Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
babo91
csendes tag
Sziasztok!
Lehetőségem lenne egy használt 920 as vásárlására. Azt írta róla a srác, hogy főpanelcseréje volt garanciával. Szerintetek okozhat számomra problémát a jövőben, ha esetleg megvenném, vagy eleve a R.I.P. kategóriába tartozik?
Ja és persze mire érdemes odafigyelnem/megvizsgálnom, ha elmegyek személyesen is megnézni?
-
babo91
csendes tag
Lokalizációs beállításoknál van valami előnye / hátránya ,ha a valós magyar adataimat adom meg? Kimaradok valami jóból, vagy nem? D:
(Nah úgy tűnik holnap/holnap után megérkezik 2 év nokia garival, sárgában a kicsike.)
-
babo91
csendes tag
Tegnap bementem T-be, hogy megnézzem milyen élőben a 920-as, megkértem a csókát hogy mutassa már meg nekem, erre elkezdi: 'Én nem szeretek telefont ajánlani, DE!!! 3 ból 2 be sem kapcsol.' Mondtam is magamban, hogy OMFG!
fantasztikusak ezek a T-sek...
-
babo91
csendes tag
válasz
szabosasito #12999 üzenetére
Úgy lesz!
-
babo91
csendes tag
válasz
szabosasito #12993 üzenetére
Köszi szépen! Ha nem találok jobb ajánlatot akkor biztos rádírok. ez lenne a bolt? Bár itt sincs sárga
hihetetlen :_D
-
babo91
csendes tag
válasz
gyurkikrisz #12989 üzenetére
Hát az lenne az utolsó lehetőségem. Régóta csorog a nyálam a sárgára, ezért ragaszkodok hozzá egy kicsit. De karácsonyig hátha befigyel valahova egy sárga szállítmány, vagy jó lenne, ha T-nél kivenné a kezét a biliből vezetőség...
-
babo91
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretném, meglepni magam egy sárga szépséggel (nem kínai lánykára gondoltam), és úgy volt, hogy majd T nél beruházok egyre, de iszonyat nagy cigányság zajlik náluk, 90 ről 170 re árazni ...
Nah szóval a lényeg! Tudtok olyan boltot, ahonnan értelmes áron, tartozékokkal, gyári garival tudok vásárolni, anélkül, hogy félnem kellene attól, hogy használtat sóznak rám, stb rémtörténetek? (igen tudom hogy Google a barátod)
|Bónusz kérdés| Gyári garival bevihetem egy Nokia boltba is, ugye? Mert vidékről macerásabb volna, ha csak bolton(melyek 99% ban Pestiek) keresztül küldenék a Nokia szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fotók, videók mobillal
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...