Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anx92772
tag
válasz
germinator66 #2883 üzenetére
Kb. másfél hónapos a telóm, nincs semmilyen anomáliája, de nincs benne Detailed Battery Info. Csak Battery Status, ami a pillanatnyi fogyin és az akku töltöttségi szintjén semmit sem mutat.
A te telód független? Az enyém T-s -
Frej
csendes tag
hogy lehet "msn"-en beszélgetni a messaging menüben? ha a switch-re nyomok, csak facebook és sms van. miért van ez? elvileg integrált, nem?
-
kecsi76
tag
válasz
Urban Terror #2894 üzenetére
nekem ugyanolyan.. próbáltad ujratelepíteni hát6? bár nem hiszem.. akkor nem tom..
-
Urban Terror
tag
Frissítés előtt nekem is mutatta a kapacitást, de jelenleg csak a feszkót és áramot írja ki.
-
Urban Terror
tag
Sziasztok!
Rosszul emlékszem, hogy a frissítés előtt lejátszotta a kütyü az index videókat?
Nekem nagyon úgy rémlik, hogy igen. Az új frissítés óta viszont nem. -
Land
veterán
Kis problémába ütköztem. Elméletileg 3 film van a telefonomon. Újraraktam a gépet és szinkronizáltam a Zune-nal. Azt írja ki, hogy nincs hely a telefonon, de a videók listájában nincsenek a felrakott filmek. Törölnöm kellene azokat, hogy fel tudjam másolni még pár albumot.
->Megoldva
-
Sztif
aktív tag
Ma is megpróbáltam bejelentkezni vagy regisztrálni a Zune-ra, de egyszerűen nem megy tovább a rendszer, vki megnézné, neki hogy működik?
-
Sztif
aktív tag
Nekem is 0Ft volt a kártyacsere a Telenornál, na meg 2perc!
Vótmá'
-
Xaels
félisten
válasz
germinator66 #2884 üzenetére
Kijelzőben mérettől függetlenül. Valahogy tisztább/élesebb a képe. Ugye mert nem Pentile Matrix ugyanannál a felbontásnál. De mindegy, mindenki azt vesz amit akar. Én ha magamnak kéne Lumiát válasszak akkor tuti megvárnám a 900-ast, így hogy próbáltam már mind a 2-t.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
germinator66 #2883 üzenetére
Nálam is csak a Battery Status elérhető a diganostics menüben, de nekem sincs "Detailed Battery Info"
-
germinator66
aktív tag
Márhogy miben volt jobb? Fogásban?
Az igaz, hogy a 800-ason is elfért volna min. 3,9"-os képernyő, de a 4,3-ért nem érné meg nekem amennyivel nagyobb a 900. Eleve a 800 is nagyobb élőben mint amilyennek a képeken tűnt, nekem ez még épp a használható méret. Persze, lehet hogy hozzá tudnék szokni a 900-ashoz is... -
Sztif
aktív tag
Nekem is 0Ft volt a kártyacsere a Telenornál, na meg 2perc!
-
Xaels
félisten
válasz
germinator66 #2856 üzenetére
[link] igazad van, de a 900-ason sokkal jobban ki van használva a hely. Tegnap Veletech-en megnyomkodtam. Jobb volt érezhetően mint a 800-as.
-
kecsi76
tag
Lehet nézelődni..
http://www.wp7connect.com/2012/04/11/concept-art-nokia-lumia-920-running-windows-phone-8/
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Nem tudtok valami jó csengőhangot ajánlani amit jó meg lehet hallani amikor csörög a teló.
Most a lumia 800 csengőhang van benn.
De nem mindig hallom meg. -
janes1976
őstag
Lehet láma lesz a kérdés, elnézést érte.
Ezen a rendszeren ha nincs bluetooth, akkor pl. csengőhangot vagy amit készítek képet hogy lehet egyik telóról a másikra átküldeni?
-
anx92772
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet felrakni az "igazi" Battery Status progit? Nem azt, amelyik a Diagnostic-ban van! Hogyan és honnan lehet beszrezni ezt a programot.
A Diagnostic-os csak azt mutatja, hogy hány százalékos a töltöttség és mennyi a pillanatnyi fogyasztás. Az kellene, amelyik az akksi kapacitását is mutatja.Köszi!
-
germinator66
aktív tag
Ez így nem teljesen igaz: a 900-as 1cm-el hosszabb, és 7mm-el szélesebb, 20g-mal nehezebb. Ha megnézitek, a promó reklámokban is elég orbitálisan néz ki a csávó kezében. Persze ez szubjektív, de semmiképp sem ugyanakkora a két telefon.
Viszont ami nekem feltűnt, hogy a fehér szín nem elég egyenletes (akkor látni, amikor a háttér fehér, pl. mail), mintha a betekintési szögre kényes lenne, illetve a kijelző bal oldalán látni egy kb. 2 pixel széles vörös csíkot hosszában. Érdekes módon, ha a diagnosztikai menü "LCD White" részében nézem, akkor látni, ha a "Lights" részben, akkor nincs ott a vörös csík (de egyébként a menüben mindenhol ott van)
-
Szemi88
tag
Én nagyon sokszor használom a WhatsApp-ot, nagyon meg vagyok elégedve vele. A betöltés nálam 2-3 mp, de több soha. A smiley-kat sajnos jól láttad, mert csak a gyári smiley-kat lehet használni ami amúgy is benne van a lumia-ban.
De az én véleményem az, hogy fog hozzá jönni majd frissítés amiben már benne lesz az összes smiley.
-
tybsen
addikt
válasz
kecsi76 #2841 üzenetére
Azt jól láttam, hogy whatsapp-on nincsenek smiley-k wp7-en? Ha így van tényleg, nem tudjátok,h lesz-e valami frissítés? Illetve google + / google messenger megoldható valahogy?
Megnéztem youtube-on néhány videót a whatsapp-ról és a program indításánál ugyanúgy volt néhány másodperc, amíg betöltődött - ez tényleg így van, tehát nem olyan folyamatos, mint a wp egésze? Csak azért kérdeztem, mert pont az a szimpatikus a wp-ben, hogy nincsenek akadások, de ez kicsit elbizonytalanított.
Bing maps mennyire használható vs google maps?
-
Воланд
titán
válasz
melanieevi #2840 üzenetére
hat, be kellene. lehet megint hegesztenek valamit a live-on.
-
kecsi76
tag
Jókat írsz
Kár hogy a 900 as ban sem lehet az akksit cserélni, bt átvitelt
sem fogja tudni sem a 900as sem az Iphone (csak ha megokosítodmindez az adatvédelem
miatt, a tárhely bővítés a jövő zenéje, de ezt sosem értettem minek 16 GB -32GB tól több, persze más plattformon az alkalmazások telenyomják, de itt vígan elfogsz férni, ha meg nem, akkor irány a tárhely a 25GB alNemondja senki hogy ezen fog hd filmeket nézni
Micro sim sajnos ez a trend, sőt hamarosan érkezik a még kissebb változata. Egyébként ingyen lecserélik a szolgáltatónál, semmid nem fog változni. A Zune tényleg subjektív, nekem bejön, hogy minden egy helyen van, a market necces valóban, bár a legtöbb alkalmazás megvan ingyen, amit egy átlag felhasználó használhat. A játékok tényleg fizetősek
De ez folyamatosan bővül
Android után megváltás...
-
Sztif
aktív tag
Hát ezt nem igazán értelmezem, valami más? Köszi hogy próbálsz segíteni.
Nem értem miért nem tudja ezt a csekélységet megtenni nekem a készülék. Régóta használok hotmailt és gmailt, már a face-en is a hotmail lett az elsődleges és egyetlen mail cím.
Bár a vicc hogy nem hinném hogy bármi köze lenne az fb-nek a markethoz...
és hogy a Zune-on se tudok bejelentkezni, amúgy meg mi értelme van, ha csatlakoztatom a telefont, amin keresztül már megy a hotmail...Most olyan drámát és idegállapotot élek át, mint amikor megvettem az első ipod nanot, és az iTunes-szal szarakodtam bő egy napot mire rájöttem hogyan is kéne használni...
-
zombiex
tag
Nalam nem igazan hozta azt a nagy valtozast ez a frissites mint kellett volna.. kicsit mintha tovabb birta volna az akksi, ma csinaltam rajta egy resetet. Ha a wifi is es a 3g is ki van kapcsolva akkor olyan 70-80mA es eleg bekapcsolnom a 3g-t hogy felkusszon 3-400 koze, de 300 ala nemigazan akar menni. Mobilnet nelkul meg feldughatom a seggembe ezt a szep formas telefont :/
-
shteer
titán
nálam így oldódott meg:
http://prohardver.hu/tema/re_minden_a_windows_phone_7-rol/hsz_14397-14399.html -
Xaels
félisten
válasz
janes1976 #2821 üzenetére
Várj még egy kicsit. Ha mindenképp Lumia-t akarsz szerintem a 900-assal jobban jársz, már ha nem fognak elszállni nagyon az árral. Mivel ugyanabban a készülék méretben nagyobb kijelzőt kapsz ami nem Pentile Matrix-os subpixel elrendezésű és javítottak benne a 800-as hibáin.
Azon kívül: nem cserélhető az akku, nincs BT fájlátvitel, egyéni csengődallamokat csak macerásan lehet feltenni, nem bővíthető a tárhely, zeneileg nem tökéletes, mSIM, legdrágább market, Zune kötöttség. (ezek részben szubjektívek és ugye a páromé a telefon nem használom 0-24ben).
-
Sztif
aktív tag
Már előtte volt hard reset. Utána azzal kezdtem hogy telefonról bejelentkeztem a livera, majd a face-re. Ekkor próbáltam piactérről letölteni alkalmazásokat, elsőként a facebookot próbáltam, de a hibakódot adta ki. Most itthon próbálok a zune-ba bejelentkezni, ugyanazzal az email-lel ami a hotmailes is... , de semmi.
-
Sztif
aktív tag
annyit sikerült kiderítenem hogy a hibakód javításához a Live ID-nak elsődlegesnek kell lennie, de hol tudom ezt beállítani?
A Zune-on pedig be sem tudok jelentkezni a live-val. Beírom a helyes jelszót, elfogadás, pipa, majd a köszönjük után nem történik semmi, a befejezés gombra nem reagál, csak a mégse gombot választhatom, ezzel meg nem történik meg a bejelentkezés... -
janes1976
őstag
Most fogok telót cserélni. Ezt a dönyörűséget néztem ki. A Lumia 800 tulajoktól kérdezném, hogy mik a telefon ill. a wp7 negatívumai?
Ha valaki(k) összefoglalná(k) sokat segítene(ének).
-
Land
veterán
Májusi frissítésben elvileg ezek lesznek:
- Wifi Hotspot
- Üzemidő javulás
- Kamera tuning -
kecsi76
tag
Szerintem valami húzza az akksidat. Kapcsolgass ki minden felesleges vackot, visszajelzés microsoftnak, visszajelzés a prog. fejlesztőjének... Az adatkapcs term. lezabál minden itt is.. Nekem a frissítés előtt naponta 2xer kellett tölteni, most 1 napot elketyeg. De én küldöm rendesen
Ha valakit esetleg érdekel a távoli asztal elérés téma, ezt ajánlom:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/apps/66e0f384-7220-e011-854c-00237de2db9e
-
Sztif
aktív tag
Valamiért semmit sem tudok letölteni a piactérről. Hibakódot ír ki: c101a247
ID-re bevagyok jelentkezve, jönnek a mailek is... -
tylerddd
veterán
Nem tudom, h mi lehetne a megoldás, de az tuti, h nem normális a dolog!
Én a frissítés óta annak örülök, h világítanak a gombok alul, meg valóban hallható javulás mély hangok terén, ha fülessel próbálkozom. Egyébként minden ugyanaz, az akksi se javult szerintem, de ugyanúgy kibírja az egy napot (kopp-kopp)!
-
benoce
tag
Árulja el nekem valaki, hogy az normálisnak számít a frissítés (1600.2487.8107.12070) után, a telefon melegszik, ill. nagyon gyorsan lemerül. Volt már hard reset is mert a csodás 3G nem igazán akart működni. Most ha bekapcsolom, akkor egyszerűen órák alatt lemerül.
Van erre valami megoldás? -
joelke HU
őstag
Huhh... Rendesen beparáztatott a cucc. Egyszer csak lefagyott böngetés közben. Semmire nem reagált. A kikapcsolóra sem. Ilyet még nem csinált. Lehet, hogy a szoftverfrissítés miatt? Ilyenkor sírom vissza a kivehető aksit. Végül a kameragomb meg a kikapcs meg a lefele hangerő egyszeri nyomására indult újra. Apropó a billentyűzeten nem találom a plusz jelet. Valaki elárulná, hol van. Köszi
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Akinek van a telóhoz autós tartója meg töltő irja már le miet vett hozzá.
Dc-6-os autós töltő jó hozzá? -
Sztif
aktív tag
Bevagyok jelentkezve live ID-re, de a piactérről nem tudom letölteni az fb-t. Tán azért mert a gmail címem van megadva az fb-nek?
-
HopeckoR
aktív tag
Nekem egy Samsung S5230-ról minden névjegy simán átjött a Névjegymásoló segítségével, pedig a telenorba is azt mondták hogy nem tudják hogy fogom megoldani a névjegyek másolását
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Apple Iphone 13 128gb
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 Gb Media Markt vétel KARCMENTES 2026.07.28-ig garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Iphone 12 pro max 256GB - gyári független - silver
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest