- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
simongab
senior tag
válasz
gyulavezir #35899 üzenetére
Mondd az árat, Nekem van 5 tokom
ez a 6. és az egyetlen bontatlan -
simongab
senior tag
http://www.speedshop.hu/termekek/1023428/nokia-n8-piros-merev-falu-tok-cc-3013.html
-
simongab
senior tag
válasz
gyulavezir #35896 üzenetére
Igen, és original
-
simongab
senior tag
válasz
gyulavezir #35893 üzenetére
Nekem van egy eladó, mennyit érne meg Neked?
-
una038
csendes tag
válasz
gyulavezir #35893 üzenetére
Azt a tokot sose sajnáld - én még kaptam belőle. Ha annak idején akkor vettem volna, mikor még valami hétezer forintba került, hát igen anyáztam volna. Így, hogy egy ezres se volt, még elmegy. Varrások silányak, mintha el lenne szabva, a telefon kiesik belőle, ha felfordítod, de ami mindent visz, az a világ leghitványabb Nokia-szitanyomása, komolyan rettenetes.
-
gyulavezir
aktív tag
Na, úgy néz ki, addig vakaróztam, amíg lemaradtam a Speedshopos kiárusítás javáról. Így nem lesz már eredeti Nokia tokom, piros színben. Rendeltem viszont akksikat biztos, ami biztos. :-)
Van róla tudomásotok, hogy létezik-e ehhez a típushoz aktív autós tartó? Mert esetleg egy olyanba még beruháznék. -
Elims
veterán
válasz
coyote66 #35890 üzenetére
Bazzeg,egy ilyen hülyeség eltàntorít. :-((
Kàr volt azt a szart megrendelned.Nagyon sokan jàrnak így. :-/
Szerintem vàrj az eladàsàval,majd vmikor nézegess alaplaphibàs n8 utàn.Arròl jò lenne a hàz.
Persze te tudod. :-)(Egyébként mennyit gondolsz érte?
Szimplàn csak érdeklődöm,nem vagyok egy fix vevő erre,màr szétszedted sajnos.) -
coyote66
aktív tag
Igen. Alapvetően androidot használok, Symbiant szerettem, nosztalgia miatt vettem használtan az n8-t. Sony ericsson 900, majd Nokia 700 volt előtte, amiket nagyon szerettem, de kicsi volt a kijelzője. Most, hogy átszereltem, nem sikerült igazán. Inkább megválok tőle. Maradok a sony androidnál. Ha lenne legalább 4 "-os combosabb kivitelű symbian azt tudnám használni. Ha valakit érdekel jelezze. Full dobozos, kopott, t- függő n8 eladó.
-
Freeman007
senior tag
Tomcat: köszönöm...remélhetőleg az eu-s nem kínából rendelte...
Találkoztatok olyannal, hogy az ikonok nem töltödnek be? pro v8 -as rendszer, ki be kapcsolás megvolt.
-
Tomcat
őstag
válasz
tomee007007 #35881 üzenetére
Keresni lehet, csak kérdés hogy eladom-e a féltve őrzött pótalkatrészeket.
@ Freeman007: az oldal már nem található meg, de még van pár hirdetés. A lényeg hogy célszerű az Európai forrásokból válogatni mert a kínai eladók általában a silány másolat alkatrészeket árulják.
-
Tomcat
őstag
válasz
tomee007007 #35875 üzenetére
Én is betáraztam felkészülvén a legrosszabb napokra. Tartalék érintők, kijelzők, akksik, elő és hátlapok, alsó felső kupakok fekete és ezüst színben pár db mindenből. Mindent egy angol ebay-es shopbol ahol szinte fillérekért végkiarusitas volt az eredeti N8 alkatrészekből.
-
Kobak77
aktív tag
válasz
Freeman007 #35877 üzenetére
Átirányít a http://www.techpro.hu/nokia-n8-pro-edition-v8/ oldalra, de az átirányításból kimaradt a hu és a nokia közötti /. Tehát helyesen: [link]
-
Freeman007
senior tag
Skacok, nektek működik? http://www.smartphonepro.hu/nokia-n8-pro-edition-v8/
Se operából, se chrome-ból nem nyílik meg.. a weboldal nem elérhető.
Esetleg valakinek nincs lementve a v9-re upgrade-elés folyamata? -
Elims
veterán
válasz
tomee007007 #35875 üzenetére
Erre én is kívàncsi lennék.. :-)
-
Palibá
tag
Eldötöttem, hogy felrakom a gyönyörű fulldobozos független bronz N8-asom a hardverapróra (is). Eladó sorba kerül
-
Elims
veterán
Szerintem senki nem kapja meg.Ha meg mégis akkor senki nem olvassa el.
Ennek màr vége.. :-((Freeman: Szerintem az akksiddal lesz vmi gond. :-/
Una: Szòval most megvannak külön a vcf fàjlok??
Ha igen,ne szinkronizàlgass.
Fogj egy micro sd kàrtyàt -mindegy mekkora-,formàztasd le a n8-cal majd erre màsold fel a vcf-eket az others/contacts mappàba.
Ha ez megvan n8-ban névjegyzék,névjeyzék importàlàsa -vagy vmi ilyesmi- és megadod a micro sd-t.Remélem működik. :-)
-
una038
csendes tag
Üdv mindenkinek,
valaki legyen oly jó, és segítsen bölcs tanácsával az alábbi roppant bonyolult problémakör megoldásában:
a minap rámtört a nosztalgia, és vettem egy N8-at eBayen. Szép állapot, új akku, minden remekül működik, a magyar nyelvet meg tudom valahogy nélkülözni.
Viszont az istennek se tudom a névjegyzékemet megetetni vele. Eddig ezeket próbáltam:
- készítettem egy gmal fiókot csak azért, hogy az iPhone-omról kiexportált kontaktjaimat beletegyem. Aztán a készüléken eljátszottam az Exchange Activesync-es beállítást, ahogyan annyi oldalon, meg YouTube-n is van. Eredmény 0, elindul a szinkron, de abbahagyja pár perc után, és egy darab névjegy sem kerül a telefonra. Maga a mailbox egyébként működne, a másik gmailem és a céges fiók is megy a telefonon.
- miután az egy db vcf-be csomagolt több kontaktot a Nokia Suite nem eszi meg, így egy napig keresgéltem, mire rájöttem, hogyan lehet különálló vcf-eket készíteni (2000+ kontakt!) Van egy csomó erre való progi neten, de valószínű a sok kontakt miatt egyik se működött, míg végül az ibackupbot az eredeti iphone backupból megcsinálta. Az így létrejött, egyébként Outlook által simán értelmezhető vcf-eket sem hajlandó importálni a Suite - behúzom a névjegyet az ablakba, ahol is az eltűnik.
- régi Nokia PC Suite ígéretesnek tűnt, mert az még csv-t is tud(na) importálni, de sajnos mégsem: sem a csomagolt, sem a különálló vcf-ekkel, sem a gmailból visszaexportált csv-vel nem bír, csak ezt az üzenetet tolja az arcomba: "hiba a névjegy importálásakor".
- próbáltam a csv-t Outlookba importálni, de valószínűleg a kontaktok nagy száma miatt csak üres névjegyek jöttek létre (vagy nem volt türelmem kivárni). A vcf-eket egyenként megeszi, de hát így órákba telik:csinálja a bánat, ha nem muszáj.Miután már minden ismert módszert és formátumot kipróbáltam, sajnos tényleg csak az egyenkénti Outlookba pakolászás marad. Ha bárkinek a kezében lehet a megoldás kulcsa, vagy az ahhoz vezető út, kérem ne tartsa titokban!
Előre is köszönöm, és elnézést, ha már más kitárgyalta a problémakört előttem.
Tamás
-
kpal
nagyúr
Van olyan menü pont "Leírások" abban visszajelzek itt-ott a térképen már új dolgoknak kéne lenne ezt az üzeneteket megkapja valaki ?
Mert azt írta ki hogy elküldve. Megadtam az e-mail címem is ha írnának.
-
válasz
Francia91 #35853 üzenetére
Ha nem is 60-70k, de egy sima alaplapi hangkártya édes kevés hozzá. Nekem nincsenek drága cuccaim, mindössze egy Sound Blaster Audigy 2 NX és egy Genius SH-HF2000X hangfalpár (vagy egy Creative Aurvana Live! füles), de még ezzel a max 20-30k-s cuccal is ég és föld az alaplapihoz képest a különbség.
Most próbaképp meghallgattam az N8-at ezzel a Genius hangfallal, illetve meghallgattam ugyanazt a 320-as mp3-at az NX-en - egészen más dimenzió, természetesen az N8 gyengébb, de ez nem is csoda. (És az N8 ráadásul nem is szól rosszul egy telefonhoz képest...)
A flac-hez már nagyon hegyeznem kell a fülem, oda már ez a cucc is kevés, a hangkártya még csak-csak, de a hangfal biztosan gyenge hozzá. A fülesen inkább kijön a különbség mp3 és flac között, de tényleg minimális. -
kpal
nagyúr
válasz
Jimbo75 #35857 üzenetére
Ha nem vágyol az új játékokra és progikra akkor jó telefon . Skype ami nálam kicsit betett ,de használom tovább fotó/videó remek .
Tudom senki se egyforma de pl bátyám kb 9 éves Nokia N80 használ és azon netezik. egyszerűen hozzánőtt. Persze én az N8 mellett már azt nagyon kevésnek érzem. -
Jimbo75
tag
Sziasztok!
Érdemes ma még ilyen telefont venni? Nem vagyok hardcore telefon user, netezni/játszani/filmezni ritkán fogok rajta. Telefon /sms/fényképezés ezek mennének inkább, most elég jó áron hozzájuthatnék egy jó állapotúhoz. Előre is köszi!
-
kpal
nagyúr
Oprea Mini / Mobil kaphatna még frissítést kár hogy leálltak róla ,pedig a világon sok Symbian teló van használatba .
-
coyote66
aktív tag
Még egy kérdés. Jelenleg Nokia belle refresh 111.040.1511 verzió 2012-07-28 van rajta. Van-e ettől jobb frissebb szoftver? Illetve vannak előtelepített televíziós alkalmazások , iwiw, stb azokat hogy tudom törölni? Köszi.
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666 #35852 üzenetére
Na ez az...
En Opera Mobile-t hasznalok, napi rendszeresseggel az N8-on, nekem megfelel.
FLAC: elsosorban hangkelto, masodik lepes hangfal... Ha meg akarod hallani a kulonbseget a FLAC es a 320-as mp3 kozott, akkor minimum 60-70k (es ez a legalja)... A tobbi telefonhoz kepest tenyleg jo hangkeltoje van, de egy ASUS Xonar hangkartyahoz fenyevekre helyezkedik el. Tudom, mert nekem van egy komolyabbnak mondhato sztereo hangfalparom (ModeCom SHF-120U), szokott az N8-rol is szolni zene, de nagyon messze van attol, mint mikor geprol megy.
Idojaras: naponta megnezem az idokepet a notimrol, es en ezzel letudtam a dolgotEgyedul a Skype es a terkepfrissitesek megszunese zavar vmennyire, de nem annyira, hogy ezert most lecsereljem az N8-asomat. Fenykepminosegben meg ma is odaver a konkurencianak, nekem meg fontos a kepminoseg, hogy barhol barmikor normalis kepet tudjak csinalni.
-
válasz
karldergroße #35847 üzenetére
C7-et nem ismerem, vagyis ismerem, de olyanom nem volt. Gondolom ugyanaz a Belle fut rajta, mint az N8-on.
N8 viszonylatban:
- gyári böngésző tényleg katasztrófa, Opera Mini ellenben nekem bőségesen elég, a merészebbek az Opera Mobile-t is feltelepíthetik, bár az érezhetően lassabb
- zenelejátszó tényleg nem játssza le a flac-et, de kérdezem én, az a telefon, ami lejátssza, rendelkezik-e olyan hangkeltővel, ami a flac előnyeit megmutatja? mert anélkül nem sokat ér, hiába flac...
- e-mail kliens, ízlés kérdése, amire én használom, arra elég
- BKV alkalmazás, pf, vidéki vagyok, nekem nem kell olyanAbban viszont jobb az újabb telefon, hogy erősebb a konfig, ezáltal gyorsabb, dinamikusabb, de ne hasonlítsuk össze egy egymagos architektúrával...
-
TommyX_
őstag
-
karldergroße
senior tag
válasz
Francia91 #35848 üzenetére
Nem tudom.- Nekem pont a fényképező érdektelen (a c7 nem is volt jó ezen a téren.) Viszont tény, a symbian energiatakarékos, kis erőforrás-igényű [I(I)]kiváló (/I)rendszer - VOLT. Most már - nekem - kevés. Pl. én egy futballbuzi vagyok. Az androidon 10-féle app van a meccseredmények követéséhez, számtalan widgettel és videólinkekkel. Hol van ilyen c7-re? Időjárás appok? Menetrend appok? Banki alkalmazások? És sorolhatnám. Pedig látod az aláírásomban, lélekben mindig nokiás maradok és most is nokiám lenne - ha LENNE...
-
Francia91
veterán
válasz
karldergroße #35847 üzenetére
Én sosem használtam a gyári böngészőt, már az N82-nél sem. Opera, máig tökéletesen lehet böngészni vele, még az N82-essel is!
A Skype megszüntetése nagy érvágás volt, de nekem máig megfelel az N8-as, amire én használomA többire meg ott a laptop, legalábbis szerintem... A telefon az maradjon alapvetően telefon, na meg persze a fényképező és video funkciója sem utolsó szempont nálam. Skype-on kívül mindenre használható, a gyári E-mail kliens-sel is meg vagyok elégedve, most hogy újból be lett állítva
-
karldergroße
senior tag
válasz
csabyka666 #35846 üzenetére
Ezzel nem értek egyet sajnos. Én is szívesen használnám még a C7-emet, de most már tényleg semmire sem jó telefonáláson kívül. Böngészője szar, a zenelejátszója nem játszik flac-ot, az e-mail kezdetleges, nincsenek elemi alkalmazások (máv, bkv, ilyenek sem.) Sajnos a symbbiannak (a nokiával együtt) vége. Higgyétek el, én is sajnálom, mert a C7 volt talán a legjobb telefonom - de most már 2014 végén egyszerűen anakronisztikus.
-
válasz
coyote66 #35841 üzenetére
Üdv a klubban!
A Symbi egyetlen "hibája", hogy relatíve kevés alkalmazás van rá, de most őszintén, aki normális dolgokra használja a telefonját, annak nem is kell rá olyan, amit ne lehetne beszerezni. Lehet, hogy nincs rá "fing alkalmazás" (bár még nem néztem, mert nem is volt rá szükségem), de kit érdekel?!.
Amíg ki nem rohad alólam az N8, el nem adom!
-
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek. Remélem holnap új tulajdonosa leszek egy használt T függő n8-nak. Van egy perverz vonzalmam a symbianos telefonok iránt, meg unom már az androidot. Előtte második készülékem nokia 700 volt, de kicsi volt a kijelzője. Már megrendeltem az utángyártott házat (remélem át tudom szerelni). Akku, tok még várat magára. További szép napot.
-
kpal
nagyúr
válasz
csabyka666 #35839 üzenetére
Én is Operát használom inkább amennyit én megnézem arra jó
-
-
kpal
nagyúr
válasz
csabyka666 #35837 üzenetére
Eddig soha se használtam mobilon ,de a freemailt kipróbáltam a telón megnéztem hogy frissül-e ,de szépen fogyasztott helyet így inkább marad a gépen nézés stb.
-
Megoldódott. Kitöröltem a gmail-es postafiókomat, és újra lett szabad helyem - igaz, nem 50 mega, csak 45, de mégis több, mint a 13...
-
válasz
csabyka666 #35835 üzenetére
Most már időközönként pofázik is, hogy kevés a memória, és töröljek adatokat. Ááh, ez volt legutóbb is, de akkor csak magától elfogyott az évek során, most meg egyik pillanatról a másikra.
-
Üdv mindenkinek!
Ma akartam küldeni egy e-mailt a gyári klienssel, 7 képet csatoltam, 12 mega volt kb az üzenet. Első próbálkozásra kilépett a kliens, gondoltam nekifutok újra. A küldésre nyomtam, és röviddel ezután kiírta, hogy kevés a memória a C-n. Megnéztem, és tényleg kevés, mert 13 mega van rajta szabad, ez az e-mailezés előtt még 50 mega volt, szóval biztosan ettől csökkent le.
Volt már újraindítás, többször is, illetve azóta az e-mail is elment, de mégse jött vissza az a ~40 mega szabad hely. Tudtok valami megoldást erre, ami nem a szoftver újratelepítés?Ja igen, egy N8-ról van szó.
Köszi a válaszokat előre is!
-
attisx
addikt
-
Francia91
veterán
Egy e-mailt nem tudtam elkuldeni, most meg allandoan, ugy kb felpercenkent feljon a hibauzenet, hogy "Az uzenet kezbesitese nem sikerult". Hol lehet ezt kikapcsolni? E-mail beallitasokat atbongesztem, de nem talaltam ilyesmit, azota is dobalja az ertesiteseket....
-
Francia91
veterán
Eldontottem, hogy nem veszek semmilyen Lumia telefont... Nem adok egy fillert sem a Microsoft-nak. Mar megvan a kovetkezo telefonom, majd jovore kezdik el arulni. Android, kamera nem olyan, mint ennek, FM Transmitter nincs benne, de ez ugy is megmarad (akarcsak az N82-esem
). Archos Diamond 50 lesz, jo aron jo telefon. Nekem fontos a GPS hasznalat (motorozok sokfele, kulfoldre is turazgatok a jo oreg MZ ETZ 250-esemmel, kell a navigacio
Ha fenykepezni kell, eloveszem az N8-ast, elfer zsebben
Multkor kerdeztek par fotomrol, hogy milyen fenykepezogeppel csinaltam, mert nagyon szepek. Mondtam, hogy telefonnal lottem, osszatok - szorozzatok(100%-os jpg minoseget hasznalok)
-
Elims
veterán
válasz
Freeman007 #35825 üzenetére
Így viszont sajnos passz. :-(
Francia: Pofás.. :-))
Én azt mondom,hogy -90%- az android-os nokia bejelentése lesz.
Még lejjebb süllyednek...
Mi lett belőle. ?! :-// -
Francia91
veterán
Nem tudom a készletet, de én jónak éreztem addig venni egyet ennyiért, amíg biztosan van
. Kidobálnak mindent N8-ashoz (ami eredeti tartozék), most kell bevásárolni.
Két ismerősöm látta az N8-asomat, kezelgették, azt hitték, hogy új telefon. Asszondták, hogy nekik is ilyen kell...
-
kpal
nagyúr
válasz
Francia91 #35824 üzenetére
annak névnapos cuccnak mi a neve ?
Valami talán lesz : Mire készülsz Nokia?
(#35799) Francia91: Vajon mekkora készlet lehet ott még aksiból .
-
Francia91
veterán
válasz
tomee007007 #35819 üzenetére
-
Elims
veterán
válasz
Freeman007 #35822 üzenetére
Így akkor passz.Nem is volt facebook vagy hasonló?
-
Elims
veterán
válasz
Francia91 #35816 üzenetére
Használd a n82-es töltőjével. (Én is a n95 töltőjével töltöm) Próbáld ki egy-két hétig. :-)
Tomee: Sajnos nem adnának annyit érte,hogy eladd! Így most érne legalább 40-50e-t,de jó ha 20-at kapnál érte. :-/
Freeman: Én nem használok ilyen akksifigyelő programot,de szerinte az ebyém sem csinálja.
Régebben írták itt erre megoldásnak a facebook alkalmazás törlését.Neked van rajta? -
Francia91
veterán
válasz
Freeman007 #35818 üzenetére
Nekem sem csinal ilyesmit
-
tomee007007
addikt
válasz
Freeman007 #35818 üzenetére
Én Battery Monitor 3.1-et használok már rég óta, de nem tapasztaltam ilyet...
-
Freeman007
senior tag
Amúgy nektek is produkál olyat (qoobattery szerint), hogy 20-30% alatt indokolatlan kilengéseket mutat fogyasztásilag? Készenlétben van a teló, gondol egyet és nekiáll 100-300 mA-t zabálni.. és órákon keresztül amikor hozzá se nyúlok.
-
tomee007007
addikt
Akkor lehet hogy több
Azért már csak 3 éves lesz az az aksi....2 évet aktívan használtam, de akkor is átlag 3-5 naponta töltöttem, szóval nem volt lestrapálva. Bár ahogy itt a fórumban olvastam az utóbbi években az aksi kapacitása hirtelen csökken le, szóval ki tudja meddig bírja, de még remélem jó sokáig
Nem is akarom eladni, tartalék telefonnak tökéletes, ráadásul egy rakat, kizárólag gyári tartozékom is van hozzá. És hibátlan, egy karc sincs se a kijelzőn, se a házon. -
Elims
veterán
válasz
Freeman007 #35811 üzenetére
Én is ilyennel töltöm.
Töltötted már utángyártottal is?Tomee: Naaa,abban a 75%-ban biztos vagy?? :-)
Az én akksimat saccolom 80%-osra és kb. 10napot tud sim kártyával,készenlétben,nyomkodás nélkül.Francia: Azzal a gyárival??A vékony dobozossal?
Mármint ezzel?? :-o
Pár hónapja direkt vettem egy ilyen töltőt és most meglepődsz,de igaz..Ezzel a gyárival töltve Nem bír annyit az akksi mint ilyennel töltve.
Ha van otthon ilyen a típusú töltőd próbáld ki egy pár töltésen keresztül.
2-3 töltés után észreveszed.Nem azt mondom,hogy napokkal többet bír majd,de pár órával biztos talán fél nappal is. -
Elims
veterán
válasz
Freeman007 #35809 üzenetére
:-) Nem tudom,hogy miért pont a telenort írtam (talán mert nekem az van). :-)
"...szinte mindig fullon van a térerő."
Nahát ez az. :-)
Apropó.. Milyen töltővel töltitek?? -
Elims
veterán
válasz
tomee007007 #35805 üzenetére
Azigen.. :-) Offline 26 nap. Ezt még nem próbáltam ki.Nekem is másodtelefon mostmár több mint egy éve,talán 1.5.
A sim kártyával tudom,hogy kb.10nap a készenléti ideje,de hogy offline 3hét.. :-) De kb. annyi lehet.Freeman: Biztos,hogy nem messze laksz/tartózkodsz a telenor adótoronytól.
Ha pl. pincében dolgoznál biztos,hogy egyetlen napot bírna akár nyomkodás nélkül.Ha olyan helyen vagy ahol jó a térerőd akkor bír ennyit. Legalábbis én ezt tapasztaltam. :-) -
tomee007007
addikt
válasz
Freeman007 #35802 üzenetére
Nekem most lesz 3 éves. Az utóbbi 1 évben csak tartalék telefonnak használtam. A készenlétről tudok érdemben nyilatkozni: offline kb 26 napot, gsm mellett 16 napot bír.
-
Francia91
veterán
válasz
Freeman007 #35802 üzenetére
Nekem is kb így bírja. 30 percenként frissül a 2 e-mail cím mobilnetről, mobilnetezek napi szinten. Zenét hallgatok, FM transmittert használok, így olyan du 5 felé 40-30%-on van az akkum. Bár nekem ki van kapcsolva a 3G, fixen GPRS-en van a telóm, mert a 3G szopkodja rendesen az akkut, ne is csodálkozz, ha estére lemerül. Ha kikapcsolod a 3G-t, fél napot is nyerhetsz vele pluszba
-
Freeman007
senior tag
Aksi nektek hogy bírja?
Én reggel leveszem töltőről 94-96% , melóba menet zene (45 perc), 8kor bekapcsol a net és a viber - ez egészen délután 5ig megy, közben néha 3G-re kapcsolás, fórumolvasás (új hsz-ek), haza menet újabb 45 perc zene és így estére 40-20% ig lemegy, attól függően, hogy mennyire vagyok aktív a viberen. Napi kb 1 óra ebook olvasás is benne van.
Szerintetek ilyen mértékű merülés ilyen használat mellett normális vagy már döglődik az aksi?
A teló most karácsonykor lesz 3 éves és szerintem a gyári aksi van benne (tavaly nyár eleje óta van nálam).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest