- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol01
tag
Hello!
Pont most gondolkozom ezen készülék vásárlásán!De elég ijesztő dolgokat olvastam most itt a topikban!
Mennyire általánosak az itt felsorolt hibák, van e olyan akinek eddig semmi gondja nem volt a telefonnal!
Esetleg milyen internet csomag lenne ideális "tudom ez használat függő" de ha van valakinek tapasztalata e téren akkor azt előre is köszönöm!Nagyon tetszik a telefon, de kicsit most elbizonytalanodtam!
[ Szerkesztve ]
-
Frej
csendes tag
érdekes
[link] -
germinator66
aktív tag
A minap belefutottam egy elég jelentős hibába: neteztem, majd egy idő után nem jelenítette meg a lapokat. Ha új lapot akartam létrehozni, megjelent az ikonja a lapok-menüben, de semmit nem lehetett vele csinálni. Újraindítás után az explorer sehogyan sem akart elindulni (az ikonra kattintva "megröccent", de nem "bírt" elindulni), linkre kattintva sem. Többszöri újraindítás sem segített, végül egy hard reset oldotta meg.
Asszem ez eléggé epic fail...[ Szerkesztve ]
-
oneal1
senior tag
kis segítséget kérnék:
nem megy párom telefonján a facebook chat az üzeneteknél ugye, azt írja, hogy senki sem online, őt sem látják.
mikor állítanám be a menüben az alkalmazások\üzeneteknél akkor egy idő után írja, hogy vagy rossz a térerőm a mi LOL vagy szolgáltatás hiba. és kapok egy hibakódot.
Azt is írja, hogy az ügyfélszolgálattal ha élek akkor ezzel a kóddal.
Milyen ügyfélszólgálat van és hogy lehet elérni őket?jelentkezett másnál is ez a probléma esetleg?
köszönöm!
-
tylerddd
veterán
válasz stranger28 #4285 üzenetére
Ezt a soft resetet nem ismertem! Ha előjön a wifi gond, meg fogom próbálni! Köszönöm! De ugye ettől minden marad a telefonon, nem úgy, mint a hardnál?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz zsírsámán #4278 üzenetére
A szokásos (persze csak nálam): kikapcsol a wifi, kikapcsolom a telefont, mert más nem segít a wifin és nem tudom bekapcsolni! Pénteken másfél óráig volt halott, nem tudom, most mennyi lesz?! Szombaton hard reset, de ezek szerint nem jött be!
-
tylerddd
veterán
Na most már kezdek kicsit ideges lenni! Már megint nem kapcsol be ez a fo*!
-
renee7
tag
válasz anx92772 #4275 üzenetére
Te és kicsit konkrétabban, miféle "fantomhívások" voltak ezek? Milyen számokra? Dél-Amerikai szextelefon? Vagy a telefonregiszterben lévő számokra? Az ismerősök szóltak, hogy megcsörgetted őket, de nem szóltál bele?
Valahogy az egész sztori kezd kicsit hihetetlen lenni...!
-
anx92772
tag
válasz stranger28 #4273 üzenetére
Persze, h kertem ezek utan reszletes szamlat. Onnan latszik jol a hatalmas adatforgalom, meg az erdekes idöpontban törtent hivasok...
Szerintem ugorjunk, mar ciki, h rolam szol a topik. Különben meg meg tudnam szertetni ezt a telefont... -
anx92772
tag
Na, vegre valaki, aki nagyjabol erti, miröl van szo. Igen, többek között én is hianyolom, h semmilyen módon nem lehet lelőni a rendszert, ha ilyen gond van. S ezt már elég sokunktól olvastam.
A rossz linkert elnezest, veletlenül sikerült igy. Esetleg szólna vki egy modinak? En telóról vagyok, innem most kicsit nehézkes...
Köszi! -
neooen
aktív tag
válasz kissandras20 #4263 üzenetére
Ha jól értelemzem a szavait, akkor ő rendszerint túllépi a keret valamennyivel. Utána meg már gondolom nem küld x gigánként levelet a T, hogy még egy, még kettő....gigával túllépted a keretet.
Nem akarom őt védeni, de bármelyikőnkkel megeshet, hogy előjön az a hiba, hogy nem kapcsol be a kijelző, nem tudod megszakítani a hívást (nem egy ember tapasztalta már). Kb annyi esélye van annak, hogy telefonálsz külföldre, vezetékes számot hívsz, de amikor elköszöntök és megszakítanátok a beszélgetést, a másik fél véletlenül félreteszi a kagylót, neked meg előjön a fenti hiba és kb csak pislogsz. Szóval erre lehet, hogy igen kicsi esély van ,de megeshet és innentől kezdve kb neki is simán elhiszem az "élménybeszámolóját". Amúgy ez esetben van valamiféle alt+ctrl+del szerű, amivel esetleg ki lehet lőni a telefont?!Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
válasz anx92772 #4260 üzenetére
Azt a linket jó lenne kiszedni vagy valami, mert akinek nincs jobbfajta vírusírtója, az kellemetlen meglepiben részesülhet. Ne klikkeljetek arra a linkre.
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
Kephamos
addikt
Rendszerint órákkal később küldik a tetvek...
-
kissandras20
aktív tag
Na ez a szar nekem se műkszik jól!
Nem tudnak hívni, és én se tudok...Újraindítás segített
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"Tmobilnál ez megy!"
kiveve amikor nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Sofian
őstag
Nekem is volt MediaMania S-em.. és ott 10 fillér/10kbyte a túlforgalmazás vagyis 1 GB ~10ezer forint... Nekem ehhez torrent kellett volna tethering-gel, hogy összejöjjön 50ezer
Másik furcsaság, hogy a WP7-ben elég erős korlátozások vannak adatátvitel/háttér agent futásidő tekintetében is...
[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
válasz anx92772 #4260 üzenetére
Azt mondják inkább, hogy van olyan díjcsomag is (Mozaik L például), amiben ugyanúgy ott az 1 giga, de nem forgalmaznak túl. Ezt nem értem én sem, hogy miért jó ez így neked, de biztos jó okod van rá. Telefon pedig nyilván nem így lett kitalálva, ez súlyos hiba, köpesd ki Nokiáékkal, de azért ne annyira, hogy csődbe menjenek.
Esetleg gyerek aki nyomkodja? Asszony? Besurranó tolvaj?
Az egy ártalmas weboldal amit linkeltél az Avastom szerint. szerk: Ja, látom már, csak elírtad. [link]
[ Szerkesztve ]
-
anx92772
tag
Nem, nem is vártam, hogy erre bárki magyarázatot adjon, sajnos, a Nokia is csak hümmög... Nincs azzal semmi baj (a Nokia-szervizzel már igen)...
A dijcsomagom meg nem véletlenül ez. A tulforglamzás lehetőségéről pedig a megkötés óta tudok, szándékosan van ez a csomagom. Szerintem semmi gond nem lenne ebből, hiszen, ha még sem lenne elég a havi 1 GB (amit a csomag tartalmaz), akkor nem baj, ha meg van a lehetőség. Épeszű ember pedig úgysem akarja ezt túlzásba vinni. De az fura, hogy ezt egy önállósodott telefon teszi helyettem. Ez akkor sem tetszene, ha ingyen csinálná (hiszen közben használhatatlan és zabálja az akksit). De a havi 1 GB-n túl hogy a búbánatban tud tiz forint hijján 30 ezer forintot forgalmazni??? Ez volt a legdurvább - arról nem beszélve, hogy jellemzően hajnali 3 és 5 óra között én biztosan nem szoktam telefonálni... Mégis ott van a számlámon...Szerk: Na, valami ilyesmiről beszélek. Ezt tapasztaltam először én is... Igy indult...
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz anx92772 #4257 üzenetére
Gondolom azert terelodott mas iranyba a tema, mert aki hozzaszolt nem tapasztalt hasonlot. Es nyilvan nem vagyunk ms vagy nokia mernokok h megmagyarazzuk az altalad leirt jelenseget.
Ettol fuggetlenul a tulforgalmazasos csomagot lecserelnem - csereltem volna mar regen.szerintem jónak tűnik..
-
anx92772
tag
válasz kissandras20 #4254 üzenetére
Először is elnézést mindenkitől, nem vitának, veszekedésnek szántam az előző hsz-t.
Persze, az egy kissé fura, hogy ha nem is tudtok megoldást erre a problémára, akkor miért másra terelődik a szó...
Pont az a helyzet, hogy - ha nem is sokaknak - másoknak is volt hasonló élményük a telóval kapcsolatban (mondom, először csak én is azt vettem észre, hogy telefon lefagyott, mintha kikapcsolt volna, de nem, mert vissza nem lehetett kapcsolni, semmire sem reagált. Le nem merült, csak nagyon forró volt és sokat vesztett a töltöttségből. Aztán már azt is gyanús volt, hogy ilyenkor valamit csinál, s a számla megérkezése után már nyilvánvaló volt, hogy itt valami plusz - általam nem ismert - forgalmazásról volt szó).
Szóval tényleg ha ebben a hibában kételkedtek, rendben. Eléggé meredek, az tény. Majd kiderül,. hogy tudom rendezni. De ne az legyen már a megoldás, hogy előfizetést, dijcsomagot váltok. Nem véletlenül van az, amit kértem. Ennek a részleteit sem akarom itt magyarázni. Mellesleg a C7-tel tökéletesen rendben volt minden - a Média Mánia L-lel is.
Csak egy új telefon miatt nem fogok változtatni ezen. Elvégre kabátot sem a gombhoz vesz az ember (többnyire).Mindemellett még mindig azt állitom, hogy a Lumia 800 egy nagyon jó teló lenne - ha az enyém jó lenne. De ezt hibát nyilván nagyon kevés példány produkálja - különben már rég visszahivták volna az összeset, vagy valami egyéb megoldást találtak volna. Tehát azért szerintem nem kell megijedni tőle. Az meg végképp nem a telefon hibája, hogy nálunk, Magyarországon (legyen szó bármely szolgáltatóról is) szervizelés megnevezés alatt egy nem ügyféálközpontú, csigalassú, egyhelyben topogást értenek.
-
stranger28
addikt
válasz kissandras20 #4254 üzenetére
Ami azért lehet hiba ezek ellenére..
-
shteer
titán
-
-
anx92772
tag
1. Nem ertem ezt a logikat: szar a telefon, valtsak elöfizetest... A telefon ettöl meg ugyanugy le fog fagyni, lemerül, mert forgalmaz... Vagy probal... Azonkivül nekem nem tünik teljesen egyedi esetnek, pont irtak többen is nagyon hasonlo viselkedesröl...
2. Pontosan akkor kezdödött ez a magas szamla problema, amikor csereltek a C7-em Lumiara. Volt szervizben, kb ket hete kaptam vissza, azota ez a fajta hiba nem jött elö, tehat valami törtent vele - igaz, azota mas hibak jöttek elö.
3. User error? Beragadt alkalmazas? Hat ez erdekes lenne... Akkor masok is elkovetek valami hibat... Milyen telefon az, ami csak ugy lefagy orakra, nem lehet hasznalni?Mindegy, ugy latom, a logikus gondolkodas itt nem megy...
-
renee7
tag
válasz anx92772 #4241 üzenetére
Hát én nem tudom, az az én 800-amon az összes feadback, helyzet megosztás, meg automatikus nyavaja be van kapcsolva, de a Mozaik S ben lévő 500 Mb-os forgalmat nem sikerült megközelíteni sem, pedig még nem is beszéltem az email letöltésektől, exchange frissítésekről... Szvsz valami nem stimmel nálad. Próbáld kizárni a user error lehetőséget...
Már év eleje óta ki lehet váltani a Médiamánia S-t Mozaik S-re. Miért nem váltottál? Ott nincs túlforgalmazás, a mobiltévé eltűnése miatt meg a statisztikák szerint senki sem hullat krokodilkönnyeket.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz anx92772 #4248 üzenetére
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez a közel sem hibátlan, de azért a legtöbbek számára teljesen jól használható telefon ilyen mennyiségű problémát okozzon a felhasználónak, kizárólag a készülék hibájából. Valami beállítást, background agent-et vagy valamit nagyon szarul kellett beállítanod, hogy ilyen hibákat produkáljon, magától nem forgalmaz csak úgy adatot, nincs beragadó alkalmazás, csak ha engedélyezve van, el nem tudom képzelni mi lehetett a gond, de nem hiszem, hogy mindenért a készülék felelős (vannak ismert hibái a készüléknek, ahogy írták már páran, de a Te eseted hihetetlenül kirívó).
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kecsi76
tag
Jah a hangerő gondra az ideiglenes megoldás az, ha a 14 esre felveszed. az alatt mindig azt fogja csinálni..
-
anx92772
tag
válasz kecsi76 #4220 üzenetére
Ööö, mit nem olvastam el???
Hogy tulajdonképpen addig, amig nem Lumiám volt sosem lett 56-57 ezer forintos számlám??? Előtte teljesen kordábann lehetett tartani, a havi ingyen 1 GB adaforgalomnak még a felét sem értem el...
Arról szerintem sem a T-mobile, sem én nem tehetek, hogy egy hibás telefon (most konkrétan a Lumia 800) megszivat, az amúgy teljesen korrekt szerződésemmel.
Csak azért, mert egy autó nem tilt le 130-nál, még nem kell vele 200-zal száguldozni (minden esetben)...
Amúgy amióta szervizben volt, nem tapasztaltam efféle lefagyást és közben adatforgalmat, ám sok egyéb új hiba keletkezett. A legújabb, hogy óriási mértékben romlott a beszédhang érthetősége, nem mindig jelzi, hogy üzenetem érkezett (hacsak be nem lépek az üzenetek menübe), tök mindegy, milyenre állitom a különféle jelzések hangerejét, az első néhány hangot teljes hangerővel játsza le. A korábban használt alkalmazások csempéi időnként eltűnnek, vagy beragadnak a főoldalon, az Internet Explorer nagyon furán működik...
Ott tartok, hogy újra szerviz, de nem azért, hogy megjavitsák, hanem, hogy valakihez jól odavághassam... Vagy kapok egy hibátlanul működő Lumiát (ami bármilyen előfizetéssel is megbizhatoan működik, nem forgalmaz, amikor nem akarom), vagy többé hallani sem akarok erről a tipusról...[ Szerkesztve ]
-
balazsbence
senior tag
válasz stranger28 #4239 üzenetére
talált süllyedt
-
stranger28
addikt
-
Kephamos
addikt
válasz balazsbence #4237 üzenetére
Még nekem sincs lumiám, csak remélem végre megoldódik a LGO3D-s garanciális szívás és akkor lesz. Ennek a csomagnak majd utánanézek.
mod: off[ Szerkesztve ]
-
balazsbence
senior tag
válasz Kephamos #4219 üzenetére
Ugyan kicsit off,nem is lumiám van,csak ismerősömnek,de én is épp a héten váltottam át médiamánia s-ről,ami ugye 5250 huf,egy másikra,aminek a nevét meg nem mondom-5000 huf,van benne 500 mega internet,aztán csak korlátozás,tv nincs, és választhatsz,hogy milyen opciót kérsz (hálózaton kívül mindenkit ugyanannyiért,vagy 1 számot kedvezményesebben, vagy x db sms.) szerintem jó,bár nem tudom ki mennyire kötődik a tévéhez.és nem kerül semmibe a váltás,mert nem lépsz lejjebb kategóriában-gondolom a médiamánia minden betűjéhez van ez a csomag is.
-
Don't Panic
senior tag
-
mandin
senior tag
-
stranger28
addikt
válasz martina79 #4222 üzenetére
Ez lesz a baj akkor. Nagyon lekorlátozzák ilyen esetben. Arra elég, hogy e-mailt szinkronizálj meg fészbukozz esetleg, de videókhoz kevés lesz. 100 MB amúgy sem sok, azzal nem érdemes 10-20 megás videókat töltögetni, mert hamar elfogy. Arra ott a wifi, próbáld ki ott és elméletileg már menni fog.
kecsi76: Én is ezt mondom, szerintem sem olyan borzasztó.
[ Szerkesztve ]
-
kecsi76
tag
Nah kipróbáltam a gyári fülest én is.. Ne kövezzetek meg azért, de szerintem nincs ezzel nagy gond, egyedül a kialakítása nem az igazi, nem fexik bele rendesen a fülkagylóba (legalább is az enyémbe nem). De a hangját amennyien lehuztátok.. nem olyan rossz szerintem...
-
martina79
tag
válasz stranger28 #4221 üzenetére
De,de attól még el kellene indulnia nem?
-
tybsen
addikt
válasz kissandras20 #4206 üzenetére
Köszi szépen, akkor max megnézem külsőleg, meg, hogy a kijelző nem karcos-e, ilyenek.
-
martina79
tag
válasz stranger28 #4214 üzenetére
Szerintem rendben(telenor,klikk) bár lehet az a baj,hogy annyira lassú,hogy nem bírja betölteni?
-
Kephamos
addikt
válasz kissandras20 #4204 üzenetére
Igen. Legutóbb este 10-kor kaptam egy értesítőt, "Gratulálunk, 18 óra 4 perckor átlépted a határt, fizetni fogsz keményen!"
-
martina79
tag
válasz stranger28 #4211 üzenetére
Hangerő az oké, a Supertube az ott van,de a Music Top 40 az az alkalmazásoknál
-
neooen
aktív tag
válasz martina79 #4207 üzenetére
Szerintem azért nem válaszol senki, mert kb semmit sem írsz, hogy ez mit is jelent. Tölts fel egy képet róla, hogy mi is történik, vagy fejtsd ki bővebben a hibajelenséget és akkor biztos kapsz választ.
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
martina79
tag
Nem sikerül semmit lejátszanom semmit a Supertube és a Music Top 40 Video sem indul el! Mit csinálok rosszul? Valaki segítsen
-
tybsen
addikt
Ha esetleg használtan vennék egy lumia 800-s2, tudok valamit, amire érdemes lehet odafigyelni / amit jó vagy fontos lehet megnézni vásárlás előtt?
-
kissandras20
aktív tag
Küldenek értesítőt 50 és 80%-nál t-mobilenál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest