- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Én a kamera meg a bővíthetőség miatt cserélném bármelyik 950-re a 930-at, sőt szerintem fogom is majd nemsokára. Svájcból tudnék hozatni gyári garanciás XL-t 160 körül újonnan. Ha még egy picit olcsóbb lesz pár hónap múlva akkor cserélem is. 120-130-at megérne nekem az XL.
Egyébként a 930 sem unibody, a 920 volt az. -
-
törölt tag
miért köveznének meg, én egy Z3-at cseréltem le L930-ra, nekem is bejön a W10M...de kíváncsi leszek a véglegesre, mondjuk szereti enni az aksit
nekem jobban bejön mint a wp8.1...de a kamera kézi módja nagyon tetszik, a Z3-ok sírnak hogy nem kapják meg a kamera kézi módot
főleg úgy nagyon megérte nekem hogy kaptam hozzá egy eredeti nokia vezetéknélküli töltőpadot
a kamerája szebb képet készít, sokkal kevésbé zajos
-
ZavaBalazs
őstag
nem kértek, meg ugye nincs is.
egy szem kitöltetlen garijeggyel mentem oda, megnézték és beírták a gyártás (aktiválás?) dátumát, onnantól számították a két évet, és szó nélkül javították (értsd: kb a hátlapot leszámítva kicserélték
)
sszemtelen: már miért lenne jobb, rövidebb 1-1,5 hónappal a gariidő, mint ahogy te írtad. ha október 22-26 környékétől számítják a 2 évet, valószínűleg kapok bele új akkut is.
-
sszemtelen
őstag
Anno a volt komáromi dolgozók kaptak 930-ast, melyek garanciapapírjai nem voltak lepecsételve. Ezek a készülékek rendelkeznek 2 év gyártói garanciával, melyet IMEI szám alapján aktiválnak.
Azt kellene megtudni az eladótól hogy komáromi-e a készülék. (na persze, finoman megkérdezve, nehogy átvágjon)(Viszont ezek garanciái is október 22-26 körülről indultak, nem a pecsételés napjától.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Linux kezdőknek
- PR-Telecom
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Filmvilág
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest