- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeracoke
csendes tag
Nézd meg a marketplace-t hogy az általad használandó szolgáltatásokra van e alternatíva, szerintem ez egy jó út.
Skype van Gtalk van, Viber is (bár elég gyenge)
Működése... nagyon más, próbáld ki feltétlenül élőben valahol, de ha kölcsön tudod valakitől kérni és használni egyet pl egy hétig, akkor tuti nem csalódhatsz.
-
levim
csendes tag
Sziasztok! Elnézést, nem akarom mind az 5000 bejegyzést átnézni, ezért inkább kérdezek: működési elvét tekintve (mint felhasználó érdekel) mennyivel más a WP7, mint az Android? Szemezek egy ilyennel, de az Android kényelmi szolgáltatásait (skype, gtalk, rengeteg hasznos(!) program...) megszoktam. Szóval jó ez a Samsung, de mindig Nokiám volt...
Köszi a segítséget! -
Zeracoke
csendes tag
Tényleg csak tipp szintjén: Live id szerintem, jelszót nem cseréltél esetleg? (Az M$ állítólag szervereket frissít, lehet köze van a dologhoz) egy soft resetet lehet megér a dolog, ha végképp nem megy. A helyedben a live id-t lecsekkolnám minden stimmel e vele (talán megéri egy másikkal is kipróbálni...), jelszócsere pl, másodlagos mailcím be van e lőve stb...
-
Zeracoke
csendes tag
válasz polonic #5094 üzenetére
hasonló nekem is volt... csak annyi az egész, hogyha ennyire lemeríted a telót, várj kb 5-10 percet, amíg lesz benne kraft, hogy kiszolgálja a user terhelését... néha ha sokmindent csinálsz egyszerre gondolom többet eszik, mint amennyit felvesz... tudom nincs multitask, de akkor is dolgozik a proci... pl skype annyira zabálta az aksit, hogy egy 5 perces beszélgetés után 30%-ot esett a töltöttség (wifiről...)
Ha a következő napokban nem produkál az akku gyors merülést akkor én a helyedben tennék a dologra...
[ Szerkesztve ]
-
Zeracoke
csendes tag
Szerintem sem kell félni. Részegen sikerült elesnem, kezemből a telefon egy öntött betonfalnak csapódott kb 2,5 m-ről, utána esett lefele még egy métert az avarba. A sarkán látszik az ütődés 2mm-es helye, de nagyon pici. Marha nagy mázlim volt szerintem, de semmi baja azóta se. Kopp kopp...
-
Gabesz77
senior tag
Így áll jelenleg, ha valakinek van ereje, gondolata és kedve írogatni, az segítene. Elég pm-ben is akár, utána én szívesen összefésülöm.
Előforduló hibákért sorry, nem a végleges még.[ Szerkesztve ]
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
neooen
aktív tag
Kép még nincs, de ár már van Lumia 900: [link]
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
stranger28
addikt
válasz Gabesz77 #5078 üzenetére
Pár ötlet így hirtelen, lehet válogatni: Hát gondolom az akksis kérdések /töltés hótu, 1 nap az átlag, ilyene/, a kijelző /Elvileg nem karcolódik, amoled, pentile/, mik hiányoznak a telóból/WP-ből, mi várható, mi nem várható bele. Az a t-s net beállítás is mehetne szerintem. Kamera minősége pár képpel, video too. Zune-hoz egy kis segítség. Facebookhoz, hotmailhez, gmailhez segítség, mind közösségileg, mind telefonkönyvileg. Ajánlott appok /Facebbok, 4th&major, zseblámpa a jó vaku miatt, stb/. Készenléti idő hosszabbítása. Pár tapasztalat. Sérülések, várható esetleges fagyások, soft reset, hard reset. nokia térképek/autóval/tömegközlekedés. Skydrive hogyan, mit, merre, mit tud, mit nem. Bing szintén. Beállítások, ha esetleg nem világos valami. Tok.
Nem muszáj mindet megírni, lehet keresgélni korábban írt hsz-ben és azt linkelni simán.
Majd később ivsszaolvasok, hogy mik a gyakoriak, aztán azokat leírom külön.
[ Szerkesztve ]
-
Kecsy00
csendes tag
Most nem is látszik a Lumia 900, de estére szerintem bekerül..
-
neooen
aktív tag
Egyelőre halott a link: [link]
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
jookomak
őstag
válasz Gabesz77 #5078 üzenetére
Gondolom ilyesmiket be lehet írni, mint nincs bt fájlküldés, wifi tether (még), wifi kikapcsol a kijelzővel, nincs mass storage, hangerők nem állíthatók külön, videót csak mp4, wmv, zene csak mp3, wma.
Be lehetne még tenni, hogy a telefonhoz zune kell (letöltési linkkel), wl fiók. Skydrive-ról is lehetne ejteni pár szót.Ezek elég gyakori visszatérő kérdések, és ha valakinek nincs kedve válaszolni, csak beírja, hogy 1. hsz
(#5082) neooen: Pedig kíváncsi lennék az árára. Mondjuk 800-assal a zsebemben tuti nem rohanok cserélni. Jóóó ez nekem. Bár az előlapi kamera kicsit hiányzik skypehoz. A nagy kijelző meg ízlés kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
Don't Panic
senior tag
válasz Nescafé #5079 üzenetére
én nem látom mutasd a linket
észrevettem de jelenleg ezt írja az t oldala "Hiba történt a kérés feldolgozása közben,A feldolgozás során a következő hiba történt!
Nincs ilyen termék.
Kérjük, a vissza gombbal lépjen az előző oldalra, és ismételje meg a műveletet. Újabb hibaüzenet esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, és kérje ügyintézőnk segítségét!"amikor rákattintottam volna jobb oldat az új készülék érkezett Nokia lumia 900 as fülre.... hát egyenlőre erről ennyit
[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
Lumia 900-kapható a T-nél
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Gabesz77
senior tag
Az első oldalra ötletek nincsenek? Egy GYIK-et kéne összedobni az eddig felmerült dolgokkal.
-
Sly189
senior tag
Nem hiszem hogy a Nokia egy hibás töltő miatt leégetné magát azzal hogy nem cseréli ki. Nekik ez sztem 5ft os tétel SINCS.... 10 darab
-
törölt tag
Sziasztok,
1) ejtettétek már le a telefont?
Lehet, hogy Lumia 800-at veszek.
Kérdeznem, hogy mennyire bírja, ha leesik?
e51-em volt, az bírta, gondolom, erre jobban kell vigyázni.2) olvasgatom a bejegyzéseket.
Nem használtam sem iphone (ios-t), sem androidod tartósan. WP használata kézre áll?üdv,
[ Szerkesztve ]
-
neooen
aktív tag
Két problémám lenne, az egyik a ReInstaller progival: [link]
Wi-Fi-vel és mobilnettel is ezt írja ki.A másik pedig, ha belépek a Wi-Fi-hez ezt a hibaüzenetet dobja fel: [link] Net így is van, de minden egyes ki és belépésnél kiírja ezt.
Ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
Elektronikát tanulok, így tapasztalatból írhatom, hogy úgy megtudnak tervezni dolgokat, hogy az napra pontosan elromoljon. Kondenzátorokat lehet úgy méretezni stb.
-
csab2
veterán
Bakker, úgy néz ki, beszart a töltőm!
Rádugom a telefont és semmi. Telefon kikapcs, bekapcs, semmi. Átdugom másik konnektorba, semmí. A kábel jó, mert számítógép tölti. Létezik, hogy a töltő dugója elromlott?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Ap3x89
aktív tag
válasz Viviennen76 #5051 üzenetére
gondolom fekete akkor alapból a telod tudnál felrakni róla képet úgy, hogy a kék tok rajta van elejéről hátuljáról? érdekelne hogy úgy milyen? köszi
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
neooen
aktív tag
Akkukímélésre a legjobb módszer a 3G átkapcsolása Edge-re.
A napokban írtam, hogy nem küldte el az MMS-eket a telefon. Rá pár órára, valakinek a telefonján egy csengőhangot próbáltam beállítani és meg akartam csörgetni, hogy sikerült-e. 4-5. próbálkozásra sem tudtam megcsörgetni. Na mondom megnézem, hogy mást tudok-e hívni..., hát nem. Na mondom fasza. Telefon újraindítás után megjavult, majd eszembe jutott, hogy lehet, hogy amikor a MMS-eket akartam elküldeni, már akkor is ez szívózott..., és igen. Most már elküldi őket. Hogy ne legyen ilyen egyszerű, az elküldött kép üzenetek után előjött az az emlegetett "piszkosul belassul a mobilnet" téma. Web'n Walk beállítás után már nincs gondja, de érdekes egybeesés, hogy amióta használom a telefont minden ok, majd az első MMS-em elküldése után behal a mobilnet...
Fólia ügyben kérdezgetett valaki, én továbbra is javasolnám ezt [link] 8$ az ára, nekem bejövős.
-
Kecsy00
csendes tag
Semmi baj nem lesz, ha nem tudsz rátölteni, mert 5% nál automatikusan lekapcsolja a telefont... egy picit várni kell 2-3 percet, és ugy bekapcsolni (bár ugye normál esetben bekapcsolja magát, amint töltőre dugod). feltöltöd 100% ra és használod boldogan.. Írta itt valaki, hogy melegszik. Minden teló melegszik használat mellet, főleg ha olyan alkalmazás fut rajta, de ez természetes dolog. Minden telónál így van.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
Sly189
senior tag
válasz polonic #5055 üzenetére
10-20%- nál én töltőre dugom. Ha nincs töltő kikapcsolom. De egyenlőre már csak a budiból hiányzik az USB töltő
Ilyen megoldással kigyilkolni nem lehet végleg. Max beviszed a Nokia Care pontba, és ott feltöltik neked. Utána mehet a szoftreset, meg az anyázás De szerintem ez a Nokia Care-es sztori 2 hétbe kerül.
Ne hagyjátok lemerülni 10%-alá soha a Lithium akksitokat!!Ha túlmerül az akkumulátor, akkor a saját töltőjével nem hozható már vissza. Vannak viszont úgynevezett gyógytöltők, amelyek mintegy újraélesztik az alulmerült akksikat is, de 1,5 V os cellafeszültség alatt nincs sok remény.
Se túl melegnen, se túl hidegbe ne használjuk. Ne hagyjuk pl télen a kocsiba a telefont.
* rögtön el kell felejteni mikor a kiscsaj mondja a pultnál, hogy 24 órán keresztül tölteni kell....
-
polonic
félisten
Nagyon megijedtem, hogy valami történt a telóval.
4 %-nál feltettem töltőre. Utána 1-2 perccel később meg akartam nézni a videót, amit feltettem rá. A lejátszás majdnem a végére ért, megnyomtam a vissza gombot. Ekkor a telefon lefagyott / kikapcsolt, nem tudom pontosan. Ezután semmire nem reagált.
Kicsit vártam. Aztán, a rádugtam a töltőre, akkor rezgett egyet, aztán bejött egy kifogyott akkujelzés és utána nem történt semmi. Lehúztam a töltőről. Be akartam kapcsolni, be is kapcsolódott, de a windows phone jelzés után ki is kapcsolt egyből azzal a hangjelzéssel kísérve, mint amikor jelzi, hogy üres az akku.
Ezután megint rádugtam, vártam most többet, aztán egyszer csak bekapcsolt. Most töltődik, és bekapcsolás után a beállításoknál 0 %-os töltöttséget mutatott.
Ezek alapján úgy tűnik, hogy lemerült csontra az akku (vagy kisült??)
Egyáltalán miért történt ez, amikor töltőn volt?
Károsodhatott az akku ezek után?
-
Воланд
titán
"Egyik ismerősömnek is ilyen telója van, és összehasonlítottuk az üzemidőt:
az én telóm 83%on volt és 1nap 3 órát írt ki, hogy még ennyit elmegy..
neki pedig 63%on volt és 1nap 10 órát írt ki. (nekem max. töltöttséggel ír ki 1nap 10 órát.. mindkettőnkén a legfrissebb szoft. van)
Ez miért van??És ha nyomkodom 5 percet akkor egyből 2 órát még levesz :S"visszamenoleges hasznalat alapjan becsuli meg a fennmarado uzemidot, ha jatszol rajta, ami a leginkabb eroforrasigenyes, es kozben belepsz a battery statushoz, akkor o ugy veszi, hogy ha folyamatosan jatszanal, akkor meg mennyi ido van hatra. aztan ha abbahagyod a jatekot, akkor nyilvan tobb ido marad a telefon lemeruleseig. szoval ez teljesen normalis.
"van valamilyen msn app? mert nem találok"
uzenetek --> online es ha a wlm cimed-et adtad meg elsodlegesen, akkor ott lesznek a bejelentkezett partnereid. na meg az fb chat is ott van.
"- bing helyett más kezdőlap beállítása lehetséges?"
nem.
"- valami tipp,hogy hogy növeljem az akku időm"
fentebb leirtam. ha elmegy egy napot, akkor oke. hasznalatfuggo, de kb ennyit kellene birnia.
"- sms küldő app ami netet használ (kik messenger, whatsapp, IM+) ezek közül melyiket érdemes?"
passzolom.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
djsky91
csendes tag
inkább tanuljál mer hnap vizsgázol !!! xd
-
theomo
tag
Szevasztok. A gyárilag telefonon lévő térkép alkalmazás és a nokia térkép között, mi a különbség? Persze a nevén kívül? Előnyök hátrányok? Köszönöm a tájékoztatást.
Teomo
-
Viviennen76
csendes tag
Egyik ismerősömnek is ilyen telója van, és összehasonlítottuk az üzemidőt:
az én telóm 83%on volt és 1nap 3 órát írt ki, hogy még ennyit elmegy..
neki pedig 63%on volt és 1nap 10 órát írt ki. (nekem max. töltöttséggel ír ki 1nap 10 órát.. mindkettőnkén a legfrissebb szoft. van)
Ez miért van??És ha nyomkodom 5 percet akkor egyből 2 órát még levesz :SDe az eddigi tapasztalataim mióta meg van ( máj.25 óta):
- A kamerája nem a legjobb, főleg gépen nézve.Összehasonlítottam az n8-al, ég és föld a kettő,nem voltak valóságosak a színek,nem részletgazdag,élek elmosódottak.Bár nem a kamerája miatt vettem
- Kihangosítva elég pocsék, kissé doboz hangú, beszédhangra nincs panaszom, viszont normális fülhallgatóval nem próbáltam, mert pont most ment tönkre.
- szilikon tokban hordom, eddig nem foltos ( vettem hozzá gyári ciánkék szilikon tokot 3500ft-ért amit a telenornál rendeltem )
- nálam egyik gomb sem lötyög, a kijelző sem kattog, a kamera körüli króm rész sem karcolódott meg (kopp-kopp) mondjuk egyenlőre, míg újdonság úgy vigyázom rá, mint a szemem fényére
- eddig nem fagyott, és nem is akadt meg, bár nem szoktam zene hallgatás közben netezni, vagy ilyesmi
Kérdéseim:
- van valamilyen msn app? mert nem találok :S
- bing helyett más kezdőlap beállítása lehetséges?
- valami tipp,hogy hogy növeljem az akku időm
- sms küldő app ami netet használ (kik messenger, whatsapp, IM+) ezek közül melyiket érdemes?Köszönöm
-
Gerisz
addikt
válasz Urban Terror #5048 üzenetére
Ez inkább a net hibája nem?
Mert nekem pl. rendben van.Mondjuk szerencsére sok minden ami itt le van írva, az is.
-
Urban Terror
tag
Nekem inkább az a problémám, hogy az emailek mellékletét alig tudom megnyitni, leszedni.
-
Gabesz77
senior tag
válasz stranger28 #5044 üzenetére
Ok, köszi. Addig az első oldal szövegén is agyaljunk majd.
Kis érdekesség, ezt nem is tudtam. Átállítottam angolra, frankón működik.
-
Gabesz77
senior tag
válasz stranger28 #5040 üzenetére
A gyári chat, az üzeneteken belül működik, a letölthető app (2.5) nekem nem akarja az igazat. Pedig be van állítva, ahogy neked is Toasts and live tiles. Túlélem mondjuk.
-
zsírsámán
senior tag
-
stranger28
addikt
válasz Gabesz77 #5034 üzenetére
Nekem meg mindig jelzi. Most a gyáriról beszélünk, vagy amit külön kell letölteni? Gyári csak chatnél pittyen, de a piacteres rendben van, ha beállítod. Toasts and live tiles vagy mit kell állítani, és ugyanúgy kiírka a dolgokat, mint amikor rendes üzeneted jön. Jelez mindent, annyi, hogy a push miatt olyan 1-2 percet késik, nagy kaland.
[ Szerkesztve ]
-
martina79
tag
Hagyományos facebook jelzését sem lehet beállítani? A kapcsolatokban meg lehet találni az üzenetet?
-
Kecsy00
csendes tag
-
martina79
tag
Facebook üzenetet be lehet állítani,hogy jelezzen? Egyszerűen nem találom!
-
Linci
csendes tag
Sziasztok,
bocs, hogy nem olvasom vissza az 5000 hsz.-t, remélem kapok választ.
Frissített már valaki szoftvert lumia 800-ra? 1 hete vagyok boldog tulajdonosa a telefonnak és folyamatosan a frissítéssel zaklat, ráengedném, de előtte kíváncsi vagyok a tapasztalatotokra?1. töröl/módosít-e vmi beállítást, tartalmat bármit a frissítés során?
2. mennyi ideg tartott a frissítés?
3. van-e szemmel látható/érezhető eredménye a frissítésnek?Köszönöm!
-
Gabesz77
senior tag
válasz stranger28 #5025 üzenetére
Akinek van bármi ötlete a szöveggel kapcsolatban, írja le itt a topikban, aztán ha úgy érezzük, hogy megvan, akkor összefésüljük és mehet majd ki.
-
Gabesz77
senior tag
-
Gabesz77
senior tag
Várható, hogy nekünk is lesz szép első oldalunk? Mi a menete az elkészítésének?
[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
Fólia mizériában vagyok még mindig. Brando- megfizethető lenne, de érdemes? Felválik? InvisibleShield - egy vagyon... silány 300ft osat fölöslegesnek tartom, ujjaim is összekarcolják.
Vagy inkább vegyek egy hozzávaló tokot?
Komplett kijelző hozzá 56 000ft inkább vigyáznék az újra készülékre.
-
martina79
tag
Miért van az,hogy nem tudok email-t küldeni( gmail) folyton berakja a postázandóba és nem tudom elküldeni?
-
Sly189
senior tag
válasz polonic #5008 üzenetére
Én estére kikapcsoltam. De fölösleges, úgyan úgy szopogatja az akksit regelre mikor bekapcsoltam 100%-ról 93 ra csökkent...
Egyébként milyen érdekes, régen a ~400Mhz es PC-ken aktív hűtés volt. Most meg (esetünkben) 1,4Ghz és egy kis telefonba elrejtve. = Tegnap játszottam és töltöttem közbe. Hát kb tojást lehetett volna sütni az érintőpaneljén
-
polonic
félisten
Nem is rossz ennek a készüléknek az akkuja.
Most tesztjelleggel kipróbálom, hogy mit csinál, ha nem nyúlok hozzá. Jó, azért volt kb 10 perc netezés és 10 perc navi ma. Éjszakára repülős mód mindig bekapcsolva.
Így most az akku 22 órája volt töltve, 54 %-on áll és 1 nap 20 óra hátralévő időt ír.
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Ha Skydrive-ra feltöltök képeket és onnan szeretném a telefonra letölteni , van rá mód, hogy egyszerre indítsam el a letöltést és ne kelljen egyenként megnyitogatni őket?
Előre is köszönöm.
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
martina79
tag
Sziasztok!
Tudom béna vagyok,de leginkább lusta! Hol lehet beállítani,hogy jelezzen a telefon,ha üzit kapok a facebook-on? Vagy a másik,hogy a kapcsolatokban sem látom, vagy ne is keressem? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest