Új hozzászólás Aktív témák
-
abalint88
csendes tag
válasz Zoli1222 #1483 üzenetére
Egy fórumon találtam ezt a lehetséges megoldást. Ha az se működik, elvileg ez segít:
Regedittel szerkessz bele:
Futtatás: regedit
Keresd a REG_DWORD részt itt: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Zune\GeneralSettings* ReevaluateVideoSettings (állítsd be ezt az értéket: 0)
* UseGDI (állítsd be ezt az értéket: 1)Ez fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
válasz :MTC:kandur #1479 üzenetére
Fel van az a teló frissítve? Nekem még sose csinált ilyet...
[ Szerkesztve ]
Ez fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
válasz :MTC:kandur #1475 üzenetére
Hu ez gyors volt! Miért nem kértél kölcsön, hogy ne kelljen megvenni/eladni?
Ez fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
válasz :MTC:kandur #1456 üzenetére
Hoz. akku infót nézd meg még a miliamper számok terén is van eltérés néhány frissítésnél. De egy másik fórumban néztem, ITT meg is találod mi változik.
Ez fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
Ahogy máshol írták, hard reset elvileg visszarakja, illetve zune-al biztonsági másolatot vissza lehet rakni, de a dev unlock kb 9 dodó, aztán regedittl lehet tetheringet hegeszteni rá... de pontos leírást nem láttam még lumiához, csak omniákhoz htc-k hez...
Ez fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
Ami inkább zavar az a wifi kapcsolat kezelése, fix ip-t nem lehet adni, tehát csak azon a wifin tudsz majd netezni amin dhcp protokoll wan, illetve a tethering sem megy sajnos, kivéve ha ulockolt a teló/átbuheroltad regedittel... Erre van már megoldás?
(BTW: van sok jobb képminőségű készülék, ki kell próbálni őket és aszerint dönteni ez mennyire fontos, átlag user nem fog fennakadni azon hogyha 3 centiről nézi akkor látszanak a pixelek... színekkel szerintem nincs gond, persze max fényerőn hozza a legszebbet)
Ez fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
válasz Alexios #1440 üzenetére
Nézd, tényleg érdekel, hogy akkor haluzok e. Újabb szériánál én nem láttam. Örülnék ha nem lenne igazad, mert attól úgy érezném, hogy van kásztumör kér a nokiánál. Itt egy leírás a pentile működéséről... ha ilyen hiba lenne akkor az szoftware-es, a fehérnek tisztának kell lennie elvileg, lehet rom függő, tényleg nem tudom, csak azt írom amit láttam. Nem beszólni akarok és felhúzni mások agyát sem, magam oldaláról ennyivel zárnám is a dolgot...
Ez fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
válasz Alexios #1434 üzenetére
Nézd nem akarok vitatkozni, grafikusként is dolgozok, jó szemem van, láttam a típushibát, és láttam olyan készüléket ahol nem volt, az újabb szériában javították a gyártósort.. csak ne az első boltban vegyed meg ha veszel, nézz meg több készüléket ha egy mód van rá.
Ez fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
Persze teljesen jogos, sajnos megkaptuk szokás szerint az "ez nem mehet nyugatra így, majd a hülye kelet megveszi" szériát, amiket most lehet kapni, illetve ahova csak most érkezik belőle azoknál már tuti jó.
Látod, pont erről beszéltem, újabb szériánál ahogy csiky is írta már nincs.
[ Szerkesztve ]
Ez fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
Nézd, védené a fene, ami nem jó az nem jó, de amit én vettem azon nincs ilyen hiba, frissen érkezett amikor vettem, egyébként meg ha az aksira gondolsz akkor pont nem fogsz fehér hátteret használni, e-mailek olvasásánál sem vettem észre, de tény az első kör lumiáknál volt ilyen hiba... szvsz ha jó boltban veszed akkor a második körben kapott lumiáknál már nincs ilyen. Ez olyan, mint a kijelző/gorilla glass polarizációjánál tapasztalható színeltolódás, amire hivatkozva cserélhető a cumó, szóval ha típushibásat kapsz akkor cseréld le! Láttunk már ilyet más gyártóknál is. Ha meg körültekintően vásárolsz úgysem fogsz ebbe belefutni.
Ez fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
válasz catroot #1423 üzenetére
Persze, rendben van. Otthon egy IPS paneles fullhd monitorom van és a telóra nézve nem tűnik fel... Telefonon, főleg azért mert a rendszerben nem feltűnő, úgy van kialakítva, hogy mutatós legyen, fotók/képek pedig jól néznek ki, főleg full fényerőn... De jogos ízlések és pofonok, csak nem szeretem, ha "fosozunk" ide/oda... Most néztem egyébként három telefon kijelzőjét egymás mellett, szifon4s lumia 800 és 710 kicsi a difi ez nekem nem lenne meghatározó tényező...
Ez fícsör vagy bug?
-
-
abalint88
csendes tag
"-"A zenehallgatásnál arra kell figyelni, hogyha kihangosítva játszod le és utána tolod be a fülest akkor nem áll át a driver azonnal a jobb minőségre, le kell állítani a zenét és utána bedugni a fülest, aztán már jó." fenáll még?"
Legutóbbi frissítés után nem érzékeltem a driverátállási mizériát, cserébe viszont saját fülessel szól igazán jól, több "idegen" fülessel is tapasztaltam, hogy nem az igazi... recseg néha az idege füles, vagy halk... Bt headset nekem tiszta és kellemes volt.
mass storage módot be lehet állítani már appal és buherral is, de nem ajánlott (a rendszerbe nincs beépítve redndesen, tehát ha engedélyezed is, akkor egy idő után sérülhet a rendszer), zune pillanatok alatt megvan, de a skydrive mindenhonnan elérhető, szóval ha hajlandó vagy így megoldani az életed, akkor nem érezhető, hogy nincs mass storage mód.
Offline navi pár hónapon belül elérhető lesz, de csak az útvonaltervezéhez kell egy kis adatkapcsolat, ha térképeket wifin lehúzod, akkor elvileg egy 100 Mb-os csomagból max 1 Mb-ot eszik meg...Zune konvertálás 12 gb Mp3 300 Kb/sec-es méretben és lefelé konvertálva volt nekem 20 perc... egy film pedig max 10-15 perc lehet (ilyenkor nem érdemes használnia telefont, úgy gyorsabb is lehet)
Ez fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
Áldom a Nokia nevét mióta elkezdtek átállni normál méretekre.
A Lumia töltője kifejezetten praktikus, környezetbarát, bár ha egyszer a kébelt elhagyod...
A méregdrága 2,5-ös jackes füles most mehet a kukába, senkinek sem kell már, szerencsére normálból volt jó minőségű eleve.Ez fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
-
abalint88
csendes tag
Ezekre gondoltam, nem próbáltam őket, mert nagyon tetszett az alap nokia kék, feketével... de majd tesztelem és írok róluk később még szerintem, remélem működnek is és azt csinálják amit a leírásban mondanak róluk.
http://www.windowsphone.com/hu-HU/apps/54397d90-7f29-46b3-81b9-f78c3fd3b779
http://www.windowsphone.com/hu-HU/apps/2537c8f3-721e-4da6-9f16-649bd70de97fEz fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
válasz Szemi88 #1322 üzenetére
Nálunk "vidékön" nincs 3g, de otthonról folyamatosan megy a wifi, facebook, böngészés stb, így sms/hívásokkal, aktív használat mellett nekem bírja a 24 órát simán, az új frissítéssel, persze mindig csak az megy amit használok, adatkapcsolatot kikapcsolom, ha nem kell, bluetooth nem megy, stb... ha minden be van kapcsolav akkor aktív használattal 12-18 órára csökken a cuccer, ha folyamatosan nyomokodom, de akkor tényleg folymatosan használom...
Ez fícsör vagy bug?
-
-
abalint88
csendes tag
Srácok, kéne aggódnom, hogy a lumia 800-on a beállítások résznél a névjegy alatt azt írja, hogy: Teljes tárterület: 13,86 Gb ennek nem 16 Gb-nak kéne lennie? Nem a zuneban van elállítva, de default adat. Egy ideje megvan a teló és zavaró egy kcisit, vigyem vissza?
Ez fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
válasz kristof83 #1052 üzenetére
Telenornál csak ennyit kell tenned: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/beallitasok/Csak ennyi elvileg itt mindhárom le van írva: http://androidhungary.com/2009/09/vodafone-t-mobile-es-pannon-mobilinternet-beallitasa-android-telefonon/
ugyanígy kell konfigolni luminánál is.
[ Szerkesztve ]
Ez fícsör vagy bug?
-
abalint88
csendes tag
Tsao!
Már jópár napja boldog tulaj vagyok én is. A pattanás nem áll már, tegnap frissítettem fel a cuccot és megoldódott. A zenehallgatásnál arra kell figyelni, hogyha kihangosítva játszod le és utána tolod be a fülest akkor nem áll át a driver azonnal a jobb minőségre, le kell állítani a zenét és utána bedugni a fülest, aztán már jó. Equaliser nincs rajta, remélem lesz rá app, mert tényleg kicsit vérszegény a hangvilág. Mondjuk legalább nem torzítja be a zenéidet, olyan minőségben szólnak majd ahogy
letöltöttedmegvetted () őket. Azt mondjátok meg nekem viszont, hogy miért csak 12 Gb-ot látok a 16 helyett? Ezutóbbi kicsit meglepett.Ez fícsör vagy bug?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest