- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfheartGR
őstag
Édes f@szom... Komolyan mondom, előzetes tesztet kellene csináltatni az emberekkel képesek egyáltalán felnevelni egy gyekeret úgy, hogy meglegyen a magához való esze. Azt aki elbukik annak mehet a vazektómia...
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
WolfheartGR
őstag
válasz BubuRoland #7983 üzenetére
Nem is kell ilyen. Egyszerűen a saját magad csempájáre kattolsz, ott profil csevegési állapot és online.
-
WolfheartGR
őstag
A kihúzófüles az sz.r. Megmarad a nyoma a házon... Kifényesedik a polikarbonát tőle hacsak nem tévedek. Nálam biztos ez volt a hibajelenség. Bár most is ugyanabban a tokban használom,csak a kihózúfül használatát hanyagolom és üveggel afelé rakom bele. Cserélem amint elérek odáig...
-
WolfheartGR
őstag
válasz SpongyaBob #7542 üzenetére
Ennyire, nekem amint elkezdett foltosodni repült a kukába a tok. Még időben mert lejött.
Bőrtokban hordom. Topikban visszafelé van kép róla."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
WolfheartGR
őstag
Arra leszek kíváncsi, hogy a sok ms nyilatkozatot szajkózó helyi kolléga mit fog mondani, ha jönnek az WP8-as alsókatos telefonok amik semmivel sem lesznek erősebbek mint a mostani L800.
-
WolfheartGR
őstag
Emailozok, fórumozok, zene esetleg youtubozok. Néha kicsi játék és bármilyen meglepő telefonálok. Ha lett volna az N900-amnak utódja akkor most az lenne (N9 az nemaz hiába annak szánták). Hiányzik a bill. Nekem fontos volt. Vissza is esett az emailforgalmam a telefonon. Rühellek érintőképernyőn írni.
Nem csak a kijelzőméret ami számít hanem maga a készülék mérete és kényelmes hordozhatósága ami erősen személyes igény és lehetőség kérdése. Hiába van nagy kezem kicsit kényelmetlen a 800-as is. Alul felül túl sok a holt tér ahhoz, hogy egy mozdulattal átérjem a kijelzőt. Kicsit más állásban kell fognom a telefont ha a tetején lévő dolgokat akarom tapicskolni, kénytelen vagyok magam felé fordítani, hogy közelebb legyen a hüvelykujjamhoz a kijelző felső része. Idegesít, hogy nekem kell alkalmazkodnom egy eszközhöz ahelyett, hogy az kiszolgálná az igényeimet, ami valljuk be nem is olyan magasak.[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
-
WolfheartGR
őstag
válasz WolfheartGR #6728 üzenetére
Valamint eleve az élőzmények fedőnevű híváslistában is írja a név alatt melyik számról keresett.
-
WolfheartGR
őstag
-
WolfheartGR
őstag
-
WolfheartGR
őstag
válasz tylerddd #6692 üzenetére
Nem frissíti lezárt képernyőnél mert lekapcsolja a Wifit. Ez alól csak a töltőn lévő telefon kivétel ugyanis csak akkor állandó a Wifi kapcsolat ha be van kapcsolva a Wifi.
(személyes hozzáfűznivalóm ehhez, hogy bsszák meg a marhaságukat, mert pl nekem jobb lenne ha eldönthetném vagy bekapcsolva maradna alacsony akkufeszig)(6694) Tomy Yayo: +1
Tényleg a két megszólított beszél vadakat, ébredés után nem ér fórumozni.[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
válasz Tomy Yayo #6642 üzenetére
Simán bal oldalra a keresőfunkció alá tehették volna a betűrend szerinti keresést és csoki. Részemről "tálentumként" sikerült elsőre megfejteni miért van az ott, azt viszont a mai napig nem értem, miért nem opcionális vagy a fent írt helyre került a betűzős megoldás.
Nekem ez így átgondolatlan és rendezetlen. Elvégre a betű az betű nem app és fordítva."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
WolfheartGR
őstag
No frissültem. Elsőre a legnagyobb különbség, hogy a piactér logója más lett. Egy n-es retikül. F@sz@...
-
WolfheartGR
őstag
Megjelent a pöttyösödés a kasznin a "kotontól".
-
WolfheartGR
őstag
-
WolfheartGR
őstag
Egy új Lumia tulajdonos jelentkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés