- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pythonhun
csendes tag
Azért ide írtam mert lumia 930-ról van.A problémám a következő:Amit olvastam a Microsoft oldalán azt írták,hogy beállítások;>biztonsági mentes.Koppintson rá a fényképek +videok lehetőségre.Sajnos nálam ilyen lehetőség nincs.
-
pythonhun
csendes tag
Sziasztok!Tegnap feltettem win 10-et,és el szeretném menteni a képeket és videókat a telefonról a one driveba de nem jön össze.
-
tomboy0013
veterán
válasz
DaveJr #17294 üzenetére
Mégis sokan terjesztik az ellenkezőjét, mivel egyszer volt egy hír arról, hogy szolgáltató függetlenek lehetnek a W10 frissítései. Tudod sokan egyrészt értelmezni sem tudják, hogy nem a W10-nél volt esélyes a dolog hanem annak a frissítéseinél, másrészt meg vannak akik tényként kezelnek pletykákat. Nekik szólt ez a szolgáltatós információ. Én természetesen nem vagyok meglepődve
ZavaBalazs megelőzött csak utólag olvastam el
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
torma1981 #17288 üzenetére
nem, mi azt magyarázzuk, hogy a lengyel orange ferbruári frissítése semmi ráhatással nincs a mi frissítésünkre. egyikünk sem mondta, hogy mondjuk dec 17-én frissíthetünk, csak azt, hogy ebből a hírből nem következik, hogy mi is csak februárban kapjuk meg...
DaveJr: annyiban van hírértéke, hogy volt róla szó, hogy a win10-ben már független lesz a szolgáltatóktól a frissítés. de valahol olvastam, mint lehetséges magyarázat, hogy ez még mint 8.1-re érkező frissítés szerepel a képletben, így erre még ráülhetnek a szolgáltatók... de egy jó ideje már semmi hírrel nem találkoztam ezzel kapcsolatban. meg amúgy is független telefonom van szóval igazából le is szarom.
-
DaveJr
őstag
válasz
tomboy0013 #17293 üzenetére
Ami valljuk be szintén nem újdonság. Eddig is szolgáltató függő volt a frissítés érkezése.
-
Stylerr
addikt
válasz
tomboy0013 #17291 üzenetére
Azért valami kiindulópontot csak ad.
-
Pinyo16689
senior tag
W10M alatt ti meg tudjátok változtatni a hívóképeket? Nekem nem sikerült.
-
torma1981
veterán
válasz
tomboy0013 #17287 üzenetére
Ti meg azzal jöttök hogy náluk nem februárban jön. De nem tud senki konkrétan semmit csak találgat. Nincs hivatalos infó senkinek sem. :-( Akkor miért gondoljátok hogy nálunk hamarabb lesz?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
#97246720 #17285 üzenetére
szerintem félreértetted, nem azt akarta ezzel mondani, hogy attól még, hogy a lengyel orange februárban kiadja, nem biztos hogy hozzánk is eljut februárban, hanem azt, hogy attól még, hogy a lengyel orange februárig szüttyög vele, nem jelenti azt, hogy nálunk is eltart addig.
-
törölt tag
válasz
Integrale #17280 üzenetére
rendben, most kivételesen eltekintek a stílusodtól és közösben nem fogok személyeskedni
Nem tudok... de ha külföldön megjelenik, az nem jelenti azt hogy MO-on nem fogják hasonló időben kiadni...amúgy meg csak egy közzétett product kód kell(ilyen listával tele van a net
) és NCS-sel mehet is fel
nem kötelező megvárni még kiadják itthon...
-
zsoltzsolt
addikt
Női tulajok majd hogy örülnek a rezeg és cseng együttesének
-
btudos
nagyúr
válasz
Titi76 #17271 üzenetére
Ha sarokra ejted, egy dolog, vagy törik a kijelző, vagy nem. De pl. ha pofára ejted, nem mindegy, hogy a 60 k-s kijelző törik darabokra, vagy a rajta lévő 2 k-s üvegfólia, ami a hagyományos fóliával szemben el tudja nyelni az esés energiájának nagy részét, így védve a kijelzőt.
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #17275 üzenetére
lehet jön majd valamikor egy fix...ahogy olvastam, 3 nem publikus csoporton meg keresztül az Insider build mire Slow/Fast publikus letőlthetőséget megkapja... lehet már javítás alatt van... amit nagyon nem értek, hogy miért csak a 950 kapott OTG támogatást 3.0-ás USB-n, a 2.0-ra miért engedik...de ez szerintem örök rejtély marad
Nagyon ígéretesnek ígérkezik ez az új rendszer... de még akad mit rajta csiszolni
-
Micha3l
tag
Nalam is elojohetett a mikrofon hiba?
A ami napon tunt fel, hogy kihangositas kozben nem hallanak. Windows 10 (586 build)
Viszonylag ritkan hasznalom, de eddig nem volt vele problema. Tovabbmegyek, a kollega telefonja kb 4 honappal fiatalabb, nala is ugyan ez a helyzet. Szinten windows 10 (586 build)
Elkepzelheto, hogy valami szoftveres gubanc, vagy kuldhetem mikrofon cserere? -
Titi76
aktív tag
Magyarázzátok már el nekem hogy miért jó az üvegfólia? De tényleg, nem kötözködni akarok! Ha leejtem a telefont pl a sarkára akkor ugyis eltörik a kijelző, a karcoktól meg a hagyományos fólia is véd.
-
oSzKáR19
csendes tag
válasz
insyde5 #17050 üzenetére
Szia! Mi volt a gond a mikrofonoddal? Engem kihangosítva nem hallanak. Care-be kérték a telefon számláját is, vagy ki tudják nézni a rendszerben, hogy garis-e?
Használ valaki elfogadható üveg fóliát a telefonján? Ebayről rendeltem egyet, azonkívül, hogy törve volt, kb. 2/3-a simult rá csak a kijelzőre.
-
istiD5465
újonc
Sziasztok!
Nemrég csatlakoztam én is a 930-as, és ezzel a WP klubbhoz
Végül egy narancsos verziónál kötöttem ki, mivel fehér már nem volt... Terveztem, hogy kicserélem a hátlapot, de egyelőre mégis marad így, mivel megszoktam ezt a rikítót
Androidról váltottam és egyelőre nagyon örülök a döntésemnek, sokkal jobban muzsikál, mint a Sony Xperia P-m, bár az ugye nem ez a kategória semmilyen szempontból sem.
Van egy-két bosszantó apróság a WP 8.1-n, ami miatt én már eléggé várom a 10-est, az az remélem, hogy akkor majd meg fog oldódni.
Az egyik ilyen a rezgés+csörgés kombó, jobban mondva ennek a hiánya... Illetve a rezgés is elég gyenge. Elképesztő mennyiségű hívásról maradok le ha zsebemben a telefon. Remélem változni fog, mert elég gáz ez, semmilyen más telefonnál nem találkoztam ilyennel, 10 évvel ezelőtt sem...
A másik az ahogyan egyesek kezelik ezt a platformot. Nem értem miért nincs egy normális böngésző sem az eredetin kívül... Ennek az lett az eredménye, hogy életemben előszőr megkedveltem az IE-t
És még egy kérdés a végére. Olvasgatom a fórumot már egy ideje, de nem találtam még infót erről:
=> mikor hívást kezdeményezek, hallhatóan bekapcsol a "fül-hangszóró", de annyira erős ez a "pukkanás", hogy szabályosan zavar. Ennél ez a normális? Együtt lehet vele élni, de sajnos állandóan a megboldogult 6300 Classic-om jut az eszembe, amelyiknél ez az alkatrész 2x is meghibásodott és hasonlóan szólt az isKöszi és üdv. mindenkinek!
-
törölt tag
miért köveznének meg, én egy Z3-at cseréltem le L930-ra, nekem is bejön a W10M...de kíváncsi leszek a véglegesre, mondjuk szereti enni az aksit
nekem jobban bejön mint a wp8.1...de a kamera kézi módja nagyon tetszik, a Z3-ok sírnak hogy nem kapják meg a kamera kézi módot
főleg úgy nagyon megérte nekem hogy kaptam hozzá egy eredeti nokia vezetéknélküli töltőpadot
a kamerája szebb képet készít, sokkal kevésbé zajos
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Burt1793 #17248 üzenetére
Valóban fordítva fogja. A szuper ügynök aki mindenhez ért, de egy mobilt nem képes normálisan a füléhez tartani....arról ne is beszéljünk, hogy így a kijelzője viszont nem sötét kellene legyen beszéd közben....ergo sz@r a közelség érzékelő, vagy nem is hívta a kutya se...😉
-
confuser
senior tag
válasz
#97246720 #17261 üzenetére
Itt valami(ke)t csúnyán félreértettél.
hogy rakjon fel ios-os appot valaki
Sehogy. Nem iOS programokat rak fel senki, azokat portolja (majd). A kettő nagyon nem ugyanaz.az android ljóval egyszerűbb, elég pár és mükszik a play áruház
Milyen programok hatására működik a play áruház? Nem programok kellenek hozzá, hanem Google API-k, amik sosem működtek se a Project Astoriával, se AOSP-vel (törvényesen).de az iosnál már nem ilyen egyszerű
Szintén. Itt nem más platformok áruházát akarja bekebelezni a MS, hanem egyszerű portolási lehetőséget akar nyújtani más platformok fejlesztőinek.ezzel a húzással megint csak maga alatt vágta el a fát a microsoft
Az Android appok portolása (és különösképp az emulációja) hatalmas felháborodást váltott ki a WP-re fejlesztők körében, de egy sem panaszkodott a "híd összeomlása" miatt. Rengeteg WP fejlesztőt vesztett volna vele a MS, azt viszont nem tudjuk, hogy mennyit nyert volna. Hivatalosan egyébként az emuláció sosem volt beígérve/bejelentve, csak a portolás, ami meg nem a user döntése, hanem a fejlesztőé hogy megteszi-e vagy sem. Szóval ezt csak egy orákulum tudná megjósolni, hogy azzal vágná maga alatt a MS a fát hogy engedi az Android appokat, vagy azzal ha lefújja a projektet. Ha te nem vagy orákulum, akkor a te véleményedet inkább csak a te véleményedként kezelem.amúgy windows 10 és windows 10 mobile nem egyazon rendszer
Tisztában vagyok vele, és nem is mondtam ilyet soha. Fogalmam sincs, miből következtettél erre. Ha az ajánlott topic miatt, akkor szeretném belinkelni őket... (mindegyik telefon specifikus topic)
Windows Phone szakmai topik
Windows 10 Preview telefonokraÉs akkor mégegyszer a végére: ha a témát folytatni szeretnéd, akkor a fent linkeltek közül valamelyik topikban tedd meg, mert ez itt már off.
-
törölt tag
válasz
confuser #17260 üzenetére
ez eddig szép és oké...de a szükséges programpk hiányában hogy rakjon fel ios-os appot valaki, mert ,még az android ljóval egyszerűbb, elég pár és mükszik a play áruház...de az iosnál már nem ilyen egyszerű... ezzel a húzással megint csak maga alatt vágta el a fát a microsoft, hisz azért tett bele ilyen lehetőséget hogy növelhesse a készülékei eladását, mint köztudott android userből van a legtöbb, utána követi az ios majd az egyéb platformok...
amúgy windows 10 és windows 10 mobile nem egyazon rendszer...egy az alapja de még sem ugyan az...ezzel a kijelentéseddel kicsit túloztál...el kell fogadni a változást...
-
confuser
senior tag
válasz
#97246720 #17259 üzenetére
Miről beszélsz? Ki vár és milyen frissítésre? Itt semmi ilyesmiről nincs szó. Egyszerűen nem lesz Android appok emulálása, se portolása. Maradt 3 bridge: a win32-es, a webes, meg az iOS-es. 3,5.-ként meg a Silverlightos.
Szerk.: Amúgy ez itt lassan off lesz. Folytatni inkább a szakmai vagy a w10-es topikban lehet, ha szeretnéd.
-
Pferi
senior tag
Néhány napja használom a Win 10 preview-et, de nekem nagyon jól működik. Nincsenek fagyások, újraindulások, nem laggol a rendszer, teljesen jól működik.Egy egész jó Androidos telefont cseréltem le (Xiaomi Redmi Note 2 volt), de nem bántam meg. Persze ezt a WIn 10 prev topicjába le se merem írni mert rögtön megköveznek...
-
törölt tag
valaki találkozott már ilyen hibával?
[link] -
törölt tag
üdv...a mai nappal csatlakoznék a klubhoz egy fehér telekomos 930-al
-
Roshan
tag
válasz
tomboy0013 #17251 üzenetére
Koszonom szepen!
-
tomboy0013
veterán
válasz
Roshan #17249 üzenetére
Megnyitod a gyári kamera alkalmazást, átkapcsolsz videózásra és fent látni fogsz egy teknősbékát. Azzal tudod bekapcsolni a lassított felvételt. Ha megvan a felvétel akkor tudod szerkeszteni és azon belül tudod beállítani a 60FPS-t egy csúszka segítségével(nem lesz kiírva az FPS szám). Egyelőre csak 720p-ben megy a dolog.
-
kox2
csendes tag
válasz
hroberto #17240 üzenetére
Mikor lemondtam a Vodás szerződésem, mert még mindíg nem lehetett kapni náluk a 930at.
Az ügyintéző srác előhúzta a fiókból a sajátját, cégtől kapta...
Aztán valami magasabb beosztású nővel beszéltem telón, hogy ugyan ne mondjam vissza, lesz majd náluk is.
Azóta is jön 😃 -
Roshan
tag
Udv, mostanaba nem tudtam kovetni a forumot ugyhogy lehet mar volt tema de kene kis help, felraktam a win10et es szeretnek 60 fps es videot csinalni, hogy tudok?
-
Burt1793
veterán
Mennyi BMW és 930 van már a Mission Impossible 5ben? A rosszarcúaknak és az ügynököknek is ilyen mobiljuk van, Tom Cruise a parkolóházban fordítva fogja, amikor telefonál. Felül van a hátlapi hangszóró.
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy független 930-as 58-ért eladó papiról nélkül.
Szerintetek érdemes lenne legalább megtekintenem, vagy gyanúsan alacsony az ára? Köszi. -
torma1981
veterán
válasz
Seangaijin #17232 üzenetére
Az jó lenne.
-
confuser
senior tag
válasz
Seangaijin #17232 üzenetére
Én is ebben bízok
sajnos ennek nagyobb az esélye azzal szemben, hogy a Vodafone is hasonló áron árulja dockkal
-
applause
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #17227 üzenetére
Azt azért megjegyzem, hogy információm alapján nem duál sim-s típusok, az ár is ezt tükrözi..
-
torma1981
veterán
válasz
ZavaBalazs #17227 üzenetére
De függetlenül már nem olyan baráti az ár. Mivel én telenoros vagyok nem érdekel a T.
-
TedThomas
aktív tag
950 review, hátha valakit érdekel.
-
Ricsser
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Új vagyok itt, most zereztem be egy ilyen ketyerét.
Nagyon tetszik és mentes az összes lumia betegségtől, de azt furcsállom, hogy elég halvány a ledes gombok háttérvilágítása, és egy kicsit sárgás is.. Mellette gy Lumia 830-on teljesen világos fehér fényű a ledgomb..Mitől lehet ez? Volt már valakinek vagy ez ilyen?Köszi!
-
sastam
tag
Hatha itt kapok valaszt:
Sziasztok!
930asom van (baratnomnek is) es az elozo build ota nem mukodik a mikrofon (videon nincs hang, skype suket, stb.) Azt hittem hogy az uj build majd kijavitja a problemat, de nem
Masnak mi a helyzet 930on?(olvastam hogy sokan viszik vissza szervizbe, de nalunk mind a ket telo ettol a build ota csinalja, ezert gondolok software bugra...)
Koszi!
-
Leadtam,ma griba a kicsikét.
Mikrofon,kijelző ...hibákkal.2 hét várakozás következik.
-
Cheesy
őstag
Tegnap tűnt fel, hogy a Messenger kb. fél óra késéssel jeleníti meg a fenti értesítősávban új üzenetként jelezve a már megkapott üziket. Amit küldök sem azonnal, hanem több perces késéssel küldi át. Nálatok ez jelentkezett? (Tmobilos vagyok)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
confuser #17210 üzenetére
ja, szóval most ebből van single meg dual sim? valamiért azt hittem, fixen csak az utóbbi.
na ha már unoff 950 off lettünk, akkor itt egy androidos oldal hát... nem tesztje, inkább első benyomása. ezen a részen felröhögtem: "Az élőben a képeknél kevésbé rondább okostelefont..."
mondjuk a lényegi infó az kb annyi, hogy a kamerája fasza.
mondjuk ha már ezt lehúzták kinézetre, akkor remélem az új nexusokat is, az egyik úgy néz ki mint egy vonalkódolvasó, a másik meg mint egy olcsóbb lumia. -
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs #17209 üzenetére
Szolgáltatónál amúgy sem kapsz dual SIM-es telefont soha, szóval ezt a problémát ki is húzhatod. De ha 166-ért egy véletlenül független single SIMes 950-et árulnának display dock-kal, lehet hogy ott lennék nyitásra
-
confuser
senior tag
válasz
tomboy0013 #17207 üzenetére
Off is bizony, de amíg nincs 950 topic (teszt), addig offban engedem itt a 950-et a flagship topik címén.
-
tomboy0013
veterán
Én még mindig nem értem hogy jön a 930 topikba a 950 meg a 950XL
-
Pferi
senior tag
Az Extreme Digital-nál 200.000 Ft a 950, 230.000 a 950 XL.
-
applause
aktív tag
A T-nél is előrendelhető lesz. Sima Lumia 950-es + dokkoló. Teljes ár 166990.-Ft. Szinte hihetetlen a többihez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest