- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsírsámán
senior tag
válasz mandin #11178 üzenetére
Hiába viszed, ott is csak annyit fognak mondani h szoftverfrissítés, azt meg te is meg tudod oldani otthon (mert ugyan az mint a HR) Én is vittem már szervízbe és nem csak szoftveres okok miatt, de a hátlap foltosodását is szoftverfrissítéssel akarték megoldani az észlények Mikor meg elegem lett abból, hogy ez az a gáz, fogtam magam és írtam a nokiának egy szép levelet, hogy ezt hogy gondolhatják komolyan, majd megígérgették hogy kiemelten kezelik az őgyet meg lóf*sz, majd egy hét múlva visszaküldték hogy jajj de jó, minden meg fog javulni ugyanis egy varázslatos szoftverfrissítést eszközöltek. Azóta nem is merek belegondolni, ha véletlenül valami komolyan elromlana, mi is történne...
-
-
mira72
őstag
Hát igen, a másik zárt rendszer... igazi presztízs készülékekkel.
Amúgy csak apple számítógépeket használok ( imac + mb pro ) , volt almás telóm is de az se jött be... bár arra legalább minden számomra fontos app-ra leltem alternatívát, sőt igazából arról váltottam droidraMások az igények.. vagyis inkább másra kell a teló.
Meg szerintem korban is mások vagyunk, én 35, te 20 alatt ( ebbe lehet rosszul nyúltam bele, de úgy is kiderül..vagy nem ) ...Nekem sok mindenre kell a teló, de sokaknak f@kbúkolni meg játszani... arra jó ez is az is.
Kb. mint egyik topicba,( talán blade anno...) volt "vita" a mobilnetről.
Szerintem mobilnet ( nem ingyen csóró faszbúk) nélkül okos telefont csak buta ember használ, okoska megmagyarázta hogy ő szinte mindig wifi közelbe van... legyen.. kocsiba is buszon vonaton is, stb..Na mind1.
Akkor is ki akarom próbálni a WP-t mert babszem van a valagamba miatta, és azért írtam ide hogy hátha tudtok segíteni, de ezek szerint rajtam nem lehet segíteni
Lehet én akarok túl sokat, de akkor ha geozni megyünk viszek egy droidos telót is(#5851) shteer : igen, de ilyen gyél eladásokhoz nem is lesz rá több jobb app..
a platform lehet hogy tényleg jó.. lesz.. 7.5 már alakul, 7.8 is, 8-as lesz az igazi.. ja, de ahhoz nem lesznek jók a mai készülékek, meg talán karácsonyra kint lesz.. ..
halkan mondom sunyiba: droid addigra merre fog járni?félre ne értsetek, nem WP-droid vitát akartam, csak apró segítséget ..
(#5853) shteer : ez az endomondo helyett jó lehet de a geocaching más téma..
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
addikt
Hát én használom mindkettőt, de smooth-nak egyedül az effektek miatt nevezhető, ami lomha, lassú lapozással van megoldva. Magyarán nem látod, mert sokáig tart egy-egy lapozás, ablakváltás. Cserébe sokkal lassabban használható, lassabban jutsz el A-ból B-be. Droidból Galaxy Nexus van. 4.04 szélsebes, nem kell várni, nem töltöget és smooth. 4.1 rendszerről nem is beszélve. Az tény, hogy a WP7-ben a rendszer mozgása, effektei szép lett és "smooth"-abbnak tűnhet emiatt. Legalábbis aki nem fogott erős, referencia stock Nexus droidot.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
keyol
aktív tag
Gondolom akkor a T-nél is így van.....
Más:az android után volt bennem egy kis tartás a teló illetve a windows phone iránt.Hát kemény egy nap után elmondhatom ,hogy alaptalan volt a dolog.Eddig bejön a rendszer és a teló is Mondjuk van egy-két furcsa dolog,de megszokható....
[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
Azt gondoltam, hogy le tudja szedni, de hogy csinál _foltot_ egy porszem?
(#4954) Ap3x89: Szilikonból van, sosem fogja bántani a felületet önmagától. Csak akkor, ha hagysz alatta valamit. Tehát, ha tiszta telefonra rakod rá, akkor nem okoz marandó gondot szvsz. Nekem szerintem valami pára volt, ahogy fogtam, vagy nem tudom, mert az eltűnt. Vagy esetleg kicsit megfogta a tok, de ennek nem sok esélyét látom.
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
-
kecsi76
tag
Önmagában a kérdés az, hogy sokan amire azt mondják huu de hiányzik az a valóságban pl. andridon is használhatalan, csak valaki mondjon már olyan appot ami pl. az androidon über fasza, és itt nincs. Vagy olyat, amit keres, és nem talál. Vibert kiveséztük, a skype még hiányos, ez tiszta már sor asszem Egyébként az android marketjében lévő alkalmazások 90% a használatatlan, gagyi, ugy mint szifonnál. Mindkét rendszer van ugyhogy tudom..:S
[ Szerkesztve ]
-
Sztif
aktív tag
Kösz, már közben megtaláltam...
Viszont egyre még nem jöttem rá, ami fontos nekem. A zenefelismerés, avagy WP Trekájdí...
Azt írja a kisokos, hogy keresés gomb, majd a hangjegyre kell rábökni a felismeréshez, de csak a bing oldalán találom magam.- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
tylerddd
veterán
A gmail fiókommal van összekötve, ahonnan most áthúztam a névjegyeket a LIVE accountba is! Persze, nem problémázom ezen, csak meglepődtem a dolgon. Furcsa, h a többi OS-nél nem kötelező az akármilyen account, anélkül is tudod használni a telót, de itt nem.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
angyall
tag
-
Köszi a választ. Megszoktam, hogy a készülékek frissítés után szeretnek fura dolgokat csinálni Android alatt és ott mindig felkészülök lelkileg a Factory Resetre, de itt nem gondoltam volna.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nyesix
senior tag
-
jpisti
senior tag
-
Воланд
titán
persze, hogy lehet. nincs ket egyforma telefon (az en wp7-es samsungom is tud neha erdekes dolgokat produkalni, ami mas tulajnal meg nem jelentkezett), raadasul az akku kezelese problemasra sikeredett a lumia 800-nal.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Stag90
csendes tag
Srácok, ha Európában még nem adták ki, márpedig még nem, akkor vagy a telefon távol-keleti, vagy nem az érkezik még. Amúgy a letölthető és felrakható firmware nem hozza az összes várt újítást, így annak még nincs sok értelme, majd ha hivatalosan kijön. Nem kell már sokáig várni, de még nem ma jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest