- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz simongab #558 üzenetére
"A szememmel semmi baj, az Iphone telefon képe 20 centiről sem jobb mint egy Galaxy vagy egy N8- C7 - N9 képe. A DPI is egész másról szól, inkább a nyomdatechnikáról és a monitorokhoz vonatkoztatva nagyon meg van eröltetve a dolog ..."
Te ezt olvasod valahonnan? Mert, hogy saját tapasztalatod nincs, az tuti!
A dpi-s állításod aláírásnak való...''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
Én nem mondom azt, hogy "Mit képzel a Nokia?", tőlem adhatják dupla ennyiért is, csak azt mondottam volt, hogy számomra nem alternatíva más telefonokkal szemben.
Egyébként külföldön élek!(#479) Blyan: el is fogadom.
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
Ezzel nem értek egyet. Igenis mindennek megvan az ára! Az én szememben biztosan.
Szerinted akkor ha van 200.000.- Forintom, mindegy, hogy mit veszek? Nem, mert van olyan telefon, ami nekem nem tetszik, a tudása nekem nem elég, azaz nekem nem ér annyit.
Ezen felesleges lovagolni. Én nem sírok, hogy nincs pénzem rá!(#472) stevve, mondtam én, hogy az szimpi számomra?
Jééé, őstag lettem!
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
Én nem fanyalgok, de persze, hogy mindenki pénzkérdést csinál belőle!
Mindennek van egy ár/érték aránya és sokak szerint ez az indulóár sok ennél a telefonnál. Ha nekem választanom kellene egy SGS és e között, biztos, hogy nem a Nokiát választanám. És nem a pénz miatt...
Engem a téma egyébként nem érint, én biztos nem veszek ilyet, maradok a 6310i-nél!(#470) stevve, igazad van, de manchester85 kolléga is célzott rá, hogy a HTC innovációt is tett az asztalra és az alsóbb kategóriákban is megvoltak ezek az újítások, megfelelő árazással.
[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
Értem, amit sugallni szeretnél és egyet is értek vele, de... Az ilyen mélyre (legalább is szerintem) süllyedt Nokiának nem egy ilyen árazással kellene újra nyitnia az elrohant világ felé.
Mod: manchester85, erre gondoltam én is.
[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
válasz manchester85 #462 üzenetére
Maximálisan egyetértek!
(#465) Blyan: Mert Magyarországon túl nagyok a fizetések!
[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest