- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
anx92772
tag
válasz germinator66 #2883 üzenetére
Kb. másfél hónapos a telóm, nincs semmilyen anomáliája, de nincs benne Detailed Battery Info. Csak Battery Status, ami a pillanatnyi fogyin és az akku töltöttségi szintjén semmit sem mutat.
A te telód független? Az enyém T-s -
Frej
csendes tag
hogy lehet "msn"-en beszélgetni a messaging menüben? ha a switch-re nyomok, csak facebook és sms van. miért van ez? elvileg integrált, nem?
-
kecsi76
tag
válasz Urban Terror #2894 üzenetére
nekem ugyanolyan.. próbáltad ujratelepíteni hát6? bár nem hiszem.. akkor nem tom..
-
Urban Terror
tag
Frissítés előtt nekem is mutatta a kapacitást, de jelenleg csak a feszkót és áramot írja ki.
-
Urban Terror
tag
Sziasztok!
Rosszul emlékszem, hogy a frissítés előtt lejátszotta a kütyü az index videókat?
Nekem nagyon úgy rémlik, hogy igen. Az új frissítés óta viszont nem. -
Land
veterán
Kis problémába ütköztem. Elméletileg 3 film van a telefonomon. Újraraktam a gépet és szinkronizáltam a Zune-nal. Azt írja ki, hogy nincs hely a telefonon, de a videók listájában nincsenek a felrakott filmek. Törölnöm kellene azokat, hogy fel tudjam másolni még pár albumot.
->Megoldva
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Sztif
aktív tag
Ma is megpróbáltam bejelentkezni vagy regisztrálni a Zune-ra, de egyszerűen nem megy tovább a rendszer, vki megnézné, neki hogy működik?
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Sztif
aktív tag
Nekem is 0Ft volt a kártyacsere a Telenornál, na meg 2perc!
Vótmá'
[ Szerkesztve ]
-
válasz germinator66 #2884 üzenetére
Kijelzőben mérettől függetlenül. Valahogy tisztább/élesebb a képe. Ugye mert nem Pentile Matrix ugyanannál a felbontásnál. De mindegy, mindenki azt vesz amit akar. Én ha magamnak kéne Lumiát válasszak akkor tuti megvárnám a 900-ast, így hogy próbáltam már mind a 2-t.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
HopeckoR
aktív tag
válasz germinator66 #2883 üzenetére
Nálam is csak a Battery Status elérhető a diganostics menüben, de nekem sincs "Detailed Battery Info"
-
germinator66
aktív tag
Márhogy miben volt jobb? Fogásban?
Az igaz, hogy a 800-ason is elfért volna min. 3,9"-os képernyő, de a 4,3-ért nem érné meg nekem amennyivel nagyobb a 900. Eleve a 800 is nagyobb élőben mint amilyennek a képeken tűnt, nekem ez még épp a használható méret. Persze, lehet hogy hozzá tudnék szokni a 900-ashoz is... -
Sztif
aktív tag
Nekem is 0Ft volt a kártyacsere a Telenornál, na meg 2perc!
-
válasz germinator66 #2856 üzenetére
[link] igazad van, de a 900-ason sokkal jobban ki van használva a hely. Tegnap Veletech-en megnyomkodtam. Jobb volt érezhetően mint a 800-as.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kecsi76
tag
Lehet nézelődni..
http://www.wp7connect.com/2012/04/11/concept-art-nokia-lumia-920-running-windows-phone-8/
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Nem tudtok valami jó csengőhangot ajánlani amit jó meg lehet hallani amikor csörög a teló.
Most a lumia 800 csengőhang van benn.
De nem mindig hallom meg. iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
-
-
janes1976
őstag
Lehet láma lesz a kérdés, elnézést érte.
Ezen a rendszeren ha nincs bluetooth, akkor pl. csengőhangot vagy amit készítek képet hogy lehet egyik telóról a másikra átküldeni?
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
anx92772
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet felrakni az "igazi" Battery Status progit? Nem azt, amelyik a Diagnostic-ban van! Hogyan és honnan lehet beszrezni ezt a programot.
A Diagnostic-os csak azt mutatja, hogy hány százalékos a töltöttség és mennyi a pillanatnyi fogyasztás. Az kellene, amelyik az akksi kapacitását is mutatja.Köszi!
-
germinator66
aktív tag
Ez így nem teljesen igaz: a 900-as 1cm-el hosszabb, és 7mm-el szélesebb, 20g-mal nehezebb. Ha megnézitek, a promó reklámokban is elég orbitálisan néz ki a csávó kezében. Persze ez szubjektív, de semmiképp sem ugyanakkora a két telefon.
Viszont ami nekem feltűnt, hogy a fehér szín nem elég egyenletes (akkor látni, amikor a háttér fehér, pl. mail), mintha a betekintési szögre kényes lenne, illetve a kijelző bal oldalán látni egy kb. 2 pixel széles vörös csíkot hosszában. Érdekes módon, ha a diagnosztikai menü "LCD White" részében nézem, akkor látni, ha a "Lights" részben, akkor nincs ott a vörös csík (de egyébként a menüben mindenhol ott van)
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Szemi88 #2853 üzenetére
???
market lapkaja ki van tuzve a start kepernyore? mert azon jelzi.
"Mondjuk nem tudom, hogy mióta van hozzá frissítés."
ket, vagy harom napja.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Szemi88
tag
Én nagyon sokszor használom a WhatsApp-ot, nagyon meg vagyok elégedve vele. A betöltés nálam 2-3 mp, de több soha. A smiley-kat sajnos jól láttad, mert csak a gyári smiley-kat lehet használni ami amúgy is benne van a lumia-ban.
De az én véleményem az, hogy fog hozzá jönni majd frissítés amiben már benne lesz az összes smiley.
iphone 15 pro max, PlayStation 5, PS nick: Mr_SweetPeaShine
-
tybsen
addikt
válasz kecsi76 #2841 üzenetére
Azt jól láttam, hogy whatsapp-on nincsenek smiley-k wp7-en? Ha így van tényleg, nem tudjátok,h lesz-e valami frissítés? Illetve google + / google messenger megoldható valahogy?
Megnéztem youtube-on néhány videót a whatsapp-ról és a program indításánál ugyanúgy volt néhány másodperc, amíg betöltődött - ez tényleg így van, tehát nem olyan folyamatos, mint a wp egésze? Csak azért kérdeztem, mert pont az a szimpatikus a wp-ben, hogy nincsenek akadások, de ez kicsit elbizonytalanított.
Bing maps mennyire használható vs google maps?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz melanieevi #2840 üzenetére
hat, be kellene. lehet megint hegesztenek valamit a live-on.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kecsi76
tag
Jókat írsz Kár hogy a 900 as ban sem lehet az akksit cserélni, bt átvitelt
sem fogja tudni sem a 900as sem az Iphone (csak ha megokosítod mindez az adatvédelem
miatt, a tárhely bővítés a jövő zenéje, de ezt sosem értettem minek 16 GB -32GB tól több, persze más plattformon az alkalmazások telenyomják, de itt vígan elfogsz férni, ha meg nem, akkor irány a tárhely a 25GB al Nemondja senki hogy ezen fog hd filmeket nézni Micro sim sajnos ez a trend, sőt hamarosan érkezik a még kissebb változata. Egyébként ingyen lecserélik a szolgáltatónál, semmid nem fog változni. A Zune tényleg subjektív, nekem bejön, hogy minden egy helyen van, a market necces valóban, bár a legtöbb alkalmazás megvan ingyen, amit egy átlag felhasználó használhat. A játékok tényleg fizetősek De ez folyamatosan bővülAndroid után megváltás...
-
Sztif
aktív tag
Hát ezt nem igazán értelmezem, valami más? Köszi hogy próbálsz segíteni.
Nem értem miért nem tudja ezt a csekélységet megtenni nekem a készülék. Régóta használok hotmailt és gmailt, már a face-en is a hotmail lett az elsődleges és egyetlen mail cím.
Bár a vicc hogy nem hinném hogy bármi köze lenne az fb-nek a markethoz...
és hogy a Zune-on se tudok bejelentkezni, amúgy meg mi értelme van, ha csatlakoztatom a telefont, amin keresztül már megy a hotmail...Most olyan drámát és idegállapotot élek át, mint amikor megvettem az első ipod nanot, és az iTunes-szal szarakodtam bő egy napot mire rájöttem hogyan is kéne használni...
-
zombiex
tag
Nalam nem igazan hozta azt a nagy valtozast ez a frissites mint kellett volna.. kicsit mintha tovabb birta volna az akksi, ma csinaltam rajta egy resetet. Ha a wifi is es a 3g is ki van kapcsolva akkor olyan 70-80mA es eleg bekapcsolnom a 3g-t hogy felkusszon 3-400 koze, de 300 ala nemigazan akar menni. Mobilnet nelkul meg feldughatom a seggembe ezt a szep formas telefont :/
Steam Deck PH! community on Steam: http://steamcommunity.com/groups/ph-steamdeck ----- Discord szerver: https://discord.gg/Na7wQVn7
-
shteer
titán
nálam így oldódott meg:
http://prohardver.hu/tema/re_minden_a_windows_phone_7-rol/hsz_14397-14399.htmlszerintem jónak tűnik..
-
válasz janes1976 #2821 üzenetére
Várj még egy kicsit. Ha mindenképp Lumia-t akarsz szerintem a 900-assal jobban jársz, már ha nem fognak elszállni nagyon az árral. Mivel ugyanabban a készülék méretben nagyobb kijelzőt kapsz ami nem Pentile Matrix-os subpixel elrendezésű és javítottak benne a 800-as hibáin.
Azon kívül: nem cserélhető az akku, nincs BT fájlátvitel, egyéni csengődallamokat csak macerásan lehet feltenni, nem bővíthető a tárhely, zeneileg nem tökéletes, mSIM, legdrágább market, Zune kötöttség. (ezek részben szubjektívek és ugye a páromé a telefon nem használom 0-24ben).
[ Szerkesztve ]
-
Sztif
aktív tag
Már előtte volt hard reset. Utána azzal kezdtem hogy telefonról bejelentkeztem a livera, majd a face-re. Ekkor próbáltam piactérről letölteni alkalmazásokat, elsőként a facebookot próbáltam, de a hibakódot adta ki. Most itthon próbálok a zune-ba bejelentkezni, ugyanazzal az email-lel ami a hotmailes is... , de semmi.
-
Воланд
titán
nem azt a liveid-t adta meg elsonek a telefonon amivel a zune-t is hasznalni akarod? a ket e-mail cim megegyezik?
mert ha nem azt adtad meg, akkor hard reset, de az minden adatot torol a telefonrol.
[ Szerkesztve ]
-
Sztif
aktív tag
annyit sikerült kiderítenem hogy a hibakód javításához a Live ID-nak elsődlegesnek kell lennie, de hol tudom ezt beállítani?
A Zune-on pedig be sem tudok jelentkezni a live-val. Beírom a helyes jelszót, elfogadás, pipa, majd a köszönjük után nem történik semmi, a befejezés gombra nem reagál, csak a mégse gombot választhatom, ezzel meg nem történik meg a bejelentkezés...- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
janes1976
őstag
Most fogok telót cserélni. Ezt a dönyörűséget néztem ki. A Lumia 800 tulajoktól kérdezném, hogy mik a telefon ill. a wp7 negatívumai?
Ha valaki(k) összefoglalná(k) sokat segítene(ének).
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Land
veterán
Májusi frissítésben elvileg ezek lesznek:
- Wifi Hotspot
- Üzemidő javulás
- Kamera tuningSamsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
kecsi76
tag
Szerintem valami húzza az akksidat. Kapcsolgass ki minden felesleges vackot, visszajelzés microsoftnak, visszajelzés a prog. fejlesztőjének... Az adatkapcs term. lezabál minden itt is.. Nekem a frissítés előtt naponta 2xer kellett tölteni, most 1 napot elketyeg. De én küldöm rendesen
Ha valakit esetleg érdekel a távoli asztal elérés téma, ezt ajánlom:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/apps/66e0f384-7220-e011-854c-00237de2db9e
-
Sztif
aktív tag
Valamiért semmit sem tudok letölteni a piactérről. Hibakódot ír ki: c101a247
ID-re bevagyok jelentkezve, jönnek a mailek is...- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
tylerddd
veterán
Nem tudom, h mi lehetne a megoldás, de az tuti, h nem normális a dolog!
Én a frissítés óta annak örülök, h világítanak a gombok alul, meg valóban hallható javulás mély hangok terén, ha fülessel próbálkozom. Egyébként minden ugyanaz, az akksi se javult szerintem, de ugyanúgy kibírja az egy napot (kopp-kopp)!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
benoce
tag
Árulja el nekem valaki, hogy az normálisnak számít a frissítés (1600.2487.8107.12070) után, a telefon melegszik, ill. nagyon gyorsan lemerül. Volt már hard reset is mert a csodás 3G nem igazán akart működni. Most ha bekapcsolom, akkor egyszerűen órák alatt lemerül.
Van erre valami megoldás? -
Воланд
titán
-
joelke HU
senior tag
Huhh... Rendesen beparáztatott a cucc. Egyszer csak lefagyott böngetés közben. Semmire nem reagált. A kikapcsolóra sem. Ilyet még nem csinált. Lehet, hogy a szoftverfrissítés miatt? Ilyenkor sírom vissza a kivehető aksit. Végül a kameragomb meg a kikapcs meg a lefele hangerő egyszeri nyomására indult újra. Apropó a billentyűzeten nem találom a plusz jelet. Valaki elárulná, hol van. Köszi
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Akinek van a telóhoz autós tartója meg töltő irja már le miet vett hozzá.
Dc-6-os autós töltő jó hozzá?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Sztif
aktív tag
Bevagyok jelentkezve live ID-re, de a piactérről nem tudom letölteni az fb-t. Tán azért mert a gmail címem van megadva az fb-nek?
-
-
HopeckoR
aktív tag
Nekem egy Samsung S5230-ról minden névjegy simán átjött a Névjegymásoló segítségével, pedig a telenorba is azt mondták hogy nem tudják hogy fogom megoldani a névjegyek másolását
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.