható, bár az fmobi volt a kedvenc, amíg működött. -
Francia91
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
A telepitofajl megvan? Kuldd mar el nekem FB-n a telepitot, ha megvan

-
gyulavezir
aktív tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Letöltötted, használod? Wtf? Facebook chat N8on? Baszki egy hete használok egy másik telefont és kiderül, hogy minden van N8ra, amit eddig hiányoltam? Mostmár tényleg nekiállok annak az új romnak...
-
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Üdv!
Én beléptem Facebook-ra Operából, és ott írja, hogy van mobilos verzió is - azt letöltöttem, és használom. Szerintem jó, mindig frissül, egész gyors, érdemes megpróbálni.

-
-
Ha még eszetekbe jut valami, írjátok ám meg!

-
kpal
nagyúr
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Ha legegyszerűbben szeretnél Fb használni, akkor Opera mini vagy Mobil-on keresztül sima ügy .
-
TommyX_
őstag
válasz
MK VII
üzenetére
Itt mi van Neked beállítva:
Beállítások->kapcsolatok->Rendszergazd. beáll.-ok-Adatkapcsolat?
"Ha rendelkezésre áll" az legyen beállítva + a hozzáférési pont-hoz írd be, hogy "Internet". (macskaköröm nélkül természetesen.A wifinél pedig:
Beállítások->kapcsolatok->beállítások->Hálózati célok és azt a wifit állítsd be, amit sűrűn használsz. -
Francia91
veterán
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Slick 0.74
Pici, ingyenes és egyszerű program, én kb 5 éve ezt használom
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Nokia N8 telefonhoz keresek facebook messenger alkalmazást. Minden segítséget előre is nagyon szépen köszönök.
-
MK VII
veterán
válasz
Francia91
üzenetére
Milyen beállításoknál? Mert wifi beállításoknál egy menüpont van és az az energiatakarékosság. Gondolom ez lehet, ha be van kapcsolva akkor csak akkor csatlakozik, ha meg van erőszakolászva. De mobilkapcsolat beállításoknál nincs semmiféle ilyen opció.
És mondom.. Eddig sosem kellett ilyeneket csinálnom.. Bekapcsoltam és szépen magától ráállt akár mobil adathasználatra akár wifi kapcsolatra.. No mindegy.. Majd megszokom..
-
MK VII
veterán
Őőőő... Nem tudom köze van-e az új romhoz, de nekem most, ha bekapcsolom akár a mobil adatkapcsolatot vagy akár a wifit, nem aktiválódik egyből. Értem ezalatt azt, hogy pl bekapcsolom a mobil adatforgalmat és csak akkor hajlandó átállni ill. bekapcsolni, ha elindítom mondjuk az email szinkronizálást. Addig meg serm jelenik az E betű. Vagy pl a wifit kapcsolom be és nekem kell manuálisan az ismert hálózatra csatlakozni egy rábökéssel. Automatikusan nem csatlakozik wifi hálózatra sem. Eddig minden ment rendesen.

-
Elims
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Ezeket csinàld meg,mert kell hozzà egy nagyon kicsi "jò csillagàllàs" is. :-)
+a vírusirtòt is kapcsold ki.
Lehet,hogy màsnàl megy pàr dologgal,de te tedd meg ezeket és biztos sikerül. :-)
Mégvmi!!Ez talàn a legfontosabb! Csinàlj egy beépített memòria formàzàst (fàjl menüpontban memòriàn folyamatosan nyomvatartod az ujjad és formàzàs) majd ha ez megvan akkor 3gombos reset-et a rom felrakàs előtt! De ezt írja is Taylor. -
Francia91
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
De Taylor oldalán ezek vannak írva, vagy csak én emlékszem rosszul?

Mondjuk én a SIM-et sosem vettem ki, csak a memóriakártyát -
Na azért itt van pár új infó. PCSuite ne fusson, SIM-et vegyem ki, telefonzárat kapcsoljam ki - ezeket nem mondta senki korábban.

Más trükk?

-
Elims
veterán
válasz
MK VII
üzenetére
O.K. :-)
Csabyka: Ha nem hùzod ki vàratlanul az adatkàbelt/nem lesz àramszünet akkor nagy gond nem lehet.
Én először a skandinàvval indítok aztàn jöhet az ùj akàrmi.Téényleg..a sim-et én is utòlag vettem ki+a telefonzàrat kapcsold ki a biztonsàg kedvéért.Nem sokat szàmít,de azért mégis.
Ja,még egy fontos dolog!Pc suite ne legyen telepítve a gépre. -
MK VII
veterán
Kifutottam a szerkesztésből....
Feltettem ide azt a Phoenix-t amit én használtam. Ezzel felmegy szépen a rom!
(#36943) Francia91
Hmm... Én mindig bekapcsolt állapotban csináltam és elsőre felment a rom. Csak akkor nem, ha rossz Phoenixel próbálkoztam, de amit itt linkeltem azzal mindig siker.. -
MK VII
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Mindent a leírtak szerint csináltam és egyből tökéletesen feltette az új romot.
Természetesen vedd ki a simet és a microsd kártyát is mikor csinálod.
Bekapcsolt állapotban csináld szerintem a flashelést én is úgy kezdtem aztán szépen teszt módba teszi a telefont. -
-
Elims
veterán
válasz
simongab
üzenetére
Ha egy rosszul kifogott 4/4s-ed volt 7.x rom-mal akkor értem a hsz-od.
Feltettem azt a Taylor X -et.
Először mindenképp a skandinávot akartam.Már azzal is voltak gubancok...Aztán rájöttem,hogy ki kell kapcsolni a vírusírtót.Az 4-5. próbára felment. (a phoenix szerencsére jól van telepítve,két phoenix van felkotyvasztva..win 7-re)
Aztán jött maga a Taylor X.Ezzel a rom-mal már picit gubancosabb volt,mert pikk-pakk akartam,reflexből és kifelejtettem mindig egy fontos momentumot.Törölni a RM-596_M005.50.emmc.fpsx kijelölést ugyanis ezt nem tartalmazza a rom. Nálam csak ez a piros.A másikkal nincs gond,mert belerakta Taylor a mappába.
Szóval eltelt kb.15perc mire erre rájöttem :-// és amikor kijelöltem is nehezen ment fel.Halott módban csináltam először,annak a végén kiírt vmi hibát,de legalább már felment és bekapcsolt a telefon.Ekkor újraraktam nem halott módban és így már hibátlan felmászott,a végén kiírta amit kell.
A rom-ról. Már az első homescreen árulkodó.Naggyon tetszik!!!Alul teljesen átlátszó az ikonok helyén -ezt írtam már régebben,ill. kértem-.Pár perc nyomkodás után azt kell,hogy mondjam,Atomstabil!!!!
Most jön a nehezebb rész..visszarakni a dolgokat.Gps,dlna,tweaks,widget-ek,boldbeast callrecorder,stb. ;-)Attisx: Majdnem törölgettem a kijelzőt.Mondom letörlöm a vízcseppeket. ;-))))
Megint nagyot alkottál!!!!! Köszönjük!!!!A rom letöltésénél azt láttam -mielőtt le nem töltöttem-,hogy letöltve: 0.Ez hogy lehet??MK VII írta,hogy felrakta.Ha igen,honnan töltötted le a rom-ot? Nem kételkedem,csak kérdezem.
-
Elims
veterán
Én két napja màsolgatom le a dolgokat a telefonròl.Mostanra értem oda,hogy nincs màr rajta fontos dolog,így holnap megcsinàlom én is.
Utàna egy kicsit pihentettem az iphone-t és ezt a n8-at hasznàlom.Tesztelem pàr napig. :-) -
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Lemented, ami kell, majd felteszed a V9-est. A leiras alapjan csinaltam en is. Az pedig biztosabb, ha "Halott mod"-ban csinalod a Flashelest.
Nekem a gyari szoftverrel (Belle Refresh) random ujraindulgatas volt, volt mikor 30 perc utan, volt mikor 4 nap utan, de magatol ujraindult. A V9 ROM ota nem volt ilyen problemam (kb 1 eve)
-
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
En meg varok vele, jelenleg nem lenne idom ugyanugy bekonfiguralni a rendszeremet, ahogy a mostani van

Most a "sima" Taylor V9 van, egyenlore még mindig elegedett vagyok vele minden téren.Tappancs2001: Termeszetesen megmarad a Belle rendszered

Downgradelni nem tud egy sima visszaallitas, az bonyolultabb folyamat ennél
-
MK VII
veterán
válasz
Tappancs2001
üzenetére
A memória kártyát nem törli, de azért vedd ki mielőtt megcsinálod!
-
Francia91
veterán
válasz
Tappancs2001
üzenetére
A C meghajton biztosan torol mindent, memoriakartyan elmeletileg nem, de en a biztonsag kedveert kivennem a visszaallitas idejere.
-
MK VII
veterán
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Üdv.
Mindenek előtt egy gyári visszaállítást csinálj rajta. Szerintem rendbe hozza. Ha nem akkor pedig húzd rajta újra az rom-ot. -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A Nokia N8 telefonom újra használatba lett véve, mert kölcsönadtam egyik ismerősömnek. A legutolsó Nokia belle op. rendszer található rajta. Olyan hibákat tapasztaltam, hogy nem enged új kontaktokat felvenni a névjegyzékbe, a nem fogadott hívásokat nem jelzi a kezdőképernyőn, és a híváslistában sem található meg. Ezeket a hibákat hogyan lehetne orvosolni? Esetleg egy gyári visszaállítás segítene? Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
MK VII
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Szívesen, bár sok tapasztalatom még nincs vele, mert kb 1 órája van fent, de, ha lesz még észrevételem úgyis ideírom

-
-
MK VII
veterán
Nos..
Feltettem az új romot köszi Taylor!
Tetszik a téma amit köszönök AttisX-nek!Sokkal fürgébb a jószág bár annak is betudható, hogy friss rendszer.
Egy furi érzésem van.. Mintha hangosabban és erősebben rezegne a vibramotor hívásjelzésnél, de lehet csak érzéki csalódás..
A segédfény gondomat nem oldotta meg, de szerintem rájöttem mitől függ a segédfény működése..
Nekem ugye nem jó a proximity és fényes helyen pl hivásnál is lekapcsolja a kijelzőt.
Kicseréltem benne a komplett xenon villanó egységet, de az sem segített szóval szerintem a proximity szenzor a ludas..
Na mindegy.. Már így éli le a maradék hátralevő "életét" ez a kis telefon nálam. Ezért nem fogok már rá költeni.
Szerk: Írtatok a névjegyzékkel kapcsolatban.
A névjegyzék szinkronizáláson gmail-es fiókkal már nem foglalkozok... Én bepötyögtem ami számok kellettek aztán annyi.. Ezért nem fogok agyvérzést kapni..
-
válasz
gyulavezir
üzenetére
Juhú, majd mondd a tapasztalatokat!

-
-
gyulavezir
aktív tag
Remélem hétvégén lesz időm, hogy feltegyem. :-)
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Picit messze vagy tolem, pedig pikk-pakk megcsinalnam

-
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
A leiras kb 90%-a "copy-paste" a sima V9-es szoftverbol. Par hozzaszolassal korabban kerdeztem, hogy mi valtozott a sima V9-hez kepest. Olyan 3-4 dolog van, ami kulonbseg.
-
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
A Skype rendszerszinten van elkaszalva, nem fog menni a Skype, ha megszakadsz sem
-
Valaki feltette már az új romot?
Olvasgatom a leírást, ez mit jelent? A Pro Edition téma átkerült az UDA-ba, gyári Nokia Evolve téma újra aktiválva. Ezzel remélhetőleg megszűnnek a Skype problémák. Működni fog a Skype?

-
Pepeninho
őstag
Nem hangzik jol. Akkor valami mas utan kell neznem ezek szerint. Nincs kedvem 702 kapcsolatot atpotyogni.

-
MK VII
veterán
válasz
Pepeninho
üzenetére
Nekem nem sikerült,de, ha jól tudom már csak mókolgatva sikerülhet a történet...
Úgy semmiképp nem lehet ahogy egy mai telefonon, hogy beállítod a gmailos email címed és leszinkronizálod a telefonszámokat.
Nem egyszerű a történet..
Én konkrétan visszamentem a jól bevált pötyögtetési művelethez
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Ceges telefonnak gondoltam, hogy veszek egy ilyen kis gyongyszemet. A gmailes nevjegyek szinkronizalasa nagyon fontos nekem, de itt irnak minden felet erre vonatkozoan. A kerdesem az, hogy most megoldhato a dolog vagy nem? Esetleg csak reszben?
-
Elims
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem csak a több telefonszàmot hanem email címeket,születésnapot,stb. mindent megjegyez ez a vcf. Ha hasonlò telefonra rakod vissza minden megmarad. Ez 100%. Most néztem meg.
Minden vcf fàjl mellett ott van a mérete,màr onnan is làthatod,hogy egy sima telefonszàm 100-130b körül van,amiben meg van több adat jòval nagyobb akàr 2-3szorosa is lehet. -
A kérdés csak az, hogy átmásolja-e a kontaktokat rendesen, mert sokhoz több telefonszámot is rendeltem.
Tegnap már nem volt időm foglalkozni vele, szerintem ma sem lesz, de találtam egy videót, ez működhet? Persze előtte biztonsági mentés, mert ha elvarázsolom a számokat, akkor világvége van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 0perces Kolink KLA-003
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

így az Oprea nálam a legideálisabb nekem.