Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
A 710 miben más tészta?
"Vagy mi az hogy írok egy sms-t és bejön egy hívás közben és elveszik."
Miért veszik el az sms ugyan úgy ott marad, ha leteszed ott van a háttérben, ráböksz, vagy vársz egy picit és folytatod az sms-t.
Gabesz77: Nana!
A Mercedesnél esetleg, de nem a Nokia
Nézzétek meg itt. -
kecsi76
tag
Hát tényleg lehet nem jol csinálsz valamit
A kurzort simán be lehet huzni, oda ahol tévesztettél, nem is értem ezt a problémát.. Nem vágom más gyártó milyen navit ad a telojához, szeritem semmilyet sem, (nem a tört telókra gondolok természetesen, rádobott igo -val), egyébként jön a frissítés, abban pedig benne pedig lesz minden...
-
Воланд
titán
"nem lehet azt mondani hogy nekem ezt kell hogy tudja, ennek mindent kéne tudnia"
egyreszt szep is lenne, ha mindent tudna, masreszt ismet hangsulyozom, hogy az ember ne adjon ki ugy 100e huf-ot, hogy nem nez utana az adott termeknek, hogy egyaltalan megfelel-e az igenyeinek, akar tobb helyen is (es akkor ezzel rogton ki van vedve az, hogy ha esetleg valahol teves info szerepelne). ha meg minden utana jaras nelkul valaki csak azert megveszi, mert nokia, meg hu de szep, akkor az igy jart es nem tudom sajnalni.
"Mi az, hogy egy szóban nem tudok oda állni a kurzorral ahová szeretnék?"
hosszan beleboksz a szovegmezobe es megjelenik a kurzor.
-
nyesix
senior tag
szia,
beléptem a windowslive.com on (hotmailes mail címemmel, de ez gondolom nem számít) és nincs ilyen (vagy csak én nem találom) hogy kapcsolatok. olyan van, hogy profil:szolgáltatások:facebook, és össze lehet kapcsolni a FB-al, de csak ilyenek vannak, mielőtt kéi a FB jelszavam:
Megosztás a Windows Live-on
- Facebook-ismerősök és híreik megtekintése a Messengerben
- Csevegés Facebook-ismerősökkel a Messengerben
- Facebook-állapotok és közösségi hírek megosztása Messenger-ismerősökkelMegosztás: Facebook
- Fotók és videók Facebookra való feltöltésének, illetve Facebook-ismerősök bejelölésének engedélyezése
- Messenger-állapotüzenetek megosztása Facebook-ismerősökkelszóval hogy van ez? nem igazodok el rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest