Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfheartGR
őstag
válasz Tomy Yayo #6642 üzenetére
Simán bal oldalra a keresőfunkció alá tehették volna a betűrend szerinti keresést és csoki. Részemről "tálentumként" sikerült elsőre megfejteni miért van az ott, azt viszont a mai napig nem értem, miért nem opcionális vagy a fent írt helyre került a betűzős megoldás.
Nekem ez így átgondolatlan és rendezetlen. Elvégre a betű az betű nem app és fordítva."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
tylerddd
veterán
Én ezt a funkciót csak a névjegyzékben használom ki. Azokat az appokat, amiket nem napi szinten használok, nem is tudom, h hívják, csak mikor meglátom a nevet meg az ikont. Így nem ér semmit, hiszen nem tudom melyik betűre bökjek
Amúgy először furcsa volt, de engem nem zavar!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
.LnB
titán
Szerintem is csùnya. Lehetne választható opció az jobb lenne. De így nincs választas.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest