- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Micha3l #18103 üzenetére
A WiFi Analyzer nem oldja meg a problémádat de hátha segít valamit a beállításban.
-
-
Clemi
veterán
válasz
Micha3l #14292 üzenetére
Ahogy én gondolom, semmi köze az érintés érzékenységnek ahhoz, hogy a dupla koppra hogy reagál a telefon.
Azt figyeltem meg, hogy ha hosszabb ideig nem használom, akkor nem. vagy csak nagyon nehezen ébred ilyen módon. Ha viszont csak rövid idő telt el, mondjuk 30 perc, akkor hibátlanul ébred. -
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Micha3l #14185 üzenetére
ebayről rendeltem, kb 5000 forintból jött ki. teljesen felszerelt (led, qi, nfc van rajta), de az utóbbi 2 kifogásolható állapotú, mintha újrahasznosított lenne. a fekete hátlapról már raktam fel képeket, majd holnap csinálok a narancsról is, azon látni, hogy mi a különbség a 2 hátlap qi/nfc matricája között.
-
ferensz
senior tag
válasz
Micha3l #13229 üzenetére
Ha a keresővel körbenéztél volna a topikban, akkor láthattad volna, hogy többször is ki lett már tárgyalva, de akkor mégegyszer: a jelenlegi rendszerben nincs rá publikus API, hogy hozzá lehessen férni a Windows gombhoz, szóval nem, nincs és ha valami hirtelen felindulásból nem alakítja át ezt a Microsoft - amit nagyon kétlek - akkor Windows Phone 8.1 alatt nem is lesz
-
Burt1793
veterán
válasz
Micha3l #13019 üzenetére
Persze, azért lehet érezni a 36 és a 46 fok közötti különbséget. Ha napon, automata fényerővel fotózol iszonyatosan felmelegszik, az már erősen kellemetlen kategória, de mondom, nekem hosszabb 3G-s messengerezések alatt is felmelegszik érzésre 35 fokosra, ilyen nyári időben izzad tőle a kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest