Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz telemann #6689 üzenetére
Akkor tényleg a hard reset maradt még, azt megpróbálhatod, vagy újraindítgatás, app újratelepítés. Újraparaméterezés, csempe újra kirakása, nem tudom Mindenesetre érdekes a dolog. Ha AccuWeatherről van szó, arról bizton állíthatom, hogy nekem megy gond nélkül L800-on, szóval mennie kellene. Nekem ilyen 80-100 appom van most perpill a telón, de nem hiszem, hogy az appok mennyiségével gondja lenne amíg nincs tele a tárhely (ha igen, akkor az elég szégyen). Olyan viszont lehet, hogy egyik-másik app nem csípi egymást (legalábbis androidon már találkoztam ilyennel, hogy felraktam valamit, és egy másiknak szétesett a felülete, akármit csináltam nem oldotta meg semmi csak ha töröltem a másikat )
Ez a 233 azért elég sok. Ennyi van ebben a pillanatban a telón, vagy csak ennyit telepítettél kezdetek óta? Mert ha jól tudom, az felsorolja azt is, amit már felraktál, de töröltél, csak mert valaha volt már a telódon.
#Karma: Hoppá, ezt nem is tudtam, és hány agent lehet max?
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
válasz telemann #6689 üzenetére
"233 db app-om van a reinstall program szerint, lehet, hogy ez lenne a gond?"
Lehet, ugyanis maximálva van a background agentek száma. Mondjuk hogy ilyenkor az első x működik, vagy mindent leállít a rendszer, nem tudom.
(#6691) Tomy Yayo: Egyszer valahol olvastam, de most nem találom.
Majd jelzek ha megvan.[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz telemann #6675 üzenetére
Akkor lehet, hogy tényleg hard reset kell neki. Ha úgy sem javul meg, akkor meg szervíz De volt egyébként olyan időszak, amikor működtek ezek? Vagy a kezdetektől ilyen? A live tile-okon kívül működik minden más, amihez mobilnet kell, magyarán tudsz böngészni, meg hasonlók? Ill. lehet, hogy kérdezték már, de legfrissebb szoftver fel van rakva?
Az utolsó ami eszembe jut, hogy az appok keveslik az edge sávszélességét, nem elég gyorsan jönnek le az infók. Láttam már olyan appot, hogy hiába volt net, nem jöttek pár másodpercen belül az adatok és inkább kiírta, hogy hálózati hiba, nem szerencsétlenkedett tovább. Próbáld ki 3G-vel, ha úgy sem működik, akkor teljesen tanácstalan vagyok, és jöhetnek a fentiek.
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
válasz telemann #6675 üzenetére
Ne vedd zokon, személyes vélemény, de ha már ilyen telód van, mi a fittyért nem használod 3G-n? Edge-en töredék mobilnetes sebességet kapsz, és amit szerinted megspórolsz a 3G hanyagolásával, azt a hosszabb időn át tartó letöltéssel szépen elveszted edge-en Naponta kell tölteni, na és? Este felteszed, reggel leveszed, csókolom.
[ Szerkesztve ]
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz telemann #6665 üzenetére
Ha nincs aktív netelérés bekapcsolva (akár szolgáltatótól, akár wifi), akkor ne is várd, hogy frissüljenek a live tile-ok Ezek általában meghatározott időközökre vannak beállítva, ha akkor nincs mobilnet, akkor a legközelebbi netre csatlakozáskor sem biztos hogy azonnal fog frissíteni, csak a következő "előjegyzett" időpontban. Vannak ilyenek, ebben biztos vagyok, hogy amiket írtál ilyenek-e, azok közül a weather view-t használtam, azon nagyon észrevehető volt ez az "eltolódás". Vagy esetleg még az lehet, ami a leírásában benne is van, hogy bizonyos időközönként el kell indítani az appot, különben behal a live tile, de pl. nekem volt amikor ettől függetlenül is hülyeségeket csinált. A többit sajnos nem ismerem, de azoknál is lehet ilyen meghatározott időköz.
Én többek között a bugos live tile miatt is váltottam át accuweatherre, és ettől eltekintve sem bántam meg, szerintem sokkal jobb. Próbáld ki. Ez sem frissít rögtön netre csatlakozásról, de amikor folyamatosan van net, akkor még sose volt vele baj, előbb-utóbb mindig aktualizálja a dolgokat. Illetve azt is vedd figyelembe, hogy alvó módban ki van kapcsolva a wifi, vagyis akkor sem fog frissíteni a teló, mert nem aktív a netkapcsolat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest