- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
abban igaza van hogy rendeltetésszerű használat mellett kb ezt látod
igazából csak közelről van különbség, olyan közelről ahol úgysem használod
itt van az összehasonlítás: [link]
látható a zsiráfos képen hogy egyértelműen jobb az ips(leszámítva a feketét), de ha megnézed az utána jövő képet, ugye nem mikroszkóppal hanem normális távolságból, szvsz...
az N8 Amoled, hasonló mint az összehasonlításban
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
Ez megint csak bullshit, mert fényképről volt szó, és nem videóról, már ne haragudj, de mi az a kijelentés hogy bullshit(tudom mit jelent de miért)? igen fényképről beszéltem és nem videóról, jó hogy megállapítottad a nyílvánvalót
jobb összehasonlítást nem találtam mint az engadget-es teszt, nekem nincs se iphone 4S-em, se N8-am (SGS-em van) így egyik pártra se állok, de ott szebb képet lőtt az iPhone, és egymás mellé vannak rakva tényleg, tehát ebből azt veszem le az új iPhone legjobb kamera szempontjából jelenleg
ilyen érvekkel meg ne gyere hogy elszalad a mókus az volt a bullshit
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Quasi_modo #520 üzenetére
ez nagyon értelmetlen vita, nyilván szelíd mókust fotóztak, vagy állatkertit
egy mogyoróval odacsalogatták
egyébként ha ráközelítesz a szemére, a tükröződésből látszik hogy ott a fotós a közelben és nem 500m-ről lőtték
na kérdésem tud-e ilyet az n8? hogy minden szőrszál éles, gondolom hasonlóra képes, de szerintem inkább a 4S
ami nem baj hisz van fejlődés
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
Egyébként te mindent videók meg képek alapján ítélsz el?? miért baj az ha a kamerát képek alapján ítélem meg
egyébként linkeltek egy másik topicba n8 fotót szép-szép, de a 4S szerintem jobbat csinál
nem vagyok se Nokia se Apple fan, Androidos vagyok, de én elismerem ami jó
és az új iPhone a király fényképezési szempontból
egyébként nézd meg milyen képeket lehet lőni vele, kiváncsi lennék olyat mint a mókusos tud-e [link] tudom ez Apfel honlap, de nem hinném hogy hamisítványt raknának ki(botrány lenne), szerintem ezt az iphone-al csinálták
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
igen van egy olyan mondás hogy minden annyit ér amennyiért megveszik
ez mind attól függ mennyire lesz népszerű, ha nagyon trendi lesz mint az iphone, keveset fognak engedni az árból
ha a nép nem harap rá, akkor lehet reménykedni akciókban
sok embert fusztrál hogy nagyon tetszik, de nem tudja megvenni, ebbe a mobilba semmi extra nincs a kinézetén kívűl(igaz ez sokat számít) szerintem
ugyanolyan mint a többi, technikailag
Blyan Schwartz mondjuk tuti van Swartz is, de esscéhá
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
akárhogy mosdatod a céget
valóban, ők is pénzt akarnak csinálni, annyiért adják/adhatják amennyiért nem szégyellik
és biztosan, a tőlünk gazdagabb emberek könnyebben veszik meg
de akkoris azt leszámítva hogy Nokia van ráírva, meg szép a dizájnja, semmivel se nyújt többet mint a fele-harmadannyiba kerülő WP7 mobilok(a szoftver 100% Microsoft, a chipek távol keletiek, a Kijelző Samsung)
és ezért jogos morgolódni az irreálisan magas nyitóáron, meg nem azért mégis mi pluszt tettek bele a finnek, adták a nevüket, meg szép dizájnt kapott
ennyi, és ezért dupla-tripla árat kérnek
ne félj a nyugatiak se sík hülyék megvenni
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
Az Ár/érték arány az alsó kategória mantrája, kár idekeverni. elég furcsán godolkozol már megint
azért nem egészen így van
ha 110.000-ért tudsz venni sgs2-t illetve SE Neo-t, akkor te nem nézed mennyi az értéke? hogy mit kapsz a pénzedért?
vagy 60-ért Omnia 7-et és 150-ért Nokia Lumiát(technikaileg egyszinten álló)
jah persze aki felsőkategóriás telót vesz az mind milliárdos és nem számít a pénz , meg az érték se
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
nézd ha kéthetente veszel észre valami apró laggot vagy havonta az belefér bőven(olyan is lehet mikor nem tűnik fel persze)
itt hitvita volt, mert azt állították hogy egyáltalán nincs
mondjuk az lehet hogy van különbség a 800mhz-es procival szerelt és a 1,4 ghz-es procis wp7 mobil közt
illetve az is lehet hogy a gyártók is ráraknak valami b@romságot valami gyári cuccot amitől az egyik laggolhat nagyritkán
NGA google a brátod [link]
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
ezt mondom én is ritkán, de van
meg sokszor nem is lag hanem az animációk alacsony fps-el mennek
vagy ilyesmi
de egyébként jó smúth
mondjuk azért kiváncsi leszek ha egy 800mhz-es wp7 telóra ráeresztik az Apollot
tudtommal a Mangoval picit romlott a helyzet(a fórumon olvastam)
-
Remus389
veterán
mondjuk ez hülyeség
nagyon jó úton van most a Nokia
ha továbbra is ilyen gusztusos WP7 telefonokat dobnak ki egyre kedvezőbb áron, a siker garantált
az kell hogy lejjebb menjen az áruk, ami le fog menni idővel, amint kijön az eggyel újabb wp7-es telójuk(ami mondjuk Super Amoled + -os lesz, 4 colos, bár nem tudom a Samu fog-e olyat nekik szállítani)
a Nokia mint márkanév, nagyon erős még mindig(többet ér mint a Samsung, LG, HTC...), talán az iPhone-al van egy szinten mint márka
a legtöbb embernek(fizetőképes, kereső embernek) első telefonja Nokia volt, és a régi nokiák nagyon jók voltak
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
ighen nagy különbség az hogy a pusztába kiáltod hogy ez nem szaggat
vagy az hogy felhozol bizonyítékot(videót)
igazad van ez különbség
jó mindegy ha ritkán de ott is van lagg szerintem, ahogy kolléga is észrevette [link]
de mások is írták már a fórumban, meg a videón is látszik, elvétve előfordul
az hogy egyesek átsiklanak/nem érdekli őket/nem veszik észre(mert elégedettek) az nem szakmai vitaalap
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
jó azt elismerem hogy smooth a rendszer, köszönhetően az egyszerűségének
de biztos ott is van amikor az animáció valamiért megakad, és ez teljesen random, tehát hiába töltöd fel(mint a mobilarénás videóban)
ha utána nézel a linkelt videóban, láthatod hogy utána se túl magas az fps
hiába az ilyesmit csak az olyan ember veszi észre mint én aki nem rózsaszín ködön át nézi és elsiklik ezek felett
itt is előfordul ahogy iOS-nél is, ahogy Androidnál is
a gagyi androidok pl ZTE blade az egy laggtenger, de ne abból induljunk ki
#391: ez kb az a szint amit a wp7 launcherrel az sgs-em is tud
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
[link]
asszem ebbe volt a videobanha figyelmesen nézed megtalálod az apró röccenéseket nehogy nekem kelljen neked kikeresni(úgyis az lesz hogy nem láttad, és nekem kell majd kikeresni)
kérlek előtte vedd le a rózsaszín szemüveged
NGA jó de állíts be sok élő csempét ahogy a radaron
akkor majd megakad, és különben se bizonyít semmit, az akadás teljesen random
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
nem igaz, mert egy másik HTC radar tesztben is láttam ugyanilyen lassulást
persze ha androidról van szó akkor az android az ok
ha WP7-ről, iOS-ről, akkor meg a kamera, a föld forgása meg a Japán cunami az oka
el kell ismerni
pl multor az uj iphone 4S-t nyomkodtam, tök smúth volt , de beléptem a settings menübe és ott nem volt annyira smuth, persze én képes vagyok kritikus szemmel tekinteni az eszközre, nempedig rózsaszín szemüvegen át
különben is az iPhone szerintem, S.J. halálával és azzal hogy i4-ből i4S lett "csak", illetve az egyre erősebb konkurrenciának köszönhetően(ami szerintem még az apple-ösök is elismernek): Lumia, Razor, meg hogy mindenkinek az van, szerintem kezd megkopni a varázsa
olyan ez mint régen a számítógépek, volt varázsuk
vagy nagyon régen a szép autóknakma már közönségesek
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
nem , ilyet nem mondtam, de a 2011-es modellek többségén lesz
de a jobbak/népszerűbbek valószínűleg, pl a Samu nem csinál ICS frissítést a sima sgs-re, de lesz nem gyári, de lesz
gondlom a Dézire is megcsinálják, pályakezdő programozók
de az LG, és az SE még a Samsung is fogadkozik hogy sok készülékre lesz, ha olvastad a híreket a MA-n
egyébként itt egy nem-smoothság wp7-en, csodák itt sincsenek: [link] 06:22-nél
iOS-en a settings menü nem smooth
tehát ez hogy laggol, alacsony az fps nemcsak az androidot sújthatja, sőt a legújabb droidok akadásmentesek, csak nagyon ritkán laggolnak
, 2 éve ugyanazzal a csengőhanggal, és háttérrel. unalmas fazon lehetsz, vagy 16 éves tini vagy? ennyi
Itt is ez lesz szerintem, mivel nincs mit megunni a telefonon, nekem ez nem játékszer, hanem munkaeszköz. oké ezt hobbinak is lehet nevezni, ugyanúgy
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
így van, mindenki azt vegye ami neki szimpi, felesleges ezen vitázni
a WP7 és az iOS azoknak jó akik csak egy jól működő rendszert akarnak, az igaz hogy a gyártó korlátozza őket, és a frissítés is be van határolva(Omniaára nem lesz Apollo, Iphone 3G-re nincs iOS 5, tehát a gyártó mondja meg neked mit lehet és mit nem)
Androidnál pont az a jó hogy hatalmas közösség van rá, ezerféle testreszabási lehetőség(pl átlátszó ikonok, mozgó hátterek, akár csempés menü, akár iOS kinézet, mindent be tudsz állítani még az animációk sebességét ms-ben), megunhatatlan, van hogy a gyártó nem ad ki frissítést, de XDA-n megcsinálják
agyon hackelhető
kinek ez tetszik, kinek az
nekem a szabadság tetszik hogy veszek egy telefont és olyan mint ha több telefonom lenne, mert olyan szinten meg tudom variálni a rendszer kinézetét hogy ha picit unom fel tudom dobni frissíteni
de azt is megértem aki szereti ha ugyanolyan marad
[ Szerkesztve ]
-
-
Remus389
veterán
ennek ellenére kipróbáltam párat, de hangra szar volt mind, pedig nem kinai vol akkor mégiscsak nem a "minek?" kategória
nyugodj meg mind kínai
nem értem ha tudja az miért baj? sose tudhatod mikor jön jól, lehet barátaival elmegy nyaralni és nyomathatják a kocsi, ne magadból indulj ki
HD video: A bitráta fontosabb. És egy film konvertálása nálam mp4-be vagy WMV-be kb 10 perc. 5.5 ghz-re tunningolt core i7 extreme 6 magossal könnyű dumálni
mondjuk én nem vagyok az a nagy konvertálós, de egy film kb egy óra, kétmagossal
már az is baj ha ezt konvertálás nélkül le tudja játsznai
-
Remus389
veterán
butaság, nagyon is jó az ha van egy öreg kocsid, és a rádióját nincs kedved kicserélni egy drága csilli villi kínai mp3-as lejátszóra, mert nem illik hozzá
vagy ha veterán autód van(mi ezért vettünk külön FM transmittert)
HD videot mivel játszod le, ha a kijelző nem tudja? ez is butaság, ne viccelj
nem kényelmesebb ha le tudja játszani és nem kell órákat tölteni a konvertálással?
azonkívűl állítom a HD videó szebben néz ki még egy ilyen kijelzőn is(mert ugye tömörítve van)
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
a készülék ami zte blade, igen hibáztam hogy azt a videot raktam, dehát kevés jó bemutató video van
sgs1-en van sgs2-n teljesen smoothan lehet navigálni, nem fogok most videót készíteni
Blyan: cserébe több szín és áttetsző meg több a beállítási lehetőség
na mindegy nekünk ez csak ilyen poén ez a wp7 launcher, smooth jól néz ki, el lehet vele lenni pár napig, azt megy a kukába
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
igen ez egy ZTE blade, talán azért
biztosíthatlak egy sgs1-2-ön ugyanolyan
de itt nem ez a lényeg, igaz nem 100%-ig olyan, de ha olyan napom van Androidon Wp7-szerű, elrendezésűvel szórakozhatok(és folyamatosan javul)
fordítva ha unom a wp7 menüt nincs másra lehetőség
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
nem arra gondoltam
be lehet állítani Androidon hogy többé kevésbé átlátszó legyen(csúszkával)
[link]az átlátszóság intenzítása ugye állítható tehát lehet 90%-os telített de 10%-os is, nagyon mutatós pl pirosba hozzá kékes háttér
ezt például átvehetnék, a háttér is jobban látszik
aztán meg, nehogymár előny legyen hogy csak mittommén 12 szín van, andriod wp7 launchernél kb végtelen szín van és átlátszósági szint kombinációja
meg aztán nem tudom hogy állítható-e az animáció gyorsasága pl, vagy fajtája
egyébként ilyen volt a koncepció, talán még szebb is lett a Lumia, bááár, inkább a koncepció, de a Lumia is szép
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
mind1 ebbe ne menjünk bele
azért sokan szeretik ha viszonylag könnyen és gyorsan állíthatjuk a rendszer kinézetét
miért is? minek? kérdeznéd:
azért hogy ne legyen olyan könnyen megunható, unom a banánt feltolok valami jó kis launchert
ez riaszt egyébként a WP7-től, hogy ha megunom a felületet nincs mit állítgatni, egyedivé tenni
iOS a kettő között van, de tudtommal ha alakítunk a kinézeten az nem egyszerű és rosszul is működik akkor
androidon pedig egy launchert telepítesz oszt kész
-
Remus389
veterán
válasz hackeeeee #135 üzenetére
attól tartok ha divatos lesz(mint az iphone) nem lesz nagyon olcsó
az sgs-emet azért tudtam megvenni 30.000-ért 3 hónappal a megjelenés után(havi 5K előfizuval, kétségtelen best buy), mert akkor erős volt az iphone és a Samunak piac kellett
az N8 ára is azért ment le mert Symbian
ha magas marad az ára akkor felejtős
Blyan most őszintén, ahhoz hogy Angliában szolgáltatónál vásárolj szerintem állampolgárság kell vagy munkaviszony, tehát ez nekünk teljesen felesleges tudni
már megszokhattuk hogy mindig a magyarokat mindig kiszipolyozzák, innen pénzt kiáramlik, eladósítják, a lábukat belénk törlik
tehát itt az alaconyabb fizetések mellett drágábban adják, mondom a magyarokat mindig lehúzni/kihasználni kell ja és csődbe szélén táncoltatni
ez van
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
így van a mérete nagyobb és szoftveresen lehet kalibrálni a színeit(bár ez az advanced user kategória, root kell hozzá)
ezen túl nem tudom mi az előnye, bár ez nem sima amoled, az még valamiben gyengébb mint a super amoled
egyébként a teló lájk, de csak a szép formája emeli ki a többi közül, meg hogy nokia, más nemigen
és azért 100.000 Ft ráfizetést nem ér meg egy omnia 7-hez képest(jó tudom újdonság meg minden, majd lemegy az ára, bár ha veszik mint a cukrot akkor nem fog egy jó darabig)
szerintem még mindig kell idő a wp7-nek hogy hozza a lemaradást, kicsit több testreszabhatóságot várnék el(legalább mi tudjuk kikeverni a csempék színeit és lehessen átlátszó is mint a wp7 launchernél), kicsit több programot
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
ne kezd már megint
ha neked nem tetszik a Super Amoled, akkor bámuld a TN lcd-t(az van a legtöbbe nem IPS)
az emberek 90%+ -nak bejön az AMoled, szép a feketéje, szépek a színei, kiválóak a betekintési szögei, alacsony a válaszideje stb
szerintem az IPS-nél is jobb vagy egyrangú, annak is van hátránya
de a TN LCD a leggagyibb
-
Remus389
veterán
igaz de samsungon legalább kalibrálhatod(voodoo color)
a szőrös betúk pedig sem ezen sem a sgs-en nem feltűnőek(ez gondolom költői túlzás akart lenni)
nekem nem is tűntek fel, amíg nem olvastam róla
a nagyobb kijelző mindenképp jobb azért
meg aztán be ne meséld hogy a Samsung jobb kijelzőket szállít a nokiának mint saját magának
de ugyanaz a PenTile-os (ez miért nem szerepel a tesztben?) szutyAMOLED móka, ugyanúgy túlkalibrálva, tényleg nincs különbség. Sőt amúgy a kisebb átló mellett a szőrös betűk se annyira feltűnőek. savanyú a szőllő
ez olyan mint hogy a Lamborghini is mekkora tragacs, folyton leromlik, és a kátyúkat se bírja
de azért kéne
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Pete55555 #94 üzenetére
Ez a telefon szerintem sem ér meg ennyit így van, de ha emlékezel az n8 nyitóárára az is horror volt, és az sem ért akkor annyit
a Nokiánál magas a nyitóár, mert tudják hogy lesznek türelmetlen emberek
ha tudsz várni egy kicsit, telítődik a piac, szépen normalizálódni fog remélhetően, mint az n8 ára
nekem nagyon tetszik, bár szerintem, eltekintve hogy szép, egy jó SGS-t felesleges rá cserélni, ráadásul jó sokat ráfizetni
az hogy szebb/jobban össze van rakva az tény ( legálabbis nálam ), az hogy smoothabb, hát egy jó rommal az sgs is smooth, ellenben kevesebb rá a program még mindig
van-e WP7-re Angry Birds, cut the rope vagy Worms? itt kezdődnek a gondok hogy ezek hiányoznának nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest