Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
A 710 miben más tészta?
"Vagy mi az hogy írok egy sms-t és bejön egy hívás közben és elveszik."
Miért veszik el az sms ugyan úgy ott marad, ha leteszed ott van a háttérben, ráböksz, vagy vársz egy picit és folytatod az sms-t.
Gabesz77: Nana!
A Mercedesnél esetleg, de nem a Nokia
Nézzétek meg itt.[ Szerkesztve ]
-
kecsi76
tag
Hát tényleg lehet nem jol csinálsz valamit A kurzort simán be lehet huzni, oda ahol tévesztettél, nem is értem ezt a problémát.. Nem vágom más gyártó milyen navit ad a telojához, szeritem semmilyet sem, (nem a tört telókra gondolok természetesen, rádobott igo -val), egyébként jön a frissítés, abban pedig benne pedig lesz minden...
-
Воланд
titán
"nem lehet azt mondani hogy nekem ezt kell hogy tudja, ennek mindent kéne tudnia"
egyreszt szep is lenne, ha mindent tudna, masreszt ismet hangsulyozom, hogy az ember ne adjon ki ugy 100e huf-ot, hogy nem nez utana az adott termeknek, hogy egyaltalan megfelel-e az igenyeinek, akar tobb helyen is (es akkor ezzel rogton ki van vedve az, hogy ha esetleg valahol teves info szerepelne). ha meg minden utana jaras nelkul valaki csak azert megveszi, mert nokia, meg hu de szep, akkor az igy jart es nem tudom sajnalni.
"Mi az, hogy egy szóban nem tudok oda állni a kurzorral ahová szeretnék?"
hosszan beleboksz a szovegmezobe es megjelenik a kurzor.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
nem a feneket nem. ha egy eszkoz nem teljesiti az igenyeimet, akkor nem veszem meg es keresek helyette mast. ez ilyen egyszeru.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
settings --> email+accounts es hosszan raboksz a torolni kivant fiokra. az elsodlegesen beallitott fiokot meg csak hard resettel lehet torolni.
-
-
nyesix
senior tag
szia,
beléptem a windowslive.com on (hotmailes mail címemmel, de ez gondolom nem számít) és nincs ilyen (vagy csak én nem találom) hogy kapcsolatok. olyan van, hogy profil:szolgáltatások:facebook, és össze lehet kapcsolni a FB-al, de csak ilyenek vannak, mielőtt kéi a FB jelszavam:
Megosztás a Windows Live-on
- Facebook-ismerősök és híreik megtekintése a Messengerben
- Csevegés Facebook-ismerősökkel a Messengerben
- Facebook-állapotok és közösségi hírek megosztása Messenger-ismerősökkelMegosztás: Facebook
- Fotók és videók Facebookra való feltöltésének, illetve Facebook-ismerősök bejelölésének engedélyezése
- Messenger-állapotüzenetek megosztása Facebook-ismerősökkelszóval hogy van ez? nem igazodok el rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok