- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizardman
tag
válasz
spider80 #16241 üzenetére
Outlook => Van egy fő fiókom, ami az Outlook, és még mellette 4 Gmail-es. Igazából csak azért kérdeztem meg, mert kb 2 hónappal ezelőttig még ott volt a névjegyek szinkronizálásának lehetősége, konkrétan kiírva, de most már nincs.
Sms => Igen, ezt valahogy sejtettem, akkor rendezhetem át a névjegyeim... :/ (mondjuk nem tudom ti hogy vagytok vele, szerintem ez elég nonszensz dolog)
-
Declare
őstag
válasz
spider80 #11414 üzenetére
Ez gyönyörü..........hat en ennek utana sem neztem.......6 evvel ezelötti telefonomon sem okozott gondot egy fix ip beallitasa.........meg jo hogy wifi kodot enged beirni.........
(#11412) bwooster Igy mar ertem
Hat de ez akkor is nevetseges....nekem mindenki azt mondta meg szabad venni a lumiat, mar nem annyira rossz a szoftver, mint 1-2 eve..........
remelem sok ilyennel talalom szembe magam............
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
spider80 #11368 üzenetére
Igen, értem amit mondtok, nem fogják bevenni.
Csak nehéz ezt megérteni, mert nem okoskodni akarok és visszaélni mint mások, hanem becsületes felhasználó vagyok és tényleg egy szerencsétlen helyzet volt de szépen lassan tudomásul veszem, hogy ez van. Meg kell szoknom és a tudattal barátkoznom kell. Legközelebb ha veszek telcsit, vas tokban fogom tartani vagy párnában. -
tjokai
senior tag
válasz
spider80 #9694 üzenetére
Ajajajajjjj, ez már hányadik hiányossága a Lumia 930-nak
(értesítő led, memória bővíthetőség, Glance Screen, görgetéskor elhomlyásodó kijelző) .... ----> apróságok, de mind olyan hiányosság, és azért bosszant igazán a hiányuk, mert olyan készülékekben is benne vannak, melyek fele ennyibe kerülnek
-
Burt1793
veterán
válasz
spider80 #4998 üzenetére
Tudom, hogy ott mutatja, azért zavar, mert nem a valósat mutatja a csempe. Azt nem lehet beállítani, hogy ne mutasson az alkalmazás csempéje semmilyen százalékszintet?
Kamerának a nokiás appot használjátok? Ebbe még nem ástam bele magam. Gondolom a nokiás jobb, miket érdemes még letölteni hozzá? Miért nem írtok még alkalmazásokat, ma nem kell csinálnom kb. semmit, tökre be tudnám lakni.
-
TomPack
őstag
válasz
spider80 #4937 üzenetére
Köszi, így már tényleg látja. Viszont csíkos a videó alja. Ha meg HW-es kódolásra állítom, akkor kilép a Moliplayer.
Van valamilyen stabil megoldás erre? Ez így most tényleg nagyon elvette a kedvem a WP-től. Én nem is értem, végülis tényleg alig elterjedt formátum az avi! Kicsit kellemetlen volt, amikor a fejkamerával rögzített videóimmal próbáltam menőzni!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Tudományos Pandémia Klub
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Last Epoch
- Óra topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest