Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
hroberto
üzenetére
60-ra simán lealkudják a vásárlók az ilyen 930-akat. Egyrészt a használt wp-kért nem adnak sokat, másrészt ugye nem kevés a hibás darab a 930-ból. Plusz ott van az is, hogy sokan ingyen kapták ezt a telefont, ők jóval áron alul adják el, mert nem kell nekik, így mindenki másnak is engedni kell.

-
korcsillio
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Köszönöm!
-
szika87
aktív tag
Üdv urak!
Végül csak beszereztem egy ilyen Lumiát,döntésem hátterében az állt, hogy hirtelen halt be a Htc One X-em na meg megérett már a cserére,eredetileg egy one m7-et akartam de meglehetősen idős készülék már az is,az m8 drága még használtan,a másik egy Iphone 5S lett volna de mivel az se mai készülék és mellé még drága is,így egy Független gyönyörű állapotú fekete Lumia 930-as lett 53ezer forintért.Itt jegyezném meg sajnálom az újonnan vásárolt Lumia tulajokat mert ha valamiben nagyon rossz a Nokia,az árértékének a megtartása,hihetetlen hogy egy tavalyi csúcskategóriás készüléket már ennyiért megkap az ember,mi akik kéz alól használtan vesszük meg ennek csak örülhetünk. -
tomboy0013
veterán
válasz
korcsillio
üzenetére
Nincs szükség szájbarágós leírásra elég egyszerű a dolog.
Az MS honlapján én régebben regisztráltam az Windows Insider programba, aztán letöltöttem telefonra a Windows Insider nevű app-ot. App-on belül kiválasztod az MS fiókod majd a következő oldalon lehet Slow vagy Fast ringet választani. A Fast-tal mindig a lefrissebb build elérhető, a Slow-on pedig egy régebbi van. Ha rányomsz a Fast-ra majd a pipára, utána be kell menni a Beállításokba és a rendszerfrissítés menü pont alatt rákeresel a frissítésre és utána feltelepíted. Érdemes egy HR-t nyomni telepítés után és nulláról belakni az új rendszert, úgy a legkevesebb a bug.
Ha pedig vissza akarsz állni 8.1-re akkor letöltöd számítógépre a Windows Device Recovery Tool-t, rádugod a telefont a gépre és ha felismerte a telefont a szoftver értelemszerűen követed az utasításokat. Letölti a gépre a 8.1-et majd rá a telefonodra.
De itt megtalálod a W10M topikját és további kérdéseidet itt javasolt feltenni a témában. -
olajbogyo
aktív tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Szia!
A PC természetesen vezetékesen van a routeren, annál akkor megvan a 500/200 Mbps mindig, legtöbbször még több is. A feltöltés az mindig több, mint amit elméletileg adniuk kellene. Jelenleg aktív letöltés melett most ezt mértem: 440/208Mbps
-
korcsillio
addikt
Hol találok(szájbarágós Magyar leírást wp 10 telepítésrő,visszaállításról)?
-
ZsoltG60
aktív tag
Videófelvételt hogy készíted? álló vagy fekvő helyzetben van a telefon? Az enyém álló képnél rögzítette a hangot de ahogy elfordítottam a telefont új felvételnél néma videó lett...Lehet Te is belekerültél a mikrofonos táborba, próbálj ki egy hangrögzítő programot vagy a shazam zenefelismerőt.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Ket problemam van a keszulekkel.
1: prohardver forumon gyari bongeszoben hiaba lepek be (desktop nezet), privatok elolvasasahoz megint be akar leptetni es igy tovabb. Ahogy belepek es tovabb mozgok az oldalon, egybol kileptet.
2: Lumia cameraval ha videot veszek fel, gepen visszanezve teljesen nema a felvetel. Ha telefonon nezem vissza a videot, akkor van hang. Olvastam az elso hszt, de mivel telefonon visszanezve van hang, igy nem tudom mire velni a dolgot.
-
klz80
tag
Hello. Valahogy ki lehet kerülni a fényképezésnél az utólagos szoftveres élesítést? Arcoknál engem nagyon zavar, tisztára besötétíti pl a szemeknél. Főleg ott lehet észrevenni, ha be van kapcsilva a live image, ami pár másodperces mozgást is felvesz a kép előtt. Vagy ez csak a lumia camera sajatossága, használjak másik app-ot? Kösz.
-
Freezura
tag
Sziasztok!
1 hete kaptam vissza a telómat mikrofoncseréről. Ma ráraktam a Nokia gyári vezeték nélküli töltőmre és meglepődve tapasztaltam, hogy nem tölti a telefont. Valamit elronthattak összeszerelésnél a szervízben? Akinél volt mikrofoncsere és van ilyen töltője, működik rendesen?
Köszi a válaszokat előre is! -
zazira2
tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
A samsung, ha garanciás legalább futárt küld érte, nem kell szervizbe menni, ha jól tudom.
A 930-as garis szervizeltetése közel 10 ezerbe van (üzemanyag, parkolódíj, munkából kiesett idő).
A családba van S4; note4 Sony Z1, egyet sem kellett még szervizeltetni.
Mint írtam az utóbbi 3 nokia telefonom szervizes volt. -
enginev3.0
félisten
válasz
Mz/ts250@300
üzenetére
Minőségben jobb a Lumia
-
Burt1793
veterán
válasz
Mz/ts250@300
üzenetére
A microsotos gyorsabban indul (de már csak a gomb indítja), a lumiában több a beállítási lehetőség.
-
Mz/ts250@300
tag
Microsoft Kamera vagy Lumia Camera ?Melyiket használjátok,melyik a jobb,és miért?
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Szia!
Nekem 500-as digi netem van, vettem hozzá egy ASUS RT-AC56U routert. A 930-as teló 5GHz-en 150/20Mbps-en(e pillanatban 147/17Mbps most mértem meg neked) komunikál a routerrel. A 2,4GHz-en 50/15Mbps-el.
-
czeller
csendes tag
Sziasztok! Nemtudom másnak előfordult e már, de nekem sokszor nem hajlandó a wifi r e csatlakozni, csak restart után. Pedig látja a jelet, de nem csatlakozik.
Amúgy én nagyon szeretem, nekem egyik hiba sem jött elő, december elején lesz 1 éves. -
tomboy0013
veterán
válasz
zazira2
üzenetére
Ez bármelyik gyártónál megeshet. Ez nem gagyiság, fogyasztói társadalomnak hívják. Nekem is szervízben csücsül a telefonom, de ettől függetlenül nem vagyok sem ideges, sem csalódott. Egyszerűen ilyen világban élünk. Sok telefonnak vannak széria hibái nem csak a Nokiáknak. Ott van a G3, 1 közeli barátomnak van és szétrepedt fent és lent is a műanyag anyagfeszültség miatt, neki is van egy ilyen barátja, a szervizben mondták, hogy előfordult már jónéhány telefonnal mert széria hiba. Ott az IPhone 6, az is hajlott már meg nem egy ismerősömnek, nem a plus hanem a sima. Szerintem tudna mindenki sorolni 1-1 ilyen esetet. Ezt el kell fogadni, van rá garancia és azon belül javítják akkor nincs gond. Ha meg elhúzódik a javítás rá kell kérdezni, vagy várni türelmesen. Biztos van oka a dolognak.
-
Seangaijin
senior tag
válasz
zazira2
üzenetére
Szerintem minden márkánál megvan ez. Van nálunk Sony, Samsung és mindegyiknek vmi szervizes baja lett 1 év után. Ma már senki nem gyárt minőséget, 6 havonta jön egy új modell, összedobják őket és ennyi. Fogyasztói társadalomban ha minden örökké tartana behalna a piac.
-
zazira2
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Az MS a legdrágább telefon vásárlóihoz így áll hozzá, akkor bele sem merek gondolni az olcsóbb telefon vásárlóival hogyan jár el.
Nekem amúgy bejött a windows rendszer, de a következő telefonom androidos lesz.
Elég a gagyi minőségű telefonból.
Az utóbbi nokia telefonjaim mind szervizesek voltak: L930, L800, Nokia navigator -
tomboy0013
veterán
válasz
bibi55
üzenetére
Ez nem baszogatás csak rávilágított egy ismét tök feleslegesen feltett kérdésre... Hát honnan tudjuk itt a fórumon, hogy a szerviz mikor készíti el a telefonját. Elhiszem, hogy jó panaszkodni, de úgysem tud mit csinálni csak várni. Türelem és majd küldik, vagy telefonáljon rá a központra vagy írjon egy e-mailt. Józan parasztiból ki lehet találni a megoldásokat csak panasz helyett gondolkodni kell 1 percet.
-
bibi55
tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
Ez minden, csak nem a kérdésre adott válasz. Úgy látom az luxus, és csak a b*szogatás megy. Bravo

-
zazira2
tag
A telefonom szervizben 3. hete.
Az MS küldött egy mailt, hogy a javítás az én esetemben elhúzódik.
De meddig? -
jeni
félisten
válasz
Seangaijin
üzenetére
de nem az eredeti gyári CP-637 ha jól emlékszem,rosszabb esetben csak a festék jön le.
kérdés ez garanciális hiba ha emiatt kopik meg a keret? -
Burt1793
veterán
válasz
Seangaijin
üzenetére
Adok neked olyan műanyagot, amivel szét tudod nyomkodni a keretet úgy, hogy a műanyagon meg sem látszik.

-
Seangaijin
senior tag
Biztos egy műanyag tok fogja neked az alumínium házból a kijelzőt kipréselni... No comment

-
bibi55
tag
Van olyan kemény tok eme csodálatos telefonra, ami nem nyomja annyira a készüléket hogy elálljon a kijelző? Sokak írták már ebben a fórumban hogy a Nillkin Frosted Shield nagyon szorítja, és persze lehet itt magyarázni, hogy egy tok nem tudja annyira nyomni hogy elálljon a kijelző, de nem akarok kockáztatni.

Valami más hasonló típus kellene nekem. Ötletek?
-
enginev3.0
félisten
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Szerintem ekkora sebességnél már nem fogod érezni, de egyébként van speedtest program telefonra, le tudod majd tesztelni
-
spider80
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Wifin nem lesz 500 as a net. Nagyon nem. Max 150 körül a hozzá adott routerrel. De se laptopon,se semmin. Csak kábelen lesz meg. Erre azért készülj fel lelkiekben.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hogy pl gyorsabban tudok majd itthon netezni, mert a mostani router baromi lassú és régi
-
enginev3.0
félisten
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Akkor miért olyan érdekes hogy tudja-e kezelni?

-
zsoltzsolt
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem, de azt se tudom mi az 😊.
-
enginev3.0
félisten
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Seed servernek használod?
-
zsoltzsolt
addikt
Lehet láma a kérdés, de milyen sávszélességű wifit képes fogni? Most váltok netcsomagot, s az új 500 Mbps, ezt ki tudja használni a telefon?
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Mikor tiltottad a 4G-t 930-on? A Vodafone kb. 2 hónapja fejlesztett a 4G hálózatán. Nekem is egy ismerősöm mondta, hogy egyre többet lát 4G-t. Akkor vettem észre, hogy nekem max 3G-re volt állítva

-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
na ezt most nem értem. eddig a 930 sose mászott fel 4G-re, azt gondoltam, hogy az előfizum (még ilyen régebbről megmaradt kredit díjcsomag a vodánál, elég kedvező, tehát el bírtam képzelni, hogy) nem tartalmazza a 4G-t, de most ott virít az 1020-on, hogy "Vodafone HU 4G"
ok, alapból a 930-at úgy használtam, hogy 3G max, de pont azért, mert sose ment fel 4G-re, amikor megengedtem neki a beállításoknál.
why? -
ZavaBalazs
őstag
na telefon leadva, reméljük jövő hétre megjön.
eddig nem is tudtam, hogy a messengernek van kék betöltőképernyője.

-
confuser
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem, az a fejezet teljesen új. Már néhány hónapja meg volt írva, képek összeválogatva stb., csak összevártam más infokkal, hogy ne zargassam állandóan a modokat az összefoglaló frissítésével.
-
bobie
tag
Egy kérdés lehet valaki már járt hasonló cipőben. Szóval nekem a hátlapon néz ki katasztrofálisan. Két helyen van megkopva de valami olyan cm*cm helyen (a kamera alatt és egy centivel lejjebb) Kb itt fogom a telefont telefonálás közben. Aztán érzem azt is rajta, hogy mocorog rendesen a bal alsó sarka.
Na most ezt így be lehet vinni a Carebe vagy teljesen felejtős a dolog.Vegyek egy új hátlapot? Amúgy a bal alsó sarokban a kijelző is mocorog, és eláll
-
confuser
senior tag
Frissült az összefoglaló. Az új témák:
- Mikrofon elnémulás.
- A cserekészülékek garanciája a csere dátumától újraindul. -> átírva az egész az új infoknak megfelelően
- Lehet-e hátlapot cserélni? Garanciavesztéssel jár-e a hátlapcsere?
- Usual bug fixes and performance improvements
(korrektúra egy-két helyen) -
Declare
őstag
Valaki hasznal ilyen etkezesi naplo pogramot? Kaloria/feherje stb? Androidra es apple re is van egy csomo jo, olyan is amivel le lehet fotozni vonalkodokat es megkeresi a tulajdonsagait stb....
Epp elkezdtem nezegetni az elöre feltelepitett MSN Health&Fitnesst de mar nem lehet hasznalni, mert azt irja ki, hogy noveber 1 töl megszünik....remek

-
tomboy0013
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Akkor félreértettük egymást, én azt hittem csak úgy általánosságban van szó a Google appokról, a hozzászólása nekem úgy jött át. Akkor jól kibeszéltük a semmit

-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Így-így, ahogy ZavaBalazs írja. Itt arról volt szó, hogy a Google saját maga a 2015.10.06-os MS eventen jelenti be az appjait, amit így 7-én azt hiszem jogosan tartok cáfolt pletykának. Ugyanez a lottós példám, a múlt héten nem nyertem, de aki ismer tudja, hogy kevesen vannak akik pozitívabban állnak hozzá mint én, hogy "na majd most nyerek".
-
ZavaBalazs
őstag
köszi, akkor asszem úgy lesz ahogy jeni is mondta, és még holnap leadom. szerencsére lett egy elég izmos póttelefon, úgyhogy igazából nem az a szempont, hogy minél kevesebbet legyen benn (pl hétfő-péntek), hanem minél előbb visszajöjjön (pl csütörtök-csütörtök), hogy a szerencsés tulajnak visszaadhassam az 1020-át. még csak belakja magát, de eddig jópofa, és hasonlóan smoothnak tűnik. (ja és glance.
)tomboy: hogy ki cáfolta a pletykát, hogy a bemutatón bejelentenek egy rakat google appot? mondjuk a MS azzal, hogy nem jelentett be egy rakat google appot?
mi most konkrétan erről beszélünk, EZ a hír kacsának bizonyult. ez persze nem zárja ki azt, hogy 2 hónap múlva, a win10m startnál bejelentik együtt, hogy a youtube meg a hangouts előtelepített, és a storeban elérhető mondjuk a drive, a keep meg a gmail is, de nem is erről beszélünk. -
tomboy0013
veterán
válasz
confuser
üzenetére
Az a te gondod mit gondolsz, azért nem nyersz lottót sem mert így állsz hozzá. A körülmények bármikor meg teremthetnek akármit, a WP-s Google appokat is beleértve. Mindenki abban bízik amiben szeretne, ki vagy te hogy ezt eldöntsd
Egyébként ki cáfolta meg a pletykát, hogy jöhetnek W10-re google appok? A Microsoft vagy a Google? Nem láttam sehol, hogy kijelentették volna ezt, ergo bármi megtörténhet 
-
Burt1793
veterán
Esetleg szombaton tartanak egy fél napnyi munkaidőt, de érzésem szerint csak ügyfélfogadásra, postázni nem nagyon szoktak ilyenkor.
Mindegy, én hétfőn adnám le (saját vélemény), ha valaki tudja, hogy mikor viszik el a telókat, írja meg nyugodtan, akkor az előtt 5 perccel érdemes leadni.

-
confuser
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Azután, hogy a pletyka megcáfolásra került, ne örüljön neki, hiszen nem igaz. Én sem örülök neki, hogy megnyertem a lottót, mert sajnos múlt szombaton sem így történt.
-
jeni
félisten
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
csütörtök este ad le,mert akkor pénteken még elviszik
-
ZavaBalazs
őstag
valami infó nem volt arról, hogy a központi szervizbe mikor viszik el a careből a készletet? értsd: érdemes-e péntek kora délután beadnom, vagy azzal csak azt érem el, hogy a hétvégén benn porosodik, és hétfőn elviszik?
-
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Értem, köszi. Akkor mindenkeppen meg kell varni amig hibat okoz.
-
A kijelző elallasnak van olyan formàja, amit a care meg?ez ? Ugy értem ezt, hogy a telo felső kepernyő vonalanal jobb szeltől a hangszóroig befele meg tudom nyomni kis erőkifejtessel. A kozelsegerzekelo mukodik. Nem mondanam hogy elalall, m kb egyforma a távolság ha korbenezem a keretnel vegig. Viszont mashol nem lehet befelé megmozditani, csak fent.
Masik !erdesem, a kijelzo elallasat milyen modon javitja a care? Ujraragasztja?
-
confuser
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ez abszolút nem negativitás, hacsak nem a folyton folyvást előjövő, az emberekkel szembeni csalódottságomat érezted ki. Hogy lehet egy pletykát így készpénznek venni? Mintha tény lett volna, úgy örült neki.
-
tomboy0013
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Miért, talán a hozzáállásnak függnie kell bármitől?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
olvastad a cikket is?
"Külföldi források szerint ma a Google a Microsoft konferenciáján egy rakás appot jelenthet be."
-
Forrest Gump
tag
válasz
laci1892
üzenetére
Meg kaptam a választ a mailemre..
Bekértük az átvételi jegyzőkönyvet a szervizponttól.
Az esetet kivizsgáltuk és elbíráltuk a garanciális javítást.
Megkérjük, hogy jelezze felénk, hogy mikor tudja leadni ismételten a készüléket és kiértesítjük munkatársainkat az eset kezeléséről.Úgy tűnik mégis javítják, amit jobban is tesznek.
Fogyasztó védelemhez mentem volna, ezt írtam is nekik a levelemben.Annak aki annyira a pártjukat fogta csak annyit, hogy nincs lezúzva a telefon.
Úgy néz ki, mint egy 11 hónapos telefon, ami tokban van hordva.Majd még a végét a storynak megírom.
-
Titi76
aktív tag
Nem 930 de ennek én nagyon örülök: http://winmagazin.hu/2015/10/eredeti-youtube-es-gmail-app-windows-phonera/
-
laci1892
őstag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek! Az a helyzet hogy... Hogy a 950 nekem most még drága. Amennyivel többe kerül annyival nem nyújt nekem többet az igényeimhez mérten.
Jelen pillanatban még egy g3-am van de egyszerűen kiakaszt az android...
Volt lehetőségem nyomkodni anno jó ideig egy 920-at így a rendszer sem idegen. Plusz 930 kicsit nekem jobbnak tűnik anyagminőség terén mint a plasztik LG.főleg azért fontos szempont ez mert nem sűrűn cserélgetem alapesetben a telefonjaimat. ( Bár ezt mostanság sikerült megcáfolni.
) -
DaveJr
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Sajnos az elég rég volt frissítve de ettől függetlenül olvasni kell azt is.
Írtam is gyorsan az illetékesnek, hogy frissítsen egyet. -
Tapipapi
tag
válasz
laci1892
üzenetére
Szia!
4 hónapja használom a telefonom, új készüléket vettem, én nagyon szeretem. Minden telefonnak vannak és lesznek típus hibái, gyári hibás darabok, kis szerencse kell hozzá, de a többsége azért probléma mentes. Nincs se kihangosító hibám, se elállás, se lilulás. Ha nem ér meg neked 50-80-al többet a Lumia 950 és XL adta plusz (nekem biztos nem) és nem fontos, hogy 5' helyett 5,7 legyen a kijelző mérete, amihez már nadrágot is kell venni, akkor minden igényed ki fogja elégíteni a 930 is.
Nekem wp10 van rajta, picit jobban merül a telefonom, mint 8.1 alatt, de ígéretesnek tűnik a rendszer, stabil, gyors. Szeretni fogod android után, de adj neki 1 hetet, mire megszokod és elkezded szeretni.
Ja és hivatalosan is megkapja a wp10-et természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest