- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Köszönöm! Neked is fityesz9!
Nem is, h nem tetszik. Használhatatlan Annyira nem vagyok függő, de mikor használnám és nem találok 1-2 egyszerű funkciót... Ráadásul levettem a megapixelt 8-ról, és nem tölti föl a képet. Tegnap voltam dolgozni egy buliban, ott jól jött volna.
Lehet ezt a készüléket rootolni? Érdemes?
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
MODERÁTOR
bullshit-generátor, de meg kell hagyni, ötletes
(#8099): tyúk vagy a tojás volt előbb? Tehát direkt csináltak lötyögős gombot, ami a tokban nem lötyög, vagy szar az egész konstrukció és ezért cserébe ingyen adnak tokot, amiben nem lötyög
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
-
baradi
senior tag
-
baradi
senior tag
-
csab2
veterán
Igen azt tudtam, hogy a beépített Skydrive kliens átméretezi a feltöltött képeket, a külön letölető kliens pedig nem, de azt hittem, hogy emailben nem kicsinyíti le a fotókat és hát ez kicsit meglepett.
Szöval akkor nem én vagyok a béna...Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Tomy Yayo
senior tag
Azzal én teljesen tisztában vagyok, de alapbeállításon be van kapcsolva a battery saver (nekem legalábbis be volt kapcsolva, és nekem kellett kilőni), és így lehet, hogy nem tud róla, hogy be van kapcsolva, ha nem nézi célzottan azt a beállítást.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Tomy Yayo
senior tag
Jogos, de az csak alacsony akkuszint mellett kapcsol be, szóval csak alacsony akkunál nem működnének, mondjuk lehet hogy így, van, nem írta
telemann: ha kis szívecskét látsz az akkumulátornál, akkor bekapcsolt az energiatakarékos mód, ami lekapcsol ezt-azt (a mobilnetet is). Ezesetben ezért nem frissülnek.
-
Tomy Yayo
senior tag
Azért írtam amit írtam, mert lehet, hogy nem tudja mire jó. De ha már tudja, hogy hasznos, nem csak azért rakták bele a fejlesztők, hogy elcsúfítsák a listát, akkor lehet, hogy már nem is bosszantja Egyébként nem beláthatatlan nem is írtam ilyen, én elhiszem hogy nem tetszik valakinek, csak segíteni akartam, hátha nem tud a funkciójáról. Elsőre nekem is WTF volt, hogy kerültek azok oda, és hogy tüntessem el, azt hittem elrontottam valamit. Aztán rájöttem hogy célja van
-
HardyHard
csendes tag
Újraindítás nem segít. Már hetek óta csinálja. Ráadásul a frissítés után is. Nem tudom ki, hogy van vele, de egyre jobban kezd idegesíteni, hogy nincsenek normális appok wp-hez. Se normális skype, se normális viber stb... És ezek alap dolgok szerintem. Olvastam anno egy cikket, hogy mennyivel könnyebb programokat írni, fejleszteni wp-re mint más op rendszerre. Azt írták, h nagyon beindul majd ez az egész. Én nem ezt látom...Mi a véleményetek? Üdv!
-
Linci
csendes tag
Persze, már minden utca sarkon töltöttem....
Komolyra fordítva, töltöttem telenor üzletben mielőtt bevittem a szervizbe, most nokia szervizben, valamint ujra itthon. Már a szervizben látszott, hogy semmi nem történt vele, de elhoztam, mert veszekedni akarok velük a központtal. Majd holnap visszaviszem. -
ak76
senior tag
Az igazság az,hogy próbaképp vettem ezt a lumiát,az Optimus/Omnia hetes páros után megfogadtam hogy hanyagolom a wp 7-est,de nem birtam magammal...
Ezek szerint nem orvosolták ezt a problemat (sem)...
Kár,ezeken a nonszensz banánhéjokon taknyol el a rendszer,ilyesmik fel sem merülhetnek egy sok tizezres droidon...:-( -
-
NGA
addikt
Nincs pénzköltési vágy. Egyszerűen tetszik. Az Omnia meg nem. Főleg, hogy csak 8 gigás. Fém burkolatot meg utálom. Ez nem tetszik az Optimusban sem, hogy fém a háta. Nekem a Lumia 800 műanyag burkolata nagyon bejön, és nem érdekel, hogy valakinek ettől nem elég trendi.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Egy trabant és egy mercedes is ugyanazt tudja. Elvisz A pontból B pontba. Csak nem mindegy milyen minőségben. Itt pont ez van. Az LG is wp7 meg a Nokia is, de mondjuk:
LG: nincs videon autofokusz, nincs iso állítás, nincs makro, nincs fokuszállítás, nincs ingyen navi, szarabb az anyag, szarabak a szinek és még elég sok dolog.. Amikor a Lumiát kézbevettem, szerelem lett első látásra.[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
-
tybsen
addikt
"Én nem birtoklok WP7-es telefont már lassan nyolc hónapja, de azért nem évültek el az emlékeim a témában."
Most milyen telefonod van ill. milyen rendszer? Csak azért kérdezem, mert Te is sokat próbáltál már a bada-tól kezdve a wp7-ig és érdekelne, hogy most mi az aktuális illetve mennyire vagy elégedett (ok: néha már kicsit unom az androidot, érdekelnek a tapasztalatok).
-
NGA
addikt
Én azokra a pici kis ikonokra gondolok. Természetesen bármilyen weblapot ki lehet rakni, de ikont nem tudsz kirakni szabadonválasztottan, csak program inditó csempét, aminek az ikonja nem változtatható. De ilyen csoportikont nem lehet kirakni
"Melyikünknek is van perpillanat WP7-es telefonja?"
Ezt most tőlem kérdezed? Szerinted ezt most miről irom? Optimus 7-em van.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
abban igaza van hogy rendeltetésszerű használat mellett kb ezt látod
igazából csak közelről van különbség, olyan közelről ahol úgysem használod
itt van az összehasonlítás: [link]
látható a zsiráfos képen hogy egyértelműen jobb az ips(leszámítva a feketét), de ha megnézed az utána jövő képet, ugye nem mikroszkóppal hanem normális távolságból, szvsz...
az N8 Amoled, hasonló mint az összehasonlításban
[ Szerkesztve ]
-
simongab
senior tag
Szeretem amikor itt mindenki ismételgeti a marketingesek által kitalált buta szövegeket meg paramétereket, de nem számol utána hogy miről is beszél !
És mi az a normális DPI beállítás ?
Egyébként arra akartam kitérni hogy pl az N8 felbontásával arányosan egy 17.5 coll os monitor felbontása 3200 x 1800 lenne ami nemhogy kevés hanem túl sok, és csak a buta tesztekben rugóznak ezeken a paramétereken, aminek a valós életben semmi jelentősége nincs. Aminek meg van jelentősége azon nem rugóznakEnnyi
És ahhoz meg idős vagyok már hogy hülyegyerek helyett trollt írjak
-
Remus389
veterán
így van a mérete nagyobb és szoftveresen lehet kalibrálni a színeit(bár ez az advanced user kategória, root kell hozzá)
ezen túl nem tudom mi az előnye, bár ez nem sima amoled, az még valamiben gyengébb mint a super amoled
egyébként a teló lájk, de csak a szép formája emeli ki a többi közül, meg hogy nokia, más nemigen
és azért 100.000 Ft ráfizetést nem ér meg egy omnia 7-hez képest(jó tudom újdonság meg minden, majd lemegy az ára, bár ha veszik mint a cukrot akkor nem fog egy jó darabig)
szerintem még mindig kell idő a wp7-nek hogy hozza a lemaradást, kicsit több testreszabhatóságot várnék el(legalább mi tudjuk kikeverni a csempék színeit és lehessen átlátszó is mint a wp7 launchernél), kicsit több programot
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
igaz de samsungon legalább kalibrálhatod(voodoo color)
a szőrös betúk pedig sem ezen sem a sgs-en nem feltűnőek(ez gondolom költői túlzás akart lenni)
nekem nem is tűntek fel, amíg nem olvastam róla
a nagyobb kijelző mindenképp jobb azért
meg aztán be ne meséld hogy a Samsung jobb kijelzőket szállít a nokiának mint saját magának
de ugyanaz a PenTile-os (ez miért nem szerepel a tesztben?) szutyAMOLED móka, ugyanúgy túlkalibrálva, tényleg nincs különbség. Sőt amúgy a kisebb átló mellett a szőrös betűk se annyira feltűnőek. savanyú a szőllő
ez olyan mint hogy a Lamborghini is mekkora tragacs, folyton leromlik, és a kátyúkat se bírja
de azért kéne
[ Szerkesztve ]
-
G-Guts
aktív tag
Igaz Pentile matrix-os, de SAMOLED. A válaszom egyben az alábbi idézet:
" Papíron azért jobb ez, mint a sima AMOLED kijelzők, mert itt az érzékelő egybeépítésre került magával a megjelenítő panellel, minek következtében a kijelző 20 százalékkal világosabb és jóval vékonyabb lett. A Samsung persze ezt leszámítva is dolgozott a kijelzőn, mely elődeinél 20 százalékkal kevesebbet fogyaszt, napfényben pedig sokkal jobban olvasható és sokkal kevésbé tükröződik. Tény ami tény, ilyen kijelzőt még soha nem láttam, a színek olyan élénkek, hogy kis túlzással magán a természetesen is túlmutatnak, a betekintési szög közel van a 180 fokhoz, az olvashatóság pedig a legkisebb fényerőn is tökéletes." -
veterán
Már a cikkben említett Törődünk és Nokia Térképek, meg Vezess címszavak is elég hatást gyakoroltak rám, hogy magyar lokalizációs telefont ne akarjak venni. Röhejes
szánalmasfordítás.Egyébként a teszt alapján tényleg jól sikerült. Már csak az első negyedéves mutatókat kell majd figyelni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest