- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Samsung memóriakártya, nem noname. Most az N82-es kártyája tökéletesen üzemel az N8-asban /4 GB-os Nokia feliratú/. A 16 Gb-os most a laptopban csücsül, ott egyenlőre megyeget gond nélkül. Majd visszateszem az N82-esbe, ott kezdte az a kártya úgy is az életét
Nekem kell a 16 GB-os a belső 16 GB mellé. Térképek /2 programmal is, tehát lehet duplán számolni egy komplett Európa cuccost pl/, meg amit videózok és fényképezek, nem törlöm le (pedig lementem minden hónapban), jól jön, ha vmit vissza akarok nézni Tv-n, csak rákötöm HDMI-vel -
kpal
nagyúr
Na ez csúcs [link]
-
janek69
senior tag
válasz
lacix76 #34854 üzenetére
A külső akksis tok egy tok,amibe bele tudod csúsztatni az N8-at és ezzel a töltő csatija összekapcsolódik a tokkal.Abban van egy 1500mAh-s akksi,meg egy elektronika.Ha bekapcsolod,akkor a tokban levő aksiról elkezdi tölteni az N8-at. Ha kb. 30% merültségnél kapcsolod be,akkor menet közben fel tudja tölteni 100%-ra a telót.Természetesen ha a telót kikapcsolt állapotban dugod rá,akkor 0-ról is feltölti. Túrázás,kirándulás közben,amikor sokat fotóztam,videóztam,gps-eztem nagyon jól jött párszor. :-)
-
Elims
veterán
válasz
Francia91 #34891 üzenetére
Nekem a n95-be 2gb-os van most,elég bele.Igaz,nem sok mindenre használom..a n8-ba 8gb-os van,jópár éve vettem,teljesen hibátlan.Én 90%-ra mondom,hogy a memóriakártyával lesz gond.
Ha vmi gagyi kártya akkor biztos.Szerk.: és ezt a rossz kártyát próbáltad már a n82-be?
-
gyulavezir
aktív tag
Sziasztok! Bekapcsoltam a fényképezőn a helyek megjelölése funkciót, fotóztam is egy nagycsomót, majd valamiért ki kellett kapcsolnom a telót és mire bekapcsoltam elvesztek a fotókról a helyek. Előtte szépen mutatta a térképen, melyik kép, hol készült, most meg semmi. Ez így, ennyi? ötlet?
-
Francia91
veterán
Nokia Térképfájlokat hogy tudom törölni? Ovi Suite-ban nem látok ilyen lehetőséget... Vagy csak simán töröljem a "Cities" mappát?
-
Francia91
veterán
A noti latja, a Win7 sem rinyal neki, hogy baja lenne. Le is formaztam teljes formazassal, betettem a telefonba, nem ismerte fel. Telefont ujrainditottam benne a kartyaval, boot utan felismerte, le is formaztam telefonrol. Most ugy random ledobja a memoriakartyat... Beletettem a Nokia N82-esem 4 Gb-os kartyajat, azt azon nyomban felismeri, meg nem is dobja le... Doglodne a memoriakartya? Lehet neki vmit cseszni? Csak jo lenne a 16 Gb-os, mindjuk nem egy hatalmas osszeg, a 4 Gb meg keves, raadasul az meg kell az N82-be...
-
Francia91
veterán
Kivettem az N8-asomból a MicroSD kártyámat, a "Memóriakártya eltávolítása" lehetőséggel. másolgatás után visszatettem, de nem látja. Visszatettem a notiba, leformáztam FAT32-re, de most sem látja.. telefont ki, majd bekapcsoltam, mindig semmi...
Mi lehet a gond? -
Francia91
veterán
válasz
semetka #34879 üzenetére
Szerintem nem sok koze van a Taylor-fele szoftverhez. Nekem gyari Belle Refresh van, ha a 3G is be van kapcsolva, nekem is eszrevehetoen jobban szopkodja az akkut. Még az N82-esemnel is igy van. Mondjuk sosem hasznaltam 3G-t, csak mindket telefonom eredetileg a Kettos uzemmod beallitason volt.
-
semetka
őstag
A fogyimérő nem mindig megy csak mikor észreveszem a merülést akkor megnézem mennyi eszik épp. Nem szoktam facebookozni rajta, Másodlagos telónak van használva. Semmi érdekeset nem csinálok rajta mikor előjön. Egyszercsak paff és merül. Csak restart segít neki. Végülis elvagyok GSM módban de jó volna rájönni hol a bug a 3G-ben.
-
-
semetka
őstag
Semmit nem telepítettem. Van hogy 3G-n is tök jó minden, de egyszercsak megbolondul és akár 1 nap alatt leszívja az akkut készenlétben. Viszont mióta 3G kikapcsolva soha nem produkált ilyet, legalább fél éve így használom. Nem függ térerőtől se mert nézem a foszasztást és mikor minden oké akkor 2-3 mA a fogyasztás készenlétben, ha megbolondul akkor meg 25mA kikapcsolt kijelzővel. Olyankor valami beragadhat és az szívja. És mostmár 100% hogy a 3G-hez van köze.
-
Elims
veterán
válasz
semetka #34879 üzenetére
Ez igen.. Rápróbálok.
Én soha nem használtam a 3g-t,kivéve ha vmi fontosat akartam letölteni és nem volt wifi a közelben.
Most átállítom 3g-re és kiderül.
Te ugyanott használtad a telefont?Mert ha mondjuk a napod nagy részét olyan helyen töltötted ahol nagy az árnyékolás akkor gyorsabban merül (pince,sok beton,rosszabb térerő).
Telepítettél fel vmit? -
semetka
őstag
Azt hiszem bugos a 3G taylor szoftverében. Régebben panaszkodtam hirtelen merülésre. De azóta nem volt ilyen és rájöttem hogy azért mert ki volt kapcsolva a 3G. Tegnap próbaképp visszakapcsoltam , és egyből megjelent a gyors merülés. Utána kikapcsoltam azóta semmi gondd. Ki kéne deríteni mi lehet a gondd
-
T. I.
senior tag
-
Francia91
veterán
válasz
Freeman007 #34875 üzenetére
Nem sikerül? Itt egy magyar leírás, teljes. Az 5.0-s verzióhoz van, de a 6-osnál is pont így kell eljárni, én is így csináltam. Térkép ha kell, szólj, megpróbálom elküldeni azt is valahogy (2 Gb). A térkép feloldott verzió, nincs más dolgod, mint bemásolni, és használni /természetesen ha már a program működőképesre van aktiválva
/
Anno feltettem az N82-re is kb 3 éve, csak aztán egy format C után nem foglalkoztam vele. Most, hogy nincsenek friss térképek, megint feltettem mindkét telefonomra /N82 és N8/, Garminhoz még van friss térkép -
Francia91
veterán
Aki szeretne friss térképekkel navigációt használni Symbian alatt, annak tudom ajánlani a Garmin Mobile XT 6-os verziót, van hozzá komplett Európa térkép 2014. márciusi kiadás. Én az N8-asomra tettem fel, tökéletesen navigál Dél-Alföldről egészen Győrig. N82-esemre is feltettem, nem árt, ha van egy tartalék
Mert már Sygic-ra és Nokia Maps-ra sem találok 2013-asnál frisseb térképeket... Garminra viszont van -
Elims
veterán
válasz
Cilinder001 #34859 üzenetére
Nincs Mit. :-)
Janek: "veszek az óra mellé egy 5" kínai inew v3-at".
Te tudod..... :-)))Kpal: ők csak hirdetni szeretnek,eladni nem. :-)
Vagy úgy vannak vele,hátha találnak egy madarat.Erre viszont már strucc kellene.
A kutya nem veszi meg. -
janek69
senior tag
-
stewe780
őstag
Üdv Mindenkinek!
Ezzel az áruházzal próbáltam egy két ingyenes játékot letölteni, erre most megakadt az egyiknél a letöltés kb felénél, és nem hajlandó folytatni, de mást sem tudok telepíteni, mert várakozik az előző befejezésére. Telót újra indítottam, a helyzet változatlan. Van erre valami megoldás? -
Francia91
veterán
Egyaltalan nem. Kovetkezo miatt szivja az akkut jobban, ha nincs beallitva:
"Főleg E50-es Nokiákon tapasztalható és a Garmin TSRAutoStart.exe programja okozza ami a háttérben fut. Ezt sajnos a Garmin program nem zárja be mikor megnyomjuk a Kilépés gombot, de N70-en néha le is fagyasztja a telefont. Az újabb 5-ös verzióknál is akadhat ilyen jellegő probléma.
Megoldás:
A telepítés után töröld a telepített memória (külső v. belső) sys/bin könyvtárából a cardrunner.dll fájlt. Nem fog hiányozni, azért kell kitörölni, mert ez a felelős egy TSRautostart.exe nevű fájl állandó futásáért, ill. újraindulásáért. (ami szipkázza erősen az akkut).
Ezután már csak akkor indul el a TSRautostart.exe ha használod a Garmint, viszont ha kilépsz belőle nem fog automatikusan megállni, de tudunk rajta segíteni."
-
kalmancsaba
tag
azok nincsenek tisztába az árakkal
-
Francia91
veterán
válasz
janek69 #34860 üzenetére
Garmin Mobile XT 6.00.20 szepen megy rajta, vannak is friss terkepek hozza. Sygic szinten jo, de sajnos a Symbian-os verziokhoz mar nincs terkepfrissites... En Garmin XT 6-ost hasznalok, par napja tettem fel a 2014-es marciusi friss terkepcsomagot /Teljes Europa/
Szivem szerint még a Sygic-ot hasznalnam, ha lenne hozza friss terkep. -
janek69
senior tag
Sajnálom eladni,de van egy androidos karóra telóm és azóta alig használom,pedig nem vagyok elszállva tőle,de nagyon kényelmes.Mindig a kezemen van.... Az N8-at is mindig bt headsettel használtam így ez nem gond nightrider szerűen nem annyira vicces telefonálni vele:-).Van egy tabletem azt is eladom és veszek az óra mellé egy 5" kínai inew v3-at a terveim szerint.Azt is sajnálnám ha a fiók alján menne tönkre álltában.
Egyébként január óta használom nap mint az androidot,de kellett majd 3 hónap mire azokat a funkciókat valamilyen módon megoldottam,amit a symbian alapból tudott. Gondolok itt a hívónév felolvasása magyarul,hangtárcsázás,bt normális használata......Más, a garmin mobile xt fut N8-on,de bevitelnél a bill. csak egy lock-unlock után jön elő,de amúgy megy,túratérképhez a navitel szintén hiba nélküli,szerintem a sygic is menne rajta,ami nagyon jó navi,de nem próbáltam, v3-on tuti ment még.
-
Elims
veterán
válasz
Cilinder001 #34856 üzenetére
A garmin nem tudom,hogy menne-e rajta.?
Szerintem biztos (a hardver lazán elbírná,verzióban nem tudom,hogy van-e rá).Nem gond,hogy egy hozzászólásba írtad,sőt,így a jó. :-)
-
lacix76
őstag
Automata fényérzékelőt nem talaálom benne.
Akkor nincs is ilyen? -
Elims
veterán
válasz
janek69 #34852 üzenetére
Nincs Mit.
Ha el akarod adni 30-ért add oda.Nem hiszem,hogy máshol el tudnád adni annyiért.
Én nem adnám 50e-ért sem.
A fóliák/tokok nem sokat dobnak az áron,ebay-ről pár száz Ft-ért beszerezhetőek.
Nem sajnálod eladni eladni?T.I.: Teljesen lehúzták. Igazi "korrekt" cég...
Ez akkor teljesen érthető lenne,ha vmi gagyi,szar,veszteséges telefonról lenne szó,de nem így van. :-/ -
T. I.
senior tag
válasz
janek69 #34846 üzenetére
A 28ezres plafont én is megerősítem, gsm boltban ma ennyit mernek kérni max.
Amúgy a térképre tegnap rákérdeztem a nokia discuss-on. Egy guru ezt írta:
"It's unlikely that they will ever be updated,
Nokia has just about withdrawn all support for symbyan "
Szóval kb. ugyanarra jutott, mint itt mi. Persze hivatalos válasz még nem jött. -
janek69
senior tag
Köszi a válaszokat. Mivel újnak néz ki és független így egy ismerősnek felajánlottam 2 tokkal,2db képernyőfóliával és az összes gyári tartozékkal 30 ezerért. Van hozzá egy külső aksis tokom,azt nem adom vele,de szerintem így korrekt.Ha kéri viheti,ha nem,akkor vatera azt meglátjuk. 30 alatt nem akarom eladni,akkor marad.
-
kpal
nagyúr
válasz
janek69 #34846 üzenetére
Én 2012 Decemberbe vettem összes tartozékkal,dobozában , és szép állapotban 35k .
De nézd meg a neten jelenleg mennyiért lehet eladni reális áron, különben minél tovább árulod annál jobban esik le az ára , és még később egy a szeretet reális árat sem lehet megkapni ,sajnos . -
janek69
senior tag
Sziasztok! Mennyiért lehet most eladni egy karcolás mentes,mindig gumitokban tartott,kijelzőn fóliás színhiba nélküli 2év 2 hónapos N8-at,amiben az akksi is alig 4 hónapos?
-
Megoldótott-e már a facebook probléma? Van olyan normális kliens vagy akármilyen megoldás ami normálisan kezeli? Csoportok stb?
-
Elims
veterán
válasz
Cilinder001 #34840 üzenetére
Én megkaptam ezt (meg az előtte lévőket is).
Nem sok jelentőséget tulajdonítottam neki.. -
TommyX_
őstag
A térkép frissítéshez hozzászólva.
Ennek úgy kellett volna mennie, hogy teszem azt 2014 elején, vagy is januárban kiadják Symbian-ra is a Here navi szoftvert(ezzel a Nokia térképeket felváltva) és a frissített térképet. -
Cilinder001
tag
Ti nem kaptatok emailt a Nokiától? Én azt vettem ki, hogy marad a here szolgáltatás a Nokiánál, így tőle függ, hogy frissít vagy nem. Erre a levélre gondoltam.
"Tisztelt Ügyfelünk!Szeretnénk Önnel megosztani néhány fontos információt a személyes adatai védelmével és a fennálló szerződéseivel kapcsolatban.
Nokia számítása szerint a Microsoft általt felvásárolt Devices & Services üzletág teljes értékesítése 2014 áprilisában történik meg. A tranzakció lezártával az Ön személyes adatai és az érintett üzletág termékeihez és szolgáltatásaihoz kapcsolódó szerződéses jogviszonyok tekintetében a felelősség a Microsoft finnországi leányvállalatára* száll. A Microsoft kiemelt figyelmet fordít az Ön személyes adatainak védelmére; ugyanolyan módon gyűjti és azonos célból használja azokat, mint a Nokia tette. Biztosíthatjuk, hogy az üzletág értékesítése semmilyen változást nem hoz ebben.
Arról is tájékoztatjuk, hogy a Microsoft általi felvásárlással nem érintett üzletágak tevékenységét – többek között a HERE helyalapú termékek és szolgáltatások nyújtását – továbbra is a Nokia irányítja. Ezen Nokia termékek vonatkozásában az Ön személyes adataival és szerződéses jogviszonyával kapcsolatos felelősség továbbra is a Nokia vállalatot terheli. A Nokia továbbra is az Ön személyes adatainak legmagasabb szintű védelmére törekszik.
Mindenképpen szükségesnek éreztük, hogy tájékoztassuk Önt a fent említett változásokról. Személyes adatainak védelme továbbra is kiemelt jelentőséggel bír számunkra. A Microsoft és a Nokia adatvédelmi irányelveivel és szolgáltatási feltételeivel kapcsolatban ide kattintva olvashat bővebben. Természetesen fel is veheti velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken: Microsoft Mobile Oy, c/o Privacy, Keilaranta 7, 02150 Espoo, Finnország vagy Nokia Corporation, c/o Privacy, Keilalahdentie 4, 02150 Espoo, Finnország.
Üdvözlettel:
Chad Fentress
etikai és szabálykövetési ügyekért felelős alelnök
Nokia" -
baradi
senior tag
Ez igy van. En is ezt mondtam Nokianak, hogy ugye nyilvan kesz frissites, mert ugy adtak el, hogy orok eletu frissitett offline navi.
Aaaa, gaz de igy van.
Amugy szerint a lumias verzio hasonlo lehet, de gondolom at kene kicsit portolni vagy nemtom, azzal meg nem foglalkoznak. -
Ijk
nagyúr
Az a baj hogy addig érdekled a gyártót amíg eladja a készüléket. Szánalmas hogy egy pár éves modellnél leszarják a támogatást. Egyébkén WP-s nokiákon nem ugyanez a gps szoftver van?
-
gyulavezir
aktív tag
válasz
baradi #34829 üzenetére
Na, akkor most lehet (sőt biztos), hogy eddig nem figyeltem. Tehát ha jól értem ezt a térképet, ami most a frissen beszerzett N8-amon figyel NEM LEHET FRISSÍTENI ÚJABBRA
nemá!
Hát hogy dobom így ki a navit a kocsiból?
Há nem arról volt szó, hogy offline navi, meg folyamatos frissítés, meg kiskutyafasza? -
Francia91
veterán
Eredeti adatkábel. Az N82-esem kábelével is kipróbáltam, helyzet változatlan volt. Nem mozdítom, mikor restartol. Ha hardverhiba, akkor ráhagyom, nem annyira életbevágó. Gondolom 10k alatt nem úsznám meg...
Adatkábel nélkül nem csinál ilyet. Max kártyaolvasóval másolgatom a nagyobb fájlokat, bár 80%-ban megvárja, míg átmásolom, általában sikeres szokott lenni a másolás. Csak b*ssza a csőröm nah(#34837) gyulavezir
Sajnos a Symbiant leszarják nagy ívben, főleg hogy április 25-től megszűnik a Nokia márkanév is, ehelyett Microsoft Mobile lesz... WP7/WP8 Lumiákra biztosan lesz továbbra is térképfrissítés -
Francia91
veterán
MicroUSB teljesen tiszta. Rendszer: Belle Refresh. Alkalmazás nem túl sok. Opera, meg pár szükséges app, plusz hackelve van a telefon. bár ezt csinálta hackelés előtt is, így arra nem lehet ráfogni. Nem életbevágó dolog, csak szar, mikor már majdnem átmásolsz egy nagyobb fájlt rá, és restart...
-
Elims
veterán
válasz
MK VII #34823 üzenetére
Véégre mégvki. :-)
Baradi: Az 5s-nek nincs ellenfél.Holmi lumia/android csoda mind a gatyába' van,együtt kézenfogva.
Nekem csak sima 4 van,de már ez is nagyon jól használható.
Tapicskoltam egy ideig sima 5-öst meg 5s-t is,én csak a 6-os rendszert hiányoltam belőlük. (Mondjuk a sima 5-öst nyomkodtam 6.1.4-gyel is)
Én telenoros vagyok,de nekem is ingyen van az offline igo.. ;-) (Jb)Tomee: Én csak ezért tettem pihenőre a n8-at.
Teljesen lehúzták. Nagyon kár érte. :-/Szerk.:
Dotahpakeb: "Tény, h a megszokás is számít."
Így van!Francia: a telefon csatlakozójánál nincs bent semmi fölösleges piszok?
Milyen rendszer van?Mennyi alkalmazás van telepítve? -
Dotahpakeb
csendes tag
Most megnéztem a droid 4.2ön az órát bökve máris előttem a riasztás-ébresztés funkció. A mapfactor ingyenes pontos térkép használható az angol bemondóhangot leszámítva. De lehet, h van jobb. Nem próbáltam végig a sort.
Tény, h a megszokás is számít. Nagyjából mindegyik tud mindent gondolom. Egyéni szocializáció döntő.Én is nokiával (3110c) telefonálok jövök-megyek. A tapizósban kártya sincs.
Nem röhög! Kütyünek való játszószer az szvsz.
-
Francia91
veterán
Üdv Mindenkinek!
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok:
Noka N8-asom van, és mikor adatkábellel rádugom a notira, szeret újraindulni random módon a telefon. Van mikor 30 perc után, van mikor 3-4 perc után, mikor milyen kedve van, adatmásolás közben is csinálja. Csak akkor csinálja, ha adatkábeles összeköttetésben van a számítógéppel, amúgy nem. Teljesen mindegy, hogy Nokia suite vagy tárolóhely módban csatlakoztatom, ugyanaz a helyzet. Ötlet? -
kpal
nagyúr
válasz
tomee007007 #34827 üzenetére
azt néztem én is , hogy már jöhetne valami. lassan itt Debrecenben is átépül minden, és térképen minden a régi .
-
kpal
nagyúr
Valakinek van infója hogy az n8 kap-e Friss térképeket ??
-
kpal
nagyúr
válasz
kalmancsaba #34821 üzenetére
Ha olyan melóm lenne ahova kell céges teló szerintem vennék még1 n8-at
-
baradi
senior tag
válasz
MK VII #34823 üzenetére
Ez igy van. Bar nem tul regen probaltam a 925-ot. Nagyon minosegi cucc, meg ugy jo is, de tenyleg. De hat a nagysaga mar nem az igazi telefonalasra, pedig "csak" 4.5 - os. N8 utan i5S lett vegul, a zart kepernyo oran kivul nem hianyolok mast, raadasul a vodasoknak van ingyen offline iGO is ra, szoval az is megoldott.
-
MK VII
veterán
válasz
+1
Nem rég óta van meg nekem is ez a csoda,de imádom....
Volt nagyon sok droidfosos telefonom meg Lumia többféle típus is,de ez a favorit. Az összeszerelése az anyag minősége az egész ahogy meg van csinálva, valami elképesztő. Nagyon egyben van. Még a kis lassúságát is feledteti a minősége. És a kamerája.... Profi
És tényleg kiadhatnának egy N8 utódot. Lenne rá kereslet szerintem. Bár így,hogy microsoft telefon lesz nem hiszem,hogy tovább mennének ezen az úton.. Jönnek majd a polikarbonát házas sok megapixeles kamerás csodák,de stílusuk az nincsEnnek még volt stílusa legalább...
-
válasz
pontosan
-
kalmancsaba
tag
Mi N8 tulajok szeretetből vettünk ilyet nem tudnék olyan n8 tulajt mondani aki nem imádná az n8-át hiába nem a leggyorsabb
-
djrobaa
aktív tag
Szerintem most sem nyitotabbak az emberek, csak a csapból is ez folyik, hogy okosteló így meg úgy. Így aztán divatból vásárolnak az emberek ilyen telókat. Én ezt vettem észre a környezetembe. Amúgy én Lumia 920-ra váltottam N8-ról és amire eddig használtam az N8-at azt ez is tudja.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Dotahpakeb #34813 üzenetére
Az hogy nekem jobban kézreáll. Androidban azt nem sikerült 1 óra alatt megoldanom hogy az órára bökve azonnal be tudjam állítani az ébresztést. Igazából nem tudtam rájönni hogy mi az amit az android jobban tud mint oprendszer. Ráadásul itt megvan automatikusan az ingyenes offline GPS.
-
Elims
veterán
Elvakultság nélkül írtam amit írtam.Voltak már android-os telefonjaim vmint az én tablet-em is az,így nem a levegőbe írom amit írok és fixre mondhatom,hogy egy jól meghirdetett egyszerű rendszerecske ez az android.
Ha anno a symbian-nak ilyen komoly reklámja lett volna+az emberek ennyire nyitottak lettek volna az "okostelefonokra" mint most akkor a symbian meg bőven dübörögne android-ot keményen alázva.
Egy biztos,én nem válok megsoha teljesen a symbian-tól,most is van egy pár ilyen rendszerű telefonom.Csak azért váltottam ios-re,mert lehúzták a wc-n a symbian-t,megszüntettek szinte minden támogatást.
De persze mknek szive joga eldönteni,hogy milyen rendszert akar/szeretne használni. -
T. I.
senior tag
Nekem nem volt még androidos telóm (csak tabletem van), de meggyőződésem, hogy - az elvakultságot félretéve - Te is megbarátkoznál vele, ha mondjuk egy HTC One M8-at "kellene" használnod egy hétig. A cikkek alapján prémium a köbön. Mindenesetre a kérdés egyre időszerűbb lesz: mire váltsak? Erre megy a fejvakarás, és az alternatívák egyike sem meggyőző. Aztán úgy is az lesz, mogy mindenki belecsap valamelyik lecsóba, és bye-bye symbian.
-
Elims
veterán
válasz
Dotahpakeb #34813 üzenetére
"elég energiát öltek a fejlesztésbe h jó legyen."
Mégsem ér 10fillért sem. A symbian-t meg sem közelíti.
Annyi a közös bennük,hogy mindjettőre lehet telepíteni,slussz. -
T. I.
senior tag
Őszintén, nem is tudom, miben gondolkodhat egy N8 tulaj színvonalvesztés nélkül... BB Z10, Jolla, Lumia 1020, MotoX, HTC One... na meg az új Lumia 930 is elég pofás lett. De valahogy csak nem az igazi egyik se. Mondjuk én úgy vettem meg anno, hogy ez lesz 8évig a telefonom.
-
-
Elims
veterán
-
gatto_
senior tag
Nem is kell LCD-s legyen. Nekem az elsődleges telefonom egy Samsung Galaxy S4 ami szintén amoled mint az N8. Vannak rá hasonló óra programok, amik remekül konfigurálhatóak, de egyszer kipróbáltam, és egy éjszaka alatt, durván 7-8 óra, 100-ról 34%-ra merült. Az N8-as ugyanezen idő alatt 98%-ra. Szóval tud valamit a Nokia.
-
Nekem a N8 után BlackBerry 9900 volt.. Most a Z10 van. Ebben vannak olyan szabadságfokok, mint a symbianba voltak, illetve lehet rá fejleszteni. Talán neked is lenne ott keresnivalód...
És jönnek a finomságok is az új 10.3-al!
Továbbá van OLED kijelző a Q10 és Z30-nál is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest