- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsírsámán
senior tag
válasz Gabesz77 #3798 üzenetére
Nekem is valami gond van a g-mail-essel... Eredetileg az ID-m is gmail-es volt, de gondoltam, mivel kinőttem a 13 évesen csinált fantázianevekből, az ID-s nevet megváltoztattam, ettől függetlenül muszáj volt megtartanom a gmail-es nevet is. Most meg így szétvállt a két fiók, és a telefon nem képes a gmail-t felismerni. Valaki nem tud erre megoldást ajánlani?
-
-
kecsi76
tag
Hy all! Nem vagyok nagy mms küldő-fogadó, de ma kaptam egyet, és nem nyitja meg a teló. Üzenet a helyén, médiatartalom beolvasása klikk és ennyi.. T-mob a szolgáltató, de nem hiszem, hogy most velük lenne a gond. 5let esetleg?
-
Gabesz77
senior tag
Köszönöm.
Ez csak magyaroknak elérhető alkalmazás, vagy van angol is belőle? Valami nem kerek...
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Gabesz77
senior tag
Srácok, nekem eltűnt a Nokia Collection-ből a Hálózatbeállítás app. Valaki meg tudja nézni, hogy van-e?
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
spider80
őstag
válasz HopeckoR #3780 üzenetére
skydrive nevű programot töltsd le marketplace-ről,és azzal töltsd fel a dolgaid. eredeti minőségben tölti így fel,nem butít semmit.
szerk.: Lassú voltam
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Воланд
titán
-
zsírsámán
senior tag
Valaki tud nekem megoldást kínálni arra a problémámra, hogy a gmail fiókomat miért nem tudom beállítani?? A windowslive-os tökéletesen működik, de a gmail-t nem hajlandó szinkronizálni, és ha megpróbálom manuálisan a szinkront, csak visszadob oda, hogy írjam be a jelszavam... Szervíz előtt nem volt gondja vele, remekül működött.
-
HopeckoR
aktív tag
SZiasztok.
Egy Kérdésem lenne. Mostanság fényképezgettem a telóval, amit feltöltöttem a SkyDrive-ra. Ki akartam nyomtani mert szöveg volt, de azt vettem észre hogy a feltöltés alkalmával a képek rosszabb minőségűek lettek. Én néztem el valamit vagy tényleg ilyen? Esetleg ezt be lehet valahol állítani, hogy ne legyen rosszab minőségű a kép a felöltés alkalmával?
-
gpek
tag
válasz kissandras20 #3775 üzenetére
Ma levittem Győrben 65-re Jó kis teló nekem hiányzik pár funkció belőle.. Nokia meg sz@rik válaszolni.
Gpek
-
shteer
titán
válasz kissandras20 #3775 üzenetére
ha a megjelenéskor vettem 73-ért bontatlanul.. akkor már nem annyira. ja, nem sokan - köztük én is
szerintem jónak tűnik..
-
gpek
tag
Nem nagyon kapkodnak ezért a remek telafonért. :-(
Gpek
-
shteer
titán
válasz zsírsámán #3760 üzenetére
szép.. én samsung szervízből kaptam vissza tv-t karcos kávával - ráírtam az átvételkor a szervízlapra, 3 hét múlva házhozjöttek és felszerelték az új előkeretet
erre most kíváncsi vagyok, mi lesz
kamera amúgy szinte csak beltérben, vaku nélkül középfoltos - kint, vagy vakuval nem észlelem
szerintem jónak tűnik..
-
zsírsámán
senior tag
Írtam nekik egy hosszas panaszlevelet, remélem kapok majd valamiféle választ is tőlük.
neooen: Nem hiszem, hogy mindenkinek ilyen lenne, sokaknak nincs vele semmi baja. Nekem is van olyan ismerősöm, aki nemrég vett L800-at, és semmi hasonló gondja nincs vele. Én akkor vettem meg, mikor megjelent, de azóta ezek szerint történtek minimális változtatások
polonic: De a, épp ezért nem tudom elképzelni, hogy mit művelhettek vele...
[ Szerkesztve ]
-
neooen
aktív tag
válasz germinator66 #3759 üzenetére
Így jópár hozzászólás után most egy kicsit elbizonytalanodtam. Ugye nem mindenkinél jelentkezik a kameránál ez a "lilásodás"?!
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
tailor
őstag
válasz zsírsámán #3760 üzenetére
Csodás! Akkor csak érdekességképpen: nekem is mondta a szervizes, hogy "csináltak egy olyan szoftverfrissítést, amit itt ők /a NokiaCare-ben/ nem tudnak". Aha, 12070-nel vittem be én is... Miután visszakaptam, nekem is kattant a kamera (1x), és párszor meg is akadt a rendszer, sötét volt a kijelző, pedig újkorától egyszer sem tapasztaltam ilyet. Csodaemberek lehetnek ott a nagyszervizben! Ugyanolyan, vagy szarabb a teló, miután visszakapod
-
zsírsámán
senior tag
válasz germinator66 #3766 üzenetére
A krómon már így is volt pár karc, mert mikor rákötöttem gépre, akkor az asztalon volt és rögtön megkarcolódott. A gáz az hogy az ujjammal is érzem a karcot a képernyőn, amit eddig nem éreztem
-
zsírsámán
senior tag
Na visszakaptam én is a szervízből... A legfőbb gondom nekem is a kamera lilásodása volt illetve az, hogy a kameramenüből kilépéskor belülről kattan egyet a készülék, emellett pár apróság pl. hívás után néha fél percig sötét volt a kijelző, semmire se reagált, volt hogy zenehallgatás közben nem jelezte a bejövő hívást, továbbá megemlítettem a szervízben a lötyögő gombokat is hátha kezdenek vele valamit. A szervízes srác azt mondta, h kicserélték a kamerát, de a javítási papírokon csak annyi szerepel, hogy szoftverfrissítés (természetesen mikor bevittem a legújabb volt rajta). A képek ugyanolyanok maradtak, a kamera kattog, és legnagyobb meglepetésemre 2 szép karcolást fedeztem fel a kijelzőn Lehet hogy ez eddig is ott volt, csak nem vettem észre, de most kifejezetten feltűnő, tehát elképzelésem sincs hogy hirtelen hogy került oda... Szerintetek írjak nekik hogy ezt mégis hogy gondolják?? Így én is nyithatok egy szervízt, hogy pár hétig ülök rajta, csinálok egy HR-t aztán szevasztavasz...
-
polonic
félisten
Üdv!
Tervezek én is egy ilyen masinát venni.
Viszont olvastam már pár embertől, hogy a pentile kijelző, mint a luma 800-nál nem olyan jó, mint a nem tudom milyenek.
Ezt konkrétan hogy kell érteni? Nem a technikai oldal érdekel. Hanem az, hogy én, mint felhasználó nézem a képernyőt, akkor mit látnék rossznak benne?
-
tailor
őstag
Megjött a válasz: nagyon sajnálják a történetet, vigyem vissza a szervizbe, ahol alávetik egy 72 órás tesztelésnek.
Közben készítettem pár képet, tegnap este otthon, valamint ma az irodában és kültérben. A tapasztalatom: beltérben, árnyékos-kevésfényes részen látható a probléma, amúgy nem.
A skydrive nyilvános mappámban meg lehet nézni a képeket, aztán ki-ki következtessen, amire akar Mindenesetre ma visszamegyek a NokiaCare-be, megmutatom a szervizes fickónak is, kíváncsi vagyok a véleményére... De nem igazán akarom beadni, úgy érzem, megint a nagy semmi lesz az eredmény... (különben is, minek egy kamerát 72 órás tesztnek alávetni? )
Szerintem amúgy ez egy szoftvere-fehéregyensúlyos hülyeség lesz, és ahány panaszt olvasok a fórumokon (a Nokia weboldalán is), csodálkozom, hogy kb. lesz@rják odafent...[ Szerkesztve ]
-
gpek
tag
-
neooen
aktív tag
Ne a T boltba vigyem ahol vettem, hanem Nokia márkakereskedésbe/szervízbe?
Van olyan is, hogy lötyög a kijelző?!?!
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
Frej
csendes tag
Első 3 napban cserélniük kell. Kicsit kell ugatni, ha nem akarja cserélni a szervízes. Nézd meg lötyög e a kijelző jobbra-balra, mert nekem azért cserélték 5 percen belül (a kameragonddal együtt, de az új készüléken is ugyan olyan lilás a közepe. Szerintem szoftveres a dolog, bár "szenzorhiba" sem kizárt, de elég kicis a valószínűsége, hogy Carl Zeiss ennyi szart gyárt)
-
neooen
aktív tag
Szintén zenész. Tegnap vettem a készüléket, mivel a számhordozás miatt várnom kell így nem is nagyon használtam még a telefont, de erre a hibára kíváncsi voltam, hogy nálam is jelentkezik-e és igen . Nem olvasgattam az előzményeket, de 3 napon belül cserélniük kell e, vagy mi a teendő? Hétfőn este vettem...
-
Iván_78
csendes tag
Sziasztok!
Én vagyok csak láma, vagy nem képes a készülék videó fájlt csatolni email-hez?
Valamiért úgy emlékszem ez ment Trophy-n, de lehet csak régen volt....Iván
-
tailor
őstag
Sajnos nem csak fehér falaknál jelentkezik - legalábbis nálam. Beltérben izzófénynél előjön (most itthon az összes képen ott van, akármit fotózok), de múltkor a szabadban, természetes fénynél is látható volt
zsírsámán Sajnos csak online felületen lehet a Nokiának írni, de neki is látok, mert ennyi pénzért én nem ezt várom el.
-
anx92772
tag
Ez frankó!
Én T-hez vittem be, négy napja kellett volna visszakapnom (pontosabban értesítést, hogy átvehetem), de még híre-hamva sincs. Ezek szerint kezdhetek én is zizegni, hogy ugyanúgy szar lesz. A késésért már reklamáltam, s azért is, hogy bár adtak egy cserekészüléket, (egy ősi Sony-Ericssont), amiről kiderült, szoftverhibás, semmit nem tudok vele csinálni, az előfizetésem nem véletlenül olyan, amilyen - ezért kártérítésre adtam be igényt. Ja, és telefonálni is alig tudok vele, mert minden hívásnál úgy kezdi, hogy "hálózati probléma"... -
zsírsámán
senior tag
Szerintem érdemes lenne nekik küldeni egy e-mailt, a hibás képet csatolva, és felvilágosítani őket hogy ezt nevezik hibátlan készüléknek. Sokat nem veszíthetsz vele, max 5 percet.
Ha mondjuk telenorhoz viszem be adnak cserekészüléket vagy valamit, mert noika care-ben nem kaptam ilyesmit, bár nem is kérdeztem, hogy adnak-e.
-
tailor
őstag
-
shteer
titán
-
Sofian
őstag
Nokia City Lens Augmented reality Poi gyűjtemény Betalabs-ból vagy az alábbi QR-kóddal elérhető...
-
Lall
veterán
Ha jól tudom. 1 kattintás pause. Dupla katt, ugrás a következő számra, 3 katt, ugrás a hallgatott szám elejére. Aztán ki kell próbálni. Lehet, hogy keverem, de valami ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tailor
őstag
Ma kaptam vissza a készüléket a szervizből, ahová ugye a lilás fotók miatt küldtem. Mikor megkérdeztem a sráctól, hogy szoftveresen vagy hardveresen javítottak rajta, gyanúsan elmosolyodott, majd kicsit szégyenlősen felém fordította a hivatalos hibajelentést: "HIBA NEM LELHETŐ".
Jó mi? Kipróbáltam, a hiba tényleg nem jelentkezik, de hogy így is marad-e... kopp-kopp-kopp. (Sóhaj)
-
tylerddd
veterán
Ebből a korból én már kinőttem, h csajoknak küldözgessek mindenfélét BT-on. Mp3 amúgy sincs rajta, képet meg max azt lenne értelme átküldeni, amit mondjuk én csináltam a telefonnal de neki is kellene. Amúgy meg szánalmas csajjal telefonon gagyizni, főleg egy buliban. 90% nem szereti, ha ilyen technikai dolgokról beszél nekik az ember. Olyankor csak ezt hallják: warp-warp-warp-waaaarppp-warp...
A készülő BT alkalmazástól meg azért félek, mert szerintem olyan lesz, mint az iPhone hasonló hivatalos cuccai: csak iPhoneok között működik, ha ugyanaz az app fel van telepítve mindkét készülékre. Szóval ha csak WP7-es Nokiák között megy majd, akkor kár is foglalkozni vele!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Blyan
félisten
Mi a túróért zavar mindenkit az a fránya kezelőgombok. Sosem értem.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
válasz cassius.clay #3712 üzenetére
egy ido utan eltunnek. de van ra app.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Воланд
titán
kezdjuk az apolloval (wp8, de az ms inkabb windows phone-kent szeret egyebkent is hivatkozni ugy az egeszre), arrol ugyis kb csak ennyit lehet tudni, minden mas csak pletyka.
tango (refresh): fejlesztett mms, sim, hivas kezeles (call forward), bugfix-ek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Sztif
aktív tag
Annyi mindent hallok közelgő rendszerfrissítésekről már, de csak a nevük marad meg.
Melyik melyik és milyen pluszt tartogat? Tango; Apollo, WP8
Ezekről mit lehet tudni?
Lehet rosszul tudom, de az apollo lesz a WP8?!?Köszi a felvilágosítást
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Rigiboy
tag
Üdv!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v5SKQ0ffgis#!
ezzel működne a Lumia is szerintetek?
-
Frej
csendes tag
Végre itt a viber, már nagyon vártam!
Marketen megtaláljátok. Egy gond van vele, még béta és nincs voice call. -
hkari
őstag
lehet már írta valaki, de gondolom sokan vártak rá : Viber
-
vadger
tag
Sziasztok!
Lehet nem a legjobb helyre írom, de a Lumiával kapcsolatos végülis.
Valaki árulja el, hogy működik ez a híres egygombos fülhallgató? Mert nekem össze vissza csinál mindent, semmi rendszer nincs benne.
Ha valaki tudja leírhatná, zenehallgatás és telefonálás témákat külön. Köszönöm!CCNA RS, Security és egyéb hálózati témák oktatása: https://ccnaoktatasmagyarul.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest