-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sszemtelen #19472 üzenetére
nincs rajta egyik sem
-
törölt tag
válasz
sszemtelen #19470 üzenetére
Mint írtam 2 hete próbálom és az utolsó fél-1órában üzlet előtt lemondják, meguntam, nincs rá időm sem energiám, ha ma nem megy el délig beballagok a t-hez és függetlenítem. Igazából csak nem akartam rákölteni, de mivel végleg külföldre költözök így muszály lesz.
-
törölt tag
válasz
sszemtelen #19468 üzenetére
Értem. Akkor valszeg marad, nem fogom végigjárni őket
-
törölt tag
válasz
sszemtelen #19466 üzenetére
És abból jön le a 20? Am 2hónapos nincs a jófogáson szerintem, de nem néztem.
-
törölt tag
válasz
sszemtelen #19464 üzenetére
Ok 65-15=50 de ha 20-at az 45 annyiért ok
-
törölt tag
válasz
sszemtelen #19460 üzenetére
Ma vitték volna el 1 hétig tartottam neki aztán az utolsó pillanatban lemondta, és ő már a harmadik volt. Nem tudom mi ez az új divat hp-n.
-
korcsillio
addikt
válasz
sszemtelen #18626 üzenetére
Mikrofon hibát nem javítják.A kopott sarok külsérelmi nyom.Mikrofonnak mi köze bármilyen kopáshoz azt nem értem és azt sem hogy miért kopik egy "felsőkategóriás" telefon?!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
sszemtelen #18489 üzenetére
-
falijja
őstag
válasz
sszemtelen #18352 üzenetére
Uhh az nem gyenge...
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
sszemtelen #18346 üzenetére
Ha egyszer megjelenik a Windows 10 930-ra (vagy bármelyik másik "régebbi" készülékre), vajon lehetséges lesz a visszaállítás 8-ra? Vagy ugyanúgy mint az almás vállalatnál, egyszer frissítesz és "örökre" tart?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
sszemtelen #18323 üzenetére
Az jó. Újonnan kapható még?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
sszemtelen #18319 üzenetére
Igazad van lehet én is ezt tenném, attól függetlenül, hogy szép é sjó teló. Mit veszel helyette?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
sszemtelen #18314 üzenetére
Hova adtad le?
épp gondolkodom azon, hogy jó-e neked, hogy kaptál egy újat. Mert ugye javítás után már nem szoktak (annyira) előjönni a hibák (elállás,mikrofon), de mivel ez új, így bármikor -
HKorn
veterán
válasz
sszemtelen #18314 üzenetére
Vatta új 930-at kaptál, vagy csak a keretet+kijelzőt cserélték újra?
Nekem is ma jött az sms, hogy mehetek érte. Kíváncsi vagyok mit mókoltak.
-
korcsillio
addikt
válasz
sszemtelen #18274 üzenetére
Köszi.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
sszemtelen #18238 üzenetére
nem.
-
Zoli133
addikt
válasz
sszemtelen #18238 üzenetére
nem
-
MM
őstag
válasz
sszemtelen #18198 üzenetére
Én 2x is cseréltem a T-nél, mikor micro-, és mikor nano SIM-re váltottam. Mindkétszer mondtam, hogy miért, szó nélkül és ingyen adták az új SIM-et. (pedig a telefon nem a T-től volt egyik esetben sem) Második alkalommal még egy külön keretet is adtak, hogy aznap még tudjam használni a nano SIM-es kártyát a régi telefonomban...
u.i.: zárójel: a céges számomnál volt (1000+ fős flotta), mondjuk lehet, hogy ez is számított
-
hoffman_
nagyúr
válasz
sszemtelen #18193 üzenetére
ezért kell sniccert használni
-
natë
nagyúr
válasz
sszemtelen #18191 üzenetére
Levágtam 2 mm-t a fémből, működik
-
Lacics25
aktív tag
válasz
sszemtelen #18026 üzenetére
Volt nálam is ilyen, akkor "bosszúból" visszamentem 8.1-re de nem bírok magammal és újra telepítem pár nap múlva. Akkor az OneDrive feltöltéssel gyűlik meg a bajom, vagy nincs értesítés lezárt képernyőn, vagy, vagy, stb. De most ez a 63. hiba nélkül fut. Vagy csak még nem futottam bele hibába.
De egy hiba van! Ha saját csengőhang van a ringtones mappában, akkor nem változtatható meg SEMELYIK hang. Sem csengő, sem értesítés. Visszaugrik az alkalmazás választó képernyőre. -
Lasliegrand
tag
válasz
sszemtelen #17925 üzenetére
Shame on me! Ezt illett volna tudnom...
Köszi amúgy! -
natë
nagyúr
válasz
sszemtelen #17678 üzenetére
-
confuser
senior tag
válasz
sszemtelen #17657 üzenetére
Nekem régebbről van egy ilyenen: [link]
Szerk.: Még annyit, hogy a betűméreteket lehet külön is állítani, de az csak az alkalmazásokon belüli berűméretet állítja, a csempéken megjelenő szövegét pl. nem.
-
42861
senior tag
válasz
sszemtelen #17657 üzenetére
Sajna már nem fog menni. Visszaraktam a 8.1-et. Az 5-10 másodpercenkénti képernyővillogás és a brutális akkumerülés nem maradhatott.
-
tomboy0013
veterán
válasz
sszemtelen #17606 üzenetére
Lehet hülye kérdés de mit jelent ez a TPU?
Esetleg ha megvan még tudsz felrakni vagy privátba küldeni róla 2-3 képet? Vagy ha nincs akkor esetleg az IMAK-ról arra is kíváncsi vagyok mennyire tűnik vaskosnak benne a telefon.
-
tomboy0013
veterán
válasz
sszemtelen #17604 üzenetére
Ezt használod?
-
tomboy0013
veterán
válasz
sszemtelen #17553 üzenetére
Én megvárom még elkezdenek 950-eket dobálni helyette
Egy picit eláll a kijelzőm, de "sajnos" nem okoz még gondot. Mennyire vizsgálják ezt meg? Gondolom nem annyira mivel kismillióan viszik vissza emiatt
-
Galopp
tag
válasz
Az sem kizárt, hogy szervizelés közben érte valami bibi, és inkább suttyomban cserélték az egészet.
Egyébként kinek milyen tapasztalata van a budapesti szervizekkel? Hová érdemes vinni a telót?
-
kbyte1024
veterán
válasz
ezekszerint
én is csak pislogtam
-
tomboy0013
veterán
válasz
sszemtelen #17546 üzenetére
Én rendeltem egyszer egy kemény átlátszó tokot, első óvatos leszedésnél el is tört... Inkább szilikont vennék a helyébe.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
sszemtelen #17544 üzenetére
Néztem én ism de ez nem thin.
-
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
sszemtelen #17538 üzenetére
már hogy ne lenne fagyás, ha be van kapcsolva a magyar szövegjavaslat, akkor napi 5 random reboot is kijön
-
Patrick
addikt
válasz
sszemtelen #17534 üzenetére
Detto, szóval várok.
-
Melack
veterán
válasz
sszemtelen #17534 üzenetére
Én is ezen filózok most, Insider aktiválva, frissítés letöltésre vár, de pont ezen két dolog miatt nem tudom, hogy feltegyem-e? Amúgy a rendszer begyere, csak ez a kettő dolog
-
V@ns
aktív tag
válasz
sszemtelen #17003 üzenetére
Hát, nem is tudom.... Ennyiért nem drága ez?
Viccet félretéve, van is tapasztalat/od ezzel a tokkal kapcsolatban? -
ZavaBalazs
őstag
válasz
sszemtelen #16995 üzenetére
nekem ilyen készülékem van (másodkézből), a careben a gyártás dátumát tudták megnézni, azt tollal beírták a garnciajegyre, onnantól számították a 2 évet. így valami szeptember 9, vagy 29, vagy ilyesmi lett, most nincs kéznél.
-
torma1981
veterán
válasz
sszemtelen #16755 üzenetére
Most nézd meg mennyit veszített a 930.70k körül kapsz rendes garisat. Pedig a kezdő ára 130k körül volt vagy több. 1 év alatt az nem kevés.
-
Burt1793
veterán
válasz
sszemtelen #16715 üzenetére
Bekapcsolt kijelzőnél nem látható, ne zavarjon titeket. Enyémen sincs fólia.
-
mtm800
senior tag
válasz
sszemtelen #14922 üzenetére
A curva életbe ...ha ezt tudom előre,egyet sem veszek.Tudnám mi a kőnek van 3 wp a családban...xarból elég egy is
-
bundilolo
tag
válasz
sszemtelen #14888 üzenetére
Így van! Mondjuk amikor megvettem ezt a telefont annyit tudtam csak, hogy nagyon jó. Iszonyat stabil a rendszer az tény, csak sajnos a WP-t nem ismertem, egyszerűen fogalmam sem volt mi tud. Robotos telót viszont soha nem vennék.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
sszemtelen #14604 üzenetére
Minden amoled lilul, de nem mindegyik feketéje és ezért nem lehet azonnal észrevenni.
-
correctman
tag
válasz
sszemtelen #14604 üzenetére
Ha 34.6 foks szögben dontöm balra és a fényviszonyok is adottak akkor tényleg látom, de nem biztos
-
tomboy0013
veterán
válasz
sszemtelen #13354 üzenetére
100-as ISO-val meg 2,5 mp-es záridővel meg olyat amit én illesztettem ide be. Az is teljesen nyers és nem lett szerkesztve elhiheted
Na majd ma este ha nem felejtem el kisérletezgetek még és a legjobban sikerültet ferakom. -
Pinyo16689
senior tag
válasz
sszemtelen #12677 üzenetére
Hej, de jó lenne!!
-
tomderno
csendes tag
válasz
sszemtelen #12626 üzenetére
Ne haragudj, én csak azért tartom hülyeségnek, mert ez eleve nem erre való. Aki művészkedni akar, főleg makrózni, az használjon rendes gépet. De nyilván nem mondom én meg senkinek, hogy mit csináljon, aki igényes, az rájön maga is, hogy nem éri el az a minőséget, mint egy erre a célra fejlesztett eszköz és nem éri meg bohóckodni ilyesmivel.
szvsz
-
flesh
tag
válasz
sszemtelen #12594 üzenetére
Itt vannak olcsóbb és elég jól használható megoldások :
-
tomderno
csendes tag
válasz
Ilyen hülyeségekre általában nem szoktak itt válaszolni, de azért én mégis csak xD
Elméletben működne, ha a gyújtópontnak megfelelő távolságra rakod tőle. Nem véletlenül nem nyomják közvetlen a filmre/digitális érzékelőre az objektívet. Annyi távolságnak minimum kell lenni, mintha rendes fényképezőn lenne a bajonett és a fényérzékeny terület között. Ehhez még hozzá jön persze a beépített objektív fókusztávolsága és még jó pár dolog.
Nem mellesleg az a 70-200 nem lesz 70-200, ugyanis az full szenzoron azaz kisfilmes méreten 70-200. Ebben a telefonban meg az APS-C méretnél is kisebb az érzékelő szóval elméletben ez jóval szűkebb látószög lenne (ha saccolnom kéne akkor kb. 200-600 vagy még szűkebb, azaz "jobban tele objektív").
De a lényeg; nem kell ilyen hülyeségekkel szórakozni
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Szia!
Nem sok örömöt lelnél az így készült képekkel. Valószínűleg csak rontana a telefon saját képalkotási mechanizmusán, és szerintem a teló az obi belsejéről akarna képet készíteni. De amúgy, hogyan oldanál meg egy 70-200-as obi rögzítést a telóra? nekem van egy 70-300-am, de majd 1kg-os súlyával azért nem sok ötletem van a rögzítésre, igaz nem is az obit kellene a telóra, hanem a telót az obira, már a méretek miatt is. A Helios manuál obi, ami régi filmes gépekre való, igazán lenyűgöző képeket készítő orosz csoda. Nos ezeket az obikat még ma is szereti a fotós társadalom, és szivesen teszik a tükrös DSLR gépeik elé, főként Canon-osok(a NIKON-on nem igazán sikeres). A lumia 930 tekintélyesnek számító BSI-CMOS szenzorával a maga 24,7 mm2-es felületével jelentősen nagyobb ugyan, mint az átlag mobiloké, de nagyon kicsi még így is egy APS-C -s DSLR tükrös géphez hasonlítva, amely 23,7mm x 15,7mm (372mm2). Ráadásul a Helios a filmes kockára 36mm x 24mm(Full Frame 864mm2) képet rajzolni tudó obi. Mi marad a képből egy ettől majd 35 ször kissebb érzékelőn? Mekkora a CROP? Mekkora a gyutáv? Ha utána nézel elég sokan kínlódnak az ilyen obik használatával még a tükrös digitális technikán is, és csak azt tudom javasolni, hogy használd a saját technikáját a mobilnak, mert igen szép képeket lehet vele lőni, és ráadásul RAW-ban is menthető, amiket aztán PS, vagy LR alatt gyönyörűen tudsz szerkeszteni is, még az általad hőn áhított bokeh-is megoldható használatukkal. De háttérmosásra a teló saját képszerkesztője is képes.
ui: Ha mégis sikerülne elé fabrikálnod egy obit, amit kétlek, mert fény már alig jutna miatta a teló képérzékelőjére abból valószínűleg kép csak akkor sikeredik, ha az iso max-on(ettől csupa zajos lesz), a záridő pedig kézből kitarthatatlanul hosszú lesz. Azt már nem is mondom, hogy mennyire nevetséges látványt nyújtana egy ilyen fotós.
-
Unlimited
aktív tag
válasz
sszemtelen #10887 üzenetére
Én már próbálok kicsit szarkasztikus lenni.......
De lassan kezdek én is félni magamtól......... -
Burt1793
veterán
válasz
sszemtelen #10000 üzenetére
Amúgy viccen kívül, tényleg sokat javult az üzemidő, most már nincs szégyenkezni valója a 930nak ezen a téren, átkerült az átlagos kategóriába.
-
.LnB
titán
válasz
sszemtelen #9911 üzenetére
Mert én ilyen kis kíváncsi vagyok
-
törölt tag
válasz
sszemtelen #9716 üzenetére
Gondolom régiónként változik. Nekem volt hozzá, meg Qi töltő is.
-
oldbone'76
tag
válasz
sszemtelen #9619 üzenetére
Mint némelyek a távirányítót
-
Integrale
veterán
válasz
sszemtelen #9564 üzenetére
De! Mar tavaly voltak ennel erosebb hardveru telefonok, iden pedig jon az uj generacio, es meg mindig csak a 930-at tudja felmutatni a platform, oszig pedig nem is varhato mas. Tehat amikor megjelenik az utod, a knkurencia mar fel eves lesz (ha nem tobb). Valtanek 930-rol nagyon szivesen, de maradnek WP-n belul, nincs mire valtani.
Lehet lovagolni azon, hogy dehat a WP-nek eleg 512 is, egyreszt nem, masreszt ez a konkurenseket nem erdekli, es valoszinuleg a vevoket sem, megnezi az adatokat, es megveszi a penztarcajanak megfelelo legjobbat.falijja: Az AMOLEd-et addig ne tekintsuk jobbnak az 1520 IPS-enel, amig ezt a minoseget kapjuk.
-
jeni
félisten
válasz
sszemtelen #9540 üzenetére
ez viccc
mást nem hallani mint a volt alkalmazottak az ottani elkészült Nokia Lumia 930-t kapták meg ajándékként. -
Integrale
veterán
válasz
sszemtelen #9516 üzenetére
Nekem minden zenelejátszóval leáll 1-10 másodperc után, minden fülhallgatóval amivel eddig tökéletesen ment.
-
Burt1793
veterán
válasz
sszemtelen #9514 üzenetére
Nem tudom, akiket én ismerek, úgy vesznek telefont, ha egy kicsit is érdekli őket, hogy beütik a telefon nevét a google-ba és megnyitják a Mobilarénás tesztet. Ha végig se olvassák, legalább az értékelő oldalt áttanulmányozzák. És szerintem a 930 túl van dicsérve a MA-s tesztben. Igazából az a baj ezzel a telefonnal, hogy vagy nagyon tetszik az embernek, vagy utálja a hibáiért. Ezért nem lehet mindenkinek ajánlani. Még olyanok is eladták, akik itt a topikban sokat írtak róla (tehát, tudták a wp hibáit).
Mióta nem áll le a zene, nagyon imádom a telót.Igazából csak telefonálok és zenét hallgatok vele, 3-4 naponta töltöm. Most is, 2 napja töltöttem és 68%-on van.
-
válasz
sszemtelen #9430 üzenetére
Értem.
sheratan: Csak viccőtem a repcsivel...
-
törölt tag
válasz
sszemtelen #9456 üzenetére
Ezt a nekem címzett részt nem egészen értem, hogy mire írtad.
-
Seangaijin
senior tag
válasz
sszemtelen #9398 üzenetére
Én még az elején felküldtem mert nekem is elállt de mivel akkor éppen a közelségérzékelő szenzor működött így basztak vele akármit is csinálni. Azóta ha nem érzékel visszanyomom a jobb felső sarkát aztán megint jó egy darabig. Szerintem ez függ azon is, hogy melyik szervizest fogod ki a központban. Nekem ezt még egy régebbi modellnél mondták is a Care-ben. Van amelyik normálisan megcsinálja vagy ha olyan a baj cseréli a telefont, van amelyik szarik rá és csak minimálisan nyúl bele.
-
ilgatto
tag
válasz
sszemtelen #9243 üzenetére
Nincs, abból eddig kimaradtam.
De köszi!
-
Integrale
veterán
válasz
sszemtelen #9235 üzenetére
Ez ugy lenne egzakt, ha tenyleg percre, felhasznalasi modra es helyszinre pontosan tudnad osszehasonlitani, a frissites elotti es utani helyzetet.
Volt olyan amikor en is azt hittem, hogy huu de jo lett, aztan placebo.
Nem mondom, hogy nem hiszem el, mert valoszinuleg az enyemnek mas baja is lehet, hogy igy merul, de a tesztek meresei teljesen fedik azt amit en tapasztalok.
Masreszt abba belekotnek, hogy 3-4 oraval jobban birja, es az ugyan olyan hasznalat mellett marado + 8-10 szazalek kicsit santit. E szerint 8-10 %-bol eldocog 3-4 orat, vagy 3-4 oraval tobbet bir, es meg marad is benne 8-10% ?!
-
donceleger8
őstag
válasz
sszemtelen #9215 üzenetére
És van egy harmadik is, amire csak napokban jöttem rá, este vagy sötétben vaku ki, akkor nem hdr lesz, hanem az expozíciós értékkel lehet játszani.
-
HKorn
veterán
válasz
sszemtelen #9215 üzenetére
trükkös, köszi
-
Integrale
veterán
válasz
sszemtelen #8975 üzenetére
Nyilván nem, nem cserélnek alaplapot, maximum a szervizben töltött idővel hosszabbodna meg, de azt is kizártnak tartom.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Mindjárt megkérdem neked az árkád Nokia careben.
-
jeni
félisten
válasz
hello
nem hinném(NEM ÉRDEKÜK) -
Integrale
veterán
válasz
sszemtelen #8783 üzenetére
Ja, MS oldala szerint a függetlenre is, ennek ellenére semmit sem talál, de már van fény az alagút végén.
Akinek független és nem PfD-s az írja meg legyen szíves, hogy frissült-e, vagy állítsam vissza NSRT-vel.BobTail: köszi!
-
TayRol
nagyúr
válasz
sszemtelen #7858 üzenetére
A hátlapból szinte semmi nem látszik, úgyhogy...
-
Integrale
veterán
válasz
sszemtelen #7855 üzenetére
Nem szól bele a fény terjedésébe, és nem is veri vissza.
-
TayRol
nagyúr
válasz
sszemtelen #7855 üzenetére
Nem tudom, de eléggé hasonlít rá.
-
initram6
csendes tag
válasz
sszemtelen #7775 üzenetére
Köszömöm, kipróbáltam. Itt is az lenne a kulcs, hogy a telefon reagáljon a power + hangerő gombok együttes lenyomására (vibráljon). Sajnos a telefon nem csinál semmi ilyesmit, úgyhogy félő, hogy nagyobb a baj és idehaza nem tudom megoldani.
-
confuser
senior tag
válasz
sszemtelen #7757 üzenetére
Dehogynem, csak még nem értem haza, még le se töltöttem a képet. De köszi szépen így látatlanban is
-
Burt1793
veterán
válasz
sszemtelen #7678 üzenetére
&(#7677) Unlimited: Most nem a telefonról, hanem rólatok írok és nem szeretnélek megbántani titeket, nektek sem sikerült. Szóval: Ti tipikus márkafanatikusok vagytok. Értem, hogy jónak gondolod a telefont, ha eddig csak Nokiád volt WP-vel.
Az meg, hogy mindig kicsi fényerővel használod a telefont egyéni dolog, az emberek automatikuson használják, mert praktikus és jól is működik (a L930-on is tökéletesen működik). Nehogy már az az érvetek a lilulás ellen, hogy nem szabad automatán használni? Az meg pont hasznos, hogy este leveszi nagyon alacsonyra, hogy kényelmes legyen használni, reggel meg, ha már világosabb van, rögtön magasabb fényerőre kapcsol. Egyszer próbáljátok ki! És mégegyszer: én nem a telefont akarom fikázni, én szeretem (főleg azért mert van más mellette
) és nem is akarom lecserélni. Azoknak akarok segíteni, akik ilyen telefont szeretnének, de nem különösebben, csak a tesztek ajánlatai miatt. Mert bizony a tesztek nem domborítják ki, hogy ez a telefon messze van egy androidos csúcstelefontól vagy iphone-tól! Menjetek el egy másik topikba, akár a WP OFF topikba, amikor egymást eszik a régi wp-sek (akik akkor használták a rendszert, amikor 7, 7,5 volt) többet dicsérik a kínai telefonokat, mint a wp-t, sőt a L930-at meg se említik, mint mércét. És most nem arra gondolok, hogy ők mondják meg, hogy mi a jó, de ezt azért mindenki érzi belül.
Ezennel téma lezárva, nektek se kell azt reagálni újra, hogy csak a telefont szidom és hogy ne tegyem többet, nem teszem. -
heroldbalu
tag
válasz
sszemtelen #7663 üzenetére
A lilulást én sem tapasztaltam soha. Aztán ma utaztam sötét buszon és unatkoztam, így nyomogattam a telót. Zenelejátszás közben (olyan zenénél aminek nincs borítóképe) ha húzod jobbra-balra (gyorsan) a képet az ikonokon látszik nagyon, a "nemrég lejátszott" albumképeken is, és a fejhallgató borítóképen is.
Már lassan 5 hónapja használom, de ezt csak most vettem észre. Na nem mintha folyamatosan ezt csinálnám, csak feltűnt. De nem izgat, mert ezek olyan helyzetek amiket nem sűrűn csinál az ember. Hibátlan rendszer nincs -
Burt1793
veterán
válasz
sszemtelen #7663 üzenetére
Jó, ez a felsorolás nem az én szemszögemből készült, mindenki panaszát soroltam el. Miért nem használod automatán a fényerőt? Ha vak sötétben használod, akkor sok a kicsi fényerő és vakít. Én 3 évig használtam az s2-t, mindig automatán, ez egy alap dolog. Nem a kép lila, csak a szürke részek lesznek lilák. Nem durva, engem egyáltalán nem zavar.
(#7664) zsoltzsolt: Na, akkor automata fényerőn menj már be egy sötét szobába, húzd már le légyszi a tálcát és fotózd le egy kamerával amit látsz és rakd fel nekünk. Bocs, de nem hiszek neked enélkül.
Értem én, hogy nem nagy probléma ez a lilulás, én is leszarom, de van. Ez tény.
(#7665) confuser: Nyugi, csak segítek azoknak, akiknek nem elvakultan kell ez a telefon, mert bizony racionális döntéssel ez nem alternatíva egy HTC One, LG G3, Sony Z50000, S5, I6 mellett. Nem is emlegetik őket egy lapon a 930-cal. Nem értem, hogy hogyan lehet ennyire dicsérni. Mondom, nekem tetszik, de ha egy droidos vagy wp-s használná a telefont, 5 percig bírná. Olyanokat, hogy szinte nincs multitasking vagy full korlátozottak az alkalmazások meg se említek, mert ez már alap. Szóval én úgy érzem, hogy még így is a 930 malmára hajtom a vizet.
Nem nekem van bajom a telefonnal, én csak összefoglalom az általatok leírt hibákat.
-
Integrale
veterán
válasz
sszemtelen #7661 üzenetére
Az objektív részeivel nem vitatkozom! Külsővel nincs bajom, nekem nem nehéz, nem vastag, tökéletes.
A képernyő lilulása pedig mindig jelentkezik, ha állítja a telefon a fényerőt, legyen az automatán, vagy mielőtt lezárná a képernyőt, és elhalványul.
-
Integrale
veterán
válasz
sszemtelen #7657 üzenetére
Én pedig úgy gondolom, hogy igenis írja/írjuk le, ha baja van a telefonnak. Nem egy filléres eszköz, igaz, azt már megtudtuk, hogy nem is prémium, ettől függetlenül ilyen nevetséges hibákkal kiadni, majd benne is hagyni, az egyébként már közel egy éves modellben, hát mit ne mondjak, nevetséges.
Burt1793 Egy korábbi kérdésedre válaszolva, bár nem tudom már, hogy melyik hsz. volt, az az elállás ami az egyik képen van az még hagyján, holnap megpróbálom lefényképezni. (egyébként nekem a bal oldala már a közepéig kijjebb van.)
-
jeni
félisten
válasz
dobd erre felé tutira elkapom
-
FRENK1988
veterán
válasz
+1
-
Seangaijin
senior tag
válasz
sszemtelen #7644 üzenetére
Akkor nincs ötletem...
-
FRENK1988
veterán
válasz
sszemtelen #7545 üzenetére
olyan szívhez szóló levelet írtam nekik
-
FRENK1988
veterán
válasz
sszemtelen #7538 üzenetére
ez éngem is érdekel
-
Integrale
veterán
válasz
sszemtelen #7453 üzenetére
Nem csinál semmit rosszul az üzemidővel, a 930 5 óra képernyőidőt tud, a főbb konkurensek 10 körül.
-
Burt1793
veterán
válasz
sszemtelen #7436 üzenetére
Igen, ezt akartam még írni, volt, hogy egymás mellett ültünk egy s5-ös baráttal (ideáig még nincs semmi különös
) és egy csoportos beszélgetésbe írt egy harmadik fél. Én egy 2-3 másodperccel hamarabb megkaptam az üzenetet, mint ő.
-
kengyel
nagyúr
válasz
sszemtelen #7422 üzenetére
Most szabd a zsebeidet a 930-hoz, vagy venned kell új nadrágokat is hozzá
(#7421) Tenken
Akkor üdv a klubban !
-
Burt1793
veterán
válasz
sszemtelen #7422 üzenetére
Ismerős, van a családban note3. Na a tulaj farmerjai el vannak színeződve a telefon helyénél még kívül is (pedig nem két filléres farmereket hord) és az anyag is jóval vékonyabb. Persze mivel az nem ilyen sarkos, nem szaggatta ki az anyagot egyelőre, pedig már több mint egy éves a cucc, a hátlapon már rozsdás a samsung felirat.
-
Burt1793
veterán
válasz
sszemtelen #7419 üzenetére
Ne már, a 930 még vastagabb is?
ÉS ez a drágább.... Az ips ellenére lehet, hogy jobb döntés lett volna az 1520, persze nagy is a kijelzője, ami sok esetben használhatatlan.
És tényleg, az 1 mm-rel még vékonyabb is, miközben üzemidőben már-már annyit tud, mint egy note3, note4. Ez azért fel tud idegesíteni.Főleg, hogy a 930 újabb és drágább. Miért kellett ennyire elcseszni? Jajj, jajj, mindig megfogadom, hogy nem törődöm ezzel, mert fölösleges. Az úgyis használhatatlan egy kézzel.
-
Burt1793
veterán
válasz
sszemtelen #7417 üzenetére
A 930 se recseg, simán nyomogatható, semmi hangja. Ha erősen ütögetem a kijelzőt úgy, hogy az asztalon van a telefon, akkor hallani, hogy a gombok mozognak a keretben, ennyi.
-
Integrale
veterán
válasz
sszemtelen #7393 üzenetére
A specifikacioval tisztaban vagyok, a ket telefon kozotti kontrasztra lettem volna kivancsi. Kepernyo, osszeszerelesi minoseg stb.
Alacsony fenyeron is jelentkezik a lilasodas, pl amikor elhalvanyul a kepernyo.
Kengyel: De nagy lenne, az uzemido es a kepernyo csabit.
-
kengyel
nagyúr
válasz
sszemtelen #7409 üzenetére
Nekem is sas szemem van, ezt ki fogom próbálni
Nézegettem a 1520-al készített képeket, nagyon jók lettek. -
Burt1793
veterán
válasz
sszemtelen #7407 üzenetére
Ha feljebb veszed a fényerőt, eltűnik újra a lilásodás, ez szoftveres bug. Amúgy a kicsi fényerő igazából a panel tudását nézve pont közepes. A beállítások megjelenítés opciójánál lehet beállítani, hogy mit jelentsen a kicsi fényerő. Szóval a kicsi fényerő se olyan kicsi. De én imádom, ahogy most a 7 ágra sütő napra kirakva (világosabb van, mint nyáron bármikor, még a hó is visszaveri a fényt) úgy felerősödik a kijelző, hogy el lehet látható marad.
-
kengyel
nagyúr
válasz
sszemtelen #7407 üzenetére
Akkor te alapon kis fényerőn szoktad használni ? És így napfényben milyen volt ?
-
Burt1793
veterán
válasz
sszemtelen #7404 üzenetére
Miért ne lenne. Menj egy sötét szobába. Rakd magasra a fényerőt, húzd le a tálcát, vizsgált meg a kapcsolókat (wifi, bluetooth, meg amiket kiraktál), majd vedd le automatára a fényerőt a sötét szobában (legyen vak sötét), húzd le újra a tálcát és gyönyörködj az addig szürke, most már lila kapcsolókban.
-
kengyel
nagyúr
válasz
sszemtelen #7400 üzenetére
Amúgy én személy szerint hiányoltam az IPS.t a 930-ból. Szerintem jobb lett volna vele, nem mintha így rossz lenne.....
-
SOAD19
addikt
válasz
sszemtelen #7393 üzenetére
Meg, ha jól rémlik, kicsit jobb aksi üzemidő?! Javíts, ki ha rosszul rémlik.
Amúgy a -as nekem kinézetre jobban bejön, főleg, amiben neked is, narancssárga (kedvenc színem) hátlappal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest