- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Hugoméknak odaadtam az eléggé megkímélt 930-asomat, de visszaadták, mert 25 ezerért akarták függetleníteni, annyit meg nem adnak érte.
Így meg lesz hirdetve HA!-n. Mennyit érhet most egy idén januárban 2 éves 930-as? -
Cheesy
őstag
A 930-at is lehet hivatalosan függetleníteni?
-
Cheesy
őstag
Nagyon sajnálom, hogy meg kellett válnom a 930-asomtól, nekem igenis bejött a WP. Frissíteni nem engedtem WP10-re, ígyk imaradtam a "mókából"
Játszani soha nem játszottam vele, második telefonként tartottam a céges mellett. Még csak karc is alig van rajta
Xiaomi Redmi 3S váltotta, mert így végre 1 telefont kell magamnál tartani 2 helyett.
A 930-at meg odaadom hugoméknak, amennyiért el lehetne adni (20-30k) nem válok meg tőle, annál sokkal többet ér szerintem.
Sajnálom, hogy a Microsoft hagyja tönkremenni a mobil üzletágát, pedig potenciál lenne benne. -
Cheesy
őstag
-
Cheesy
őstag
Valaki közületek sikeresen szinkronizált már PC-n weben előre elmentett útvonalat a telefonon lévő HERE mapsszal? POI-kat hibátlanul szinkronizál, de útvonalat sehogy sem sikerült még.
szerk:
van rá mód, hogy köztes pontokat adjak meg telefonon az útvonaltervezésnél? -
Cheesy
őstag
válasz
Low Noise #19904 üzenetére
Hibái ellenére (bármilyen telefont veszel, a mobilarénás topik tele lesz hibákra panaszkodókkal m-i-n-d-e-g-y-i-k típus esetén) én bátran ajánlom a 930-at.
Túlméretezett hardver, soha nem fogy ki az erőből, gyönyörű képe van, a fotók nagyon szépek, minőségi anyagok.
A kijelzőelválás nálam még nem jelentkezett, pedig már 1,5 éves a telefon. Elszíneződés se. De nem is fogok W10-re váltani, arra eddig is jó amire kell.
A céges Samsung Galaxy Core Prime (SM-G361F) még csak 1 hónapos kb, de tegnap már újra kellett indítanom, mert képtelen volt telefonálni. (Sokat telefonálok.) Arra hivatkozott híváskezdeményezésnél, hogy "nem vagyok regisztrálva a hálózaton"...Sajnos Android / iOS / WP közül utóbbit nagyon sújtja, hogy még a Microsoft sem teljesen biztos, hogy akarja-e a mobil üzletágat.
-
Cheesy
őstag
Tegnap vidékről hazafele jövet gondoltam megnézem hogy funkcionál fedélzeti kameraként.
14 perc 17 mp-et bírt és túlmelegedésre hivatkozva leállította a felvételt.
Klíma be volt kapcsolva az autóban, szélvédőre irányítva, tehát telibe kapta a telefont, így hűthette.
720p/30fps volt beállítva, még csak nem is fullHD vagy 4K... ezét sem értem miért ilyen megerőltető ez neki. -
Cheesy
őstag
válasz
zsoltzsolt #19210 üzenetére
Felül egy fekete értesítési üzenet jelent meg, de ma még nem láttam, lehet feladta
(Vagy bejelöltem, hogy ne zargasson többet, most nem emlékszem)
Nincs telepítve insider. A gyári értesítő van csak. -
Cheesy
őstag
2016.04.19 óta ajánlgatja naponta 1x, hogy elérhető a W10 frissítés (T-Mobile függő vagyok)
Nem tervezem megtenni, ki is kapcsolom még az értesítést is -
Cheesy
őstag
Az enyém (T-Mobile függő) még nem ajánlotta fel a frissítést, de szerintem nem is akarom telepíteni. El lehet utasítani a frissítést?
-
Cheesy
őstag
Nem örülünk Vincent.
Kb. 2 hete kellett mennem Szolnokról Lentibe. Nem egy ökör útvonal, 4-es, M0-s, M7 a szlovén határig, onnan nem volt messze a cél. A HERE csak akkor volt hajlandó felvinni az autópályára, amikor már az M7-esen voltunk, a Balaton alatt. Amíg nem értük el a balaton vonalát, visszafordított volna, és az M7 alatt cikkcakkban vitt volna alsóbbrendű utakon. Kollégám Szolnoktól idáig kisebb-nagyobb megszakításokkal küzdött a HERE Drive navival, gondolom ennél a pontnál már nem tudott mit kezdeni az útvonallal a program és ezért rakott rá minket az autópályára. Vicc.
A legjobb az egészben, hogy előző este PC-n a HERE mapson bejelentkezve ellenőriztem az útvonalat, hozzáadtam a célpontot a kedvencekhez, amit szinkronizált a telefonnal. Érdekes, hogy PC-n az útvonaltervezés során autópályára rakott egyből.
Mielőtt kérdeznétek: nem volt kikapcsolva a fizetős út, a lehetséges összes kombinációt kipróbáltuk út közben. Egy kb. 400km-es utat amúgy a telefon kb. 30mp alatt számol ki...Az eddig olvasottak alapján nem bánom, hogy eddig elkerült engem a Win10, nem is rakom fel amíg nem muszáj.
Viszont keresek egy épkézláb GPS navit, ami ért is az útvonaltervezéshez. -
Cheesy
őstag
Arra gondoltam, hátha rá lehetne húzni egy mintát a meghibásodásokra.
Gondolok itt:
- hol lett véve a telefon
- a mellé adott papírok milyen nyelven íródtak? (az enyém mellé adott papírok valami cseh, vagy lengyel vagy szlovák volt, magyarul kb egy kis fecni volt benne) Gondolom lehetne következtetni arra, hogy honnan lettek beszerezve a telefonok
- gyári sorszám? (ki lehetne szűrni hibás szériákat)Szerintetek?
-
Cheesy
őstag
válasz
Galopp #18146 üzenetére
Érdekes, hogy akkor találok valamit, miután feltettem a kérdést, előtte meg nem
Easy Transfer
Telefonra feltelepít, wifire csatlakozik, megjelenő IP címet a PC-n böngészőbe beüt. Örül.
Ma este ha hazaérek ki is próbálom, melőban nincs wifi :/
Ha jól olvastam limitált a támogatott fájltípusok száma. -
Cheesy
őstag
Vezetéknélküli adatmozgatásra (fájlok, zene, képek) PC (Win7) és telefon (WP 8.1) között milyen módszerek léteznek?
- bluetooth dongle PC-be (anno még a Nokia 5800-nál tapasztaltam, hogy csak néhány BT usb kulccsal hajlandó együttműködni)
- NFC dokkoló? (létezik?)
- Wifi? -
Cheesy
őstag
válasz
Melack #17928 üzenetére
A helyzet úgy látom ki a következő: nagyon kevés olyan bluetoothos 'adó' kütyü van, ami csak és kizárólag egy adott gyártó 'vevő' kütyüjével működik együtt. A bluetooth mint olyan egy kommunikációs szabvány és ebből minket leginkább a Bluetooth Low Energy (LE) vagy másnéven "Bluetooth Smart" vagy "Version 4.0+" érdekel. Ezeket a szabványokat alkalmazzák a fittness kütyükben, pont az alacsony energiaigénye miatt.
Egyelőre úgy tűnik, ha egy 'adó' kütyü ezt a technológiát alkalmazza, az bármely fenti technológiákat alkalmazó 'vevő'-vel képes együttműködni.szerk:
Ebből a Wikipedia cikkből ez a mondat különösen érdekes: "Mobile operating systems including iOS, Android, Windows Phone and BlackBerry, as well as OS X, Linux, and Windows 8, natively support Bluetooth Smart."Valamint létezik az eszközök két-féle megkülönböztetése a fenti techonlógiával kapcsoaltban:
Bluetooth Smart Ready: visszafelé is kompatibilis, mind a Low Energy, mind a hagyományos bluetooth kapcsolatot támogatja az eszköz
Bluetooth Smart: csak a LE szabványt támogatja, csak 'Smart' vagy 'Smart Ready' minősítéssel ellátott eszközzel működik együtt
-
Cheesy
őstag
Részben OFF topic, de most érkezett meg a Polar H7 bluetoothos mellkaspántom és WP8-ra telepített Runtastic appal a próba során tökéletesen együttműködik. Éles bevetés ma este
Ezt azért írtam ide, mert sehol nem írják le, hogy WP rendszerrel kompatibilis, van ahol kiemelik, hogy iOS és Android csak és kizárólag, ami félrevezető. -
Cheesy
őstag
Tegnap tűnt fel, hogy a Messenger kb. fél óra késéssel jeleníti meg a fenti értesítősávban új üzenetként jelezve a már megkapott üziket. Amit küldök sem azonnal, hanem több perces késéssel küldi át. Nálatok ez jelentkezett? (Tmobilos vagyok)
-
Cheesy
őstag
-
Cheesy
őstag
Találós kérdés: edzőteremben van egy minihifi, rendszeresen rá szoktak dugdosni mindenféle telefont és mp3 lejátszót és akkor azt hallgatjuk. Na, múlt alkalommal gondoltam hallgassunk kis jutúbot.
Explorer elindít, jutúb betölt, videó elindít, jack dugó bedug... és semmi. Egy két kellemetlen statikus zörej jön a telefonból, a zene továbbra is a telefonból jön. Másnak egyből működik telefonról.
Ez volt az első alkalom, hogy én a telefon tetejébe bármilyen minijacket bedugtam zenehallgatás céljából amúgy, tehát olyan nincs, hogy a lábak hajlottak volna el. Otthon azért kipróbáltam, rádugtam a Shure-440 fejesemet, annál egyből átváltott telefon hangszóróról vonalkimenetre (fejhallgatóra), ha kihúztam lejátszás közben, akkor meg vissza. Az más kérdés, hogy másnap délután csak feltűnt, hogy csendben van a telefon, ránézek és a hangerőszabályzót megnyomva úgy érzékelte, hogy be van duva valami a kimenetre... Restart segített, azóta nincs gondja. -
Cheesy
őstag
válasz
confuser #15024 üzenetére
Én is melóhelyre vettem
Szerencsére átviszi a szilikon tokot is amit vettem a telefonra anno. -
Cheesy
őstag
válasz
ZavaBalazs #15022 üzenetére
Valóban, erre érzékeny, szabályosan kell rárakni a telefont. De ha fejjel lefele rakod is tölti természetesen.
Előfordult, hogy láttam újra elkezdi tölteni, tehát megszakadt a töltés, de megigazítottam, onnantól nem volt baj.Idle állapotban az áramfelvétele: 4,81-4,87V @ 0,00-0,23A
Gondolom a piros LED miatt, mert amikor tölt egy kék LED is világít. -
Cheesy
őstag
Vettem most egy ilyet kipróbálni.
kb. 1150 HUF voltTölti, melegszik mind a telefon, mind a töltő, de a gyári DT-600 is melegedett. Nem tudom ez többet fog-e bírni mint 2 hét. Ha tönkremegy, veszek egy fatboyt.
Ráhelyezéskor 4,92-4,97V @ 0,27-0,33A megkínálja a töltő, és miután elkezdődött a töltés 3,34-3,76V @ 0,60-0,61A töltés áll be.
-
Cheesy
őstag
válasz
Gery15 #14998 üzenetére
Egy android fan tartós-tesztje - Nokia Lumia 930
Épp ma néztem -
Cheesy
őstag
válasz
zsoltzsolt #14933 üzenetére
Lumia Camera v5.0.2.51
-
Cheesy
őstag
válasz
HawerKing #14915 üzenetére
8,5 hónapja lett meg a 930-am. T-s, függő.
A sajátos hiányosságai ellenére kijelenthetem, hogy ez eddig a legjobb tapinyali telefonom.
Amivel azóta is megtart engem: soha nem akad meg, sebességre nem volt még okom panaszkodni. Az eddigiek lehettek bármilyen erősek, az android alá semmi nem elég. Időközben a környezetemben is váltakoznak a telefonok újabb és újabb zöldrobotos csodákra, de WP-t nem cserélném le.
Melegszik, hát melegszik, melegedett a Nokia 5800, a ZTE Blade, a SE Xperia Arc S is, tapogatósból eddig ezek voltak.
Akksija amúgy cserélhető, ha rendel hozzá az ember alkatrészként, szétszed(et)i a telefont és lehúzza a csatlakozót az alaplapról, majd az újat belerakja. Úgy sem olyan gyakran cserél az ember akksit.
Nem bővíthető memória... Nem sok képet szoktam törölni (meg elég nekem az 5 MP is), de még mindig van 22GB szabadon. Továbbra sem ez az elsődleges eszközöm filmet nézni.
Nokia Here Maps és Drive. A legjobb és legkézreállóbb telefonos ingyen navigáció amivel eddig dolgom volt, offline letölthető térképekkel.
Nagyon tetszik, hogy könnyen meg tudok osztani onedrive-ról tetszőleges képeket, ideiglenesen generált linkeken keresztül.
Nagyon szép képeket készít, még majdnem teljes sötétségben is jól derít a vaku és éles a kép. (Esti horgászatoknál tapasztalat) 4K videót nem használom, mert minek, nincs is min megnézni. Állítólag felforrósítja a telefont rögzítés közben, de ez nálam kiesik.
Van hogy napokig nem, de van hogy naponta többször is random újraindul. De 15mp kb amíg feláll, így nem anynira érdekel. Használat közben eddig még soha nem akadt ki, nem indult újra.
Ha erősebb akksi lenne benne, még jobb lenne. De még nem néztem utána, hogy létezik-e bele erősebb utángyártott.Ja, amúgy telefonálni is lehet vele...
-
Cheesy
őstag
-
Cheesy
őstag
Csak egy kis érdekesség.
Még mindig nem szántam rá maga, hogy vegyek egy wireless töltőt a 2 hét után kipurcant gyári gagyi helyére, így "kábelesen" töltöm.
Van az az eset, amikor a telefon kiírja, hogy alacsony a töltőfeszültség, ezt a kis teljesítményű töltőfejek tudják okozni. Vagy mégsem?Munkahelyen tartott töltő (Alcatel ICS01)
Otthon használt gyárilag hozzá kapott Nokia töltő
Ha jól tudom ennek a telefonnak 2.1A kellene, mégis jól elvan 0,94A-al is és 0,62A-nál sem írja ki, hogy alacsony a töltőfeszültség.
Ami érdekes, hogy vettem egy ilyen töltőfejet AKYGA AK-CH-04 USB Adapter 100-240V/5V/2A 1USB, de ennél meg kevesli a töltőfeszültséget. (Erről nem csináltam még képet) -
Cheesy
őstag
-
Cheesy
őstag
Na kb 5 hónapot bírt a Nillkin Super Frosted tok a telefonon. 4-ből 3 sarka elrepedt, a felső már a telefon széléről is kezdett lecsúszni. Nem veszek még egyszer ilyen tokot, valami mást kéne helyette vadászni. :/
-
Cheesy
őstag
Napközben itt van a telefon mellettem az asztalon. De rendszertelen időközönként újraindul. Igaz 10-15mp, de rebootol. Csak egy 0,5mp vibrálás amiből egyáltalán észre lehet venni mi történt.
Viszont ennek az okára kíváncsi lennék. Van-e esetleg SYS LOG funkció a telefonban, vagy létezik erre app? -
Cheesy
őstag
válasz
Nergalos #13455 üzenetére
Igen, beindul olyankor a mini rezsó, de szívesen átmentem volna rajta autóval amikor BP belvárosban merült le.
Dehát b*ssza meg, használni akarom a telót, nem csak egy dísznek. Ha ebbe beledöglik, akkor beledöglik. Nem tudom van-e benne vészkapcsoló, túlmelegedésre.
A Here Drive viszont szerintem nagyon jó GPS alkalmazás.
Ezzel működne akkor? 2000mAh -
Cheesy
őstag
Valaki tapasztalta már Here Drive használata közben, hogy nem elég a telefonnak az autós töltőn kapott táp és mégis lemerül?
-
Cheesy
őstag
GPS navigáció (Here Drive+) használata közben ha hívást kapok és fogadok, amíg beszélek nem tudok visszatérni a navigációs képernyőre. Erre van valami megoldás?
-
Cheesy
őstag
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem furcsa, hogy Lumia 930-at még egyszer sem láttam akciós kínálatban sehol
Lumia 530, 630, max 830-ig mennek el.
-
Cheesy
őstag
A Denim frissítés óta nem némult el magától a telefon.
*kopp* *kopp* *kopp* -
Cheesy
őstag
válasz
#16820480 #9431 üzenetére
A gyárilag vele adott kis kerek Qi töltőt pár nap után dobtam be a fiókba, értéktelen vacak. Forró volt a telefon háta és ki-be kapcsolt a töltés. Inkább nem akartam tönkretenni.
Köv hónapban majd beszerzek egy fatboy-t inkább.hadzsi75
Többnyire nem. Ráadásul fólia van a teljes képernyőn, meg az oldalán is, amiatt még nehezebb látni. -
Cheesy
őstag
sovinho & jeni
Köszönöm!
Szerintem azért nem találta a webshop, mert a 930-hoz való kiegészítőkre szűrtem rá.
A Fatboynál meg a kompatibilis eszközök között nincs a 930 érdekes módon -
Cheesy
őstag
Stimmt!
Ez az opció eszembe sem jutott, csak a Beállítások/névjegy -et néztem.
Más:
Valaki használ Runtastic Situps appot? Engem bosszant, hogy megáll számolás közben, meg sokszor nem érzékeli a giroszkóp a mozgást. Azt csinálom, hogy 1-1 széria után kézzel végigdöntögetem gyorsan, a széria alatt meg ott van mellettem. -
Cheesy
őstag
Bazd+ az előbb egyszercsak megszólalt a telefonom itt mellettem, emlékeztetőt jelzett, skandináv lottós zenével, hogy "megvettem-e már az e hetit?". Elmegy a Tkom a jó büdös f.ba, erre kellett az új app. Megnézem ki lehet-e kapcsolni, ha nem, akkor törlöm a fenébe.
szerk: ki lehet kapcsolni a "mobil vásárlás" appon belül. Remélem valóban ki is kapcsolja.
-
Cheesy
őstag
A Denimnek mi a verziószáma?
Telekomos a telefonom, de akkor most nem tudom a tegnap esti frissítés a Denim volt-e. -
Cheesy
őstag
Csak úgy kíváncsiságból ránéztem a frissítésre és talált egy letölthető frissítést a telefon: 8.10.14219.341
Ezt a verziót tavaly decemberben kezdték elemezni először, de csak úgy látom említve mint DEV verziót. A development itt instabilt (saját felelősségre) jelent? -
Cheesy
őstag
válasz
TheBikerider #8682 üzenetére
Az jó, szerintem nekem is annyi... legalábbis remélem. Tmobile webshopon rendeltem és nem sok papír jött vele, de az egyik garanciajegynek tűnik. De egy darab magyar szó nincs rajta:
Proizvodac NOKIA Corporation, Espoo, Finska
Jamstveni listés akkor a belsején van az első mondat, hogy
1. Osnovno jamstvo
Jamstvo traje tijekom 24 (dvadeset cetiri) mjeska. [...]Tiszta szégyen, hogy nem adtak hozzá magyar nyelvű garijegyet...
szerk:
Nem igaz, mert a kis pici magyar nyelvű használati útmutató "KORLÁTOZOTT GYÁRTÓI JÓTÁLLÁS" pontjában van olyan, hogy
- 24 hónap a főkészülékre
- 6 hónap az akksira, fedőlapra, kábelekre, töltőre
Viszont ez MMO (Microsoft Mobile Oy) gyártói jótállás.A 'fedőlap' az mi lehet?
-
Cheesy
őstag
válasz
TheBikerider #8675 üzenetére
Jellemzően a garancia (1 év talán) letelte után szoktak előjönni a hibák
-
Cheesy
őstag
válasz
jodamester #8650 üzenetére
Az "iszonyatosan meleg"-et úgy kell érteni, hogy azon a ponton már kellemetlen a kéznek, tehát ez nálam kimeríti a forró fogalmát. És egy passzív hűtésű cuccnál ez igencsak káros hosszabb távon szerintem.
De javíts ki ha tévedek, nem tudom mekkora tűréshatára van ezeknek a készülékeknek.
Illetve kétlem, hogy ezzel a hibával cserélnék, vagy foglalkoznának, mert gondolom ott is relatív mi számít túl melegnek, illetve a működést sem akadályozza... legalábbis a garanciális időszakban.más:
Ez a Nillkin töltő nagyon baba, szerintetek be lehet vállalni? Vagy DT-900? -
Cheesy
őstag
Előbb hívtak, sötét a képernyő. LOCK/UNLOCK (ebben a sorrendben érdekes módon, tehát feloldotta magát hívásnál) és fel tudtam venni.
Annyira sajnálom, hogy amúgy hardverileg fasza, gyors telefon tényleg. De miért nem tudják szoftveresen gyakrabban foltozni? Megtehetnék pedig. -
Cheesy
őstag
A gyari kis fika wireless töltőt a második héten a fiókba hajitottam, mert iszonyatosan melegedett.
Vennék egy komolyabb, tartósabb töltőt. A qi végülis szabvány nem? Csak lehet kapni qi töltőt jót gondolom...
Vagy csak a dt 900 jöhet szóba alternatívaként? -
Cheesy
őstag
Nem tudom más találkozott-e már a ezzel a "hibával".
3 e-mail fiókot szinkronizálok a telefonnal, köztük egy saját domaines privát fiók. Ugyan most a host is átalakítás alatt van, de azt írta ki a telefon, hogy 2 hete nem fér hozzá az emailekhez onnan. Nem is tűnt fel, mert PC-n is nézni szoktam a leveleket...
Csatlakozási próbálkozásnál 80072F30 kódjelű hibát dob ki.
A leírás szerint több féle hibaforrás okozhatja. Végül a legegyszerűbb, fiók törlése, majd újra létrehozása mellett döntöttem. Azóta működik.
Csak azért írom ezt le, mert Nokia fórumon a Skype alkalmazást is meggyanúsították, hogy okozhatja. -
Cheesy
őstag
válasz
tomboy0013 #6900 üzenetére
És ezt mi okozhatja?
-
Cheesy
őstag
Valaki lőjön már képet erről az üvegelállásról, el nem tudom képzelni hogy mire gondoltok
-
Cheesy
őstag
válasz
Fancy-boy #7592 üzenetére
A céges egy hagyományos telefon
Nokia C2. Na azzal nincsenek szoftveres problémák és bírja a strapát, az akksi is. Csak elszomorító, hogy az elsődleges funkciót, a telefonhívást és elérhetőséget nem sikerül megoldani tökéletesen egy prémium készüléken.
De eddig akkor is ez a legsimábban és kézreállóan kezelhető okostelefonom. -
Cheesy
őstag
válasz
BobTail #1708 üzenetére
Keresgéltem, de egyedül nélad láttam beszámolót az elnémulásról.
Viszont ezt nálam csak úgy lehet észrevenni, hogy egyszercsak nem ad ki hangot sms-nél vagy e-mailnél. Direkt megcsörgetem a másikról, erre csak rezeg, de nem ad ki hangot. A hangbeállításokat megnézem és semmi nincs levéve. Csak a restart segített idáig.
Elképesztő, hogy a legutolsó hiba nélkül működő telefonom a 6131-em volt, immár vagy 8 éve. Megvan még...
Manapság annyi mindent tudnak ezek a készülékek, hogy nem lehet jól megcsinálni rajta mindent? De mi akadályozza meg őket, hogy mondjuk akár hetente adjanak ki kisebb-nagyobb patcheket? Fenét zavarná, ha javítana a szoftveres hülyeségeken. -
Cheesy
őstag
Valaki találkozott azzal a problémával, hogy elnémul a telefon? Újraindítás után minden OK, de így csak rezek ha hívnak, konkrétan semmi hangja nincs.
-
Cheesy
őstag
válasz
sszemtelen #7333 üzenetére
Szerintem nem kell annyira félteni. Ha vigyázol rá (nem vágod földhöz, nem a kijelzője van alul, amikor lerakod valahova, nem kulcsokkal együtt van a zsebedben) akkor sokáig kitart, nekem legalábbis ez jön le az anyaghasználatából. A tokot viszont javaslom (Nillkin-félét) mert a hátulja így olyan felületet kap, hogy nem csúszik ki a kezedből.
-
Cheesy
őstag
OneDriveon tárolt fotókat hogyan tudok megosztani (linkelni) OD fiókkal nem rendelkező féllel?
-
Cheesy
őstag
Mi az a 230 HUF Microsoft Billing Bill a megvásárolt 1100 HUF-os Runtastic (Microsoft Windows Phone Bill néven vonta le) mellé?
-
Cheesy
őstag
Hát én végignéztem az üveget a fekete 930-asomon, de sehol nem látom, hogy kiállna/elállna. Még csak képet sem találtam a neten erről a hibáról.
Néha hallani azt az apró pukkanást, de feltehetőleg szoftveres problem.
Tegnap előfordult, hogy telefonáltam, közben többször elvettem a fülem mellől (kb. 4x) és így ki- és bekapcsolt a kijelző az érzékelő miatt. Mikor le akartam rakni, elvettem a fülemtől, bekapcsolt a kijelző és... a 'letesz' és szomszédja gombok csempéje egy egybefüggő szürke kitöltés volt, így nem tudtam bontani a hívást. A másik fél is bontotta, így nem volt gond, de miezmár.
Androidról azért váltottam, mert egy lassú fos, amit rútolni, basztatni kell. Blackberry OS 9 jó volt, stabil, de tartalomfogyasztásra már kissé öregecske. A WP idáig még mindig tetszik, minőségi telefonnak tűnik a 930.
De mi akadályozza meg a Microsoftot, hogy gyakrabban adjanak ki patcheket a rendszerük foltozására? -
Cheesy
őstag
Jó ez a Nillkin tok, de fél óra alatt sem tudtam belepísszírozni a telefont :/
-
Cheesy
őstag
Hogy tudom az értesítések hangerejét egymástól elkülönülten beállítani? Pl. a csöngés/sms/naptár hangereje ne legyen azonos? Azt tudom, hogy médialejátszás és a csengetési hangerőnek még külön csúszkája is van.
-
Cheesy
őstag
Rendeltem egyet innen. Szolnoki vagyok, nem tudok csak úgy elmászni pestre
-
Cheesy
őstag
Két kérdés
1. Endomondo és Runtastic közül utóbbi jött be, a 3 alkalomból 2-t a Runtastic-al csináltam. Gondolkodok egy lifetime pro változat beszerzésén, nem nagy összeg. Használja-e valaki? Szépséghiba, hogy magasságot az Endomondo szerintem pontosabban méri.
2. Tok. Be kell szereznem egy tokot. Nem flipeset, normált. Visszaolvastam, javarészt a Nillkin Frosted tokokat láttam említve. Honnét a legjobb beszerezni?
-
Cheesy
őstag
Nektek hogy van beállítva a OneDrive sync?
Beállítások / Fényképek / Beállítások / Automatikus feltöltés / OneDrive / Legjobb minőség...
Itthon mindig wifin van a telefon, direkt azért állítottam be így, hogy ne a mobilneten szinkronizáljon, hanem ha találok wifit. De eddig a szinkronizálás még nem történt meg automatikusan, pedig szombaton állítottam be ezt a funkciót.
Ötlet? -
Cheesy
őstag
GPS route trackingre mit használtok? Feltettem az Endomondo-t, elmentem megsétáltatni a kutyát.
Tetszik az app, de mennyire válik használhatatlanná, ha letelik a free 14 nap premium membership?
Valamint sehol nem találom a premium árát, csak a google cache hozza ki 3,99 USD-re. De hogy heti vagy havi tarifa, ezt sem tudom.
Vagy létezik erre jobb app? (Ami free)
-
Cheesy
őstag
Ugyan ajándék lónak ne nézd a fogát, de... most pont ezt tapasztalom.
Még nem sült meg, de itt van előttem az asztalon és csak azt látom, hogy villog a Qi töltő LED-je, a telefon meg pittyan, hogy felébredt. 2x játszotta ezt el velem, azt hittem, hogy jött valami üzenet vagy értesítés.
A töltő típusa: DT-601Ti tapasztaltatok ilyet? A telefon hátulja forró, szerintem a töltő is biztonságból kapcsolt le. De nincs kedvem kockáztatni, marad a madzagos megoldás.
-
Cheesy
őstag
Tervben van egyáltalán Cortana ittHUN (vagy a kb. 6 országon kívüli) való bevezetése? Tudom, hogy át lehetne állítani a régiót. Még ha angolul kellene vele trécselni sem lenne gondom. De régióátállításnál elvész pár lehetőség, pl. market ha jól tudom.
-
Cheesy
őstag
Ha létrehozok egy kontaktot online a live.com-on bejelentkezve a fiókomba és utána imprtálom a telefonomra, ok.
De mi van, ha a telefon és a live.com-os fiók (outlook) között különbség van? Ha pl. a telefonon letörlök egy kontaktot, akkor azt hogy tudom úgy szinkronizálni az online fiókommal, hogy onnan is eltűnjön és vice versa?
Azaz van olyan opció, hogy szinkronizálás? -
Cheesy
őstag
Holnap érkezik... grátisz wireless töltővel
-
Cheesy
őstag
Kb. 1 hét múlva rendelem.
A legutóbbi Nokiám egy 5800 volt, még az első tapis telefonok egyike. Utána jött két androidos (ZTE Blade, utána egy Sony Ericsson Xperia Arc S), így azt a rendszert már ismerem: soha nem elég neki az erőforrásból, a ZTE után gondoltam egy erős telefonon majdcsak nem találkozok akadással. Pedig de.Aki androidról váltott, mik a tapasztalatok? Stabilabb, röccmentesebb a rendszer? Alkalmazásbolt milyen hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest